martes, 17 de agosto de 2010

West Coast, USA

How are you all doing? Aquesta es una de les curioses maneres que la gent d'aquest pais ultilitza per saludar-te. En fi, que es comptes de un simple "hola" et pregunten com vas, o que fas... en realitat no esta tant malament. El que passa es que no esperen resposta, pero nosaltres contestem i preguntem, la qual cosa els descoloca una mica.

El mes sorprent d'aquest "primer pais" del mon, es la falta de conectivitat que tene amb la resta. Ni cobertura telefoncia, ni conexio a internet, res de res... a la India, a cada raco tenien un ciber cafe i en 2 mesos no ens vam quedar sense cobertura al telefon. Aqui hem estat mes de 5 dies sense senyal, i hem atravessat deserts i muntanyes en busca d'internet.

Vam aterrar a San Francisco, i vam estar 3 dies per lligar el tema del transport. Per una banda vam comprar un Plymouth Voyager pels 3 mesos en aquest pais. En el tipic descampat ple de costxes d'ocasio... tot un tipic. I despres hem llogat un cotxe per viatjar aquest mes de overbooking. Un Chevrolet Malibu! iujuuuu!

De la capital xicana vam anar a Yosemite valley. Les llagrimes als ulls d'aguns deixaven clar que la ilusio de veure El capitan, Half Dome o el Midnight Lightning eren enomes, un somni de molts anys fet realitat en quatio de minuts. El dia seguent ens vam llevar a les 6am i vam poder entrar a acampar al famos Camp 4, on els millors escaladors de la historia han estat vivint durant anys. i alguns encara hi viuen. Doncs aqui hem estat, on la historia de l'escalada lliure s'ha esculpit en les millors decades hippies. Peace and love brother.

D'alla ens hem mogut, uns a Bishop i els altres a Sequoia Park. Tots 2 llocs meravellosos. D'aqui 2 dies ens tornem a trobar tots a Las Vegas, l'antitesis de tot el que proclamem.. pero per fer-ho hem de tenir arguments i l'experiencia d'haver-ho vist per parlar-ne en primera persona. Ptser una partideta la ruleta si que fem... jajaja. A veure si el bon karma acompanya.

El mon "desenvolupat", el pais dels somnis tant adorat per aquells que han sigut maltractats i oblidats com a persones durant anys. Coses que mai entendrem. Com un cubano porta una samarreta amb un aguila i la bandera de les estrelletes? En fi... Les taques de sang que han deixat pel mon ens tiren una mica enrera al endinsar-nos en ela seva no-cultura.

Pero no generalitzem. Per sobre de tot estem oberts. Hem rebut molt bones companyies, ajudes i trobades. Seguim oberts, atents i receptius. Els indis immigrants els nostres amics. Els sudamericans, els texans, els de la costa oest o est, els de ciutat, el que porta una arma a la butxaca, els catolics, els protestants, els republicans i els democrates, els que van a favor de la pena de mort, els que nosmes menjen fast food, el hippies atrapats als 60, el marginats que viuen al carrer, els neo-cosmopolites, tots... tots som del mateix lloc, i cada vegada la gent ho veu mes clar. TOTS SOM DEL MON.

(fotos en breu, quan es pugui)

Un peto i fins ARA.

Estem molt be.

Us estimem, es clar.

77 comentarios:

Joan dijo...

Iujujuuuuuuuuu! mis gringos!!!!

Ara sí que ja esteu "muntats en el dollar" que diuen, però feu-lo allargar, que us duri forces dies.

Ufffffffff, quanta informació amb un sol dia!!! les Lloques no s'ho creuran! jajajaja

Be Nomadas d'allà, aquí és gairebé mitjanit i demà hi ha curro, per variar!

Alerta amb el Capitán, però poseu-li la gorra ben dreta!!!

PETOOOOOOOOONNNNNNSSSSSSSSS!!!!!!!

Fina dijo...

Avui hems esteu fen molts regals,primer els comentaris d´en Jaume i en Ferran i ara el blog actualitçat.Això és una alegria.
Com diu en Joan veieu com no costa gaire tenir a les LLoques contentes?
Molt bona sort a la ruleta i que el vostre Karma us acompanyi.
TOTS SOM DEL MÓN.

Carme dijo...

Bon dia bona o nit sigueu on sigueu...... merçi per la informació ens agrada tenir un bon gall al galliner.....vigila que no es revolucionin totes les gallines que estàs molt sol ,cap gall ve a socorre’t, estan tots en paradero desconocido.... con tornin pesarem comtes.......

En aquet mont tot en bo de conèixer , de una aldea a Vietnam una muntanya al himalaya un desert a nevada ect. Ect..... i també LAS VEGAS . ES PA VERLO. Ni millor ni pitjo diferent . Nomes amb preocupa que no els piqui per visitar una capella i es trobin amb L´ELVIS I ELS CASI ATOTS, NO SE COM HO VEIEU PERÒ LA PARELLA QUE FA TRES ................ NO VULL PENSAR QUINS CONSOGRES AMB TOQUEN...


ESPERA’N FOTOS I TELEFONADESSSSSS ..... .ANEM A NÚRIA DIVENDRES I TORNEM DIUMENGE , SI ESTEM DE SOR I TROBEM BOLETS , JA DIRÉ COM ENS A ANAT


PETONSSSSSSSSSSSS

Joan dijo...

Carme, fica el cap a l'olla, a veure si et fa cas la Verge i tenim alguna foto! jajajaja

Carme dijo...

Bon dia família, els que estan a les AMERICAS gracies a les tecnologies NO ho podran llegir , allò es AMÈRICA , costa de entendre però son mes RUCS que no ens pensem .Se per experiència com son capaços de vorar una memòria i deixa a uns amics sense fotos.......

ELS QUE PUGUEU, I VOLEU VEURE UN VÍDEO DE LA GARRIGA ??????, JO EL TROBO MOLT GUAIIIII

La garriga is playing for ghange too


ESPERO DESFRUITEU DEL MEU POBLE I DE LA MUSICA, ADÉU FINS DILLUNS


JOAN JA DEMANARÉ FOTOS A LA OLLA.... MES NENS NOOOOOOOOOO


PETONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Joan dijo...

N'era una vegada, una noia molt desperta que va descobrir les noves tecnologies. Ja dominant internet, es va comprar un mòbil. Ara només falta que descobreixi que té una bústia de veu! (jajajaja)

Carme! ara has de demanar una nena!

Fina dijo...

Perdona "GALL"
No sabia ho de la bustia,ara ja esta descobert.
Les Gallines tenim molta sort de tenir un Gall com tú,ens cuides,ens ensenyes i et preocupes de nosaltres.
QUIN GALLINER MÉS GUAI!!!!!!!!!!!!
Els pobres pollets no deuem entendre rés de tot això.
Avui ja deuem estar a las Vegas i amb una mica de sort podem tornar amb molts $.

PETONS FILLS I FILLES MEVES(Mare Xancleta)

Lola dijo...

Hola LLoques, com va tot?
Això de Las Vegas pot ser fantàstic; penseu que es poden casar i tot.LLoca uno i lloca dos: jo al menys conec a la meva jove, Ja ho heu pensat això? je, je.... que diver!....
El gall i la gallina s'estaven al balcò. Molts petons AMORS MEUS.

Lola dijo...

LLoca tres llamando a lloca dos y uno: contesten conyo.
Quina orquestra us sembla millor pel 4 de novembre a l'aeroport?
La Bisbal de l'Empordà ? o Los del Rio? Potser aquest últims i fotran més canya, no us sembla?
EL gall està netejant l'armónica i jo per variar he tornat a comenÇar el règim.
Apa, Siau.
Us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

LLOCA DOS LLAMANDO A LES LLOQUES I EL GALL!!!!!!!!!!!!!!!
Jo m´apunto a LOS DEL RIO ja que necesitarem música canyera dons no sé com reaccionarem quan els veiem,PODER NO ELS CONEIXEREM? ara que fa dies que no veiem fotos seves.
No se quantes parelles sortiran de les Vegas!!!!!!!!!!!!!
Carme(lloca un)el video de la Garriga molt bó,la música és una de la peli Outside i a mi m´agrada moltissim,percert surten uns Vilardebó tenen rés a veure amb la familia?
No se com ho feu prerò aquí a la Garriga sempre surten músics molt bons.
CORTO I CIERRO
P.D VIVAN LOS NOVIOS!!!!!!!!!!!!!!
Aquests casaments son els millors ja que als pares els hi surt gratis.

Joan dijo...

jodeeeer!

Però si en aquest video de La Garriga, surten tots els meus cosins germans!!!

(ho portem a la sang, això de la marxa)

ah! jo també us estimo!!!

Fina dijo...

Joan he vist que ja tens foto de presentació,molt bona.
es veritat que son parents teus els del video?
Ara falta una foto de la Lola i també de la Carme,jo segueixo amb la Xancleta.
APA HA FER DEURES,LLOQUES.

ELS DE LES VEGAS,QUE JA SOU MILLONARIS?

oscar dijo...

Molta sort, molts petons , i moltes ganes de veura-us!!! Records a tots i totes.

Jaimito dijo...

Hola familia nomades!!!!!
Aixo rutlla perfectament!!!
Hem estat tots 6 junts a Las Vegas, un parell de dies i nits. Una ciutat per vojos, personalment penso aixo, i massa contrast amb tot el que hem viscut, pero s'ha de viure tot. Tambe hem estat junts al Canyon del Colorado, amb molt bones vistes, pero calor, força calor.
Ara el grup s'ha tornat a dividir, uns direcció cap a la costa oest, i els altres a visitar mes parcs naturals. Cada loco con su tema.
Tot va bé.
Us estimo moltissim a tots!!!!!!
Records dels 6 nomades als U.S.A.
Salut i petons

Joan dijo...

D'ON SOM NOSALTREEEEEEEEES????

Jaimitoooooo!!!!
Quan temps sense xerrar amb tu!!!Aquests yankees son la ostia! ah que sí? Tot és gran, de tot en tenen més, també son més ignorants en moltes coses, però!

Apa, que esteu a punt d'acabar el darrer curs de la vostra carrera, que encara que no donin diploma, en podràs omplir totes les parets del teu record, de la casa dels Nomadas.

Ara us donem uns dies de repòs, però a la que torneu a tornar a estar junts, us plantifiqueu davant l'ordinata i a posar fotos al blog, a veure com s'us veu al país de les barres i estrelles.

Veig que rics no us hi heu pas fet a Las Vegas, tampoc hi deu haver casori quant no en parles, i les pedres? no son de cartró?

Be, molts records a tots els altres 6 (segur que encara seguiu essent 7) Nomadas i fins aviat, que ara ja es comença a veure el final del túnel, que vàrem compartir uns dies a Vietnam.

Una abraçada molt forta, perquè et duri tant que la vagis repartint als teus companys.

NOSALTRES SOM DEL MÓOOOOOOOOOOON!!!

Carme dijo...

LA GALLINA SA DORMIA I EL GALL LI FA UN PETO, DOLENT MES QUE DOLENT, VES QUE DIRAN LA GENT,,,QUE DIGUI LO QUE BOLGUIN QUE JO ESTARÉ CONTEN....... HOLA FAMÍLIA VEIG QUE EL GALLINER ESTA EN FORMA , JO TINC CALORRRRRRR


Em tornat de NÚRIA ja he ficat el cap ala olla demana’n fotos i resssss mes......
Amb sembla que si que en estat de bodorrio però no diuen res per no pagar el CHEFLIS
Però ja els repesarem con tornin , per sert, quin dia ens retrobarem.???. QUE GUAI EL VÍDEO DE LA GARRIGA, no se si son família teva JOAN però, un es paren meu , i casi tots son coneguts , da igual que diu EDGAR jo el trobo mont xuluuuu i ensenya una mica tota LA GARRIGA

TINC GANES DE TRONA’NS-EN A VEURE ESPERANT QUE ELS QUE TORNEN POSIN EL DIA

EM TROBAT MOLTS BOLETS , I JA ELS EM TESTAT. JO NO VAIG COMENÇA DEL TOT BE , HO POTSER SI , VAIG CAURE DAMUNT DE UNA CAGARADA DE VACA TAL CUAL , AXIS VAIG QUEDAR, PLENA DE MERDA FINS EL CUL......PARO DESPRÈS VAREM TROBAR ELS BOLETS, TOT TE UN PARAREU, ADÉU VAIG A ESTENDRE LA ROVA


FINS AVIAT PETONS DE LA GARRIGA

Fina dijo...

Molt bona retobada a tots,ja veig que els de Nuria ha anat tot be,m´alegro que heu disfrutat de bon temps i trobat bolets.
Carme com dius només podem demar si es posible fotos perque si no el dia que arribin no els coneixerem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Com diu en Joan nosaltres desde aquí ja tenin el rellotge marxa enrera,contan els mesos,dies hi hores per poder fer-vos una gran abraçada i un petó inmens.Ja queda poc NOMADAS aguantar fins el final del vostre viatge que segur que ha set molt fort,més que el que nosaltres patin desde aquí però era la vostra meta i això ha de acabar segons les previsions;"si no no val".
AMB AIXÒ NOMÉS US VUI DONAR TOTS ELS ANINS POSIBLES PER ACABAR EL VOSTRE VIATGE,SER QUE LA DESPEDIDA D´AQUI UNS DIES SERÀ FORTA PER TOTS,UNS DIRAN ADEU ALS SEUS AMICS I UN DIRÀ ADEU AL SEU AMOR,PERÒ CARREGUEU PILES COM FEN DESDES AQUÍ QUE HENS AJUDEM TOTS I TOTS SOM UNA PINYA,I PENSEU QUE ÉS FINS ARA I AQUESTS FINS ARA SI QUE ÉS JA .
"JA FINS ARA" AOMRS MEUS FORÇES I DESDE AQUÍ REBEU TOT L´AMOR QUE US POGUI TRANSMETRE ATRABÉS D´AQUESTA MÀQUINA QUE HENS HA ACOMPANYAT TOT EL VOSTRE VIATGE"
UNA ABRAÇADA MOLT FORTA A TOTS I PENESEU QUE US ESTIMEM MOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.D Avui estic una mica plasta(sentimental)perdoneu

Joan dijo...

Visca els sentiments i els bolets, que a tot s'hi val!

I està clar que es pot posar el cap a l'olla per demanar fotos, o deixar anar la fluixera perquè fa gairebé un mes que no tenim una imatge d'aquesta colla de Nomadas (però recordem que ara estan amb els Nomadas d'aquí, i aixòés molt important per ells, ànims lloquetes, que l'ara que esperem no tardarà a arribar!!!)

Quan tornin a estar sols, la morrinya els ferà tornar a penjar fotos al blog, ja ho veureu.

Petonassos Nomadas d'allà i d'aquí, que nosaltres SOM DEL MÓN!!!!

Fina dijo...

EL NOSTRE GALL SEMPRE ESTÀ ATEN,NOMÉS TREURE EL CAP ALGUNA LLOCA I ELL JA T´ANIMA AMB EL SEU COMENTARI,AIXÒ ÉS EL MILLOR GALLINER DEL MÓN.
NO DIC RÉS SI POSESSIM OUS,SERIEM D´OR

Lola dijo...

Bon dia nòmades d'arreu; està molt be lo de la tifarada de vaca, no hi ha foto? volem foto.
Tambè volem bolets, que carai!...
Es dilluns.... com voleu que estigui inspirada?
La nostra propera fita ha de ser posar ous, com més millor, ja veurem si són d'or o de plata, o potser tindràn dos rovells cada ú.
Muntarem el negoci de l'any.
Nois, com diu la Fina prepareu la despedida dels vostres amics i amors; però penseu que ja queda tant poc....
Agafeu forces i ànims per acabar aquest meravellós viatge .
Suposem que l'Aleix i l'Eva són a la costa oest i els altres continuen fent parcs,o és al revés?
Aleix: ha arribat una postal ne New Zealand per l'Alba, li donaré avui quan torni de LLançà.
Be nois, me'n vaig a l'andamio.
Abraçades AMORS MEUS.

Joan dijo...

Que en som de productius!! Una a l'andamio, l'altra de mans a la pastera i la tercera amb l'agulla al coixí! ja només falto jo amb el mono posat (el mono blau!!! de fer remiendus! que a l'agost només pots fer de bomber!)

Apa Nomadas d'allà, a córrer tot l'oest i vigilar que no us prenguin la caballera els cherokees!!!

I els Nomadas d'aquí que ens portin forces fletxes.

Hauuuuuuuuuu, Manitú us guardi!

Carme dijo...

NO FOTOS NOOOOO COM ELS FAMOSOS I ELS NOMADAS NO AMB VAIG FER CAP FOTO AMB LA TIFA ,ES VEU QUE NO TENIM GANES DE FER FOTOS , DEL BODORRIO TAMPOC, DEU SER QUE EN VENUT LA EXCLUSIVA A LA PRENSA ROSA

De debò que els nostres NOMADAS I ELS AFEGITS ens en ven oblidat , en FERRAN DEIA ,,,NO PATIU QUE US TINDRE INFORMATS, ELIS,,ELIS POCA MEMÒRIA ESTEU TRANQUILS QUE EL MEU FILL SEGUEIX SENSE FER SERVIR ENPAÑA DIRECTO, PER SI ESTÀVEU PREOCUPATS TOT SEGUEIX IGUAL.


PETONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Fina dijo...

LLOQUES BON DIA ,ARA US FARÉ DENTESTES .
AVUI TINC SOPAR DE LLOQUES D´AQUÍ,SI ESTIGUESSIU A LA VORA O SI VOLEU PODEU VENIR.
QUATRE LLOQUES,SOPAR:PICA-PICA(gambetes al ajillo,carpacio de vedella,saltejat de bolets"no de Nuria",truita de patates amb ceba,carpacio de salmó amb tomaquet i sal de cabernet soubinyon,torradetes de formatge fresc amb salsa de jerez dolç)

Us be d´agust?,ara el gall deu tenir els pels de gallina i dirà :quina por,quatre dones soles,sopan i beben(cava i lambrusco)xerran i deixan anar tots els seus sentiments,però tranquil hens comportarem.El meu home ja sap que avui no pot tornar d´hora a casa ,ell va a football i ja pot allargar una mica,de tant en tant va be desfogar-se.
Aviat hens trobarem el galliner amb en Ferran i la Laia ja quedarem quan arribin,Carme tranquila que jo també tinc moltes ganes de que hens trobem i ja parlarem de l´arribada dels nostre Nomadas,petons a tots.
Carme oblidat de Espanya directo,i conformen-se "CON LO QUE HAY",dona gràcies que estan be,disfrutan i com diu el meu fill "TODO BIEN".
CADA PERSONA ES COM ES ,DESDE AQUÍ ACEPTEM LES COSES COM VENEN I JO EN CONFORMO SABEN QUE ESTAN BE I PENSAN QUE JA QUEDA MOLT POC,POQUISSIM PER TENIR-LOS AQUÍ.

Lola dijo...

No hi ha dret, Fina: que no te'n recordes que avui torno a començar el règim?
Al gall no se si li faràs dentetes, però ell dina a fora cada dia i menja tot el que vol.
Ara que no ens sent ningú: esteu segures que això és un blog d'escalada? Com no sigui per les pedres que ens posem al fetge...
Jo veig que només hi surten: bolets, truites de patates ,carpaccios,torradetes,olles de Núria, tifes de vaca,gallines,Los del Rio,etc, etc.... Però ni fotos ni pedres,a joderse i aguantarse; sort que de tant en tant ens fotem un tec de collons.
Apa, he dichu.
Us apimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

El blog d´escalada s´ha perdut,els que entenen ja no estan aquí i els que seguim no tenim gaires nocions de les pedres.QUE HI FAREM!!!!!!!!
jo també vui fer régim ,però collons costa molt!!!!!!!!!!!!!!!!
Si pogués posar una foto al blog seria de pedres però l´única posibilitat és posar un enllaç.
AQUÍ VA.
Gran_Cañon-111.jpg

Fina dijo...

Perdó l´adreça no esta be,espero que aquesta si.
Grand Canyon-111.jpg

Fina dijo...

LLOQUES PENSEU QUE TENIU UN DEURE HA FER?
VUI UNA FOTO DE PORTADA VOSTRE QUE APAREGUI AL BLOG,JA PODEU FILAR PRIM I POSAR FIL A L´AGULLA.
LA CARME POT POSAR UN TELÈFON(españa directo)CARME ES CONYA I VA DE BON COR.

Joan dijo...

Nanooooooooooooooossssssssssssssss!!!!! Nomadas d'allàaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
que sou sorts? que no ho sentiu?

Va, gent, no us adoneu que s'esbalota el galliner!!!!

Però si quatre fotos farien a tot el galliner ben content!!!

No us feu pregar més que ja està be!!!

Petons i cops de bec de gall!!!

Anónimo dijo...

Yeah!hola a tothom!aki estem,als usa,amb els recien casados,la boda va ser super original,res d elvis ni marilins monroes,es van casar com lo que son,escaladors autentics!akella penya de las vegas,encara estan flipant!"tranki,esta tooot grabat"! La resta seguim igual,tirando...ara estem al costat de santa cruz,up in the mountains climbing hard!aprop d la platja,pero d moment encara no ens hem banyat al mar!estem tots b,ho ser,soc un desastre,no dono senyals d vida.aixo dels bolets,m.ha fet la boca aigua!buf!la camara la te l.aleix,i actualitzar amb fotos esta xungu...mólts petons a tothom,a per cert,soc en Domenec!see you family!

Carme dijo...

Bon dia FILLLLLLL.....estic contenta que tot vagui be , però veus quina poca informació tenim ,ja veus com ens distraiem els pocs que som aquí, avui Edgar enviarà la copia dels bitllets de tornada ,

FAMÍLIA ELS QUE ESTEM AQUÍ , JA PODEM ANAR PREPARANT FESTES ,TENIM UN CASAMENT I UNS 25 ANYS DE CASAMENT

DESPRÈS DEL 4 DE NOVEMBRE JA FAREM CELEBRACIONS , PERÒ ABANS TENIM QUE RETROBAR ALS 3 QUE TORNEN,

JA POSAREU DIA PETONS...................

Joan dijo...

Bravo Nomadas d'allà! Un hurra pel Dominic, que s'ha desmelenat i ha fet un comentari!

Ho veieu lloques com estan la mar de be!!! però és que tenen a la penya de Nomadas d'aquí, allà, i això els xucla!!!

Alejituuuuuuuuuu! diuen que la càmera la tens tu, apa, un petit recés amb l'Eva, us en aneu a un ciber o allà on us passi per la bergassada i a posar quatre fotos al blog, que tots tenim ganes de veure les cares de guiri que feu al país de l'hamburguesa i el hot dog.

O sigui que la parelleta esteu als parcs? vinga a fer enveja!!!!

PASSEU-S'HO MOLT REBEEEEEEEEEEE!!!! mil petons, rodons!

edgar dijo...

hola soc ledgar, i magrdria que en joan i la lola em donguesin el seu correu, per poderlis enviar les copies dels billets, ja que ho demna me mare.
moltes gracies
i fins una altre:D
(K)

Jordi Claret dijo...

Iep!! aquí hi ha més llenya que al blog en sí, eh! jeje Aleix, posa't les piles escribint que aquí un s'ho passa d'allò més bé llegint els comentaris dels "papis"! jejeje No us conec però com diu el Joan sou "la òstia"! Ara ja sé perquè ets com ets Aleix! és curiós conèixer més a algú amb qui has compartit mooooltes vivències (no direm que Aleix, no fa falta...jeje) sense veure'l, no? O sigui que papis, continueu així!
Res tu, que d'una banda a l'altra us segueixo en el mapa i en el vostre esperit! ara ja comenceu a marejar-nos amb tantes voltes eh...però que duri!!
Us envio una abraçada i ja ens convidareu a un beure si un toca un jackpot!

A cuidar-se!!

Joan dijo...

Benvingut a la tertúlia Jordi!

A veure si a partir d'ara això sona més armònic (comentari pels que sabem qui ets, )

Tots els comentaris i caben, llàstima que no hi pot haver cap missatge musical, que te'n demanaríem algun.

Edgar! ahí va!

lolabofill@hotmail.com
vilardebojoan@gmail.com

de dos en dos, ja ho veus.

Família Nomada d'aquí! aquest Jordi remena molt be un instrument de corda!!! li podríem demanar que vingui a l'arribada dels Nomadas d'allà, a partir del 4 de novembre! (a veure si n'ha près nota!)

Fina dijo...

JORDI CLARET HOLA,SOC LA MARE XANCLETA I ESTIC MOLT CONTENTA DE TROBAR UN COMENTARI NOU,QUE NO SIGUI EL DEL GALLINER(LES LLOQUES I EL NOSTRE GALL)BENVINGUT AL GALLINER,ESTEM UNE MICA SATURATS,NO TENIM FOTOS I ELS COMENTARIS SOM UNA MICA ESCASOS,ELS PARES ESTEM ANYORATS I NECESITEM UNA MICA DE CANYA,VINGUI DE QUI VINGUI ÉS BEN REBUDA.
NOSALTRES SOM DE VIC!!!!!!!!!!!!!!
(FILL MEU)

NOSALTRES SOM DEL MÓN!!!!!!!!!!!!!!
FINS ARA
PER CERT FALTEN DIES PERÒ NO GAIRES I ARA QUE JA ES DEIXA ANAR LA DATA DE TORNADA,ES POT DIR
"4-NOVEMBRE-2010" HORA 15.10 BCN

Lola dijo...

Bones tardes a tothom; primer de tot felicitar ans nous casats.
Moltes Felicitats Ferran i Laia.
I ara una mica de salsa pel galliner i per qui pigui interessar.
Pastís de xocolata.
Ingredients:
100 grs. de xocolata Bittra
250 grs. de margarina
4 clares d'ou
4 rovells d'ou
1 tassa de sucre
1 tassa de farina.
es desfan els 100 grs. de xocolata amb els 250 de margarina a foc lent.
Montar les clares a punt de neu i afegir: sucre, farina i els rovells; després afegir la xocolata desfeta i freda.
Posar a forn fort( ja calent) 15 0 20 minuts( no puja).Finalment banyar amb xocolata desfeta amb una mica de margarina i llet.
Bon profit; es bonìssim.
Aquesta és una recepta de quan l'Aleix era petitó i anava a la guardería.
Apa, us estimo AMORS MEUS.

Carme dijo...

HOLA JORDI ,JO SOC LA MARE DEL DOMÈNEC I TAMBÉ FAIG PINYA DEMANA’N MUSICA....... M’AGRADA TENIR MES GENT AL GALLINER


LOLA EN REGIM QUE E E E E E E E
PETONS I FINS AVIAT

Fina dijo...

Lola es veu que ja em posat la marxe enrrera i tu començes a recollir receptes per el teu "fillet".
Estarà contentissim amb el seu pastís de xocolata.

Carme dijo...

SIIIIIIII. ESPAÑA DIRECTO EXSISTEEEEE. JA ESTA LUCRAT, CASI 7 MESOS PERÒ , VAIG PERLA AMB EL DOMÈNEC MES DE 30 MINUTS UNA PESADA, FEIA MOLTS MESOS QUE TOT EREN MISSATGES CURTS


ELS 4 NOMADAS VAN CAMÍ SE SAUSALITO, A LA COSTA AL COSTAT DE SANT FRANCISCO, VAN CREUAR EL PON QUE NO SE PERQUÈ ERA `` GRATIS´´
TOT MOLTAS PELAS I MOLT PERSEGUITS PELS SHERIFF. EL DE CASA NO.

SI EL CASAMENT ES REAL I AQUÍ TAMBÉ ES BALIT, JA HO SABEU .ELS ALTRES 2 NOMADAS VAN A LA SEVA, I TENEN LA CÀMERA DE FOTOS.

EL JAUME ES VA ANGOIXAR A LAS VEGAS MASSA GRAN I MASSA GENT
PERÒ DIU QUE ESTAN BE. DESPRÈS ANIRAN A TEXAS, FINS ARA ERA NEVADA, CALOR LLUNY DEL AIGUA I FRED CON ESTAN A VORA DEL AIGUA ES GELADA . SI VOLEU COSES DE NADAL A SAUSALITO JA UNA BOTIGA PRECIOSA DE COSES DEL NADAL ES IMPRESSIONA’N , AMI NO M’AGRADA EL NADAL PERÒ A ALLÀ FELIPES.


ARA TINC QUE ANAR AL POBLE JA ANIRÉ EXPLICA’N COSES

LA OLLA DE NÚRIA FUNCIONA.............

BON DIA PETONS..................................

Lola dijo...

Bon dia, la recepta era pel públic en general; per tothom qui la vulgui disfrutar.
Ja recordo Sausalito, espero que a els els hi agradi perquè és una mica "pijo".
O sigui que "españa directo" existeix? no ho hagués dit mai; mas vale tarde que nunca.
De'n Nadal no vull res, però si em volen portar un barret tejano , no em farà res ( es broma).
Qué mes hi ha a Texas o Nevada, com es digui?
Jordi Claret, benvingut de nou al blog, ja havia llegit algún comentari teu anterior.
L'Aleix està molt content quan llegeix alguna cosa teva.
Nòmades d'aquí i d'allà: us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

"VISCA ESPANYA DIRECTO"!!!!!!!!!!!!

COM ES DIU "QUIEN LO SIGUE LO CONSIGUE".
Si Sausalito és una mica "pijo" al meu fill segur que no l´agrada,com diu la Carme Les Vegas ho va trobar horrible,aixó de llençar els calers amb el joc no ho troba genys be.
Aviat es trobaran tots i uns tornaran a casa i els altres tres continuaran el viatge.

A tots molt bon viatge i FINS ARA.

Joan dijo...

Nomadas d'allà! ssssssssssssssssssht! Ho veieu com amb unes trucadetes i unes quantes ratlles teniu al galliner content?
Ara que el pajaritu de l'Aleix trobi aquells deu minuts per penjar quatre fotos (quina feinada deu tenir!!!! jajaja)
Sí, sí, yo también te quiero, que diuen!

Jordi Claret dijo...

Ei lloques i gall!! moltes gràcies per la vostra rebuda a ràdio-nòmada!! un plaer compartir-ho amb vosaltres...gràcies!

I un plaer també poder aportar part de la meva música, farem el que podrem! (Joan, ara m'has posat el llistó alt eh, no sé si estaré a l'altura de les espectatives!! i més després de veure't tocar l'armònica! quin crack!!) En fi, ja farem alguna cosa junts eh!!

Així que tornen el 4 de novembre?? carai, si que troben a faltar el pà amb tomàquet...i a nosaltres, clar!! jeje

Bé família, jo segueixo treballant que d'aquí poc fan el Barça i s'ha de veure guanyar el segon títol de la temporada!

Abraçades per tothom!! A cuidar-se!

Fina dijo...

Joan ja tenim un altre pollet al galliner,ara no et sentiràs sol com l´únic macle .
Amb tants músics farem una banda per el dia de retorn.

POLLETS!!!!!!!!!!
HOW ARE YOU ALL DOING?
SEE YOU LATER.

Fina dijo...

http://www.videosurf.com/video/grand-canyon-59280819

http://www.videosurf.com/video/shoreline-north-of-sausalito-pt-2-san-francisco-coast-115155733

http://www.videosurf.com/video/las-vegas-la-ciudad-del-pecado-152096730
Per avui ja està bé,ja que no tenim fotos jo miro aquestes i imagino les seves cares dins de l´imatge.
Com deia en Jordi Claret ja tenim una altre copa AQUEST BARÇA ÉS IMPARABLE"

Joan dijo...

Fotre! entre receptes de cuina, comentaris del Barça i links per veure alguna cosa de la West Coast, o ens nodreixen d'alguna novetat aquella colla, o val més que obrim el nostre blog!

Bé, com que el Barça ha guanyat, només falta fer el pastís de xocolata i a criar pel!

Amb en Jordi farem una jamsession que seràl'ostia amb patinet!

Apasiau a tots! L'Alejitu m'acaba d'enviar un sms dient que ja ha vist tots els parcs d'en Lucky Luke, un dia en tindrem fotos! n'estic convençut!

Amor a dojo!

Jaimito dijo...

Hola familia Nomada!!!!
California te moltes cares, i ara els 4 nomades estem vivint a Stinson beach, just al nord de San Francisco, a la platja, gaudint de l'aigua fresqueta, les onades i quatre pedres que hi han a la sorra. Estem molt i molt be, i els altres dos nomades ja venen, estan de cami cap a la costa tambe.
Estem disfruatnt del relax de la platja i de les noies amb biquini, que n'hi ha moltissimes. Aviam si arraplaguem alguna coseta...
Molts petons i records per tothom!
Fins ara carinyos!!
Salut

Carme dijo...

BON DIA –BONA NIT DEPÈN.... JAUME NO MIREU RES, NO SIGUI QUE ARA LA LIEM AMB GENT QUE NO SON DE VIC. UN AMIC DEL DOMÈNEC, QUE TREBALLA A XILE , TE UNA NOVIA COLOMBIANA , PERÒ SE GERMANA A SANT FRANCISCO SA LIAT AMB UN ``TAILANDÈS´´ ESTAN CONTENS ELS PARESSSSSS.


JORDI DEL JOAN NO NAS VIST LA MEITAT DE LA MEITAT, JA UN VÍDEO AMB UN GRUP DE LA GARRIGA ELS TETUA I EL JOAN TUCAN TOT LO QUE SONAVA DIGUES-LI QUE TO ENDENYI ,


FAMÍLIA EM DE POSAR DIA DE TROBADA QUE JA HO TROBO A FALTAR AMB UN PARELL DE DIES RECUPEREM 2 NOMADAS LA EVA NO VE FINS EL 4 AMB SEMBLA


FINS AVIAT PETONSSS..........EL NOSTRE SHERIFF EN MILLOR, QUE ELS DE AMERICA, ES DE VIC , ES VERITAT SOM AIXÍ DE RARS ASTA EL GOS ES..............DON SOMMMMMMM
ELS MEUS FILLS I JO DE LA GARRIGA, EL DOMÈNEC PARE DE CORRO, LA IA_IA DE PALAUTORDERA PERÒ TOTS SOM CATALANSSSSSSSSSS

Fina dijo...

Esta be també que agafeu algun dia de relax i més si fa molta calor.
Per el que dius us banyeu i mireu molt" no se com anirà el tema de lligar"
Tu ho proves aveure que passa.
MOLTS PETONS A TOTS.

Estic contenta que ara tot sovint us deixeu caure i feu comentaris.
QUE NO PARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

txetxu dijo...

....jo fins que no hi hagi fotos no dic res.....

Lola dijo...

Txetxu, encare que no t'ho sembli: ja has dit alguna cosa, je, je..
Ei, jo demà tinc festa.
Pensaré en vosaltres perquè us estimo AMORS MEUS.

Lola dijo...

Carme, m'he de treure el barret davant de l'españa directo. Si senyor, existeix, us ho prometo; he quedat bocabadada, garratibada, esmaperduda,palplantada i molt sorpresa, quan una senyora m'ha dit pel telèfon que era de l'españa directo, i que be que hem pogut sentir a l'Aleix; ara a part de la conya, molt millor que amb mòbil.
Ell i l'Eva estàn a Monterrey, molt be i aviat es trovaràn amb els altres nòmades per fer dues grans zones d'escalada.
Aviat tornaràn a quedar solets amb els matalassos i els peus de gat; vaja, com fa set mesos.
Que disfrutin que ja els hi queda poc.
Es per això i tantes coses que us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

TXETXU si no apretes cada dia no et faran cas,ja veus la Carme amb espanya directo i al final per no sentir-la més a trucat.
Penso que auries de fer el mateix,i si vols t´anomenem pollet de galliner,Gall no perquè és en Joan i amb un gall ja n´hi ha prou.

Lola que et vagi be el dia de festa ,no facis molt "panxi".

http://www.youtube.com/watch?v=xdoL4UGnQ_s
PER TOTS ELS DEL GALLINER.


AQUÍ ESTAN ARA"STINSON BEACH"
http://www.youtube.com/watch?v=-rx34nxqTdo&feature=related
Estig fen una mica la feina de L´Aleix,perdona però ha falta de fotos vostres jo miro ha hon sou

bloody german dijo...

hola locos, como estas en el usa?
here in nz its pretty good, i found some snow. hope you guys got some good boulder problems there.
see ya, and have a good one.
cheers eric

Carme dijo...

BON DIA . LOLA estic contenta perquè españa directo si exsiste, i es va anar be a les dues son 7 mesos de pregaria però val la pena , ARA JA SABEN COM FUNCIONA........... jo faix jornada intensiva i la tarda tinc piscina,


TXETXU. RECONEIX ENS TROBES A FALTAR I ENS HO FAS PAGAR SENSE NOTICIES , MIRA QUE JO E ACONSEGUIT QUE EL MEU FILL AMB TRUQUI.. NOMES SON 7 MESOS FINS AVIAT


Família con ens retrobem.................petons

Carme dijo...

BON DIA . LOLA estic contenta perquè españa directo si exsiste, i es va anar be a les dues son 7 mesos de pregaria però val la pena , ARA JA SABEN COM FUNCIONA........... jo faix jornada intensiva i la tarda tinc piscina,


TXETXU. RECONEIX ENS TROBES A FALTAR I ENS HO FAS PAGAR SENSE NOTICIES , MIRA QUE JO E ACONSEGUIT QUE EL MEU FILL AMB TRUQUI.. NOMES SON 7 MESOS FINS AVIAT


Família con ens retrobem.................petons

Carme dijo...

dos mejor que nada<

Joan dijo...

:-) =:-) i ;-)

Fina dijo...

Acavo de veure que en Ferran i la Laia fa 4 h estaban ja a l´aeroport esperan per facturar.
Nois bon viatge i ja tinc ganes de veure´ns.FINS ARA.
Ja he vist que t´han borrat la teva pàgina.
Els Nomadas ja esteu junts un altre cop? esperem més notícies.

Joan dijo...

Família Nomada d'aquí, i els Nomadas que tornen d'allà: A AGAFAR L'AGENDA!

Carme, comença a posar els salvavides a la piscina.

Xetxu, aquesta vegada espero que tinguem quiche per menjar!

Jordi Claret, si vols hi ets convidat, encara que amb l'ínstrument de corda, segur que no te n'escapes després del 4 de Novembre.

Lloquetes totes! ja podem quedar per un dia perquè els 3 que tornen ens puguin fer babejar, de nou, amb les notícies dels 3 que encara la ronden per les terres dels Westerns!

Fins aviat als d'aquí i fins una mica més tard als d'allà!!! petons i amorets per tothom.

Carme dijo...

Bon dia núvol família. Nosaltres ja temin el chiringuitu a punt ja podem posar dia . si la Eva torna el 4 podem fer la diada a casa, el 11 o el 12 com vagui a la gent,

Tinc moltes ganes de retrobar-nos, Jordi ets molt ven vingut ,aquí també tenim un sheriff però no posa multes a la gent, això cansa massa per ell. QUE PASSA AMB EL BLOC FERRAN ? NO TENS GANES DE EXPLICAR RESSSSSSSSSSS


BON VIATGE FINS AVIAT. VAIG A LA PISCINA A LA OMBRA , AQUÍ NO TEMIN SOL


FINS AVIAT PETONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Joan dijo...

AGENDA: Nosaltres només podem el cap de setmana del 18 / 19 nov. Quin stress!

Fina dijo...

Al Ferran hi ha algú que l´hi ha borrat la pàgina,ja està prou emprenyat,això ho se per el Facebook que jo ara ja estic ficada.
En principi a nosaltres ens va be tots els diumenges ja que jo treballo i no tinc l´agenda tant plena com el "GALL I LA GALLINA"
29-08 fins 4-11=67 diessssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ara començo ha estar nerviosa perquè és poc però encara és molt

"QUINA CONTRADICCIÓ"
JAUME-NOMADAS CADA DIA QUE PASSA US ESTIMO MÉS.
Anims i ha disfrutar de los Tejanos.

Lola dijo...

Ferrran, Laia: benvinguts a casa .
Que dormiu la mona de gust, i apa, al curro: que faltan voluntarios,que ja ens comencem a fer grans i necessitem un relleu.
Com ha anat? suposem que molt i molt be; les fotos fantàstiques i la música genial, sort n'hem tingut els nòmades d'aquesta part del gran riu.
Per si hi ha algún dubte, jo no he esborrat cap pàgina, fale?
No us canseu massa els primers dies que no és bo pel cos ni per l'ànima.
Ara la propera en tornar serà l'Eva que ja tinc ganes que m'expliqui coses del meu Alejitu.
e, wuapus i wuapes: us estimo AMORS MEUS.

Laia Nadia dijo...

EEEEi família!! ja hem arribat!! portem més de 50 hores sense dormir i estem esperant amb candeletes que arribin les 17h per agafar el llitet!! (i així demà despertar-nos sense símptomes de jet-lag)
Us informo: els vostres fills estan FANTÀSTICS! Son guapíssims (encara més!) i cada un té les seves qualitats més marcades que mai! Ens hem sentit estimats, i els hem estimat a cada moment. de cada un d'ells m'emporto vivències inolvidables i que ja tinc ganes de tornar a compartir, us ho prometo que ara mateix els enyoro més que abans!
Carme i Domènec: puc assegurar-te que en Dominique no ho va tenir fàcil.... trucar a España Directo es tot un tema, has de ser super expert (o molt tossut) per poder trucar!!! Soc testimoni que va estar més de 15 minuts intentant-ho abans de contectar amb tu, Carme! El teu fill està guapíssim, sincer i divertit; desprèn i enganxa els seus riures i per les nits és pura dolçura mirant i acariciant les estrelles! Vam estar recordant les cançons de quan erem petits (i n'hi ha alguna que jo no conec i m'hauras d'ensenyar tu!!!)
Lola i Joan: ai l'Alejo (com li dieu vosaltres!)... segueix barbut (tot i que diu que es va afeitar) i místic, li hem canviat el nom per Sidartha ja que li queda que ni pintat! Comença a tenir faccins indies, i fins i tot a vegades mou el cap d'un cantó a l'altre sense adonar-se'n...! ;P Està màgic, fet un trobador, un poeta.... crec que poder-se retrobar amb l'Eva l'ha omplert al 100%. Teniu un fill increible, ja tenim ganes de veure'l de nou!
Fina i Jaume: i finalment què dir del fill xancleta... us prometo que durant els 25 dies que hem pogut compartir amb el vostre fill, CADA DIA HA ANAT AMB LES XANCELTES!!!! faci fred o calor, ell sempre amb les xancletes.... crec que ja tenen tal ecosistema que si passa un dia sense elles hi hauria un canvi climàtic o alguna cosa per l'estil! Això sí, de tant en tant es renta els peus i evidentment les xancletes! En jaume segueix igual de carinyos i provocador que sempre!!! Té deu mil aventures i vivències per explicar, cada dia ens ha regalat amb algun capítol de la seva vida, es pura passió! No sabeu quan arribo a enyorar-los...! Hem parlat unes quantes vegades del seu retorn... ja tinc ganes de viure'l!!!!
I nòmades que seguiu (eva, també t'hi incloc!!!!!, guaaapa!!!) acabeu d'empapar-vos de tot!! Aquí us seguirem esperant (si voleu us oferim la dutxa!!)!! Us estimo moltíssim, heu sigut el millor regal!!!! No canvieu, sou MOLT GRANS!!! fins ara mateix amores!

Lola dijo...

Moltes gràcies Laia pel teu escrit; aquesta és la millor manera de mantenir el blog viu.
I de les floretes que llances al nostres fills, que en podem dir? doncs que vosaltres dos sou tant meravellosos com ells i per això heu viscut tots junts com una sola persona i una sola ànima. Us estic molt agraïda per les estones que heu passat amb ells i segurament pels ànims que els hi haureu donat.
Suposo que amb aquesta forÇa acabaran de passar els dos mesos que els hi queda del " somni de les seves vides ".
Es per això i per tantes altres coses que us estimo AMORS MEUS.

Joan dijo...

Laia estimada, les teves paraules han solcat els plecs de la meva ànima, la descripció amb la que ens has acaronat: com ens has fet arribar els moments que vareu gaudir, transformar, acolorir, fer-ne realitat, i amb ella el ram de flors amb el que has tornat.

Una vegada més has demostrat que hi ha coses que només vivint-les és possible traslladar-les, fer-ne un mosaic on dibuixar els viaranys de l'estimació, el perquè de la comunicació, el run run de la Il·lusió i el camp sembrat de l'alegria de viure.

Podràs ensenyar-nos fotos i videos, podràs explicar-nos moltes més coses, però aquestes primeres paraules, que semblen nascudes de la doll d'aigua cristallina dels teus records més íntims, aquests pocs mots, han estat la millor moxaina amb que ens has regalat.

Sembla veure't amb el somriure enorme que et caracteritza, embolcallada amb el teu cos diminut però grandíssim d'esperit, amb aquella cara de felicitat que desborda, mentre t'he llegit.

Repeteixo, gràcies per esquitxar-nos amb la teva felicitat, amb la pala de l'alegria i la satisfacció. Ja tinc ganes d'abraçar-te i poder-t'ho dir mirant-te als ulls.

Nomadas d'aquí i d'allà, quina gran família estem construint! Això deu ser estimar!!!! si és així, us estimo molt!

Fina dijo...

Primer Ferran i Laia descanseu del llarg viatge."MOLTES GRÀCIES",moltes,moltes.............per pensar primer amb nosaltres i donan-se tants ànims(els necesitabem)i la vareitat m´ha anat molt bé poguer lleguir el teu comentari,aquests dies seran durs però ara ja tinc la compte enrrera
30-08;4-09=66 dies
1er la gran trobada,ja l´espero i després el gran retobament(estic nerviosa,però molt contenta;ara té un final amb data)
Sou maravellosos com persones i amics de nosaltres i els nostres fills,sé que els heu cuidat,animat i estimat i estic segura que ells a vosaltres també"QUINA FAMILIA MÉS GUAPA"
Laia no et pots imaginar que avui amb les teves paraules m´has omplert el cor i m´has vuidat uns ulls que de tant en tant també es necesari i tot això et deixa un esperit tranquil.
ENHORA BONA PEL CASAMENT,segur que va ser fantastic ja ensanyareu les fotos.
Els vostres pares deuen estar descansats,no els hi ha costat ni un euro i ara diran ara si que ja els tenim lligats!!!!!!!!!!!!!!!!!
Les XANCLETES portaran cua,ja veus que ve de familia això de la fidelitat,ell amb les xancletes tot el dia i jo amb l´apodo de Mare Xancleta.Si mai s´espallen les enmarcaré.
MOLTS PETONS I FINS ARA(la vostra amiga i mare adoptiva)
NOMADAS els nou vinguts us han deixat molt be i ens han donat unes descripcions vostres que com a pares cada dia estem més orgullosos de vosaltres.Però ara no feu gaire el VAGO i esperem estar en contacte i si pot ser alguna cosa més.
DESDE VIC US ESTIMEM MOLTISSIM,MOLTS PETONS,ABRAÇADES I ÀNIMS QUE NOMÉS SON 66 DIES.
EVA acava de pasar-ho be i fins molts aviat.

Carme dijo...

LAIA ES ESTRANY AMB MI PERÒ NO TINC PARAULES NOMES SENTIMENTS MOLTES GRACIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. TINC MOLTES GANES DE VEURE-US . PETONS TAMBÉ PER EL FERRAN

Fina dijo...

FALTEN 65 DIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ferran Guerrero dijo...

Hola a tots, ja hem tornat.

Al final ha sigut una dura batalla per restablir tot el que algún fill de puta m'havia destrossat, havien entat al meu compte, van intentar carregar-se el blog, etc, etc. Despres de hores intentant solucionar tot ho hem aconseguit o aixo sembla.

El blog torna a estar operatiu, la pitjor lacra d'aquest pais, l'enveja i aprofitant que hi era de vacances, o sigui per l'esquena.

Bueno Nomades d'aquí, els d'alla ja se que esteu molt be, massa i tot, ho hem passat d'escandol, exceptuant per els ianquis que els hi hem de donar de menja apart, ESTAN BOJOS.

Els nois han estat pletorics, hem rigut cada dia mes de 100 vegades, amb les anecdotes d'ells i nostres, amb en Domenec he disfrutat molt, rient i rient, fent els dos monolegs sobre els ianquis i el Sheriff Hohn Mac Callaghant, i rient de tot, hi havia dies que casi ploravem de riure i altres que vam jugar com dos nens tornant a l'infancia dintre de un Ocea Pacific, que ens enfonsava fins esgotar la nostre respiració i ens deixava tornar a sortir per disfrutar i jugar amb les onades.

Cridavem- Domenec, corre, corre, mira quina onada, agafala, agafala.

Ferran deia en Domenec, oita quina revolcada he menjat sorra i tot.

Aixo ha siguit cada dia.

Amb en Met, com sempre pura complicitat, sempre xerrant i rient de tot, dient animalades, i fent cates de birres, com la Pale ale, fent de profe d'historia de l'escalada al Camp IV i cridant Black Bear a les 12:00 de la nit en mig d'un lloc que aixo els espanta molt i els fa cridar de por, el pobre Black Bear no era més gran que el Sheriff.

l'Aleix o Sidharta- l'hem pogut gaudir poquets dies, tenia feinai l'hem deixat fer, pero els dies junts van ser fantastics, com tot el rodatge de la pelicula del dia de la nostre boda.

La Eva-Una hippie que encaixava perfectament amb en Sidharta, hem rigut molt amb les seves Pelelades i amb les meves, ja que li vaig fer saber que tenia gens Peleles com els tinc jo, en qualsevol moment poden passar coses absurdes i no planificades, caura una paella, buidar-se l'aigua que bullia, clavar-se un clau en mig de Yosemite i que atravesi la xancleta, etc, etc, aixo es part de ser Pelele.

Hem rigut i els trobem a faltar, se que en breu hi seran aquí, estan molt aprop solament a 16 hores de casa, a 980 € de billet d'avió, nois ja queda poc, ara els hi queda disfrutar mes d'aquell pais tant complicat.

Nomades d'aquí, tots estan molt be, ni mes prims ni mes grossos, solament ,mes humans i amb mes cabell.

US TROBAN A FALTAR aixo ha sigut una maxima en el viatge, pero tots estan molt be.

Una abraçada a tots.

P:D les fotos i els nous post al meu blog, ja he aconseguit arreglar-ho.

Carme dijo...

Segueixo com ahir moltesssss gracies per la alegria i felicitat que ens transmeteu, tinc moltes ganes de retrobar-nos si tot va be , si pot se el 25 o 26 com diu el Joan ,nosaltres ens ho podem combinar .la cosa es veure-us ven aviat


JO PONDRE VELAS NEGRAS PER LA GENT QUE TE POCA FEINA I ES DEDICA A DONAR PEL CLLLLLLLL


PETONS I FINS AVIAT

Lola dijo...

Carme, a nosaltres no ens va be el 25 o 26 perquè serem a Holanda. Nosaltres proposem el 18 o 19 ,qualsevol dels dos.
Els ultims escrits han estat fantàstics, tothom hi ha deixat la pell, a part de la feina feta ,aquest blog ja torna a ser el que era. Totes les families estem molt contentes, i com fa la Fina: falten 64 dies. Ei, sagals, que si, que us estimo AMORS MEUS.

Ferran Guerrero dijo...

Bona nit o bona matinada, porto desde les 3:30 de la matinada retocant fotos i fent el post del viatge, com veureu penso en vosaltres, Pares i Mares Nomades, crec que encara em dura el Jet Lag i dintre de dos hores he d'anar a la feina, pero el deure es el deure.

Visiteu el blog i veureu la primera part, entengueu que porta el seu temps i de fotos hi ha per parar un carro i s'han de baixar de resolució per poder-les possar, paciencia que a mesura que passin els dies anirem completant el puzzle.

Del tema quedar, he de parlar amb la Laia a veure quin dia ens va millor.

Una forta abraçada.

Lola dijo...

Bon dia nois i noies , quin gust tornar a disfrutar d'una sortida de sol entre núvols mentre baixo a treballar; el dia s'escurça però també es deixa disfrutar.
Us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

MOLTISSIMES GRÀCIES FERRAN!!!!!!!!!
per tot l´esforç que fàs ,ja he vist les fotos,per cert maquissimes.
Has de compendre als pares que portem molts dies i dies sense veure cap foto i tenim "MONO" dels nostres fills.
Procurare no atabalar-te gaire.PETONS.

Carme dijo...

LOLA ESTIC LIADA DE DIA ,PERÒ PER NOSALTRES JA VA BE EL 18 O 19 JA HO DIRAN LA LAIA I FERRAN I EVA


FERRAN MOLT GUAPES LES FOTOS PERÒ JO QUIERO PRENSA ROSA ``LA BODA´´ AIXÒ DE TORNA A LA SON NORMAL COSTA , DIUEN QUE ES NECESSITA UN DIA PER CADA HORA DE DIFERENCIA,


FINS AVIAT PETONS