jueves, 20 de mayo de 2010

Koh Tao, Ta Mu Wai

Aquesta primera foto està feta ara a la tarda. Hem anat a veure la posta de sol a dalt d'una muntanya, des d'on teniem unes vistes espectaculars veient gran part de la illa.




Aquí tenim la barca de Turquia, a la que li vam dedicar un post sencer. Ens ha vingut a buscar fins aquí.

Ja portem dues setmanes en aquest nou país, i comencem a entendre una mica com funciona. Venim de India, i això és molt diferent. Allà la gent donava gràcies a la vida a cada instant per estar-la vivint, aquí, en canvi, veuen la vida amb una inconformitat constant, pensant més en el ditxós futur que en el present que se'ns regala.

I aquí estem, a Koh Tao, un destí de submarinisme que nosaltres veiem com una part del món, on es poden fer inmersions i escalar, és clar. La gent no acaba d'entendre perquè portem el llit a l'esquena tot el sant dia, i el carretegem amunt i avall... en fi, que estem farts d'haver d'explicar què és això que ens fa semblar diferents. Només és com la closca d'un cargol, la nostra casa allà on anem. Parlant de casa, hem aconseguit trobar una habitació a bon preu, per ser aquesta illa. Ja sabem quins son els millors llocs on menjar i els horaris de cada establiment. Com a cada lloc on anem ja comencem a ser una mica locals, a que ens saludin pel carrer, a tenir les nostres brometes amb el cadascú, a controlar el nom del venedor de gelats o saber quin dels cuiners fa la sopa més bona. Som un més.



Per sufragi popular hem publicat un retrat de cadascú de nosaltres. La idea principal era rendir homenatge a l'ayurveda(medicina popular India) i representar-nos com els 3 elements que regulen i equilibren el nostre benestar, terra, aire i foc. Finalment i degut que on erem no hi havia aigua, i fer foc en aquesta època està prohibit, ens hem convertit en Terra, Cel i Matèria. En fi, sou capaços de reconèixe'ns encara? hem canviat una mica oi? simplement hem crescut.



Aquesta és la zona d'escalada, el Secret Garden. El primer dia, per trobar-ho, vam caminar durant més de 2h a ple sol amb tots els estris a l'esquena. Aquí tothom lloga moto, ningú camina. Perdó, nosaltres caminem. Ens van donar cames i les aprofitem. Fem la illa d'una banda a l'altra a peu, i quines caminades... platja amunt, platja avall. Aquesta foto de sota, fragmentada, és Sairee beach, on ens banyem normalment. Està plena de restaurants i històries per guiris, però al final de tot pots trobar la tranquilitat d'un bon bany en aigues tropicals.
Ja que som aquí aprofitarem i farem el curs de Open Water de submarinisme. Dura casi 4 dies; una introducció, classes pràctiques en una piscina i després d'un examen, 4 inmersions de menys a més profunditat. Hem vist en imatges el que veurem en directe i encara no ens ho creiem, és fantàstic. És un nou món, on nosaltres serem una BOMBOLLETA d'aire més. Un nou món que haurem de observar en el silenci del fons marí, sense parlar, o parlan-te a tu mateix. Com us imaginareu també hem regatejat el preu del curs, la gent no s'ho acaba de creure, diuen que és preu fixe a tot arreu. Però ells no saben que "Sab kuch milega". I si camines i busques, trobes.
Aquí al final us deixem amb unes fotos del dia que vam passar amb els Camises Vermelles. Abans de res, no us preocupeu. Ser que desde casa tot sembla molt perillós, i en algunes zones de Bangkok ho és, però on som no ho és. El dia que anem a Bangkok no passarem ni pel centre, anirem directes a l'aeroport per evitar qualsevol problema. Així que ja veieu que no cal patir.

Per altra banda, va ser una experiència passar el dia amb ells. Vam xerrar, ens van explicar, els hi vam fer fotos i sempre amb un somriure a la cara. Això si, no entrarem en política, és quelcom fora del nostre interès. És de l'únic que encara no hem aprés res al llarg del viatge.







Remenant per l'ordinador hem trobat aquesta foto, i hem aprofitat per fer-ne una d'actual i veure la diferència. És evident. D'això fa exactament 105 dies, a l'aeroport de Barcelona amb els nervis de començar un gran viatge. La roba està molt neta, les samarretes encara amb mànigues, les cares blanques i ben nutrides. No hi ha pèl enlloc, només una mica al cap. I els "parxes" de cada país que trepitjem no estaven cosits a les motxilles i el crash-pad.


Aquí, i ARA, tenim les soles dels peus més dures, les mans curtides, les cames plenes de ferides, els cabells llargs i enredats, els canells i el coll plens de records de cada lloc, no portem calçotets des de fa mesos. I el més important, "la caixa" està plena d'experiències. Experiències que t'ensenyen més que un mestre, només pel simple fet de viure-les.

....................................
"Va decidir que seguiria el moviment dels ocells amb els ulls, per si de cas podia llegir alguna cosa. Potser el desert li sabria explicar l'amor sense possessió."

"En realitat les coses no ensenyaven res, són les persones que, en observar les coses, descobrien la manera de submergir-se en l'anima del mon."

"I com m'ho faig per endevinar el futur? Pels senyals del present. El secret és en el present; si prestes atenció al present, el poddràs millorar. I si millores el present, el que passsarà després també serà millor (...) cada dia porta en si l'Eternitat"



Paulo Coelho - L'alquimista (T')

111 comentarios:

Aleix dijo...

He sigut el primer! Ara entenc la ilusió que us feia ser-ho sempre.

Per cert, les fotos, com sempre, genials.

Una abraçada.

Queda oberta la temporada de nous missatges. Go!

oscar dijo...

Yeeeeeaaaaaaaaaaaaahhh!!! Increible el paisatge, increibles les fotos, increible la bona cara que feu! Cuideuvos, i al Loro!!! Petons dels clecas

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

seguid asi bous sois un ejemplo puro de libertad y tranquilidad que es lo que aqui no hay ni habra,las fotos fantasticas y vosotros estais genial,abrazos jabatos y absorber todo lo que podais y mas.......maki.

Joan dijo...

"Sab kuch milega"
Acabo de dinar, he llegit el que el diari diu dels camises vermelles i, ara, en arribar al despatx em trobo amb vosaltres. Si començo dient que tot és possible, és perquè acabo de llegir la primera opinió que posa en dubte la legitimitat d'aquest moviment: parla de l'enderrocat Takshin, enriquit en la corrupció de l'antic govern, i possible encobridor/finançador dels camises vermelles. Per tant; sab kuch milega!
En una cosa coincideix el que dieu i explica aquest analista: Tailàndia és un país que sempre somriu, i això ha de perdurar i ajudar a que no es matin els uns als altres per quatre corruptes dirigents que només busquen el seu poder personal.
M'agrada poder-us llegir amb la tranquil·litat que traspueu abans de tornar-me a posar a treballar, és com fer un exercici de tai chi, inflar el pit, obrir els ulls al cel i notar com el món senser flueix per dintre de tots els capil·lars del meu cos.
Sigueu alquimistes, destil·leu tot allò que s'us posi al davant, extreieu-ne l'essència, quedeu-vos amb la millor part i rebutgeu-ne el que fa nosa, mala olor o té mal gust.
Sigueu alquimistes i amagetzemeu una mica d'aquesta essència, sigueu generosos per tornar-la al món, impregnant amb el seu aroma tot allò que sovint està embrutit pel pas de temps d'enveges i malfiances.
Sigueu alquimistes però no us oblideu de la polpa, penseu que tanta gent hi ha que ha de sobreviure amb aquesta polpa que només pot mastegar en el seu dia a dia.
Nomadas d'aquí! com els Nomadas d'allà ens segueixin fent aquests regals, un dia agafarem tots el nostre crash path i farem via.
Ajuntant les mans i acotant el cap: NAMASTE!

Lola dijo...

Hola nois, ha escrit en Joan i ara ja no sé que dir.
Esteu wuapíssims,Aleix: quins ulls......són com els de la teva germana.
Us he de demanar un favor: necessito una mica de sorra per la meva amiga Eny, que guarda sorra de tot el món; no patiu que no l'haureu de trastejar gaires dies.
Ei familia nòmada, com esteu? jo trabajandu.
Pels que marxeu a l'agost: paciència que ja arribarà, a mi només em falten 10 dies de feina, les festes no les compto.
Ah ! per cert, les fotos són genials, o us pensaveu que no ho diría?.
Us estimo amors meus.

Fina dijo...

No sé com ho feu per anar tant ràpits,jo pensaba que avui seria la primera ja que fa molt poc he parlat amb en Jaume i al obrir ja estaba-ho aquí,despres a casa ja escriure més tranquila ,només donar les gràcies als nostres NOMADAS per fer cas encara que s´han fet pregar una mica i ja tenin les fotos,"GUAPISSINS" no us canvio per ningú.
Aquest vespre ja tinc feina ,imprimir les fotos per posar-les a la nevera;i llegir be el bloc i contestar ja que aquí a la feina no puc fer-ho be.

txetxu dijo...

que puc dir?...fotos i paisatges espectaculars.....vosaltres esteu de puta mare i m'agrada veure que cada dia apreneu més i més.....aquestes noves experiencies que segur que us canviaran, cap a millor clar!

P.D: Dominic, que fas a la foto que surt el Met escalant al secret garden?...sembla que estiguis fent cacona!....jajaja

cuideu-vos molt i difruteu!!..i com diu l'òscar al LORO!...x molest que sembli, els diners i pssaport sempre a sobre....a mi a Marrakech no fa gaire em va robar un català, on estavem a casa seva, en un moment de 15 minuts.....

un petó a la família d'aquí i d'allà!

Anónimo dijo...

Hola a tothom!!!

Quina pena, feia molts dies que no ens connectàvem i no ens vam assabentar del dinar, ens hagués agradat molt venir!!! S'ha de tornar arepetir, eh? I Carme, moltíssimes gràcies pels punts de llibre, ja els vaig veure a la llibreria, ens van fer molta il·lusió! A veure si ens veiem un dia d'aquests, que som molt aprop!

Nòmades, què dir, esteu olt guapos. Domènec quina cara de felicitat i bon karma, estàs fantàstic. Diumenge et vam trobar molt a faltar a Canaletes a la cel·lebració de la lliga. I aquest diumenge encara et trobarem més a faltar en el final de LOST!!! T'estimem molt! És meravellós tot el que esteu vivint i que ho podeu compartir amb nosaltres.

Moooooolts petons i abraçades d'aquestes que fins i tot fan mal.

Eva i Jordi des de l'Ametlla!

Fina dijo...

Ja soc aquí.
Com dieu vosaltres Dab Kuch Milega i això es totalment veritat si no jo no estaria aquí gràcies a vosaltres estic fen un curset acelerat d´informatica i com soc tant tossuda sola.
Aleix això no val de dir que ets el primer,i eso de quines fotos tant maques que vol dir?
La veritat ès que son maquissimes però en Jaume sempre en diu que l´aigua esta molt bruta i plena de gas-oil poder per això te aquesta infecció d´orelles.
La Materia perquè? jo dic pel cos
La Terra? jo dic perquè estima les pedres.
El Cel? jo dic perquè ets el més espiritual
No se si ho he encertat "that is de question"segur que no s´escriu així però en Jaume ara que domina l´anglés en corregirà.
El canvi a les fotos brutal però com dieu heu crescut amb ànima,coneixements,vivences,amics i enemics,cultures,pensaments,prioritats,valors.Tot això us enrriqueix com a persones i nosaltres desde aquí és el que valorem,sembleu mès homes i per mi com mare costa una mica acustumar-te al canvi que està fen el teu fill(sempre serà el nen "Jaume petit")
Acabo el rottlo que si no demà no sabré que dir,sort dels companys que et donem alguna ideia.
Bona nit carinyos,bons somnis.
P.D "Això us fa gracia "MARE XANCLETA"
Ja he vist Jaume que a la foto de tots tres portes les Xancletes OK

eva dijo...

holaaaaaaaa!
que guapus esteu! els vostre rostres i ulls traspuen vida!

105 dies! increible! han passat tants moments des d'aquell moment!
tantes experiencies, llocs, persones...
la vida ens fa aprendre a cada ara

em fa enveja sana saber que podeu passar el dia mirant el vol dels ocells i el noparar del mar...
...jo per aki també els miro....pero sobretot la lluna i les estrelles, perquè són les mateixes que les vostres!.......més o menys, jejejej

I per la impaciencia dels afortunats que marxeu d'aqui 10 dies, i pels que encara ens falten 2 mesets proposo una altre frase de l'estimat Alquimista:

"No t'impacientis. Menja quan sigui hora de menjar i camina quan sigui hora de caminar"

sembla mentida, pero quan un es concentra en allò basic i concret del moment present, l'espera ja no es espera, i el menjar està més bo...

bé amors!
aleeeeeeix nhe contat 3 o 4!!!! gràcies! T'
una abraçada ben forta hobbits!

petons a tothom!

Ferran Guerrero dijo...

Jo avui soc l'ultim, amb la de mails que m'escric amb el Met cada dia, que puc dir que no us digui sempre, que esteu guapisims, i exultants amb aquesta vida que esteu portant.

Ara vinc amb l'Oriol de obrir una altre via alla dalt, es diu Tsunami, per el que ens ve a sobre.

Disfruteu molt amics meus que la vida es molt curta i dema sera un altre dia.

Namaste

Aleix dijo...

Ja tornem a ser 3, la Maria la chilena ha marxat aquest matí. Ara hem de pensar si buscar algú i llogar-li un racó de l'habitació o pagar una mica més i no haver de patir.

En tot cas, els falcons seguixen volant sobre els nostres caps i les onades picant sobre la sorra.

M'alegra llegir-vos.

eva t'estimo

edgar dijo...

Hola família NOMADA ,el bloc com sempre fabulós . varem parlar amb el Domènec i lo que amb va demanar ja ho te la LOLA .També tenim la signatura de INIESTA el Edgar es va colar i ho va aconseguir , També li fa signar la seva samarreta i fer-se fotos es un crak

Eva , Jordi llàstima truqueu-me i amb doneu un telèfon , es ho varem pesar molt be ,ens feu molta companyia
Molts petons de la garriga CARME

Alba dijo...

vale vale ya vooooy!!!
aqui et despistes un poc i ja ets l'últim!!!
esteu...com ho diria... PRECIOSOS, REBOSSANTS DE VIDA I ENERGIA..
desde aqui l'enveja sanissima i un lumg pah a la terrassa que em protegueix...
les fotos no cal dir-ho... espectaculars com sempre..

us estimo!

oriol dijo...

jajajajajajajajajajaj!!! ...Hey Kapolls.

M'AGRADA veure-us creixer!!

QUO... somriguent!!!

Fina dijo...

(Độc lập, tự do, hạnh phúc)''
Nomadas he trobat això és el lema nacional de Vietnam"Independència,llibertat i felicitat".

Aleix dijo...

Tanco el ulls i sento la brisa refrescant la meva pell,
l'aigua gronxant-se amb mi,
les olors em donen pistes clau.
Obro els ulls
hi ha 2 llums a l'horitzó,
una arran de mar,
l'atra just a sobre,
al cel.

Serà l'alquimia...

Bona Sort

http://www.youtube.com/watch?v=35H4-AR010k

Laia Nadia dijo...

Namasté Nomadas,
després de llegir el vostre post i tots els comentaris que ja us han deixat... no sé què més dir-vos... estic emocionada....
Les fotos (com sempre!) són espectaculars, plenes de vida i color. Els tres doshas que heu recreat amb les vostres cares són... són.... nusé.... se us veu plens de vida, carregats d'experiències i sincerament MOLT I MOLT GUAPOS! (estic pensant en deixar-me bigotis o barba... a veure si també milloro...!).
Llegir l'Alquimista em va canviar la vida (algun dia ja us ho explicaré...) i veig que molts dels que estem per aquí també ens ha marcat. Gràcies per recordar-me'l. Us estimo.
Com diu la Eva, fins aviat, que només són 2 mesos.

Fina dijo...

Hola (chao), Adéu (tambíet), Gràcies (camon), Sí (fai), No (kong), Hotel (jacsan), Estació autobusos (bensé), Bicicleta (sedap), Moto (semai), Cafè sol (cafédén), Sucre (dong), Sopa d'arròs (comfó), Cervesa (bia), Gel (dáa), Arròs (com), Tallarines (my), Pollastre (ga), Peix (ca), Bou (bo)

1 (mot), 2 (hai), 3 (ba), 4 (bon), 5 (nam), 6 (sau), 7 (bai), 8 (tam), 9 (chin), 10 (muoi), 11 (muoi mot), 100 (mot tram), 1000 (mot nagin)

Nois he trobat una mica de vocabulari vietnamita perquè començeu ha estudiar.
Diuem que la cervesa és bona i la mitllor la "333" en vietnamita "BA-BA-BA",la diferéncia horaria és igual que ara si no m´equivoco 5h.
Us he donat una mica de feina per si esteu aborrits quan plou,ja us imagino practican ja,ja,ja!!!
Quan torneu parlareu una mica de cada idioma i potser mès d´un cop direu alguna paraula per nosaltres deconeguda.
Bona nit .Petons

susi dijo...

molt amor nomade... us envio molt d'amor, perquè veient els vostres rostres sé que cada dia n'aneu més plens...

una abraçada inmensa!!!!!!!!!!!!!

Laia Nadia dijo...

mare xancleta!! ets una crack! hahahah, fins i tot els hi poses deures ( i amb bons consells!)!

Dona records a la mare del barbut (que no vol dir la mare barbuda) i a la mare del rubín! I evidentment una abraçada ENORRRRME al pare xancleta, al pare barbut (aquí sí que ho puc dir!) i al pare rubín!

eva dijo...

Hola familia!

els dies van passant i passen coses.....
ahir vaig anar a un festival de videoart i .....
.....no tinc paraules ni més llagrimes per un video que vaig veure....

prefereixo que el veieu!

simplement mha vingut de gust compartir-lo amb vosaltres..........

una abraçada
eva

http://vimeo.com/7578092
'homeland'
juan de dios marfil atienza

Lola dijo...

Soy el looobooo..... que com diu la Laia no vol dir la mare barbuda, doncs només hi tinc un pél.
Fina, no sé com t'ho fas, però faré els deures que ens aniran molt be.Només em falta comprar-me unes xanclestes; no sabeu pas on en venen?
Aleix: demà dilluns a casa hi haurà en Cor i la Marijke, ho dic per si vols fer un Skype, tu mateix.
Divendres varem berenar amb l'Eva i L'Alba, molt be; tot una lliçó de il.lustració i quelcom més....
Molts petons nois, que veniiiiim!.....
Tenim de tot, Ducados, xancletes, ibuprofeno, esparadrap, apòsits...
i moltes ganes d'abraçar-vos.
Us estimo amors meus.

Ferran Guerrero dijo...

Ehhhhhhhhhhhh i els regalets, Lola no us oblideu dels regalets, no son gran cosa, pero jo se que els meus estimats Nomades els hi sabran treure amor, motivació i sobre tot enrecordar-se molt de noaltres.

Una abraçada familia, el proxim dinar el podriem fer a la tornada del Trip de la Lola i el Joan no???, a veure si ho lliguem.

Namaste familia Nomada

Lola dijo...

Ei Ferran, quan he escrit el post aquest matí encare no tenia els regalets, ara acabem de tornar de Vic i la Fina ens ha donat el regalets que no diré que són; només que els raspalls són per a dents d'elefant, jodeeeer.....
Aviu hem dinat tota la familia Bofill, que ultimament només ens trobavem a enterraments, ens ho hem passat bomba, fins i tot m'he achispat una miqueta, cosa no gens inusual en mi.
Hem menjat molt be i hem estat tots molt be; espero que es repeteixi.
No patiu, que als nostres nómades els hi donarem tot,tot i a més molts petons i abraçades.
Nómades:com va el curs de submarinisme? Met, i la teva orella?
Ens veiem aviat. Us estimo amors meus.

Joan dijo...

Salut i alegria Nomadas d'arreu!
Ferran! com es diu a la Plana, t'agafo pel mot!
Si hi ha quorrum, quant tornem del Sudest asiàtic, amb totes les abraçades i petons dels Nomadas d'allà al damunt, amb la seva olor encara impregnada en la nostra roba (estarem un mes sense rentar-nos), proposem fer un precalentament de retrobada a "La Farinera" (a veure si pica!).
"Com pot ser que nosaltres encara no coneguem aquest centre de boulder-culte?"
Si arribem levitant, ens estibeu per tornar a tocar de peus a terra!
Hi poseu una taula i cadires, mam que no falti, i l'alegria ja sabem que hi serà a tones!!!
Menjar i veure??? serà que no sabem muntar-ho???
Abraçades globals i petons universals!

edgar dijo...

Bon dia família NOMADA. LOLA ,JOAN abans de anar de viatge poseu dia per fer un altre dinar, que tota la família tingui tems per muntar-ho per venir, tornem a fer lo mateix si va be a tothom, a La Garriga , que tothom porti un plat i la casa posa la resta, així no fa vergonya venir, per si algú en TE.?
També necessitarem el banyador, espero ,

Avui tinc els dos homes de casa amb GLOBUS ,era un regal de Nadal i els and portat a OSONA no se si sabeu per on cau això espero que no es perdin.


Von viatge als afortunats que els veuran i fins a la tornada. MOLTS PETONS DE LA NOSTRA PART I ABRAÇADES QUE FACIN MAL.

Queda oberta la inscripció al dinar , no valen excuses .


PETONS DE TOTA LA FAMÍLIA DEL SHERIFF TAMBÉ CARME

Pekas dijo...

Una abraçada plena de muntanyes..

Molta salut... i namasté...

Es un petit regal el poder llegir-vos...

amunt..amunt.. camí dels nuvòls balus.. ;-)

Unknown dijo...

oleeee

Aleix: estic enganxat a aquesta cançó i a aquest videoclip desde fa mesos.....bona proposta!...si anem deixant múscia, tinc varies propostes per compartir

ale petons!

Unknown dijo...

aaaaaah!

Boa Sorte!

Joan dijo...

Hola familia nòmades,pensem que ens podríem trobar el 10 o 11 de juliol,perquè el primer diumenge quan tornem de Vietnam el destinarem als avis.
Encare no hem marxat i ja pensem en la manduca de la tornada.
Carme, si us va be tornarem a quedar a la Garriga; ja parlarem del que hem de portar. Petons a tothom.

Ferran Guerrero dijo...

Joan- l'11 de Juliol es una bona data, sabeu, es el Dia Mundial de la població, que millor que aquest dia per un retrobament dels d'aquí amb els d'allá i com som Mundiellos (habitants del mon) ho podem celebrar tot.

Bueno per part meva aceptem la proposta, ho pasarem be, com sempre, no hi haura futbol, i la retallada ja la tindrem coll avall, familia, els d'aquí i els d'alla, Namaste..

Fina dijo...

Per part meva queda oberta l´inscricció,Dinar:11 Juliol,Lloc de trobada:La Garriga,Mengar:Llom segur,Postres segures i el primer un pica-pica al gust de vosaltres.
Ara no teniu escusa tota la gent per dir que no avisem amb temps,us esperem a tots.
Aprofitan us volia dir que aquesta setmana rebereu una notificació per part meva estigeu al cas que aviat tenin una trobada especial.
Els que no rebin el meu email es perquè no sé la vostra adreça,però aconsello a tots els seguidors del bloc que ho segiu en especial durant uns dies ,és molt important.
Fins aviat i molts petons per vosaltres i sobre tot per els "meus Nomadas"
P.D "MARE XANCLETA"
Lola les xancletes les pots trobar al Decathlon.

edgar dijo...

Per nosaltres perfecte el 11 de juliol SANT BENET, es el nom del gegantó de la garriga. Ja podeu anar fent llista . I PENSO CANVIAR EL MENÚ


CARME

Jordi Claret dijo...

Aquest estiu no farà falta anar molt lluny de viatge perquè ja ens ho ensenyeu vosaltres...

Ens deixareu algun racó per veure? jeje

Cada vegada penso que teniu sort d'haver pogut escollir aquest camí...jo de vosaltres, ara que ja heu començat no tornaria, seguiria fins que el camí fos massa estret com per poder travessar-lo!

Seguiu gaudint...

Una abraçada!!

Joan dijo...

Namaste Nomadas d'arreu!
Avui, també m'he proposat un exercici: entrar al blog, llegir-ne un troç, i seguir els comentaris. És talment com estar assegut al voltant de la taula amb tota la colla (d'aquí i d'allà); què pensen els uns, què diuen els altres, el bon humor d'aquesta, l'acudit de darrera hora, l'expressió de sorpresa, el cant a l'elogi i la meravella...

En aquest moment (no hi sé aplicar, encara, cap fragment de l'Alquimista, tot arribarà), hi ha una mena de simbiosi, un sentir-te lligat i unit a un grup, a la tribu, ser part d'un tot que és el que ens fa sentir vius.

Quan hom té la sensació d'aquesta mena de felicitat, de plenitud, és bo compartir-ho i repartir-ho, fer-ne partícep als demés, a la tribu que ens identifica davant del món.

Uf! que filosòfic!!! Va com va!

Ara, allargar els braços i procurar sentir-vos a tots enllaçats i amb el somriure a la boca.

Joan dijo...

Eooooooooooooooooooooooooo!
Que hi ha algúuuuuuuuuuuuuuu?
Està tot quiet, no se sent ningú... no es veu ni una ànima!?

Seran els núvols? l'astenia primaveral?

edgar dijo...

Hola a tothom , nosaltres em estat enfeinats amb el ulls de la família ,me mare cataractes, Edgar un cop de pilota i malt al ull també, No se res del meu fill no me llama ,no me escribe ........Ja teniu las maletes fetes tinc molta enveja sana però...... si voleu faig de camàlic.
La llista pel dinar qui la comença ? molts petons i fins aviat Carme.

Fina dijo...

Eoooooooooooooooooo!!!!!!!!
Ja soc aquí,penso que falta una mica de marxa,hon som la juventut?
No hens deixeu sols necesitem noticies i escrits vostres per animar el blog i els nostres ànims i cors,i també per persar quina parida direm.
Jo ja estic en marxa com veureu tots i espero que no falleu,fins molt aviat i per tots molt bon cap de setmana.
Nomadas ja sé que esteu be però una mica d´escrit,comentari,etc no vindriem gens malament,aquesta setmana ha set molt sosa,pobre...horitzontal i necesitem alguna cosa vertical"GOGOS" animeu una mica la festa que segur que teniu alguna coseta que es pugui explicar.
Molts petons

eva dijo...

hola!
m'apunto a la trobada del juliol! tinc ganes de saber quina cara feu!

ahir va ser lluna plena...
un dia ens va fer un encanteri...

una abraçada a tothom!
t'estimo aleix

edgar dijo...

Bon dia. Comencem a fer la llista.

LOLA- JOAN
DOMÈNEC- CARME
EDGAR – JAIA MARIA
JAUME- FINA
FERRAN- LAIA
EVA NAVARRO
Ja podeu seguir . A ? pot ser que EDGAR tingui una sorpresa per ven dinat , algú relacionat amb lo que estudia . si li surt be serà molt CHULO . PETONS CARME

edgar dijo...

Hola família ,avui hem perlat amb el Domènec diu que tot be,molta calor es el que toca. ANDRES que pot ser que hagis anat de viatge amb el joquei VIC ?. El Domènec pare ta vis per la tele, llàstima que en perdut espero tinguis bona tornada.
Petons de la garriga CARME.

Ferran Guerrero dijo...

Hola familia, ahir vaig veure al Andres veient al Hoquei Vic, estava desencaixat, pero va guanyar, avui no es deu haver desencaixat tant, perque ha perdut.

Al que anem, aquí no actualitzen aquets o que, aixo esta baixant i no pot ser, necesitem motivació, motivació, vinga bows us necesitem.

Hu Ha, hu ha, hu ha.

Familia anims que aixo fara que en breu tinguem noticies.

txetxu dijo...

aquests son uns perros!!...que estan tot el dia de festa!!.....segur que no estan ni escalant!!

thailandia los esta perdiendo!!

Lola dijo...

No patiu, que vamos pallá i els hi llegirem la cartilla, prometo un blog de tots plegats. Aquests nois s'han de posar a ratlla.
Molts petons amors meus, i a veure si vigilem amb les targetes;cohones.
Namaste

Fina dijo...

Hola!!!!
Ja que els nostres Nomadas van 5h endevan penso que ja és hora d´obrir la festa és a dir la "PARTY VIRTUAL" aniversari d´en MET
¡¡¡¡¡HAPPY BIRTHDAY JAUME!!!!!!
Només volia dir a tots que moltes gràcies per compartir aquests gran dia i donar ànins a en Jaume,i com diu la cançó:
Oh ben vinguts,
paseu,paseu
de les tristors hem farem pols
que casa meva és casa vostra
si és que hi ha casa d´algú.
Espero que disfruteu de la festa com heu vist no falta menjar ni veure i també tenim un gran pastís amb espelmes perquè les bufem tots desde aquí i ells desde allà.

Fina dijo...

Jaume de part del teu avi de corró "Per Molts Anys" ara acaba de trucar i ja saps que ell no té internet però jo t´envio la seva felicitació i aixó !!!MUA¡¡¡¡(un Petó)

Joan dijo...

(apa, agafem un parell de pastes que son molt bones!!!)

Quina festassa que ha organitzat la Fina!!!!

JAUMEEEEEEEE, per molts anys!!!!!!!!!

(fotre, quanta gent que veig que arriba!!!, serà una festa grossa!)

A més hi ha de tot per veure, aquest els García-Caro son la repera!!!

Jaumeeeeee, m'has sentit la felicitació????? una abraçada rei del mambo!!!

Una abraçada per cada any!!! i disfruteu amb aquest parell de Nomadas que tens al costat.

oscar dijo...

Moltes felicitats de part dels clecas,Met! Cuidat molt,i records als tres!

Fina dijo...

Aixi m´agrada ,veig que ja està arriban molta gent,sort que en Fernando i la Laia m´ajudaran amb els veures i la música ,aquest pernil ha sortit prou bó.

Fina dijo...

Acabo de torbar per molts anys en Tailandés "sooksan wan gerd"
Estic inspirsda perquè acabo d´arribar de cine

Fina dijo...

hola jaume que pasis el millor cumple de la teva vida el teu pare que t´estima molt
petonsssssssssssssssss

Toni i Carme dijo...

Per molts anys jaume!! Ara mateix acabem d'arribar a la festa.. hi ha molta gent, el teu pare va amb esmoquing i la teva mare de 21 botons!! El pernil com a mínim és un "joselito"!! Des d'aquí t'enviem un brindis a la teva salut!! Ara acaban d'arriba els avis amb limusina!! I és gratis eh...!!!

Que acabis de passar un bon dia d'aniversari!! Molts petons des de vic!!

edgar dijo...

´´´´´´´´o7øø7´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´$¶7´´´´´¶¶1´´´´´´´´´´´´´´
´´´ø¶´´´´´´´´´´1ø¶¶¶¶¶¶ø´´´´´´
´´øø´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶1´´´´
´´¶´¶¶´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´¶o´´´
´¶´¶¶¶¶ø1´´´´´24´´´´´´´´´´¶´´´
´¶´¶¶¶¶¶ø1´´´´´´´´´´´´´´´´¶´¶´
´¶´¶¶¶¶¶¶7´´´´´´´´´´´´´´´¢¶¶¶´
´´¶´¶¶¶¶¶1´´´´´´´´´´´´´¶¶7´´´´
´´´o1¢¶¶1¶´´´´´´´7ø$¶$7´´´´´´´
´´´´´´´´´´7$´´´øø7´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´o¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´´¶´´´´$´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´´´´´o¢´´7´´¶ø´´´´´´´´´´´
´´´´´´ø´´¶´¶´´7¢´´´¶´´´´´´´´´´
´´´´´´o¶7¶1¶´´´¶´´¶´´1o´´´´´´´
´´´´´´¶´´1´´$7¶´7ø´¢o´$¢´´´´´
´´´´´´¶´´´´¶1o´´´¶ø´´´¶´´´´´´
´´´´´´´¶´´´1´1o´´´´´7¶1´´´´´´
´´´´´´´1¶11´¶ø´´´´´ø¶´´


MOLTES FELICITATS!
JAUME! SEMPRE DEIXES
PETJADA A LA NOSTRE VIDA

´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶$´´´´´´´´´´
´´´´´¶¶¶¶´´´¶¶¶$$$¶¶¶´´´´´´´´´
´´´o¶¶¶¶¶¢´´$¶¶$$$$¶¶´´´´´´´´´
´´¶¶¶$$¶¶ø´´´¶¶¶¶¶¶¶¶1´´´´´´´´
´´¶¶¶¶¶¶¶o´´´7¶¶$øo¢7´¶¶¶¶7´´´
´´´¶$$o77´´´´´´7¢øø7´¶¶¶¶¶¶¶´´
´´´´´´´´´¶¶¶¶$´´´´´´ø¶$$$$¶¶o´
´´´´ø¶¶¶¶¶$$¶¶¶¶´´´7¶¶¶¶$$¶¶¢´
´´ø¶¶¶$$$$$$$$¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¢ø´
´ø¶¶$$$$$$$$$$$¶¶ø´´´1777¢o´´´
´´¶¶¶$$$$$$$$$$$¶¶7´´´´´´´´´´´
´´´¶¶¶¶$$$$$$$$$¶$7´´7¶¶¶¶¶¶1´
´´´´´¶¶¶¶$$$$$$$¶¶o´´¶¶¶¶¶¶$1´
´´´´´´´¶¶¶¶¶¶$$¶¶ø´´¶¶¶¶¶$¢o´´
´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶´´´

edgar dijo...

Bon dia bon sant i bona festa per tots. Jo la començo a las 6 del mati perquè amb duri mes aquet dia , i podré menjar molt, que tot esta molt BO .Sabeu perquè el tan gran el MET ?. Porque jo de daba muchos PETITSUIS .Xaí es ell.....MOLTS PETONS DE LA GARRIGA QUE SIGUIS MOLT FELIÇ.

edgar dijo...

PERDO AXI AXI VOLIA DIR. NO XAI QUE SON LES 6 H.

Lola dijo...

Aquest matí m'han despertat els ocells, feien una piuladissa més forta que els altres dies;he sentit fins i tot un rossinyol, m'ha semblat que xiulava: .et..xet..xet..xet...quan m'he desvetllat he sentit que deia clarament Met..Met..Met...Met...
Met...de bon matí, això que deu voler dir? Però el rosinyol continuava, i ho feia amb una cadència de 24. Tant i tant ha insistit, que al final m'he vestit.
I llavors amb el cap clar; he pensat: això s´ha de celebrar.
A la festa me'n he anat,està tope i la gent va super-mudada, uns es cuiden de les begudes; un senyor molt alt i guapo no para de tallar pernil; la Fina amb la llangonissa i en Joan que l'empaita.Jo he començat amb la trena farcida; ja he tornat a trencar el règim( ai mare, com cada dimarts).Avui em gasto el meu 5% i no vaig a treballar.
MET: Moltes, Moltes Felicitats et desitjem els nòmades de Sant Cugat.
Que ho celebreu tots tres amb una mica de birràn, ja que no tindreu Pacharàn.En aquest moment estem brindant, ho sents? Destapa't les orelles.
Per Molts Anys. T'estimo Met.
Per cert, la Fina porta un vestit llarg de lluentons,i als peus unes xancletes.

Ferran Guerrero dijo...

Bon dia i Felicitats Met, acabo de encetar la coca de Cruisant de la teva mare, m'encanta aquesta coca, Fina tens una miqueta de Clara que el cava a aquestes hores no es osa be.

Amagueu-vos que ja arriba, a veure si li podem donar una sorpresa quant entri per la porta.

MOLTES FELICITATS.

Joan dijo...

;) Si no m'afanyo no em quedarà llangonssa!
Jaume, quina grescaaaa!!! apa que xales amb el pernil, eh!
quanta gent!!! vaig a agafar un troç de coca de croissant, que si no em quedaré sense.
Mira aquells que mudats que van!
Fina!! no te'n vagis que vull una mica més de llangonissa!!!
Fotre! quina quantitat d'ampolles obertes! això és xauxa!
JAUMEEEEEEEE!!!!! moltes felicitats!!!!!!

Angel dijo...

Hola Jaume per molts anys i que tinguis un cumple de alló mes especial tu desitgem de tot cor el Angel Marta i la Roser un gran abraçada i molts petonsssssss.

Fina dijo...

Avui me des pertat
amb un sonriure
de bat a bat,
fà 24 anys vaser el dia més feliç
de la meva vida,
va neixer en Jaume!!!!!!
Moltes felicitats aquest aniversari no l´oblidaràs mai,
serà tant intens i ple de tantes coses que ja pots absorbir tot el que puguis i més,
pensa que molta gent al llarg de la seva vida no viu el que tu estas visquem.
Disfruta´l,sigues molt feliç i molt bona persona.
Tenca els ulls i bufa les espelmes
que nosaltres desde aquí les bufarem amb tu.

Fina dijo...

Ei!!!!!!
Nomadas ara que és la vostra hora de dinar us porto una mica de tiberi:
Espaguetis a la carbonada,Xai al forn i Truita de patates,"una és sense seba"aquesta és per el meu fill.
Espero que doneu senyals de vida,aquí hi ha molta gent esperan la vostra entrada ja que no bufarem les espelmes fins que no siguem tots.
Aleix si vols tens una mica de pacharan.

Leti dijo...

Per Moooooooolts anys guapíssim!!!! disfruta, escala i celebra-ho com déu mana!
UN PETÓ COM UN MELÓ!!!! (Hi ha melons a Thailandia? ;-))

Toni dijo...

PER MOLTS ANYS JAUME!!!! Et desitjo tota la felicitat del món! :)

Disfruta al màxim cada dia d'aquesta gran experiència, punyetero, que fas una enveja sana que no vegis... :P

Apa! una abraçada molt forta de tots!

Su, Mixa, Cru i Toni


p.d. per cert, les fotos brutals!! sou uns cracks!!

Joan dijo...

Jaume! et veig la mar de cofoi!
Què fas amb pernil a les dues mans? es nota que en tenies delit!
Apa Dominic i Alejo, que us hi heu apuntat ben be!!! alerta amb el pacharán, que no enganya!
Vaja, ja m'han tornat a buidar la safata de la llangonissa!!
Això es un desfilar de gent, quina passada!!!
(quan arribi l'hora del pastis, això serà el desmadre total)
Apa Nomadas d'allà, aixequeu les copes amb nosaltres que brindarem (encara que algú ho faci amb Coca-Cola)
Xin, Xin! salut i boulders!
Per molts anys Jaume! a veure si d'aquí a uns quants dies t'ho podem dir sense ser virtual.

Jaimito dijo...

Moltissimes gracies a tots. Ja veic que esteu al cas de tot! La veritat es que mai m'hagues imaginat cel.lebrar el meu aniversari, una bona estona amb tots vosaltres en aquesta gran festa que heu organitzat, que ja veic que no i falta de res i si alguna cosa s'acava en treuen una altra bandeja amb mes llonganissa, cava, pernil... Quin bon gust que te tot. I una altra estona en una illa tropical, plena de misteris i aventures noves per descubrir, puguen-me banyar en aquestes aigues i estirar-me a la sombra de les altes palmeres, tan lluny de casa, i sent totalment lliure. Qui s'apunta a vindre de festa aquesta nit a la platja????
Esteu tots convidats!!!!!
MOLTISSIMES GRACIES A TOTS!!!!
Sou collonuts. Us estimo molt!!!!!
P.D.: Gracies pare i mare per organitzar tot aixo. Us estimo moltissim. Sou lo millor que m'ha passat.
Un peto ben gros per a tots!!!!

Fina dijo...

Ja veig que sou uns gulafres i que si no es monta una festa i es posa una mica de teca i veure vosaltres no treieu el nas.
Jaume per fi has aparegut,m´agrada que estiguis content amb la festa la veritat és que la gent s´està portant molt be,jo desde aquí us volia donar les gràcies a tots,i Joan agafaràs un empatx de llonganissa.
Per cert si puc m´apunto a la festa de aquesta nit,aixó de una festa a la platga sona molt be.
Ara torno que vaig ha buscar una mica més de teca i beure dons aquesta gent avui té molta gana.
Sort que me posat les Xancletes perquè tanta estona dreta ja tindria els peus cansats.

Alba dijo...

PER MOOOOOOOOOOOOOOLTS ANYS MEEEEEEEEEEEET!!!!!!!
disfruta-hoooo... que sé que ho faràs...
un petó molt i molt fort!

Unknown dijo...

Ja hem arribat a la festa de aniversari!!!!!! Moltes i moltes felicitats jaimito!!!!! Celebra-ho fort que nosaltres desde aquí també ho farem a la teva salut!!! Molts petonets meus i de l'andrés!!!

En xevi m'ha dit k et felicités que no se que li passa a l'ordinador que no li funciona i m'ha trucat xque t'ho digues!! Per tant MOLTES FELICITATS de part d'en xevi!!!!

Xcert les fotos molt i molt maques!! Kina enveja, sana e????
MIL PETONS!!!!!!!!!!!

txetxu dijo...

avui ja t'he pogut felicitar pel xat.....xo et felicito per aqui per que la "mama" no s'enfadi.....jejeje

Moltes felicitats Met!!!!...espero que passis un bon dia i que ho celebreu fort!...i es que cada any no tindras l'oportunitat de celebrar-ho en un altre pais

un petonaaaas

Laia Nadia dijo...

uffff!!! ho sento, ho sento!!!! cabo de sortir de treballar i vinc corrents!!!! A on està la llonganissa?????? JOAAAAAAN!!! QUE JA TE L'HAS CRUSPIT TOTA??!?!?

Bona tarda a tothom!!!

Fina, jo he portat unes cervesetes fresquetes.. les poso a la nevera???

osti, però si la nevera està plena a vessar! Trec aquests canapés???

Mireu nois!!! porto me´s menduca de la cuina!!! ummmmmmm!! BONÍSSIM!! està tot deliciós!!

Lola, t'has tornat a saltar el règim??? va, traqnuila, ho celebrarem amb una copeta de cava (aquí n'hi ha un acabat d'encetar!), que demà serà un altre dia!

Mira, per allà hi ha en Ferran, l'Andrés i la Cristina.... Bones, com us esteu posant, no??!! Ferran, portes un troç de coca-trena penjant de l'orella!!! vine, que t'el trec!!

Carme, queda més truita de patates?? la que ha fet la Fina s'ha acabat....!

Ja ho veus, Met, aquí estem tots plegats celebrant el teu anivesari!!! Els teus pares s'han marcat una festassa de collons!! Són esplèndits!!

PER MOLTS ANYS MET!! ja ho saps, quan bufis les espelmes demana un bon desig, que segur que s'et cumplirà!!!

... Jaume... m'invites a un Ducados??

eva dijo...

MOLTES FELICITATS MET!

una abraçada i a disfrutar!!!!!!!!!!!
ens veiem a la festa de la platja......!

petons als 3!

ens enviareu una foto del pastis?....... i de passada d'alguna platja o boulder o el que sigui!?...jeje

Hola a tots! fem un brindis, no?

fins aviat

Joan dijo...

Fina, Jaume, Lola, Carme, Domènech, Ferran, Laia, Eva, Alba, Txetxu, Andrés, Cristina, Edgar, Toni, Leti, Angel; Oscar...eeeeeeeeeh!!!! i tots els d'allà al darrera, que no us arribo a veure!!! va, acosteu-vos que li cantarem Cumpleaños Feliz!!

- Edgar, aparta aquest banc, que hi capiguem tots

- Vaaa els més baixets a davant!

- Ferraaaaaaaan! vinga més enrera que només se't veu a tu

- Jaume, tu faràs els baixos, que amb la caixa de ressonància que tens al ventre...

- Carme, al costat de la Lola que afinareu juntes

apaaaa, deixeu una estoneta les copes de cava a la taula, que ja hi tornarem!

- Laia, Cristina, Oscar! que feu asseguts a terra, que no se us escoltarà!!!

Ale, ho provem?

un, dos, tres!

CUMPLEAAAAAÑOS FELIIIIZ
CUMPLEAAAAAÑOS FELIIIIIIIZ
TE DESEEEEAMOS TODOOOOOS
CUMPLEAAAAAÑOS FELIIIIIIZ

HIP HIP!!!!


HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

HIP HIP!!!!

HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

PER MOLTS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANYS JAUMEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Visca!
Olè!
Bravo pel catxondo d'en Met!
El mantegem???
Va! agafeu-lo per les cames!!!
Alerta que és molt valent!!!
reguem-lo amb cava!
Felicitaaaaats!!!
Va, els Nomadas d'allà ens podeu ajudar, no?

Ferran Guerrero dijo...

JAimito-Met-acrilato.

Fem un sant hilari, va a la de tres.
1...
2.... i
3......

Cullons.

Osti company porto una ostia de cal deu, que ja sabeu que a mi de seguida em puja tota la beguda.

Meeeeeeeet,,,,,,,Meeeeeeeeeet,,,,,,,Meeeeeeeeeeet.

Un altre sant Hilari, bueno bow, jo vaig a seure que vaig de canto.

Fina tens mes dolç d'aquest amb forma de trena??, aixo de llonganissa i coca a mi no em va gaire.

Joan, et posso una copeta??,

Jaume(Pare), vigila amb el sol que ens acabarem de torrar del tot, tu que ets un home de futbols, explicam que es aixó del Fora de Joc que jo encara no ho he pillat.

Felicitats bandarra, m'has alegrat el dia

Laia Nadia dijo...

OOOOkei Joan, ja ens aixequem!!!! però jo... si desafino només mouré la boca com si estigués a un karaoke, eh??
va:
ELS ANYS PASSEN VOLANT,
ELS PETITS ES FAN GRANS,
SEMBLA AHIR QUE VAS NÉIXER,
I AVUI JA HAS FET 24 AAANYS!!
felicitats!!!!

Osti Ferran, vaia "torta" portes! i a sobre tornes a dur penjat un troç de trena a l'altre orella!

Buff... jo ja estic força tipa, però tot està tant bó! segueixo jalant, que demà ja menjarem fruita!

Jaumeeee!!!! avui ningú caurà a la piscina??? HAHAHAH!! Jo avui ja vaig preparada!!! amb tratge de neoprè i tot!!

Hips!! osti, si que pja això!!

Fina! estàs feta una maquina de treure coques!!!... i la llonganissa??? uoooooo!! ara és la Lola qui està arrasant! Domènec, una altra birreta?? Hips!!
Eis, buff..... jo necessito anar al lavabo...!

MEEET!! T'ESTIMEM!!!! hips!!!

ALEJOOOOO (ara ja li dic com sa mare!) tinc el patxaran aquí!!! uooooooooouuu!!... Hips!

Domènec... un piti??... Hips... no trobo l'encenedor...!

Laia Nadia dijo...

Ei ei ei!! mireu que he trobat!!!! Un reserva del 2003!! algú sap a on està el "sacacorchos"?... hibbs...

Fina dijo...

Ara que ja hi som tots i abans no marxin a la festa de la platja podriem treure el pastís.
Ara el treu el pare xancleta ,OH!!!
que gran i bonic,ensembla que és de molts gustos diferents,maduixa-llimona-nata-xoco
Quan bufem hen de demanar un desitg per els tres Nomadas.
Preparados-listos ya BUFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hosti quina bufera.
Sort que el veure al ser virtual no puja,i Lola tranqui que també al ser el menjar virtual no engreixa .
M´ho estic pasan de conya,aixó ha hanat perfecte.
En Joan ja torna ha agafar més llonganissa,atipap força que d´aquí a pocs dies no sé que menjaràs;potser algun escarbat o escorpi?
Lola que fàs ballan amb en Fernando?
Ei nois la Carme acaba d´arribar amb una plata de LLOM,sembla que aixó no sacaba,sort que ja he omplert la nevera de beure.
Andres un chin-chin i tu Cristina un altre chin-chin i un petò ja que ets la germaneta adoptiva d´en Met.
Parlan de fàmilia adoptiva avui us tinc a tots Txetxu un chin-chin i gràcies per portar la Quixe o com es digui,ja ve en Ferran i la Laia amb vosaltres brindaré amb una Xiveca,a falta en Domènec pare ell també veu Xiveca.
Ayns i ayns
per molts anys
a la una
per molts anys.

Fina dijo...

Hosti Laia quina trompa que portes,sort que aquesta no dona resaca i demà estaras en condicions.
Avui no fà gaire dia per banyar-se però el proxim dinar ja us podeu preparar que jo el pare xancleta soc molt perillós.Vaig a buscar més cava,sort que no hem de agafar el cotxe.

Fina dijo...

El blog avui treurà foc.
La meva amiga Carme de motos vic ma pasat un video i jo el vui compartir amb vosaltres ja que es relacionat amb la nostre festa i el pastís,l´envi per correu

Fina dijo...

Com diuem els nostres Nomadas
"Sab Kuch Milega"
Us volia donar les gràcies per fer posible aquesta festa,SOU COLLUNUTS i me heu demostrat que sou molt bons amics.Un PETÓ molt gran per tots,aquest és virtual però el dia que hens viguem el faré de debó.
Moltes gràcies de part dels pares xancletes.

edgar dijo...

ting son, em fan malt les sabates i tiing una resaca dels collons. ha sigut fabulos i m'ho he passat de conya, fins i tot no ting veu. he trobat a faltar la festa de la platja salud i bona nit!
-.carme.-

Joan dijo...

;-)

Unknown dijo...

MOLTES FELICITATS MET! DE PART DE TOTS ELS DE LA COLLA!

JO NO PUC CANTAR BASICAMEBT PERQUE NO TINC VEU, ACABO D´ARRIBAR D´ITALIA QUE HEM ANAT A VEURE EL VIC DE HOQUEI QUE PER CERT HA PERDUT PER SEGON ANY CONSECUTIU LA FINAL DE LA COPA D´EUROPA...

NOMES DIR QUE JA PODEU ESTAR PREPARATS PER QUAN TORNEU PERQUE HO CELEBRAREM MOLT FORT.

MARE I PARE XANCLETE SOU LA HOSTIA!

Laia Nadia dijo...

oooosti!! tot el que havia escrit ara mateix no s'ha penjat!!!
FINA!!: el vídeo és boníssim!!! una preciositat! Increible!!
Ep!!! que aquesta copa és meva!!
carai Carme, quin llom tant deliciós! ummm... puc repetir?? o espera, no, provaré la quiche d'en Txetu!!!! N'agafo un troç, d'acord?? mmmmmmm... merci!
Jaumeeee!! així que avui ens hem lliurat de caure a la piscina!!!??!? a la pròxima festa portaré les ulleres d'snorkel, però t'asseguro que tu tambñe cauràs!! HAHAHAHA!!!
Fineta!!!! pares xancleta!!! us heu passat amb aquesta festassa!!!! no hi falta de res!! és més, sembla que la teca i els beures es multipliquen!!!! Espero que aquests kilos virtuals que estem agafant els poguem perdre ràpidament!!!
SALUT NÒMADES!!! BRINDEM PER VOSALTRES!!!
Met, especialment per a tu, t'envio un petó, avui m'hagués agradat tenir-te aprop ( i a en Ferran també!).... sniff... ja ho saps.... ACABA LA VOSTRA FESTA DE LA PLATJA, que nosaltres anirem acabant aquesta.... i QUE AVUI SIGUI PERFECTE, i que els que et venen per endavant encara siguin millors!!!! smuaaaaix!

Fina dijo...

Andres algu et va veure per la tele.
Jo estic molt cansada però ara hem fare una dutxa i amb les xancletes capa la platja aveure si trobo aquells ganapies.
Bona nit a tos i descanseu que avui ha set un dia formidable.

txetxu dijo...

Andrés: que el Madrid no te hoquei??.....jajajajaja

de bon rollo!

Visca el Barça!

Oriol_Susi dijo...

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
Meeeeeeeeeeeeet Met meeeeeet! jejejeje...

La Susi i jo anem a fer una birreta a la teva salut!!!! i et prometem que cantarem...

Molts patonets

QUO i SUSI... Fent juerga!

Ferran Guerrero dijo...

Doncs nosaltres ara continuem la juerga a cuina, si si, a la cuina, i no penseu malament.

Algú ha de netejar tot el que hem embrutat no??, Gots, copes, plats, gots de cafe, plats de cafe, plats del pastis, de cacahuets, anacardos, patates de tots els gustos i procedencies, la truita sense ceba, etc, etc.

Per cert Joan, deixa ja de trencar copes de vidre que no pares de llençar-les al terra i la Fina em matara, que m'ha fet responsable de la neteja.

Visca el Met i visc-a Catalunya.

Bona nit

Olga dijo...

ieeeeeeeeeee!!!! q com per variar sempre vaig de tard!!!

encara queda llangonissa??? i alguna cerveseta???

MOLTISSSIMES FELICITATS MET!! a disfrutar del teu gran dia!!

p.d: Ferran us ajudo amb les copes? jajaja!! bona nit a tots!

Fina dijo...

Ja esta tot net.Bona nit Familia.

Lola dijo...

Nosaltres tot just arribem ara a casa de la festa de'n Met.
Hem menjat fins a reventar i no parem de veure.El pastís ha sigut genial, les lioneses ballaven soles i la nata cantava la Traviata.
No hem pogut arribar a la festa de la platja perquè ens han aturat els mossos, en Joan portava una trompa com un piano( es veu que la llangonissa coloca),i es hi ha embossat la trompeta quan l'han fet bufar. Hem muntat unes tendes de campanya en un camp de blat i hem recordat dolces edats jugant a pilota fins a reventar. hem dormit a la serena admirant els estels i hem pensat que compatíem els mateixos amb vosaltre, nòmades-
Molt de tant en tant en veiem caure algún i ens afanyavem a demanar un desig, de fet en demanavem tres.Be nois, ens posem a dormir, estem reventats. ha sigut too much.
Moltes Felicitats.
Bon dia amors meus.

edgar dijo...

QUE JA ALGÚ ???????? Amb sembla que esteu a la platja dormin ,jo tinc que curra una estona que amb la festa de ahir no vaig fotra res. JAUME I FINA MERCI PER TOT va ser genial ho varem pesar de conya fins la propera. PETONS CARME

Fina dijo...

Bon dia i qina resaca,jo vaig anar una estona a la platja però estaba a tope i no vaig veure als nois,vaig agafar les xancletes i vaig anar a dormir que avui toca currar.

Ferran Guerrero dijo...

Jo he perdut dos ungles i tinc la pell de les mans del reves, tant rentar plats va deixar-me les mans fetes un fastic, el proxim dia, agafo al Joan i el lligo a la cuina amb mi.

Per mi ja va ser tard perd anar a veure al retonyo a la platjeta.

Molt bona festa Fina.

Joan dijo...

Collons quina són!!!
Els Mossos i la mare que els va parir!
I no va haver-hi manera de convéncer-los, que no, que jo m'havia txutat, que duia una merda com un piano barreja de pebre i sal, carn i carnsalada. Seran idiotes els paios!!!
Fotre, i tres hores palplantats a la comisaria fins que va arribar el tinent: "ens acaben d'arribar els informes de l'analisi", va dir el molt podrit. I a continuació "sí, realment amb denominació d'origen; llangonissa de Vic! disculpeu".
A més del 5% ja només faltava que no ens podem fotre fins a les celles d'embotit de La Plana!!!
Be, ja dutxat, a currar que sinó ni 5% ni punyetes!
Però be, ha estat una festassa fantàstica!!!

ELSBOUSDELASALLE dijo...

Endavant Bous

pas a pas...

ptnets from BCN

Fina dijo...

Joan el que no et pasi a tu i la Lola!!!!!
Ja us imagino a la comisaria,i abans allà els marges,cuidado amb les margeres!!!!!
Ferran la próxima seran plats de llençar i així no tindrem tanta feina.
Aquests nois no es deixan caure per rés,no sé si ells tindran de veritat una resaca ja que van anar de festa al vespre ,esperen que expliquim alguna cosa.

Jaimito dijo...

Hola familia!!!
La festa va ser collonoda!! Molt menjar, i tot molt bo. Molt beure i ja vaic veure que ningu portava mai el got vuit. Aixi m'agrada!!!Dunar-vos a tots les gracies, de tot cor, per haver-hi assistit. M'ho vaic passar molt be amb tots vosaltres i vaic riure moltissim, en Joan amb la llangonissa, el Ferran no parava de fer clares, la Laia fumant ducados. Ducados...
De debo, una festa que no oblidare mai, i tot gracies a vosaltres, ja que una festa sense els millors amics i pares no es res, i vosaltres vau complir com els que mes. Estic molt orgullos de tenir uns amics com vosaltres, i uns pares que em cuiden tan be.
Aquest parell de Nomades del meu costat tambe m'en van preparar una de ben grossa i molt divertida, i vam arribar a la platja amb la panxa ben plena. I de festa tota la nit. Com ha de ser un aniversari, riures per totes bandes,molt bon rotllo amb la millor companyia que podia tenir. Que mes es pot demanar?? Es impossible millorar-ho. Moltes gracies a tots!!!
US ESTIMO!!!!!!!!!
Salut

Aleix dijo...

Podrieu haver guardat una mica de llonganissa i portar-la després a la platja, que aquí l'únic que hi havia era beguda, de teca de la bona res de res. I Patxaran, després de preguntar a més de 10 locals, crec que tampoc en tenen. Per sort ens vam saltar el control del mossos, tot i que amb les pintes no crec que ens haguessin fet bufar, directes cap a dins.
Havent passat la ressaca de bytes, cookies, banners, websites, log-in, (ja ho diuen que les barrejes no son bones...) doncs anem a fer un soparet.

En principi demà passat marxem cap a TonSai (RayLay), agafem un vaixell, un mini-bus, un bus i un altre vaixell. Esperem arribar sencers i amb tot, amb tants canvis... apa familia, acabeu de recolliro tot que sino la pròxima vegada no us deixarem fer la festa al nostre blog! El zapatero crec que en té un de l'estat, li podeu organitzar una festa pel dia 28 de desembre.

seguim escrivint que arribem als 100!

petons a tots.

knot of eternity

Laia Nadia dijo...

oooh!! ETS UN SOL, MET!

Jo avui també estic de ressaca.... i els pulmons força carregats.... però no hi ha res que m'impedeixi tenir un somriure d'orella a orella!!
Sou tots fantàstics, GRÀCIES pares xacleta per la festa i gràcies ferran per fregar els plats!
Uff,,,, deu n'hi dó amb en Joan i la Lola.... parats als mossos!! per cert.... us han fet pagar multa per haver embussat el bufador amb la llangonissa???

Salut a tothom!!!

Laia Nadia dijo...

oooh!! ALEIX TAMBÉ ETS UN SOL!!!
has escrit mentres ho feia jo!!!! que bé!!!
Ton pare té un troç de llangonissa per a tu embolicada amb paper de plata, no pateixis, hem pensat amb tu!!!
M'en alegro que estigueu tant bé, us mereixieu que tot us vagi de ptmare!!!!!!! Us estimo nois!!!
cuideu-vos i a seguir amb el vostre camí!!! i sobretot no us oblideu d'actualitzar aviat..... que encara que ho mantinguem viu a comentaris, per dins tenim ganes "loques" de llegir-vos de nou!!!!
SALUT!!!!

Lola dijo...

Hem arribat als 101, això és massa.
Aquesta festa em sembla que ha fet el màxim de col.laboracions.
I ara nois, us toca a vosaltres,que nosaltres anem cada dia al curru, amb festa o sense.
Volem fotos de tortugues, taurons i tota mena de peixos i peixots; ja sabem que de pedres en aquesta illa no n'hi havien.
que us vagi molt be el viatge a TonSai; ara buscaré on cau això i començaré a fer boca.Que veniiim...
Molts petons amorets. Us estimo.

txetxu dijo...

lo del Ferran rentant els plats, no s'ho creu ni ell.....jajajajajaja

molt bona festa pares xancleteros!!...portaveu tots una borratxera...jo anava serè...com es això?

vagi bé nomades!

Joan dijo...

Ep! Nomadas d'allàaaaaaa!!
Que per posar noms hom pot veure que a TonSay o RayLay hi ha pedre per escalar!!
Torneu a endurir les gemes dels dits que em sembla que us hauran quedat molt toves de tanta aigua.
Tres fortes abraçades!!!
P.S. M'apunto a la penya que reclama un nou post.

Fina dijo...

Així m´agrada que feu cas i us deixeu caure una mica per el blog,jo també faré com la Lola buscaré el lloc a internet.
Ara encara estic curran avui me fet un fart de fer trenes ja que ahir ben acabar les existéncies.
Bon viatge i vigileu no perdre rés i ojo amb les targes.
Quina pasada hem soperat els 100

Ferran Guerrero dijo...

Ton Say es la meca dels escaladors a Thailandia, a peu de platja s'escala, sota uns grans desploms de columnas que penjen del sostre, estalagtites, els bungalows a peu de platja, lloc de peregrinatge per escaladors.

Fina-He gastat massa sabó??, es que no sabia que tenies rentaplats.

Txetxu-El proxim dia et donara comba, jajajajaja, com em coneixes eh bow, juasssss, familia una abraçada a tots.

edgar dijo...

UNA PREGUNTA COM DIU SEMPRE EDGAR ? SEGUR QUE PER LO QUE FEU EL VIATGE ES PER ESCALAR ? no ho veig massa clar. TAMBE Crec que es te que actualitza el bloc això en la guerra . Si pot ser sou tres , podria escriure alguna cosa el que far tres, esta totalment GANDUL.....



PETONS CARME

txetxu dijo...

aquesta versió és pels papes i mames...jeje...la mateixa cançó d'abans però amb estrelles com Lionel Richie, Tina Turner, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Stevie Wonder, etc....i el gran Michael Jackson autor de la cançó

http://www.youtube.com/watch?v=ne7fPpxAnuM

txetxu dijo...

el moment del final de Ray Charles, Stevie Wonder i l'amic Bruce.....ESPECTACULAR!!

bona nit!

Anónimo dijo...

Nanos una abraçada dels germans Vique de tonsai, ja som casacun a la nostra casa i estarem atents al blog per continuiar llegint les vostres aventures!!! Po pa mai kaa nens.

Unknown dijo...

Ei nois!!!

Com esteu? Per New Zeland ja no..?

De la calor sofocant al fred no..?

Ara ja no tindreu excusa per na a fer changs amb l'excusa que amb aquesta calor no es pot escalar eh!

jajajaja!!!

Per aqui catalonia tot normal... més del mateix! xupant mundial i parides similars i trobant-vos a faltar moltiiisssiiiimmmm!!!!

Us envio un petó enorme als 3... i us espero per quan torneu amb la motxilla ben plena "d'ares" per explicar... Fins molt molt aviat nòmades!!

Ari