sábado, 25 de septiembre de 2010

Bouldering in Buttermilk, Bishop

El dia abans de marxar d'aquí repassem el que han sigut aquests casi 20 dies acampats al desert i escalant sobre tant dur. Sempre ens queixem a l'hora marxar: "Jo m'hi quedaria més..." o "Es que falten tantes coses a fer aquí...". Però ja se sap, els nòmades no tenen cap lloc fix. Ens hem de moure.


D'escalar n'hem après aquí, oi tant. A fer servir el cap quan ets alt, a llegir les rutes i estalviar pell, i sobretot, a disfrutar fent el que fas a cada ara. No hi ha res com l'escalada per viure millor el moment present. En el moment que escales, com diu Eckhart Tölle a "El Poder del Ahora", només ets aquí i ara. No penses en què faràs després o què vam fer ahir, sino malament. El peu allà i la mà esquerra així. Respira. Magnesi. Tranquil que ja eta a dalt. Així és l'escalada, viure el present mentre voles.


Del desert també n'hem après. Des del primer dia vam dir que si arribava el moment on els falcons ens volen per sobre els caps, aquest era el moment de marxar. Volar han volat, però massa amunt per sentir-nos eludits. Els corbs que hi ha, una parella d'uns setze anyets, són molt tímids i no els hi agraden els extrangers. Els coyotes, els rosegadors i les serps han fet horaris diferents als nostres. Mentre nosaltres dormim ells agafen tot el menjar que tenim per fora (restes que mai s'acumulen). Cada matí ens ho trobem tot net, amb petjades i cagallons per tot arreu.




Al poble, on hem baixat diàriament, ja tenim amics a cada lloc. A Starbucks ja saben què prenem cada un, al supermercat ens guarden el menjar que volen llençar. I la gent ens va preguntant com va l'escalada o fins quan ens quedem. Som els "free campers" de peus bruts i pols blanca a la roba. La millor de totes és la dona de la parada de menjar preparat que hi ha dins el super. Es diu Lisa, és encantadora. Per ella ens posaria tot el menjar i no ens cobraria res. Quan la jefa no la veu ens omple la bossa amb més coses. És una dona d'aquelles que et cuida tant si vols com si no, quin gust. Avui ens hem despedit d'ella. Ens ha posat doble de doble hot dog amb doble de tot. Encara l'estem digerint.



Si tot va bé demà al matí farem camí a Utah. Tenim 2 dies de cotxe, així que pararem a la meitat i dormirem aprop de la carretera. Primer de tot anirem a Joe's Valley, al centre de Utah, a prop de Orangeville. La idea és, al cap d'uns dies, pujar fins a Little Cottonwood. Aquesta segona és una zona més elevada, de camí a Salt Lake City, rodejada d'arbres de fulla caduca. El que vol dir que per les nostres dates haurien d'estar canviant de color. Aquesta és la idea. Fotografia el pictoresc racó. Amb el temps just i la sopa a taula destinarem els últims dies del viatge per arribar a Texas. A la frontera amb Mèxic. La zona escollida és Hueco Tanks. Un cop allà ja parlarem d'aquest lloc. És la mecca.




Ara toca recollir, desmuntar la tenda, omplir el cotxe i fer milles. A Àsia els trajectes eren durs fins que entraves al bus o al tren i et deixaves portar, amb el cap penjant per la finestra i atrapat totalment pel paissatge. Aquí la història canvia. Ens toca agafar el volant i fer hores a la carretera, patint constantment per si el cotxe aguantarà o no. Si s'ha de morir ja ho dirà. No crec que ho faci sense avisar. Està vellet però es molt ben educat...











Aquesta vegada la pedra ha sigut la protagonista. Ens hem tornat a posar les pilesi a apretar de veritat. Potser des de Turquia no ho feiem així. Ens tornen a sortir els mals, vells i nous. Tornem a fer servir cremetes i ens fem sessions massatges musculars.

Estem orgullosos de les millors escalades que hem fet aquí.

Pull Down like de Jesus V4
Off the couch V6
Groove and Arete V4
When two tribes go to war V4 (Highball)
Everything and nothing V7 i V5
Captain Hook V5
The Hulk V6
Solarium V4
Big Chicken V5
Molly V5
Iron Man V4
Leary Bard Arete V5
North face Direct V2 (Highball)
Southwest Arete 5.9 (Highball)
Go granny Go V5
Cave Boulder V6
Suspended in Silence V5 (Highball)
Royal Jelly V6
Frezze Short V8
Get Carter V7


I encara marxem amb un merder de deures per fer, que s'hauràn de deixa per la propera vegada.

Ens veiem aviat, a Utah, a Texas o allà on el vent ens porti.

Fins ARA

107 comentarios:

Carme dijo...

BON DIA I BON BLOC GUAPO COM SEMPRE, AVUI LA GENT DORM I SOC LA PRIMERA ,DESPRÈS EL RELLEGIRÉ PER QUE AMB AQUESTES ULLERES NO VAIG BE PETONS I FINS AVIAT

Ferran Guerrero dijo...

Bon dia companys, fotos molt i molt guapes, com sempre, bona llista d'encadenaments finalment heu pillat el feeling a Buttermilk, m'alegro molt, ara teniu dos dies de viatge per recuperar pell i musculatura, altes dosis de Climb On i Cremetes.

Estic esperant el següent post amb candeletes, a qui per fi a sortit el sol.

Una abraçada

LETICIA dijo...

Què bonic és llevar-se i veure-us les cares!
Aviat farà un any que vam llogar aquella caseta de targa i vam celebrar l'aniversari de l'Aleix! Com passa el temps...i és una sort, perquè aviat ja sereu aquí, explicant les vostres aventures, escalant tots junts...gaudint, simplement, de la vida.
Us anyorem moltíssim, però ja queda tan poc, que tan sols podem somriure al pensar-hi!
Seguiu vivint la vostre aventura...

oscar dijo...

Quines pintes de hippis que teniu,així no podreu anar a les sessions de Cristian Varela je,je. Molta sort a la recta final del vostre i nostre gran viatge!!!

Anónimo dijo...

BOIREESVENTADA AGRADAR LLETRES DE LA VOIRA NO SE COM FEU ESCRIURE LES VOIRES

Alba dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Alba dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Alba dijo...

germans!
a cada lloc feu amics i hi trobeu amor... us en adoneu?? M'imagino que si perquè si m'en adono jo desde aqui!
jo també vull un fucking hotdog!!!
apreteu-vos bé el cinturo i a fer via que Utah us espera!
esperem q el cotxe es porti bé! (el teu es porta molt bé Aleix..jijiji9
ptons us estimo i us espero
FINS ARAAAAAAAAAAAAA!
alba, crema i rumba!

Fina dijo...

Veig que torneu ha agafar la carretera,feu un petonet al cotxe i molts mimos,perquè es porti be.
I vosaltres cuideu-se i disfruteu d´aquesta nova estapa.
Això es com sempre,quan esteu adaptats,integrats i feu una pila d´amics toca el canvi,però marxeu amb il.lusió ja que trobareu un lloc i unes experiències noves i segur que torneu ha fer molts amics,vosaltres sou així,amb un cor tant gran que la gent us estima ja que us feu estimar.
MOLTS PETONS I FINS ARA.
P.D 40 DIES!!!!!!!!!!!!!

Joan dijo...

Bon dia i bon post Nomadas! No vegis quina ilusió, a un poblet d,Holanda, un sms de l,Albeta que ens diu que heu actualitzat el blog. Arribar a casa els Zwart i obrir el portatil.

Tios! torneu a estar fets uns catxes! com diuen: bon desencadenador sera el que desencadeni, per tant amunt els cors i cap a Texas falta gent.

Segur que enyorareu el desert, tothom diu que aixo enganxa!

Avui hem estat a Vijk Vedustiede, un poblet on hi havien cantades de cors de pescadors del Rin. Igual que les havaneres, al final estavem cantant amb un dels mariners que se,ns ha acostat!

Cap Sacsejat i The Nurse contents
enviar senyals fum a tothom
cel blau dir que felicitat a tots
nosaltres petons i abracades a tots.

Hauuuuuuu

Anónimo dijo...

EEEEEEEEEEEE AKI DEVANSH BAXANI AL ABLA
ESTOY FLIPANDO CON VOSOTROSSSSSSSSSS
ME ARREPIENTO DE NO AVER IDO Y DE SER POBRE .....
ME ENCANTA LO K ESTAIS ACIENDO .....
CUIDAOS MUXO MINDUNDISS YA NOS VEREMOS LAS CARASSSS YYY MIRA VER SI TERMINAIS LA PELICULA EN MI ISLAAAAJEJEJEJ SI NO YA IRE PARA BARCELONAAAAA K AY BUENA CMPAÑIAAAAA
XAOOOOOOOOOOOO PESCAO

txetxu dijo...

molt bon post!....les fotos brutals!...i la foto del Met on surten les xancles?¿?¿?....impressionant!

no canvieu!!

Lola dijo...

Bon dia, torno a comencar doncs s'ha esborrat tot.
Estem cremant les últimes hores a casa dels nostres amics escoltant música tranquils.
Aprofiteu també vosaltres els ultims dies del vostre somni i gaudiu de tot al máxim.
Temps tindrem tots de tornar a posar els peus a terra, peró amb la motxilla plena de vivencies i d'amistats és molt mes fácil.
Penseu que uns aqui i altres allá, pero tots sota el mateix cel i que desde on sigui:us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

Hola atots,els d´aquì,els de Holanda i els de més enllà.
Només 39 diesssss!!!!ja el 4 es lluny i el dia s´apropa,"TINC UNS NERVIS"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PERÒ GRÀCIES A LA VOSTRA COMPANYIA EM PUC DESFOGAR UNA MICA.
SI ARA ESTIC NERVIOSA NO SE COM SERÀ EL DIA "X".
BON VIATGE DE TORNADA "HOLANDESOS"
PERCERT EL SOPAR D´AHIR DE P. MARE EL PRÒXIM AMB VOSALTRES,US AGRADARA.

NOMADAS QUAN SIGUEU A LLOC ESPEREM UNA NOTICIA VOSTRA,PER ARA PETONS I ANEU AMB CONTE,I SOBRETOT MIMEU EL VOSTRE "COTXE" QUE US PORTI A LLOC I SI ES POSIBLE FER UNS VENTA.
PETONSsssssssssssssss per tots.

oscar dijo...

Per cert, molt bo el detall del nubvol "kinton".Per els que no ho heu vist, la quarta foto començan per abaix,fixeu-vos en el simpatic nuvol.Jo ho acabo de veure,je,je!

jordi Claret dijo...

Ei família!!
Que curiós és saber que tos aquells que ens estimem els Nomadas d'allà estem atents a els nous escrits del blog. Si algú no ho mira cada dia, ho mira al dia següent, o l'altre...però tots els tenim presents i, alhora, ens uneix. Ja sigui entre els Nomadas d'aquí i els d'allà o, amb dinars, sopars, o el que sigui, entre els Nomadas d'aquí i els d'aquí. Això és la bomba! connexions per tot arreu!
Ja veieu Nomadas d'allà que aquí també anem escribint el nostre blog particular. I també dóna voltes. En aquests escrits anem de Sant Cugat del Vallès, a la Floresta, a la Garriga (i els voltants), passant per Holanda, i una illa que no té nom...evidentment segur que m'he deixat algun racó, si és així, que algú l'afegeixi!!
O sigui que tots anem voltant. Acompanyats allà on anem.
Jo ara mateix, al sofà de casa, amb Ben Harper aquí al meu costat comentant la jugada. Ja sigui la present o la futur. O sigui que ja veieu que els diumenges són per prendre-s'ho amb calma. Per cert, els meus gats també hi són. Tot i que no xerren massa estem del tot connectats. Molts anys de convivència.
En fi, aquesta vegada no diré que els blog continua sent increïble perquè no fa falta dir-ho! es pot veure a simple vista...
Que comenceu la setmana amb energia, ganes i el millor possible!
Una forta abraçada per tothom!!

jordi Claret dijo...

Per cert ALBA, crec que ens ha quedat clar que has escirt al blog eh...amb una vegada que ho publiquis ja et tenim present!! i molt!! jejeje t'estimem!!!

Alba dijo...

eei! ho acabo de veure... no sé cm ho vai fer... espero q ara no em torni a passar..jaja
petons als d'aqui, als d'allà i als de TOT ARREU!

Alba dijo...

eei! ho acabo de veure... no sé cm ho vai fer... espero q ara no em torni a passar..jaja
petons als d'aqui, als d'allà i als de TOT ARREU!

Anónimo dijo...

BON DIA I BONA SETMANA AMB VAGA INCLOSA PER TOTS,soc feliç de veure que als joves també els fa bestieses aquesta maquina , amb sembla que la única que la te domesticada es la Fina es un krak . espero que els de las holandas so hagin pesat moltttt be, nosaltres també em tingut un molt agradable però molt agradable cap de setmana, estem agraïts a molta gent i encara que jo segueixi rondina’n dels NOMADAS si no rondinés no seria jo, els estic molt agraïda pels amics tan MERAVELLOSOS que em trobat amb tot aquet tems, JORDI amb fas enveja amb lo dels gats anem tingut un 10 anys i el trobo molt a faltar ,però EDGAR te al•lèrgia i es una putada agafar-ne un de nou

JA VAIG TAR A BUSCAR EL PA ,PETONS A TOTS ELS DE ARREU DEL MONT
SOC LA CARME

Fina dijo...

BON DIA GENT!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALBA ET FAS NOTAR,AIXÍ M´AGRADA.PER SI ALGÚ ENCARA NO HO TE CLAR TU ESTÀS AQUÍ,QUINES GANES TINC DE CONEIX´ET!!!!(segur que no s´escriu així)
Jordi Claret aviat un altre dinar per parlar dels "NOSTRES" ells encaran no s´imaginem el que han aconseguit " UNA GRAN FAMÍLIA"
Carme tu com sempre anan a buscar el pà de cada dia!!!!!!!!!!!!

ARA VA LA MEVA FRASE PREFERIDA:

NOMÉS FALTEN 38 DIESsssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PETONS I ESPERO NOTICIES DELS DE HOLANDA, segur que esteu cansats i avui torna a la feina,però això no es rés despres de gaudir uns dies amb bona companyia.

Lola dijo...

Bon dia, els de Holanda ja han tornat, després que la magníca companyia Transavia ens putegés quasi 7 hores a l'aeroport varem aconsseguir arribar a casa a les quatre de la matinada; ah! però els hi varem muntar un sideral de collons.
Ahir missatge de l'Aleix, ja porten un dia de viatge, han dormit en un llac sec fantàstic i aquesta nit deuen haver continuat el viatge.
Ens ha anat molt be, els nostres amics són una gent encantadora i ens han cuidat de meravella; hem tingut bon temps i sobretot hem menjat molt.
Ja tornem a comptar els dies, la veritat és que hem desconectat completament. Ara ja esperem el dia 1 de novembre amb candeletes. Amb una mica de sort farà fred i podrem torrar castanyes. Ja tinc la llar de foc a punt.
Nois, avui estic treballant amb una miqueta de son, aquesta tarda s'imposa una migdiada.
Disfruteu molt i molt nòmades de l'oest, que no us cremi el sol; nosaltres ja no hi ha perill de cremades.
Amb son o sense: us estimo AMORS MEUS.

Anónimo dijo...

BOIREESVENTADA NO ENTENC CAMÍ MES CURT PER MÈXIC SIGUI ANAR PRIMER A UTAH , POTSER VOLER COMPROVAR RESISTÈNCIA CAVALLS DEL VEHICLE JO FER PREGARIES ALS DEUS QUE SIGUIN BENÈVOLS

AMB NOMADAS ESVENTATS

Anónimo dijo...

BOIREESVENTADA NECESSITA TOTHOM TOTHOM ES POSI EN CONTACTE AMB MI


TU NO FINA............................... no miris soc tonta i no se com connectar amb tota la gent


Carme_espinasa@yahoo.es

Aumeli dijo...

Massa enveja em feu.

A Utah si us aborriu i voleu deixar d'escalar un dia, passeu pels llacs de sal de Bonneville. Es un dels llocs mes plans de la terra, i amb una mica de sort veureu una colla de freaks intentat batre els records de velocitat sobre terra amb tot tipus de vehicles (la majoria hand-made...)

Disfruteu del que us queda!

Abraçades per tots.

Aumeli dijo...

Massa enveja em feu.

A Utah si us aborriu i voleu deixar d'escalar un dia, passeu pels llacs de sal de Bonneville. Es un dels llocs mes plans de la terra, i amb una mica de sort veureu una colla de freaks intentat batre els records de velocitat sobre terra amb tot tipus de vehicles (la majoria hand-made...)

Disfruteu del que us queda!

Abraçades per tots.

Joan dijo...

Patacop patacop patacop patacop...boooooooo!!!!

Hauuuuuuu!

Cap Sacsejat parar cavall
mà de bisera mirar firmament
tornar a comptar tribu
plumes al cap i front en l'aire
Mare Xancleta comptar
Boira Esventada comprar pa
pell roges nedant en llac sec
Jordi pell roja puma petit al costat
Aumeli nou pell roja en tribu
nosaltres tornar de pais rostres pàlids
a ocell gran ventre de ferro
nosaltres treure destral guerra
rostres pàlids acollonidos!!!
mi pintar ratlles guerreres a galta
nosaltres dir "lamarequeushaparit!"
tots rostres pàlids callar

nosaltres dormir poc
tenir formiguetes ulls
hauuuuuuuuu Tribu!

Mi estimar tots i totes (també lloques)

Eva Navarro dijo...

Ei guapíssims!
quin regalet un nou post!
feia dies que no estava atenta i m'ha fet molta il·lusió trobar-me'l !!!!!!!
quins pedrots, quines roques! quins grisos! m'han agradat molt les fotos i com sempre esteu molt guapus!
Ja tinc ganes de veure'us en directe, però de mentres disfruteu a tope de la carretera! I sobretot gaudiu de hueco que encara recordo com us flipaveu mirant la guia a yosemite!

Per aki, evapardalsalcap va obrint camí de setembre, per mi comença l'any quan comença el curs...

Lola i Joan! espero que hagueu passat uns bons dies
per les terres baixes! benvinguts a casa!

I vosaltres, Laia i Ferran! com ha anat la nit de noces?!

Bé una abraçada a tots i totes, mares, pares, amics, gats i gossos!!!!!!!!!
fins ben aviat i que passeu uns bons dies!

eva

Eva Navarro dijo...

per cert Aleix!
vaya brazacos!!!!!!! jeje

molts petons amor!
fins ara mateix!

eva

Aleix dijo...

Y es que no hay nada mas bonito que te venga un pajarito y te diga:
Hola amiguito te vienes a volar conmigo?

http://www.youtube.com/watch?v=jMxu-yReLIU

us estimo

txetxu dijo...

Aleix....gran tema del Pla!!....és la ostia!!

reclamo un escrit del Domenec i Jaume(pares).......que ja aniria tocant.....jejeje

Jaume, per cornellà al prat, ja dieun que tenen el nou Tamudo......jajajaja.....com us heu de veure!!....jajaja....;)


una abraçada!!

Fina dijo...

Bon dia!!!!!!
Si he obert be la pàgina de l´Aleix es una cançó dedicada a la LOLA,ja pots estar contenta!!!!!!!

Tots el que tingueu fotos de les trobades familiars m´agradaria que me les passeu,gràcies.
P.D Com diu una peli "POSDATA TE QUIERO"
FALTEN 37 DIES!!!!!!!!!!!!!!
Jordi Claret i Txetxu "GUAPOS"
Alba ens veiem aviat,se que ens ven veure el dia de partida a l´aeroport però ja no m´enrrecordo gaire.
Alba ja queda poc.
Carme no se quina estàs tramant?
Joan i Lola espero que ja estigueu una mica més descansats i per el que entenc una mica de moguda a l´aereoprt hi ha haber,cosa rara.
FINS AVIAT,FINS ARA FAMÍLIA

Fina dijo...

Mil PERDONS
NO EM VOLIA DEIXAR A NINGÚ I HO HE FET.
FERRAN I LAIA ESTIMATS,COM VA TOT?
QUE ENCARA ESTEU RECUPERAN LES FORÇES PERDUDES A LA NIT DE NOCES?
PETONETS.

NOMADAS SE QUE JA ESTEU INSTALATS I DISFRUTANT D´UN ALTRE LLOC NOU.
"TODO BIEN"?
EL COTXE,ELS VOSTRES DITS,L´ESQUENA DEL MEU FILL?
D´ÀNINS SE QUE VA BE, ENDEVANT"

Anónimo dijo...

Boireesventada te fill constipat i dit chungu i gracies això el vaig poder veure ahir


Diu que todo bien ........jo també vull una cançó que tinc envidia cochina

Penseu que necessito els vostres correus JAU

Joan dijo...

Abans de plegar, mentre endreço els papers de la taula, una posta de sol esplèndida: També des del curro hom pot descobrir la bellesa de les coses.

Demà, dia 29, els uns diuen que farà bon temps, els altres que hi hauran temporals...veurem si hi ha calma, o la vaga farà tronar i ploure.

Una estimada per tothom!!!!

Fina dijo...

AL BLOG NO HI HAN PIQUETS NI ES FARÀ VAGA!!!!!!!!!!!!!!!

Ferran Guerrero dijo...

Hola familia.

Ho se hem estat una mica desconectats, pero tinc mil que haceres i no se dir que no, valgui la redundancia.

La nit de noces molt be, requetebien, va ser un gran regal, ens va agradar molt i mes compartir-ho amb vosaltres, moltes, i moltes grácies.

Per la resta anar fent, molta feina i poc cobrar, que si els dissenys de preses, que si la punyetera VAGA, que no fare, que si el gos al veterinari i el van tenir que operar de una chuminada pero la chuminada costa el que es perd en dos dies de vaga, dema inici del curset d'escalada que imparteixo i per si fos poc, els anims estan per el terra.

Pero para lo demas Visa Mastercard, jajajajaj, no morirem no??? o si???, qui sap, bueno que cada vegada queda menys perque arribins els Nomades i aixo es bo, molt bo.

Per part nostre i ja cap als Nomades, passo el parte, Pol Roca (que entreno jo) 1er a la Copa Catalana d'escalada en bloc en categotia promocio i el Pepe (que entreno jo) 1era a la Copa Catalana d'escalada en Bloc a la categoria infantil, uns cracks, que tambe tenen ganes que turneu es passan el dia preguntant per vosaltres.

Una forta abráçada a tots.

Fina dijo...

Ferran i Laia amunt els ànims,tot s´arrecla i després de un dia "gris" SORTIRÀ EL SOL.

T´ENVIO PETONS PER ANIMAR-TE.
MUA-MUA-MUA I REQUETE MUA.

Laia Nadia dijo...

familia!!!!!!!!!!
jo també vull donar-vos les MIL GRÀCIES!
La nit de noces va ser genial, el sopar amb vosaltres lo millor de lo millor, EXCEL·LENT!!
com ja us ha explicat en Ferran, portem uns dies que deu n'hi dó!
a veure si mica en mica torno a tenir temps de connectar-me més sovint, que (gràcies a tenir vaga) avui és un dia tranquil per poder-ho fer!
Joan i Lola, benvinguts!!!!
Fina, Jaume, Carme i Domènec, ara intentaré enviar-vos les fotos!
Nòmades, aviat aviat podré "ofegar-vos" dins d'una abraçada!!!
acabeu d'apurar els dits, les forces, els ànims i els calers, que la tornada està al caure!!!
Quan torneu organitzarem alguna escapada a la "gite les marmottes" per catar Targassone, que segur que la trobeu a faltar!! jeje!!
Us estimo!!

Lola dijo...

Bon dia 29 S.
Nois, tenim sort, el sol no ha fet vaga; ha sortit un sol fantàstic.
Aqui al nostre hospital tot rutlla com sempre.
Tampoc faig vaga d'amor: us estimo AMORS MEUS.

Anónimo dijo...

BON DIA , NO SE QUE FER, volia anar a buscar bolets i no sen troben, volia anar de compres i els cales no sen troben ,no tinc tren, i tinc piquets informatius...........
Amb sembla que foto el camp al cosidor i faré el que podré , ho voldré




Boireesvebtada vol konecteu amb mi

Joan dijo...

Hauuuuuuu

Prats deserts
poca pastura
homes i dones en grup
rostres pàlids gorra plat vigilant
però felicitat a ple rendiment

Mi també voler veure fotos nit noces

Aquest matí ha estat una mica complicat arribar a la feina, però no han aconseguit amargar-me. El dia és esplèndit i els amics ens envolten, la divisa un amor gran, intens i sincer. Això no hi ha vaga que ho alteri.

Pels Nomadas d'allà, cuideu-vos del fret d'Uhta, que aviat a Texas tornareu a torrar-vos. Encadeneu i de tarda en tarda ens aneu actualitzant aquestes fotos que ens omplen d'alegria i ens apropen més, encara, a vosaltres.

Com diuen els holandesos: "tot ziens en kusjes"

Anónimo dijo...

boireesventada vol que roatres palits posar contacta amb mi carme_espinasa@yahoo.es feran -laia, -jordi ect va

Fina dijo...

Bon Dia,Bon Sol
Aquí no es nota rés
sembla no haber vaga
no veure rés de rés
jo treballar igual,
només veure poc moviment,
gent una mica acollonida
no saber que fer.
Sort que al blog
no haber Vaga
així jo poder comptar
36 DIES!!!!!!!!!!!!!!

NOMADAS QUE ESTEU DE VAGA?

Jordi Claret dijo...

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! grrrrrrrrrrrrrr! grrrrrrrrrrrr! m'acaben d'enviar un email dient que marxo el dia 3 de novembre per feina!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
No agradar a mi!!
Nòmades, no podeu tornar el 2? jeje Aleix, amb les ganes que tenia de venir al aeroport per poder veure't només aterrar a Bcn...
Millor dit, perquè no, ja que passeu per damunt de les Açores salteu amb paracaigudes i us quedeu uns dies per allà! (que serà de les poques coses que us faltaran) o torneu el 9 que ara ja no us vé d'aquí eh!!
En fi, coses de la vida...serà perquè no té que ser suposo.... no?
Només volia compartir aquest moment de "ràbia" amb vosaltres família...
A cuidar-se i a animar el Barça que ja comença Joan!!!

Abraçades


P.D: per cert, jo no he fet vaga...però si que hem fet un dinar amb l'Alba, el Textu i co. que s'ho ha valgut!!

Aleix dijo...

Aqui no fan vaga em sembla. Com un dia em va dir una persona molt especial, una de les diferències entre els americans i nosaltres és que "nosaltres treballem per viure i ells viuen per treballar". I sembla ser que així és.

Ara marxem cap al desert de Utah, a Joe's Valley. hem passat la nostra última gèlida nit a 3000m i tornem als alts deserts.

Jordi no et preocupis, seràs a l'aeroport amb nosaltres igualment. Quan arribis digam alguna cosa i ens veiem.

Molts petons a tots.

Fina dijo...

Jordi quina pena però pensa que el dia 1 hi ha un altre dinar i després d´aquest vindran molts més als que estàs convidat.
Desitjo que el viatge et vagi molt be i la feina també i ens veiem al teu retorn que aquests nanos montaran moltes!!!!!!!!!!!!!!
Aleix aquí també comença a haver gent que només viu per treballar,sort que no som d´aquests.
La teva mare m´ha dit que has fet de Barber,com és aixó,vui una foto si pot ser.
Petons i espero que al nou destí no pasau gaire fred,ja que en Domènec està una mica refredat.
P.D EL BARÇA HA EMPATAT,NO POT AMB AQUEST EQUIP!!!!!!!!!!!!

Carme dijo...

Bon dia , ja he anat a por el pan de cada dia , per que si no desprès vaig tard , JORDI tu tranquil que seguirem munta’n saraos que ens agrada molt i ens anirem retrobant, LAIA que far el GULIT amb sembla que es diu així , VEIG QUE NOMES ESCRIU EL ALEIX per els altres VAAAAAAAAAA....... NO se com estan els mocs del meu fill espero que el desert li provi mes ,ell es de secar. Aqui todo bien



Necessito que os poseu amb contacte amb mi carme_espinasa@yahoo.es

Lola dijo...

Aclarasion: jo també li vaig preguntar a L'Aleix com estava del refredat en Domenec, i em va contestar que pel que ell veia no ho estava. Això sembla el joc dels disbarats; resulta que el que està refredat és l'Edgar. Cuida`t i millora´t.
Jordi: per mi poden tornar el dia 2, no problem; de totes maneres ens veiem per fer la castanyada.
Ahir haber vaga?
Donde?
Nosaltres no vaga d'amor: us estimo AMORS MEUS.

Joan dijo...

Nomadas d'aquíiiiiiiii! No passeu ànsia que tots estareu, si més no en el nostre esperit, a l'aeroport de BCN el dia 04.11.10

Jordi, ja saps, Passatge del Port, 6 el proper dia de Tots Sants (semblo creient dient així el dia 01.11.10)

Família, com que veig que el refredat comença a ser popular, farem una col·lecta per comprar aspirines a camions.

Uhteros!!!! que ho passeu be i quant feu cap a Texas vigileu no us diguin alló de "yo de ti no lo haría, forastero"

Petons a dojo i per tothom! Hauuuuuuu

Fina dijo...

ARA JA NO SÉ QUI ESTÀ REFREDAT!!!!!

AVIAT POTSER TOTS AMB ELS CANVIS DE TEMPERATURA TÍPICA DEL TEMPS.

CARME NO SE QUE TRAMES PERÒ VEIG QUE NO ET FAN GAIRE CÀS JE,JE,JE.
HEY ARA TOCAR COMPTAR:
SI AVUI ÉS 30
1 DIA
QUEDAR OCTUBRE
TENIR 31 DIES
I 3+
SOLS QUEDAR
35 DIES!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

BOIREESVENTADA ASUSTADA NOMES FER CASSS KI NO TE QUE FER CASSSSSSSSSSS FINA TONTA NO MIRIS KE LA GENT NO AMB FAR CAS NI AMB LA MAQUINA JAU

Lola dijo...

BON DIA
33
33
33
33
33
33
33
33
33
33
33
Us estimo i us espero AMORS MEUS.

Fina dijo...

Avui no cal comptar.
Nois alguna foto nova?
Algun resum de on pareu?

Jaume per fi avui ha arribat el paquet del vaixell,avui o demà l´anirem a buscar.Espero que tot estigi be i en condicions.Ja t´informaré.
MOLTS,MOLTS MOLTS PETONS.
FINS ARA NOMADAS.

Lola dijo...

Bon dia: ahir a la nit va arribar SMS de l'Aleix,diu que fa dos dies que són allá, sense cobertura, només n'hi ha en un poble proper. están de conya i que en uns dies marxen cap a Texas.
Aquí també todo bien, demà diumenge anem aVic a veure avis, i al vespre ( no em renyeu) marxo cap a San sebastian quatre dies, però no patiu que pensaré en vosaltres.
Nois, disfruteu molt a Texas, suposo que farà bon temps i no us refredareu.
Tornareu a canviar de tipus de menjar, suposo.
Aleix: en Cor ens va repetir que et mengessis un "filet mignon"; ell paga, deia: pobre chico , como se va a ir de allí sin comer un F M que es lo único bueno que tienen?
Amb fred, sol o pluja: us estimo AMORS MEUS.

Carme dijo...

Bon dia jo també amb va arribar un sms no cobertura no Internet no a tot pero todo bien ,LOLA ENVIDIA COHINA no pares per casa ,Fina que trobes al paquet ja diràs , si necessites ajuda per pujar les pedres al pis ,


Avui no tinc que compra el pa , ja tinc la maria a casa . aquí molt núvol BON CAP DE SETMANA

Fina dijo...

LOLA BON VIATGE!!!!!!
Vas ha fer aquell curset? Si es així ha pendr apunts.
Carme hi han pedres però es pot pujar be,son petites.
Als altres membres de la família MOLT BON CAP DE SETMANA.

P.D 32 DIESssssssssssssss!!!!!!!
No ens donarem conta i ja seran aquí " Los Terremotos " com diu el meu fill.

Joan dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Joan dijo...

A totes les lloques, pollastres, conills, oques i aviram de tota mena,

Si us porteu be pujaré ordi del graner, desgranaré unes panotxes de blat de moro, aplegaré l'herba tendre del talús, canviaré la sorra perquè sigui seca, escuraré la beuradora i obriré la làmpada per mantenir el caliu.

El compte enrera ja està en marxa, la criatura està a punt de nèixer, l'ecografia ens l'ha ensenyada, la única circumstància a tenir en compte és que venen trigèmins, però per això els hi hem donat un nom: Nomadas. Ara a fer temps a la sala d'espera, procurant no menjar-nos massa les ungles, ni fumar més del compte.

L'avantatge és que aquí tenim el llibre de família, que al llarg de tot el part ens ha anat acompanyant.

Serà qüestió de comprar ametlles de colors per cel·lebrar-ho.

Que dringuin les campanes, engalanem els carrers, vestim-nos de festa i cantem a la plaça del poble la nostra joia!!!

Assortit de petons per tothom!

Fina dijo...

Si el part ja està apunt.
Ja sentin aquella pesadés al cós
i les ganes d´acabar amb tot això.
NOU MESOS SON MOLT DURS,NO?
Com dius molt be sort que son tres
i aixó es porta molt be.
Tres famílies patim
tres famílies angoixades,
tre famílies al destí.
Un destí inesperat com el dels nostres NOMADAS.
Ells penso que han tingut molta "sort" amb tota la gent que trobem,
i nosaltres no podiem demanar més,
em trobat una gran família.
Ara tots pendents del dia i hora.
El Galliner es comença ha esverar i les Lloques ja no podem esperar gaire més."QUE LLARGA SERÀ L´ESPERA"
"PERÒ EL DESSITG I LES GANES FARAN QUE ESTIGUEM AQUÍ AL PEU DEL CANÓ FINS L´ULTIM DIA" EL 4-11-2010.
TOTS RECORDAREM L´ANY 2010.
PER MI REPRESENTA:
DESPENDREM PER PRIMER COP DEL MEU FILL.
APRENDRE EL MÓN D´INTERNET
I SOBRE TOT CONEIXER UNES GRANS PERSONES,UNS AMICS PER SEMPRE.
US ESTIMO A TOTS.

Fina dijo...

31 DIES!!!!!!!
lOLA-JOAN COM HA ANAT EL DINAR AMB ELS AVIS?
jOAN ARA ET QUEDARÀS DE "RODRIGUEZ" UNS DIES!!!!!!!!!!
OJO GALL QUE DESDE AQUÍ ET CONTROLEM.
AVUI EM DINAT AMB LA CARME I EN DOMÈNEC,TENIEM QUE RECOLLIR EL PAQUET DEL SEU FILL.sEMBLA QUE CALÇOTETS SOBREN A TOTS!!!!!!!!!
EL MEU PORTAVA MOLTS POCS I ELS QUE TORNA SON NOUS?????
DEIXO UNA MICA D´EXPLICACIÓ PER TOTS,ES EL NOSTRE DIA A DIA.
fERRAN HAS ENCADENAT RES?

Carme dijo...

bon dia família ,ja tinc el pa ,també tinc el paquet ,i un missatge nou que diu que no tenen cobertura ,que llegeix els correus però no els furula del tot , i que no esta constipat, LOLA QUE VAGUI VE EL CURSET, JOAN PORTAT BE ESTAN SOL,
avui la maria li toca dentista a Barna. però ja trenca ametlles per fer els panellets ,per que ja falta poc per la castanyada, amb toca tornar a fer el dinar ,



que passeu un von dia i penseu amb MI ....................................qui ni ja pensat encara........ petons a tots tan si penseu amb mi com si no i penseu també us estimo

Anónimo dijo...

Boireesventada te fill sonat porta 6 calçotets per 9 mesos i en torna a casa per que no li fan falta ,son pies descalzos i culs despullats ,con arribaran ja parlarem com els vestirem

Ferran Guerrero dijo...

Hola familia.

M'acabo de posar al dia de tot, uffff, tot el cap de setmana fora, entre Reus, Siurana i Torredembarra, quin pal, jajajaja.

Vam tenir el Camopionat de catalunya de escalada en Bloc, i Sras i Srs, vam quedar primers amb un dels nanos que entreno, i amb l'altre cinque, molt imolt content per la feina feta tot un any, hem aconseguit la Copa i el Campionat, La Farinera, som uns cracks.

I el diumenge ja que hi erem doncs apa-li cap a siurana a escalar, tota la trupe.

Amb ganes que arribin aquets mamonettis, tinc molta feina i ja començo a necesitar un cop de ma.

Una forta abraçada a tots i totes, ja teniu preparat el paritori, que li queda poc a la canalla per arribar.

Joan dijo...

Lola, no pateixis, que ja veus que tot el galliner em vigila!! jajaja

Família, que tingueu molt bona setmana. A mi m'han deixat prous deures per fer a casa, no patiu.

Aviat veurem a La Farinera a TV3, sou uns cracks!

Nomadas de la terra dels pell roges, vigileu la caballera!

Petons a l'engròs i per tothom!

Fina dijo...

BON DIA FAMÍLIA.
Ja tornem ha estar una mica repartits,la Senyora "DOLORS" LOLA para los amigos s´està reciclant "QUE ET VAGI TOT MOLT REQUETEBIEN"
El Senyor "RODRIGUEZ" tranqui que el contolem, i pobre d´ell que no aparegui aquí,es el nostre "GALL" i el "JEFE DE LA TRIBU"
Els altres com sempre uns a Vic,uns a la Garriga,uns per Sant Cugat i Barna,etc.

I els nostres NOMADAS fen ruta cap a ALBUQUERQUE I DESPRÉS EL PASO.
Aixó es el que el meu fill ara anomenat (despres de pasar pel barber) "PANXITO" en diu el meu fill al correu.
Ahir ven gaudir d´un bon dinar amb la Carme i en Domènec que veniem a recullir el paquet del seu fill i tots dos han tornat calçotets,mitjons i samarretes,samarretes be ja que tenem de noves;però els calçotets no se,segur que van molt llaugers de roba.
NOIS EL PARITORI JA ESTA APUNT,TOT CONTROLAT I AMB MOLTISSÍMES GANES I NERVIS,JO COMPTO I COMPTO I NO ARRIVA EL DIA,PERÒ SE QUE ESTA A TOCAR,JA TINC CONTRACCIONS.
FERRAN "ENHORABONA" PER TOTS EL ÈXITS ACONSEGUITS.RERA D´UN ÈXIT SEMPRE HI HA UNA GRAN PERSONA QUE AMB EL SEU ESFORÇ FA QUE SIGUI POSSIBLE.
Carme jo si que penso amb tu.

LA MEVA FRASE PREFERIDA:FALTEM 30 DIES.
AQUEST PART ÉS PERFECTE PERQUÈ SAPS EL DIA I HORA SEGUR,ESPERAN QUE ELS AVIONS NO FALLIN.

Anónimo dijo...

Per el Ferran . xip-xip-xip-xap-xap-xap- aupa molt beeeeeee felicitats,,,, pensa amb mi
Boireenventada preocupada per pajaros del cielo no retardin las contacsions que es malo malo no querer retrasos, que amb 9 mesos es suficient i ja vull parir, segur desprès depresion pos viaje pero ‘?????



AVUI TOTA LA GARRIGA ESTA ESVENTADA APA SIAU

Lola dijo...

Hola,hola, hola; feu bondat que us controlo a tots; als nòmades d'allà, als d'aqui i al galliner; vigileu en Joan que faci tota la feina que ha de fer, sinò a la tornada......
Ara es veu que sobren calçotets i mitjons; segur que en algún moment els han trobat a faltar.
A mi em tenen molt enfeinada i no tinc temps ni de fer la migdiada.
Ei, wuapus: us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

MOLT BONES LOLA.
AQUÍ TODO BIEN I EN JOAN SUPER CONTROLAT.
DISFRUTA DE L´EXPERIENCIA.
PETONETS

Joan dijo...

Hauuuuuuuuuuuuuuuu

Senyals de fum arribar a Tan Tebatian
Gall amb pota lligada al pal
lloques atentes no faci estropicis
i a casa el sopar per fer!!!!

Pluja de petons!!!

Hauuuuuuuuuuuuuuuu

Fina dijo...

Carme que avui no vas a buscar el pa de cada dia?
Trobo a faltar els teus bons dies.
Joan espero que ja estiguis a la feina,ja que la Lola esta de "PARRANDA"
A Vic cel tapat i molts núvols però amb ganes de comptar els dies ,ja deixem enrrera el 3 i tant sols quedem 29 DIES!!!!!!!
Veiueu com pasem els dies?
Les contraccions van i venen,això es una senyal,es temps de preparar la els últims detalls;neteja a fons,roba,canviar el Xip,etc.
Pero en eso estamos!!!!!!!!!!!!!

Joan dijo...

Amigues lloques, quant us vinguin les contraccions, respireu ràpid i a fons!!!

I si trenqueu aigües corremi tots, que serà alguna altra cosa!! jajaja

Ànims que ja està fet això!!!!

Hauuuuuuuu pells roges!

Anónimo dijo...

Boireesventada es curta de jornal no da pa mas, però veig que no soc la única aquí todosssssss van amb retràs , tindrem contraccions i no tindrem la feina feta i a corre tots

Fina con falta????? Tinc pa per avui i per dema adeu

Lola dijo...

Buenas, no se com ho he fet, però he esborrat tot el que havia escrit; de fet no és la primera vegada que em passa.
Ahir a la nit vaig rebre un SMS de l'Aleix, avui arribarán a texas: Pasa contigo forastero?
Per aqui todo bien, una mica ventat, peró que hi farem!...
Ara sortiré a fer uns pinxitus i una volteta i potser també un vinet.
Gallito mio, com estàs? tots els deures fets? M'han arribat noticies que ahir vares fer un sopar molt bo, continúa així i tornaré aviat.
Nòmades, com va tot? Per si no porteu els comptes em sembla que toca blog nou.
Amb sol o vent, penseu que : us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

LOLA que vagi de gust el pinxito i el vinillo i abrigat que ara no ems podem permetra cap refredat i tonteries varies.
Falta tanc poquet que el temps es tira a sobre.Avui he planxat les samarretes i pantalons que ha enviat el meu fill i això m´ha dut molts records i feina que tornaré a tenir molt aviat," COM CANVIARÀ LA CASA!!!!!!!".
JOAN procurarem no trencar aigües.
Com va tot solet per casa?Sort que tens la Crema que et fa companyia,nosaltres que no et volem deixar sol i la teva "costella" que et controla sigui ha hon sigui.
Carme avui 29,demà tornarem a comptar ja que nosaltres acabem el dia però ells el començan.
NOIS QUAN ARRIBEU A TEXAS FEU UN COMUNICAT I QUAN ES POGUI M´AGRADARIA VEURE ALGUNES FOTOS VOSTRES I UNA D´EN "PANXITO"je,je,je
MOLTS,MOLTS,MOLTS,MOLTS...................PETONS NOMADAS MEUS!!!!!!!!!

P.D La resta de família ja veieu continuem sonats com sempre o més.

Ferran Guerrero dijo...

Nois us paso l'enllaç d'un article que han fet sobre la Iaia.

La cosa pinta be, el nostre amic puja com l'espuma, http://www.gentnormal.com/2010/10/els-mitjons-llargs-de-la-iaia.html

Joan dijo...

Lloques, pollets i granja sencera!!!

Todo controlado! casa endreçadeta, que no sigui dit. Els uns de potes que diuen, i els altres vetllant el galliner, la llei de la compensació!

Sms dels Nomadas: ja han deixat Utha, han creuat Arizona i New Mexico, aviat a Texas, "al otro lado del Rio Grande"!!!

I la furgo que no els falla, tambéla farem Nomada!

Besos a los texanos i petons als de casa!!!

Aleix dijo...

Havemus papa!

ja som a Texas, a Hueco Tanks. Per ser concrets, acampem (aquest cop legalment) a Hueco Rock ranch, un campground famós entre els escaladors. Som els primers de la temporada! sempre pixem fora de test...

Demà, ben cansadets després de tastar la roca única de Hueco, direm quelcom.

"De moment tot va bé, de moment tot va bé... però l'important no és la caiguda, sino l'aterratge."

Grumbalski

Carme dijo...

Bon dia , avui ja tinc pa ,pero vaig a buscar una altre cosa......... ,Domènec ,el treballador que et feia la substitució ens a plegar de cop ,dissabte ens va dir que dilluns tenia feina nova , i quina feina amb TRAJE i corbata pero censa assegurant-se , ja so fera , mes FEINA PER TU , vesta preparant , ara foto el camp ja ho explicaré con torni i llegiré que no tinc temps


BEIX QUE NOMES EL ALEIX ENS ESTIMA I ESCRIU MERÇI PETONS

Joan dijo...

Hauuuuuuuuuu

Cap Sacsejat veure noves senyals de fum
pell roges arribar a Reserva
carro de foc portar-se be
corral més tranquil amb notícies
pedres sagrades esperar Nomadas
Manitú estendre braços sota d'ells

Mi enviar petons
Mi desitjar bons encadenaments
Nosaltres esperar veure pells roges.

Hauuuuuuuuuuuuuuuu

Anónimo dijo...

Boireesventada a anat a la muntanya iiiiiiii amb la maria amb trobat 49 pinetells i rovellons i dos cistells amb barreja , ja estic dutxada i treballa’n avui toca gran jefe en el despatx , si no no cobrem i toca pagar el IVA ,ELS ENVIARE NUVES NEGRAS ALS MALPARITS QUE ENS ESTRUJENNNNNN

COM SEMPRE NO SE VEURE EN VÍDEO ESPERARÉ JEFE PETIT


PETONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Fina dijo...

Aquí hi ha gent que de bon matí ja va ha buscar bolets i tot!!!!!!!!!
Carme no espantis al teu fill amb la feina que igual o torna,je,je,je
Joan aixi m´agrada tot ben endreçadet que la Senyora estigui contenta.
Jo també rebre correu
de nois Nomadas
ells ja a l´últim trajecte
ells aquí be
tranquils i amb Internet.
Nosaltres tribu catalana
esperar fotos.
MARE XANCLETA ESTIMAR A TOTS!!!!!!!

Ferran ja he vist el vídeo de l´amic d´en Jaume,un bon músic l´Ernest i un bon noi.

P.D 28 dies!!!!!!!!!!!!!!! CHICOS

Anónimo dijo...

Que nomes escrigui l'Aleix , no vol dir que la resta no ens estima a something like that!
Es simplement que ell ho fa millor , te mes la ma trencada per aquestes coses!Ell es el tecnic de l'asunto aqui!

Molts petons desde Hueco!
I si,vam enviar calçotets....jo passo,fa la vida que no en porto,i lo be que si va , hus ho recomano!!JEJE!!

sALUT !
DOMENEC!

Carme dijo...

Bon dia ,quien no llora no mama ,veig que el meu fill també escriu al bloc, correus si que en rebo però aquí li costa , avui si que vaig a por el pan de cada dia ,ahir varem menjar pan de ayer ,i sen menja molt poc si es sec,

Espera’n que passeu tots un bon dia foto el camp


PENSEU AMB MI QUE ES FARÀ TARD

Lola dijo...

Bon dia a totohom, Domènec jo t'entenc molt be amb això d'anar sense calçotets, jo tampoc en porto i s-hi va de be....
Avui, traca final: toca exàmen, estic per anar-me'n a Hueco: m-hi voleu nois? sor que em sembla que és anònim.
Be, a lo positivo: Noies, treieu-els-hi tot el suc que pogueu als Texans que això ja fa dies que ha donat la volta; aprofiteu al màxim les darreres experiències que us queden per assaborir .
PER SI A ALGU NO HO SAP: El dia 11 l'Aleix-Sidharta-terrosset fa 27 anys; no m'ho puc creure, tant petit i bufó que era...Be, bufó encara ho és ara.
Jo l'estimo amb bogeria i la seva germaneta no en parlem, i en Joan el que més.
Aleix: van desde Donostia les primeres felicitacions: Molt i Molt i Molt Felices Vigílies, que diem a Vic.
A tots els altres no patiu que: us estimo AMORS MEUS.

Joan dijo...

La boira comença a ensenyorejar-se per desvetllar el dia, el sol, humil, obre molt poc els ulls, te mancança d'aquells graus robats a l'agost, les branques trèmules dels pollancres, fan ballar les fulles argentades al ritme de les falsies que tornen a terres del Sud, la guineu busca als galliners ara que els ocells novells han aixecat el vol, lentament però amb un respecte que'ls honra els tons torrats van embolcallant les arbredes de fulla caduca. El gall, de bon matí, cloqueja amb una certa mandra; fresqueja.

Al rellotge les busques avancen cansoneres, la paleta de colors s'ha tenyit de pastel, hem guardat al rebost els colors vius per tornar-los a treure per Pasqua, la tarda es ferma, segura en les seves passes, forta i breu per regalar-nos capvespres rogencs, el vol del ratpenat i el retorn de l'estornell en núvols que s'agombolen al cel.

I així, amb poc menys d'un mes, llaurats els camps, espolçades les branques i els codonys a madurar, tres peces d'orfebre ens seran retornades.
Tres veus d'experiència cantaran l'al·leluia.
Tres gotes de cel solcaran de bellnou casa nostra.
Tres vestits de somriures compensaran l'espera.
Tres acords d'amistat ens reafirmaran la nostra raó de ser.

Nómadas! Texans, catalans o ciutadans del món, la felicitat comença en un mateix, però els altres li donen sentit.

Mil petons esmicolats brollen en l'aire per abrigar a tota la gent estimada!

Fina dijo...

Quin Blog més divertit.
Uns parlem de calçotets,uns altres del pa de cada dia,una que només fa que comptar els dies; hi ha una que te exàmens(ja tens les "chuletes"?)
Sort que algú sempre ens regala un tó de poesia(per cert molt maca).
EN LA VARIEDAD ESTA EL GUSTO!!!!!!
PARLEM DE COSES SERIES 27 DIES.
ELS MATEIXOS QUE ANYS FARÀ EL NOSTRE "ALEJITO"

Fina dijo...

Encara estic rien.Acabo de veure la foto d´en Jaume ara "PANXITO" amb el seu New Look.
Bravo per ell i el Barber que ha fet una bona feina.
La foto està al Facebook.

Aleix dijo...

First of all, et vull dir "hola" a tu, si a tu, Fina. perquè m'has arribat al cor dient-me Alejito.

Bàsicament és un nom molt lleig, però s'ha convertit en quelcom especial per mi. És una paraula que em toca la fibra, i tu Fina l'has tocat. T'estimo.

Eventough, we're here on the gun state, hanging around with the best climbers in the world. Això és increible...

Del vol dels falcons hem aprés a volar,
les serps s'escolen entre les nostres ànimes,
només observen.
No hi ha ritme,
millor.
Els batecs marquen l'hora,
el temps és imperceptible.
No hi ha ritme,
millor.
Mon pare no té nas,
mon pare és un pedàs.
No hi ha ritme,
millor.
(en realitat li faig un homenatge)

Us he explicat alguna vegada que les històries de quan tots vosaltres ereu petits m'interessen molt? Doncs així és. El pròxim guió que escrigui es dirà: Explica'm algo de quan erets petit...

Quan jo era petit no recordo res. Per dues raons. Una, perquè era petit. Dos, perquè em donava masses cops al cap.

Things just keep going as well.

i just keep loving you all so much

andelé wey!!!
viva mexico cabrones!

Carme dijo...

BON DIA ,ES UN GOIX INCREÏBLE COMENÇAR EL DIA LLEGUIN UNA COSA TAN BONICA , GRACIES ALEIX O ALEJITO SEMBLA NOM DE UN ANGELET DEU SER PER AIXÒ QUE ET DIUEN AIXÍ PER QUE TU ETS UN ANGELET MERAVELLÓS,


VAL JO A FER LO DE CADA DIA , ESPERANT QUE PER TOTS EL CAP PONT DE SETMANA NO SIGUI GAIRE PESAT PER AIGUA, SI PLOU I TENIU TEMPS PENSEU AMB MI I TREBALLEU UNA MICA GRACIES I QUE SIGUEU MONT FELIÇOS PETONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Anónimo dijo...

Bon dia per alguns i bona nit per alguns altres!

Mama fica comas i punts dona !
Tranquila Carme que si que pensem amb tu!Ets collonuda!
Buenu ,nosaltres anem cap a la nostre suite, ( diga-li tenda de campanya)a dormir !
Avui a sigut un dia molt dur d'escalada i d'emocions, basicament ,perque hem tingut un petit "sustu" amb una serp de cascabell! Sort que nomes s'ha quedat en un "sustu",,, vaya tela! really close!

Molts petons i fins ara , com diu un que tots sabem!
See you and have a good PONT!jeje!
Domènec!

Lola dijo...

Ep, bon dia a tothom; ja torno a ser al curro de cada dia. Nois i noies uns escrits fantàstics, potser podríen tenir un qualificatiu encare millor perquè sempre aconssegueixen arribar-me a l'ànima; tant els d'una banda com de l'altre.
Ara farà 27 anys que vaig tenir el primer millor regal de la meva vida, quan vaig arribar a l'habitació caminant i amb L'Aleix al braços vaig pensar: Collons, mira que és lleig; peró tres coses ha de saber a partir d'ara, que amb en Joan en farem un home, que tindrà una germana i que serà feliç. I collons, ara se que ho hem aconsseguit.
Aleix, Alejito, Terrosset, Sidharta: continúa així,creix, camina, apren,disfruta,coneix; però sobretot SIGUES FELIÇ.
Aquest dies ( sempre m'emporto un llibre) he llegit que la majoría de les mares volen per als seus fills: unes, que no es droguin ni prenguin alcohol; altres que tinguin una gran feina, reconeixemet social i diners; altres que es casin amb una dona guapa, i després hi ha una minoria que només volen que els seus fills siguin feliços:ves per on d'una banda o de l'altra, però sempre estic encasillada amb les minories.
Es per això: que us estimo tant AMORS MEUS.

Eva Navarro dijo...

Lola, m'he emocionat al llegir el que li dius al teu fill...
...
...

com han anat els dies pel país basc?

fina, jo també compto els dies!
...es com quan tens pipi i t'estas aguantant molta estona.....
....al final quan estas arribant al bany gairebé se t'escapa........

doncs em sento una mica així........jejejej
falta tant poc.....estic contenta

Aleix, amor!
a mi també m'interessen molt les histories de quan la gent era petita, de fet ultimament estic interrogant la meva familia al respecte!!!!!! jajajaajj
bé, ja ho saps... ; )

...potser en realitat, en algun lloc tots ho som de petits encara........??¿¿¿

"...cuando sea mayor........quiero ser explorador..."

......quin final i principi tant preciós!

I can't wait to watch your next movie!!!!!
have a go!

lots of love!
eva

Anónimo dijo...

voleu comas i punts???????????????????????''''' ?????????????'''''''''''''',,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;;;;;;;;;;;;;;;;......................:::::::::::::::::::...................,,,,,,,,,,,,,,,,BOIREESVENTANTA CABREJADA

Anónimo dijo...

BOIREESVETANDA TE UN FILL MES ESVETNTAT QUE JO ARA ESTIC MOLT ENFEDADA I NO ESCRIURE RES MES .......................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Lola dijo...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
'''''''''''''''''''
???????????????????"""""""""´´´´´´´´´´´¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
.....................
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&=====
////////////////////
Va per tu Domènec.
Que si, caray que us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

Avui,hi ,ha,molta,feina,al ,blog.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
No se si es perquè ja penseu en el pont?. Jo ni pont ni palanca algú ha de treballar per quan arrivi el dia de la "JUBILACIÓ" ; no se quin dia o any serà.
Moltes Gràcies "ALEJITO" per les teves paraules,m´han arrivat al cor.Jo us estimo moltíssim i soc de les que pensa igual que la Lola (de la minoria).
Un fill es teu de petit,
el pots ensenyar,educar
i disfrutar de la seva companyia.
Però la seva vida
no ens pertany,
per tant ells trian el seu futur.
Com a "Mare"!!!!!!!
desitjo que sigui "MOLT FELIÇ"
i això només es posible
fen el que més t´agrada.
Per mi es un "ORGULL"
el deixar-me participar
en la seva vida
i gaudir d´ell i els seus "AMICS"
AMB AIXÒ M´HA FET LA MARE MÉS FELIÇ DEL MÓN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UN PETONÀS ALS FILLS,MARES I PARES.

FILLS deixeu les SERPS tranquiles i ben lluny,OK!!!!!!
Avui el Gall no surt?
Apa!!! que ja tens la TEVA LLOCA i el teu fill et dedica poesies," DEUS ESTAR BEN ESTARRUFAT".

LOLA BENVIGUDA!!!!!!!!!

EVA QUE SE M´ESCAPA EL PIPIiiiiiii
JA NOMÉS 26,26,26,26,26,26,26,26,26,26 DIESSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CARME,NO,T´ENFADIS,QUE ,TOTS,T´ESTIMEM,,,;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Joan dijo...

kikirikiiiiiiiiiiiiiiiiii

Com que no ha sortit el sol, no he cantat de bon matí.

Sí, Fina, avui és dels dies d'estar estarrufat "com un gall de panses" que diuen. Quins pajaritus tan guapos que hem posat al món, no?

Soc de les persones que m'he fet moltes vegades la pregunta de si he sapigut ser pare. Avui, quan mires com els teus fills reponen al món, humilment et dius: tan malament tampoc ho harué fet!

Alejito, els 27 estan al caure, qui ens ho havia de dir mentre patalajaves enfilat al teu "Fuego", et portàvem a la piscina amb aquella pinsa al nas, o corríem totes les pistes de Hoquei catalanes.

Comença a posar-te a la boca les dolçaines d'aniversari!

Veieu tot aquest xisporreix de mil colors? son els petons que llenço a l'aire per tots vosaltres.

Fina dijo...

Per el que veig la gent deu estar de pont.
Jo com cada dia a comptar.
25 DIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.!!!!!!!!!!!!!!!
Nois poder que ara que teniu internet canviem una mica les fotos!!!
Je,je,je US ESTIMO!!!!!!!!!!!

Joan dijo...

Felices vigílies Alejitu,

Avui fa 27 anys que ta mare i jo estàvem més nerviosos que un flam.
Nou mesos d'espera, nou mesos vivint pendents de tu.
Ara, avui, també fa pràcticament nou mesos (encara que hi hagués un parèntesi a Vietnam), que t'esperem, que estem pendents de tu, i amb aquella mateixa alegria que et vàrem rebre, et retrobarem.

Avui no hi haurà comadrones ni paritoris, hi haurà família Nomada i aeroport, però l'alegria serà tan o més gran que llavors.

Que sigues molt feliç Pajaritu, amb la diferència horària, ara deus estar en el teu migdia de la vigília.

Celebreu-ho de la millor manera amb els teus germans Nomadas.

Molts petons per tu i els teus germans, i per la família Nomada d'aquí també.

Lola dijo...

No se si és perquè demà es l'onze d'octubre, però aquesta nit he tingut quatre contraccions rares,han parat i han tornat a començar i han tornat a parar; potser només tenía un pipi que diu l'Eva, això o que plou a bots i a barrals i la Crema no para de somicar.
Penso en l'Albeta que sortirà de treballar i es trobarà amb tot
l'aiguat,quina merda.
Total,la nit del lloro.

Aleix, ara si Felices vigilies, perquè veguis que jo també se anglès,ahi va eso:Once upon a time there are a litlle boy,he live's with her mother,a day, she ask: du you wold go a buy " a paperina de safrà"? And the patufet answer: yes mum , and he comes the shop singing:" patim-patam´patum mens and womens the rigth head,patim-patam-patum, dont trepitgeu the patufet.
Do you remember?,això es un conte que els hi podràs explicar als teus fills; els hi podràs dir: la vostra àvia un dia a l'hora de sopar ens va llegir la seva traducció del Patufet. t'enrecordes de com vareu riure? també hi havia l'Aina.
Be, ara en serio: Ja no sé si son Felices Vigilìes o aquì ja és dia 11. Feliços 27 Terrosset de Sucre Candi.
I als teus germans, també us estimo: AMORS MEUS.

Jordi Claret dijo...

Hola família!!!!
Com esteu? ja veig que el blog no para, eh!! quina feinada he tingut per posar-me una mica al dia! jeje heu vist el que provoqueu Nòmades?
A veure si puc fer un resum de contestacions:
Aleix, tinc ganes de veure't!! de passar hores i hores xerrant i explicant-me de la manera que ho saps fer totes aquestes històries que t'estan passant! sigues feliç "alejito"! :)
Met, Domènech!! també tinc ganes de veure'us!! segur que també en teniu moltes per explicar!! i estic segur que us esteu guardant unes quantes eh...jeje
Ferran, enhorabona pels tesu èxits com a profe d'escalada!! ja m'agradaria fer-ne ja, però massa dur pels meus tendons i els necessito per altres coses...jeje a seguir així!!!
Hola lloques i llocos!! sou collonuts!! ànims que ja estan "a la vuelta de la esquina"!! agafeu forces mocadors per l'arribada que serà un mar de llàgrimes eh...cada vegada és més intens això eh!!
Hola la resta! Alba, Txetxu, Eva, Laia,...nerviosos també no? Espero que estigueu genial!!
Jo bé, uns dies molt i molt intensos en tots els sentits, noves emocions i sensacions amb un mateix i amb el meu entorn. Increïble. Puc dir que tinc sort de dedicar-me al que em dedico, de la manera com va tot últimament i que puc fer tantes coses diferents amb la música! sincerament, mai m'ho hagués pensat...em deu haver "tocat" aquest útlim projecte que estreno div que vé!! han sigut molts assajos i moltes hores junts amb una gent meravellosa. En fi, us ho explico perquè em vé de gust compartir-ho amb vosaltres.
Jo desde casa, amb la pluja d'un diumenge al matí ben tranquil, sense pressa per res. Només escoltant el so de les gotes que van caient per les fulles del arbres, més bruscament per la teulada i algun cotxe que passa deixant sentir també com les rodes remouen l'aigua que circula pels camins esfaltats...ah, i un dels meus gats que miola perquè vol sortir al carrer, però contràriament ell ja sap que no li agrada l'aigua. Simple capritxo. Els altres dos l'observen i ja m'agradaria saber què és el que pensen...ja fa disset anys que vaig tenir el primer gat i la veritat és que en cada moment em sorprenen més. Quin animal tan curiós. Primer observa, desde lluny, després s'apropa sigilosament. Es para. Torna a observar. Olora movent el nas. Abans però ja t'ha olorat sense que tu no el poguéssis veure. I després ja tens el primer contacte. Però amb distància. Quan ja té confiança, s'hi recrea.
Bé, ja veieu que avui no tinc pressa eh..jeje Quins rotllos que foto. Bé, sóc així, què hi farem. Amb poques hores d'estar junts ja agafo confiança. Però no perquè em prengui la llibertat d'agafar-la, sinó perquè també me la doneu. I aquesta és la meva manera de respondre'us, amb total confiança. Gràcies per donar-me -la!!
En fi, ja us deixo seguir eh!! que sinó s'acaba l'espai!! jeje
Us envio molts petons i una forta abraçada!! ja queda menys!!!

Avui vigilia...

Hauuuuuuuuu

Laia Nadia dijo...

Bene bene!! per fi, asseguda davant l'ordinador de ca la mare xancleta puc escriure-us una mica més... i és que ja fa dies que no tenim internet a casa... i connectar-me és força complicat!!
Ara si, tot aprofitant aquest moment us escric:

necessito dir-vos que cada dia us estimo més, sou esplèndits i que sou el millor regal que la vida ens ha donat!

Aleix peix, bones vigílies, avui hem tingut la sort de veure-us les carones, cada dia més guapos i més grAAAnssssss, passa un gran dia i que demà sigui un dels dies més especials d'aquest viatge, que celebraras els anys amb els teus germans adoptius i amb la gran família que has unit gràcies a la vostra aventura!
Joan, Lola, Carme, Domènec,Fina, Jaume, iaia Maria, Sherif, Alba, Rumba, Eva, Txetxu, Jordi, Ferran i a tots els que esteu per aquí i que possiblement em descuido (per presses ja que no vull passar gaire estona aquí davant!!), no canvieu, dir-vos que estic contenta d'estar vora vostra! mil petons i abraçades i fins la següent trobada!!
Met: estas guapíssim, tinc moltes ganes deveure't, t'ho prometo que en breu t'escric, t'estimo!
Dominique: com sempre, ets el creck de l'skipe, fas molt riure, que grande!!! petons!!
Aleix-peix: sidartha, per molts anys, t'envio deumil petons i una copeta de patxaran!!!!! us enyoro!!!
Sempre vostra, Laia

Ferran Guerrero dijo...

Bones a tothom, bueno nano, ja es el teu aniversari que hi farem???.

Disfruta, com no, m'alegro molt d'haver fet un skype amb vosaltres, esteu igual que sempre, mes motivats encara, i aixó m'agrada, disfrutant del paradis, que aixo es el que toca.

En pocs dies ens veiem, ja tenim enllestit el 1er aniversari de La Farinera, i aixó no para.

Felicitats Nomadas, la conta enrere ja ha començat.

Us estimo

Carme dijo...

Hola família ,ja se que tots em pogut parlar amb els nomadas , a mi molt just ,per que en anul•lat el partit de futbol del Edgar per la pluja , si no mo perdo , ja he felicitat al ALEIX , que estava molt guapo net i polit surtin de la dutxa ,


JORDI de rotllo res tots aquets escrits ens ajuden mes del que penseu ,estic contenta que siguis feliç amb la teva feina ,es fabulós fer el que t’agrada i mes si es musica, a mi també m’agraden lot els gats anem tingut un mes de 10 anys , però ara no en puc tenir per que al Edgar li fan al•lèrgia , desprès de tans anys ,coses rares que tenim les persones. Val família ja falta poc per retrobar-nos la Maria ja te les ametlles trencades per fer els panellets , molts petons i fins dema ,que avui ja tinc el pa...........

Fina dijo...

BUENAS FAMÍLIA NOMADA!!!!!!!!!!
Es un orgull pertanya ha aquesta família que sempre estem allà ha hon toca, i avui toca "FELICITAR A UN MEMBRE DELS NOSTRES NOMADAS"
L´ALEIX QUE AVIAT FARÀ 27 ANYETS!!!!!
Aleix et desitjo que siguis molt feliç,que siguis tu,que disfrutis dél teu dia amb la companyia dels teus amics inseparaples.
Desde l´altre punta t´estimem ara fas un any més però ets el mateix nen,però amb una expèriencia que no em viscut nosaltres,per tant ets molt gran i jo t´admiro i et respecto i sobretot t´esimo!!!!
P.D FELICITATS,ÀNIMS,FORÇA,AMOR I FINS ARA!!!!!!!
UN PETONÀS DESDE VIC!!!!!!

FRASE OBLIDADA:
NOSALTRES SOM DEL MÓN!!!!!!
SOM DE VIC!!!!!!!!!!!!!!!!(MET)

Anónimo dijo...

Bona tarda Aleix i companys! Moltes felicitats en el teu 27è aniversari!!!.Avui fa aquests anys que, amb la teva mare, vam fer una bona caminada per Barcelona i ella estava super-cansada; jo també, però no tant, doncs la meva panxa no era encara tan grossa....i aquella nit vas decidir que ja n' hi havia prou i que volies sortir veure món. Llavors vareu venir a passar uns dies a casa dels avis i jo, als vespres, us venia a veure; recordo que , cada vespre, feies un bon sarau ( potser ja se' t feia petit l' espai i volies més!!!) I recordes quan feiem intercanvis de cosins?, uns cap aquí,uns cap allà !!!Quants records si t' atures a pensar-hi, oi? MOLTES FELICITATS de part de tots:avis, tiets i cosins.Tenim moltes ganes de tornar-te a veure i que ens facis una bona explicada de la teva fantàstica experiència!!!FINS MOLT AVIAT!!!MOLTS PETONS!!! Anna i Xevi