miércoles, 21 de julio de 2010

New Zealand free style


NOTA: no tingueu en compte els errors ortografics. Kiwi's keyboard

Som al pais del kiwis. De kiwis n'hi ha per tot arreu. Al supermercat i al camp els trobes de color marro i peludets. Surts al bosc i son tambe arrodonits, pero una mica mes grossos i amb un bec punxegut. Aquests ja es mouen una mica. I ,de tant en tant, quan trobes algo de civilitzacio, et topes amb els kiwis simpatics, oberts, encantadors, rurals, simples i una mica salvatges. Aquests ultims normalment vesteixen pantalons curts i botes de goma. Si, botes de goma com les que portavem de petits per anar a saltar bassalts! Que divertit que era. No ser perque els kiwis no ho fan.



Nova Zelanda es un pais ampli. No per l'extensio del pais en si, sino per la densitat de poblacio i les senyals de civilitzacio. Per altra banda, jo el defineixo com a pais sorpenent. Tothom et parla dels paisatges, pero no es que siguin bonics. Son sorprenents, i et srprenen constantment, no nomes de tant en tant. El contrast de fromes, colors, tipus de vegetacio, aigues, medis, mar i muntanya... es dificil definir. Amb les fotos veure-ho que es un pais de postal. Cada ARA es una postal. Aqui la majoria de les fotos son horitzontals... pero no es que no estiguem en l'ARA i l'aqui, sino que es capta el panorama, l'amplitud de les seves muntanyes, lextencio de bellesa que ens regala a cada cantonada. Ho podriem definir tambe com un seguit de fotos verticals ajuntades per aconseguir una globalitat horitzonatl. Si, magrada. NO ets capas de captar-ho tot en un sol ARA, en necessites varis, el lloc tho demana.




El que ens "pre-ocupava'' a tots abans de venir aqui era el canvi de Asia a aqui, al mal anomenat 1er mon. Doncs no ha sigut tant dramatic. Suposo que de certa manera ens estem acostumant a acostumar-nos; a noves situacions, nous llocs, nova gent. Nomades? potser si una mica... Tot depen de la manera com obres el cor i el mostres al teu voltant. Si la gent percep lenergia que dones en un simple "hola", acompanyant dun perfilat somriure, la resposta que rebras sempre anira acompanyada de la mateixa dosi damor, de vida, de ganes de viure. I aixi anem. Compartim amb els kiwis amb la part de la Terra que els "pertoca", una gran experiencia de vida.




La forma de vida ha canviat, sobretot tambe, pel fet danar a bord duna casa amb rodes. Nomes arribar, el dia seguent al mati, vam llogar una autocaravana per 4. Suposo que sabiem dalguna manera que ens trobariem algun en el cami. La caseta es dallo mes mona. Ara madono que no hi ha fotos de linterior... no worrys, next time maybe. Lautonomia que ens dona el podernos moure, menjar, dormir, i inclus fer pipi, quan volem i on volem... aixo es fantastic! Conduir per lesquerra, doncs va ser una mica pelut al principi, ara ja esta. Portem un desordre de direccions i senyalsd important, a cada psis en ho canvien, pero de moment no hem topat amb ningu de cara. Alguna rotonda al reves si que hem fet... pero petita! jeje. Es divertidissim. Parar al mig de qualsevol carrer i escalfar aigua per fer un te. A vegades tenim la temptacio dobrir la porta i vendrel a 1dollar a la gent que passa (ben poca).





La primera setmana la vam passar a Springfield (no la del Simpsons), acampats amb un home gran que vivia alla des de feia la tira danys amb la seva caravana. Amb ell feiem unsriures cada dia, uns wishkys, i el partit de la final tambe, a les 6 del mati. Li faltava una cama, no sabem perque, pero no li faltaven ganes de viure i de fer amics. Li vam dir que el tornariem a veure. Es va portar molt be amb nosaltres, un home encantador. Heu vist ''The straight story''? del David Linch. Em feia pensar amb lavi de la cegadora.




Des de Springfield conduiem cada dia fins a Castle Hill, el paradisiac lloc descalada. Impressionant. Tant lescalada com el paisatge. La veritat es que hi escalava molta mes gent de la que ens imaginaven. Les preses estaven completament llises, de la gent que havia passat per aquelles pedres. Pero no mextranya gens, si allo es fantastic! Feia temps que no escalaven, i no estem gaire forts. Pero en 2 dies ens vam posar a to. En Met i en Domenec van poder encadenar linies bastant maques, i algunes de dures tambe. L'Aleix va probarho un parell de dies, amb precaucio, i la resta no es va desenganxar de la camara. La zona es enorme, inacabable en una setmana, aixi que si tenim la oportunitat hi tornarem els ultims dies.






Alla vam coneixer l'Eric, un noi alemany que esta visitant el pais fent autostop. Vam conectar. Ell escala i esquia. Aixi que des de llavors viatgem junts i compartim el dia a dia tots plegats. El lloc buit a lautocaravana ja esta ocupat... veieu com havia de ser de 4 i no de 3.



Aixi que el dia 15 vam comensar la ruta. Des de Springfield vam creuar Arthurs Pass fins a la West Coast. Alla vam estar un dia a Hokitika, buscant un hippie que ens havia densenyar a fer joies amb Jade(greestone), una pedra molt preciada i molt bonica que es troba a la zona. Aquest individu es conegut com a MAdkiwi, pero no vam tenir la sort de trobar la persona que ens indiques on es. No problem. Vam aconseguir de totes maneres les nostres pedretes de Jade. Aqui les fan servir com a regal per a una persona estimada. Li dones com a senyal damor i perque tingui bona sort en el seu cami. Finalment, vam trobar les nostres propies pedres directes de la natura! Qui no la busca, la troba! Oberts a full time.






De Hokitika vam anar baixanr per la costa oest, anomenada la Wet Coast (jeje), segons em van dir. Tot seguit et trobes la zona dels glaciars, amb el Franz Josef Glacier i el Fox Glacier. En comptes de pagar el que paga tothom per fer el tour, nosaltres ens vam aproximar tot el que vam poder (i mes) i els vam fer els 2 en un sol dia. Tarda lliure. Vam disfrutar dun magnific partit de rugby entre lequip nacional, el All Blacks i South Africa. Va guanyar NZ.




Dalla vam anar baixant mes fins arribar a Hasst i Jackson Bay. Tot es unic, nou, desconegut i poc explotat. Tot mereix una parada i una foto. Fins i tot les senyals que et trobes per la carretera, son divertides.





Fa 2 dies vam arribar a Wanaka, ja bastant al sud del pais. Aqui es la meca del ski i snowboard. I com no, ahir vam estar tot el dia esquiant! Com nens ens ho vam passar. La nit anterior havia estat nevant, aixi que la pujada a pistes va ser distreta. Amb cadenes a l'autocaravana i cap amunt, sort que tenim experiencia amb les cadenes! El mati va ser dur. Nevava molt i no es veia res. Pero a la tarda va canviar per complet. Va sortir el sol i ens va delitar amb un magnific paisatges per sobre les valls del voltant. La neu fantastica. 20 de juliol, mentres uns es banyen al mar, els altres fan fora pista amb neu recent caiguda i linnes noves. Es aixi.





Avui intentarem fer una mica de boulder per aqui, que hem aconseguit saber un parell de llocs. Dema, en principi, marxem cap a Queenstown, a 100km al sud. Els dies passen i els dies venen. Es quatio nostre aprofitar-los al maxim i anar a dormir amb la sensacio de no haver deixat escapar cap moment de llum.

Seguim igual, una mica mes grans.

Fins ARA

Love from the kiwis place

93 comentarios:

txetxu dijo...

fotos i experiències espectaculars.......Aleix tio, les fotos són la OSTIA!!!

seguiu igual i diferents i això és bo.

se us troba a faltar

seguiu gaudint!

Unknown dijo...

Home!
Ja tocava, quina il·lusió que em fa obrir el GReader i veure que hi ha un nou post a Nomadas!

Com sempre les fotos genials i pel que sembla l'experiència també.

Brus, em sembla que si busques una mica potser trobes coneguts i tot, no se exactament les dates, però se que bastants esquiadors passaran per NZ aquest estiu.

Carme dijo...

HOLA GUAPOS . QUE BE JA EN TENIA GANES DE BLOC NOU . ESTEU MOLT GLAÇADETS PERÒ ESPERO QUE TODO BIEN,


QUINA PESADA DE FOTOS . JAUME PER QUINA REVISTA ES LA TEVA FOTO ? ES PER ENCERREGAR-LA PER SI SECAVEN .


TINC GANES PE POGUÉ PARLAR , JA FA MACES DIES..... DOMÈNEC LA TEVA MARE LI FALTA POGUÉ VEURE’T .AMB DIRECTE ......



PETONSSSSSSSSSSSSSSS

Eva muñoz dijo...

Hola familia!!! se hizo esperar el blog,pero merecio la pena, que paisajes, que recuerdos....Lo que si me da un frio de veros, que madre mia, y mas que nosotros andaos sudando la gota gorda, asi que os enviamos una buena dosis de ondaas calorificas, a ver si os llegan!!!!

Nosotros aqui enomenal, este mes trabajando a destajo, asi que ahi vamos llenando el cerdito con bats calentitos jejeje.

Sebas y otto estupendos y yo bueno ande un poco jodida porque me he pasado los ultimos 15 dias sin poder bucear, que me metio un buen bocado un perro...pero bueno, manana por fin ya podre meter nitrogeno en las venas, que la teoria esta muy bien.... pero lo mejor es lo que ya sabemos.

Bueno chicos cuidaros mucho, que os echamos de menos un monton y bueno que de vez en cuando, y mas de una y dos y tres veces hablamos de vosotros.

Cuidaros mucho y os quereos mucho mucho

Fina dijo...

Sort que hi han noticies noves que això ja estaba parat.
És una alegria veure que esteu molt be i el fet de coneixer gent i amics ara ja no m´estranya gens de vosaltres,aquí s´explica molt be;la primera impresió,primera entrada de tu a la gent és el que val.Arribar amb un sonriure i un bon hola o bon dia,cosa que a la nostre civilitçació s´està perden.

JAUME ARA ET DEDICAS A FER FOTOS NUES?
Estàs maquissim,l´ Aleix ha fet una bona foto es pot dedicar a fer calendaris ifotos d´aquestes,les altres com sempre fan que el que vosaltres capteu arribi aquí claramen i gaudin del vostre viatge.
Vigileu amb la neu,cadenes,rotondes,etc.
Molt be això de poder esquiar,segur que tots com en Jaume feia molt de temps que no ho praticaba,ara només escalar.
Esperan més noticies i molt contents de i orgullosos de vosaltres.Fins ara

Lola dijo...

Ya voy, ya voy: ara arriba la tercera mare nòmada.Jo també conec força be els kiwis, som molt amics i hi tinc una relació molt estreta cada dia al mati, a més, els bons són de New Zealand, i la veritat es que van força be.No se com deuen ser els de pantaló curt, però els peludets són moníssims i molt bons.
Jaume, aquesta foto si que la he ampliada i la tinc posada a la nevera, però encara me'n falten, o sigui: que vayan desfilando.
Be, les altres també m'agraden,cada vegada que en veig de noves penso que són fantàstiques i immillorables; però a cada nou blog em torneu a sorprendre.
Disfruteu, disfruteu i disfruteu; però les rotondes si pot ser per l'esquerre.
Que be això de tenir els bigotis glaçats, i el pipi, com surt?
Sort que després vindrà en Joan amb la poesia, com s'ho deu fer?
Per cert, demà fa anys i dissabte li toca a L'Alba; ella només 25.
Be nois, m'han agradat molt les noticies noves, us les heu currat molt be.
Us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

Joan no t´amagis que ja saben que demà és el teu aniversari,fés un escrit d´aquells teus .Demà ja et felicitaré.

Joan dijo...

FOTRE!!!!!!!!!!!!! (Aquí et descuides i, no només hi ha post nou, sinó que ets l'últim d'arribar-hi!)

(No sé, però sembla que s'estan ficant amb mi, no???)

Eooooo! Pajaritus!!! aquesta vegada em sumo a la votació popular
LES FOTOS SON LA OSTIA AMB PATINET!

Icomquellavorsdiuenquehemdedicoaferpoesia,avuinoelshidonareaquestaoportunitat.Enprimerllocfelicitataen1000i1,aquestnouamicifamiliarnomadad'aqui,jaerahoraqueapareguessinnouspersonatgesaescena.Enrealitatm'hepassatmoltaestonamirantlesfotos,hequedatesmaperdutigarratibat(quinsartistestenimescampatspelPlaneta!!!)Ah!ienhorabonaperhavertrobatinternetifer-nosarribarunpolsimdevosaltres.Esteuguapissims!vestitstambé!jajaja

Ara he fet una vista prèvia, i no sé aquesta pasterada que acabo d'escriure com cony sortirà! jajaja

I pensar que ja torno a tenir els grillets posats al turmell per no bellugar-me del despatx!!! quina enveja em torneu a fer Nomadas d'allà! quina passada de país!

Vaig a procurar plegar d'hora que no arribi a misses dites a casa.

5 abraçades!!! (com vagin recollint amics, aviat no tindrem prous braços!!!)

Joan dijo...

Doncs... el que em pensavaa, no es poden fer comentaris sense espais!!! snifff! no sé perquè m'he trencat la closca!!!
Mecagoenelscollonsdennara!!! que això de ben segur hi cabrà.

Un altre dia us explicaré el que havia escrit. Apasiau!

Alba dijo...

impresionada amb les fotografies... realment això sembla estar ben aprop del cel!
abrigueu-vos i a seguir jugant.
petons, abraçades i pessics.

Ferran Guerrero dijo...

Impresionants les fotos nois com sempre, en aixó no canvieu.

M'alegro molt que hagueu pogut escalar a castle hill, un lloc meravellos no se si haureu coincidit amb l'Unai de Madrid ara mateix esta per allí.

Bueno impresionat amb tot com sempre, no tinc paraules.

En breu ens unim al viatge.

Ciao guapos

Fina dijo...

Acabo de veure un video fantastic

http://www.videosmundi.com/video-de-nueva-zelanda/
(http://www.creativads.net/nueva-zelanda-100-naturaleza-82610)
Aquest últim us recordarà els nostres nomadas per la música.
Els dedico a tots en especial al Joan que demà o demà pasat fà anys i també a l´Alba que també fà anys
Felicitats familia i Fins ara a tots

oscar dijo...

Increible com sempre!I com sempre tambe ens encanta veura-us amb tant bon aspecte. Que tot segueixi anant tant be, i cuideu-vos molt.Un peto dels clecas!

Fina dijo...

BON DIA!!!!!!!!!!
JOAN PER MOLTS ANYS!!!!!!!!!!!!!!
UN PETÓ MOLT DOLÇ DESDE VIC.

Carme dijo...

ANYS I ANYS PER MOLTS ANYS...ALA 1 A LAS 2 A LAS 3 SUPERS ELS NOSTRES TRES NOMADAS, I SÚPER JOAN QUE EN COMPLEXIS MOLTSSSSSSSSS MES QUE SIGUIS FELIÇ I QUE TOTS PUGUEM DESFRUITAR-HO JUNTS PETOSSSSSS DE LA GARRIGA

Laia Nadia dijo...

bueno bueno... veig que les fotos no decauen! que guapos els paissatges que teniu per aquí!
Se us veu entusiasmats amb el que expliqueu, sempre endavant, adaptant-vos a tot arreu!
Cada dia queda menys per retrovar-nos i perquè ens ensenyeu a ser nòmades i nobles com vosaltres, el somriure el portaré posat i no penso treure-me'l en cap moment!
Seguiu omplint-vos l'esperit i la motxilla d'experiències, que aquestes no fa falta factturar-les!
Petons enorrrrrmes i grotescos pels tres!!!!!
Joan i Alba: PER MOLTS ANYS!!! desitjo que avui i la resta de dies que vindrans estiguin carregats d'il·lusions i bons moments!!!! Estirades a lesl orelles i fins molt aviat!! smuaaaaaks!

edgar dijo...

hola a tots! soc el petit d la casa! i us donu el link d'un dels videos del dia del "mini" concert k varem fer a casa! espeero k us ho paseu molt b veient-lo, com feia el nostre cumpleañero joan el dia del concert! bona jojo joan et fitxaran x cualsevol conccert akells!
una abraçada des de la garriga village!!!

link:
http://rapidshare.com/files/408420258/P7110430.AVI


vagi b!

eva dijo...

holaaaaaaaaaaaa!
MOLTES FELICITATS JOAN!!!!!!!!!!!
segur que has passat un molt bon dia!
només recorda que "AVUI és el primer de la resta de la teva vida!!!!!!
jajajaj què dramatica!........ sempre dic això perquè a casa meva, quan em llevaba amb masses lleganyes als ulls mho deien de bon matí.......sniff!

Ara vaig a pel post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M'he realment emocionat!
no se si ho sabeu, nomades d'aki i d'allà, però jo vaig estar 9 mesos per aquest pais meravellós, i no he pogut evitar emocionar-me al veure que vosaltres NOMADES ESTIMATS esteu passejant per allà!
em fa una ilusió molt molt especial i també molta enveja sana!

Aleix, ets un artista!
... i se de bona tinta que ets un expert posant cadenes! jejejeje

mil petons amors!
les ganes que tinc que arribi el dia 6 i ens veiem les cares em costen de definir........
són grans, extranyes, enormes, plenes, tendres, impacients, són com un nus a la gola, com un mal de panxa, o com unes pesigolles al coll.........són moltes coses alhora......són fantastiques i ja queda tant poc!

A tota la familia d'aki us invito a que em feu arribar tot allò que els hi volgueu donar!

ferran i laia: he estat mirant preus de backpackers i de cotxes però crec que no en treurem l'entrellat fins que estiguem allà!

una abraçada a tots!

Fins ara mateix!
eva

Lola dijo...

Bon dia a tothom, no puc parar de mirar les fotos.Són........ com ho diria?, no ho sé, m'agraden tant i tant.
Eva, jo ja tinc preparat el que li has de portar a l'Aleix, total: dos tubs de Binaca i una carta que vaig fent a trossets cada dia una mica.Quan vulguis em truques i quedem; aquest cap de setmana no pot ser perquè per fi anem a LLançà, espero recordar el camí, fa tant temps que no hi anem...
Fina, allò que et deia en Joan ahir: es el Google earth i es pot veure on estàn ells, però a casa no ho tenim instalat.
Be, familia, que us vaya bonito a tots i espero que fins aviat.
Nòmades: us estimo AMORS MEUS.

Lola dijo...

Torno a ser jo; si algú sap un truquillo perquè el comentari entri a la primera, que me'l explici si us plau.Cohone...

Carme dijo...

BON DIA FAMÍLIA NOMADA. SE QUE VAIG UNA MICA AVANÇADA PERÒ TINC UN CAP DE SETMANA MUGUDET...... ALBA PER MOLTS ANYS QUE EN COMPLEXIS MOLTS MES I QUE ENS PUGEN VEURE AVIAT


JAUME, JAUMETS, MET ,SANTIS SANTIAGO I TOTS ELS QUE SIGUI EL SEU SANT FELICITATS I QUE HO PASSEU MOLT BE


BON CAP DE SETMANA PETONSSSSSSSSSSS

txetxu dijo...

Fina.no et cal el google earth

vas al google i a la barra de dalt on busques les coses, posa aquest enllaç:

http://maps.google.es/maps?hl=es&ie=UTF8&ll=-44.760386,169.115982&spn=0.332028,0.483398&t=h&z=11

i vas a Wanaka!!

Fina dijo...

ALBA PER MOLTS ANYS!!!!!!!!!
Gràcies a tots pels consells,després ho probare Txetxu.
Familia bon cap de setmana a Llançà.
Els que marxeu cap San Francisco no val encantar-se amb els preparatius que això si que és un FINS ARA;ARA,ARA,ARA!!!!!!!!!!!!!
Com diu la Carme aprofito per felicitar als Jaumes,Santis i MET perqué no sé quin dia prodràs veure el blog.

Joan dijo...

No si aquí acabarem fets uns tecnològics, hackers i mags de la informàtica!!!

Nomadas d'arreu, MOLTES FELICITATS A TOTS! Sempre he pensat que es bo desitjar felicitats, hi hagi o no motiu.

En especial, està clar, a l'Alba "Boleta de l'Alejitu", tots els Jaumes i Mets coneguts i els Santis per conèixer. Ah! i a tots aquells que d'aquí una estona comencen un cap de setmana (ho veieu com sempre hi ha motiu per desitjar felicitat!!!)

Total, he entrat per dir-vos que la vida es bella, només cal voler veure-l'hi.

I m'encanta veure com algú pensa en ARES que s'esdevindran dintre d'uns dies

Petons per tothom i abraçades (que escalfen) als Nomadas que estan sota zero.

BON CAP DE SETMANAAAAAAAAAAAAAA!!!

Joan dijo...

Per cert, Gràcies!

eva dijo...

ALBETAAAAA!
MOLTES FELICITATS!!!

UNA ABRAÇADA!

Ferran Guerrero dijo...

Familia, Felicitats a tots els que heu fet anys i se m'ha passat, anem liats, entre remodela el rocodrom i preparar el viatge estem de cul.

Als del sant, el mateix felicitats, i a tota la resta us estimem.

Proxima Estación, Esperanza, digo San Francisco, que es casi el mateix, esperança de veure als meus amics i estimats.

Apa familia a liarla

Joan dijo...

Bon dia i bona setmana Família Nomada! Esteu torrant-vos al sol o lliscant sobre la neu,

Mentre les cigales graten les ales a les branques dels pins, els camps es tenyeixen de groc, i al cap tard s'allargassen les ombres planyívoles sobre les pedres calentes del sol; des dels 22 graus de l'aire condicionat l'enveja més sana a aquesta colla que, ara abrigats fins les orelles, disfruten del paisatge de NZ.

LaiaFerraniEva, prepareu-vos que l'avantviatje és, a vegades, part del gaudi del que trovareu!!! (porteu tot el que voleu, el que us descuidareu, i el que hi voldrieu portar, nosaltres hi vindrem des de la vostra il·lusió).

I ara a currar, que ja és hora.

Petons i abraçades a dojo!!!!

Lola dijo...

Ei, per si hi ha cap Anna, Aina, Anita etc.....
MOLTES FELICITATS

Carme dijo...

BON DIA . I BONA SETMANA , per lo que ser tothom..... cera a SANT FRANCISCO a principis del mes de agost inclús el cantant dels TETUA ell arriba el dia 6 , es un afortunat que viatge molt amb tot pagat , des pres va a la POLINÈSIA QUE TAL ‘??????????? Avia’m si el trobeu

Tots els afortunats que trobareu als nostres NOMADAS envidia cochina ,porteu FUET I PETONS per tots

PENSEU A FER FOTOS I RECOLLIR MOLTES COSES , QUE CON TORNEU TENIU QUE VENIR A EXPLICAR-LO TOT , QUE ELS QUE ESTEM AQUÍ US ESPEREM bonnnnnnnn viatge


Nosaltres també fem un viatge ,si anem a CAMBRILS 3 dies perquè EDGAR MONTÀ UMA MACRO FESTA I ENS FA FORA tornem el dia 1 si voleu venir a casa ja os espavilareu

La ia-ia es queda a vigilar i el SHERIFF TAMBÉ PETONSSSSSSSSSSSSSSSSS

Fina dijo...

Aquí estem els de sempre,els que patim cada dia i els troben més a faltar,per això no deixem de contactar(per el nostre amor a ells)
No sé com pots acostumar-te a no veure a una persona,a no parlar amb ell,a seguir la seva experiencia,però així és la vida i ara en aquests punt som la familia i uno más.
Tots preparem unes vacances de relax però el meu pensament i els dels altres pares estan amb ells,els volem animar,els enviem amor,petons i tota la nostre energuia per continuar el seu viatge.
BONA NOTICIA EN DOMÈNEC ALLARGA EL SEU VIATGE I TORNARAN TOTS TRES JUNTS(com ha de ser) això és senyal que estan be,disfrutan i acabaran com cal;ells van començar junts i acabaran junts.
M´ALEGRO MOLT DOMÈNEC!!!!!!!!!!!!!!.
Els nous NOMADAS per el mes d´Agost BON VIATGE,gaudiu de la companyia dels nostres,capteu tots els momens possibles per nosaltres i sobretot disfruteu.
Aquí estarem anyorats i esperan el vostre retorn amb noticies i fotos.
Carregueu la moxilla amb tot el nostre amor,petons,abraçades,plors i riures i sobretot energia per gaudir del vostre viatge,una part nostra viatga amb vosaltres.
FINS ARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleix dijo...

estem a Dundedin, a la costa Est. Amb un dia ens vam creuar de costa a costa, despres de dfer un senyor treking de tot un dia. Aqui hem pogut escalar a Long Beach, un lloc precios a la platja, i dema al mati anirem a veure els pinguins que se suposo que hi ha aqui al costat. Anirem pujant cap al nord, parant a Tekapo i Mt Cook i en pocs dies serem volant a las americas. Fins ara amors!

Eva, procucare afeitar-me una miqueta abans, per estar ben mono.. no fos cas que els yankees no em deixin entrar amb la cara de Abdulah que faig.

love is in the air, i can feel it...

sebastian ceriani dijo...

hey chicos !!!!

veo que sigue todo de puta madre, escalando a saco.

las fotos como siempre de lo mejor, gracias aleix, en especial me quedo con la de mi sensei en cueros en la roca, menos mal que en koh tao no hizo lo mismo que sino le tiro al otto a comerle todo : )

lo que no me imagino es como domenec esta aguantando estar vestido cada dia, seguro que echa de menos el calor que tenemos por aqui, en todo caso caso un abrazo muy muy muy grande a los 3 de los 3.

disfruten de kiwiland

Fina dijo...

Hola fills meus ja necesitabem una mica d´estimulació,saber com esteu i per quins llocs paseu; i no falleu mai sempre que podeu aqui esteu per donar noticies.
Això per nosaltres és una injecció de vitamines i en tenin per uns dies(no gaires) som una mica hipócrites i desde aquí ens agradaria rebre i poder fer un Skype de tant en tant,però tot forma part d´aquests joc i tenim que aguantar les ganes com vosaltres de poder parlar,veure,tocar etc.
Només desitjar que tot continui igual o millor i al proxim destí estareu molt ben acompanyats Aleix ja ve l´Eva i Jaume i Domènec ja estan els vostres amics preparats,nosaltres estarem amb vosaltres com sempre d´anim i cor,petons i disfruteu.
Aleix no sé si et reconeixeran a la foto del pasaport? de fet fins ara crec que no tens problemes.
FINS ARA AMORS MEUS!!!!!!!!!!!!!

Laia Nadia dijo...

ei família!!!!
cada dia ho tenim més a prop!!!!
ja comencem a carregar les motxilles i a repartir els pesos adequadament! guardem un racó ben gran per portar les vostres abraçades, somriures, amor, paraules, ducados... etc etc que farem arribar als Nòmades tant bon punt els veiem!!!!!
ja tenim reservat un alberg a San Francisco (Globetrotters Inn), al bell mig de la city!!!!!!
uffffffffff..... jo ja començo a estar nerviosa.... moltes hores de vol i moltes emocions que després vindran!!!! serà increible!!!
Domènec, així que allargues el viatge?????? buà!, felicitats!
Aleix i Eva: ja oloro les feromones que teniu, arriba el vostre perfum fins a Vic! ;P
Meturrinooooooooooooo: JA SÓM AQUÍ!!! HO HAVEU VIST QUE RÀPID PASSA LO PUTO TEMPS!!!!!??!?!?
Prepara't que venim cargadets de ducadoooos!!!!
Doncs res més família, que si voleu que els hi fem arribar alguna cosa ja sabeu a on sóm!!!!!
UN PETÓ PER A TOTHOM i 3 de ben especials per als Nòmades aventurers!!!!

Fina dijo...

Nois acabo de veure el trailer de la peli OUTSIDE.
Aleix tu ets el més canviat,tots feu unes cares de nens,cabells curts i ben afeitats i ara heu canviat moltissim,sou més homes i més peluts.JA,JA,JA!!!!!!!!!!!!
Nosaltres estem acostumats ha seguir la vostra evolució però el que no segueix no us coneixerà.

eva dijo...

hola a tothom!!!!!!!!!!
realment com passa el temps!
ja han passat gairebé 6 mesos!!!!!!! QUINA EMOCIÓ!
Jo ja marxo dilluns!

aleix, amor...
a mi m'agrades amb barba i sense! salvatge o civilitzat! despert o dormit! xerrant o callat!..........

you are always wellcome!!!!

A tota la familia nomadaa una abraçada ben forta!
No patiu que els estrujarem a tots ben fort i els hi transmetrem tot el vostre carinyo!!!

MOLTS PETONS

EVA

Lola dijo...

Oh Aleix: de debò t'afaitaràs una miqueta? sobretot aquella punxeta que et fa la barba, que ja hi deus tenir rastes.
No t'amoïnis per la càmera, que segur que hi ha botigues que en venen. Només em queden dos dies de feina i ja marxo una setmaneta a Llançà; el que no sé es si al final vindràn els avis o no; això no se sap mai fins l'ultim moment.
Molts petons AMORS MEUS.

Joan dijo...

Quina feinada a llegir! estàs 2 dies sense entrar i ja no atrapas als comentaris. Quina família tan guapa!!!

Be, Eva, Ferran i Laia, ara us toca a vosaltres el testimoni. Si amb nosaltres hi va haver un nou post des d'Orient, amb vosaltres hi ha d'haver-hi "alguns" post des d'Occident!

Com que el fuet ja us l'han encarregat, també us han donat petons i abraçades per repartir, en aquell recó que teniu a la motxilla, poseu-hi els nostres millors desitjos d'il·lusió, creixement, respecte, comunicació, mestratge, humilitat, honestedat i aquella alegria amb la que varem veure als Nomadas córrer pel món.

Aleix, el KYA ja ha passat la ITV, de la càmera; solucions: o te l'arrengen o una LUMIX com t'he deixat descrit en un correu. No deixis cap part de món sense guardar-te unes imatges, que carai!

Met, preparat que ve el teu mestre i et fotrà canya! que be us ho passareu!

Dominic, tranquil que aviat, a l'Oest Yankee et podràs a tornar a treure roba de sobre.

Amunt! Nomadas! que NOSALTRES SOM DEL MÓN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(encara sembla que vegi en Met saltant des d'una pared de Halong Bay, cridant "D'on som nosaltres??? NOSALTRES SOM DE VIC!!!!! jajajaja Va reçonar per les 2.500 illes que hi ha!)

Carme dijo...

HOLA FAMÍLIA . Sembla que tothom fotarem el camp , nosaltres 4 dies, es la festa major i ens fan fora de casa. EVA, LAIA, FERRANT QUE TINGUEU UN BON VIATGE I QUE TOT VAGUI MOLT BE... LAIA NO PENSIS AMB LES HORES DEL AVIO ,PENSA AMB LO QUE FARÀS CON ARRIBIS A LLOC I AIXÍ ET PASSA LA ESTONA MES DESPRESA , I CON TORNA’S EL CANSAMENT POT I DORMS. MOLTS PETONS I ABRAÇADES,




VAAAAAA. JA OS TROBO A FALTAR FINS AVIAT..............................

Fina dijo...

Hola família,us destitjo molt bones vacances a tots.
Els que marxen i els que es quedan,disfruteu i ceny que ens hen de tornar a trobar tots per acompanyar als nostres nomadas a la recta final.America 3 mesos!!!!!!!!!!!
Els que viatgeu cap allà EVA-FERRAN i Laia molt bon viatge,disfruteu de l´estada i d´ells i bon viatge de tornada,nosaltres us esperarem amb candeletes per escoltar les vostres anecdotes i comentaris dels nostres nomadas.

Jaume NOSALTRES SOM DE VIC!!!!!!!
NOSALTRES SOM DEL MÓN!!!!!!!!!!!!!
Que ho sapiguem aquests Yanquis

A TOTS FINS ARA!!!!!!!!!!!!!!!!!

txetxu dijo...

que bo Fina....ara has canviat les parelles?...la Eva i el Ferran?...un moment que intento veureu.....jejjejeeje.....Laia no et preocupis, vols sortir amb mi?

Ferran, Laia i Eva.....em feu una enveja tremenda.....i espero que el viatje us vagi de puta mare i que tot surti millor que millor....us esperem a la tornada....

un peto família!

Laia Nadia dijo...

HA HAH AHHAHAHA!! osti Txetxu, és veritat!!! pos per què no?!?!?! a quina hora em passes a buscar?! hahahahahhahah!!!!

Família, no patiu que farem arribar tot el que ens heu demanat, podeu estar-ne ben segurs!!!

Carme, gràcies pel consell, intentaré fer-ho, pensaré en quan arribi perquè el viatge passi ràpid!

Nòmades, prepareu-vos que venimmmmm!!!!

met, no saps de la que t'estes lliurant "mariquilla" (com diu en Ferran!!!!! osti tu quina feinada que ens estem cardant!!! Això sí, no reconeixeras el plafó quan tornis, quedarà brutal!!!!!!!!!!!

Dons això família, que us estimem com d'aquí a la lluna..... què??? no no, com d'aquí a l'infinit!!!!
Tornarem amb anòcdotes, fotos i segur que moltes abraçades dels Nòmades per a cada un de vosaltres!!!!

Eva: BON VIATGEEEEEEE!!!!!!!!!!! Ja ens faras de guia turística quan arribem!!!! petons i més petons a tothom!!!!

Fina dijo...

Perdoneu no era la meva intanció fer un canvi de parelles,les que hi han m´agradan molt.
He posat primer a l´Eva per ser la primera que marxa i deprès en Ferran i la Laia,marxan més tard i no m´agradaria que es separesim per rés,ja som fills meus.
Txetxu estàs a la que salta per tirar els trastos a les noies,t´aurem de buscar una novieta,Je,Je,Je,Je!!!!!!!!!!!!!!
Digues el teu perfil.
De bon rotllo

Ferran Guerrero dijo...

Bueno, ara feia dos dies que no llegia res, estem molt enfeinats remodelant la farinera (Met, mamon de la que t'has lliurat) i entras i aixó es un no parar de comentaris.

Ja queda poquet, molt poquet, i trepitjarem el somni Americá, jo ja tinc les meves visites programades, la botiga d'escalada mes gran d'america, el rocodrom mes gran d'america, jajajajaja, com sempre, monotematic, la Laia vol anar a veure a la bahia de San Francisco Osos Marins, i al Parc del Golden Gate hi ha bufals, ja veieu que els primers dies que hi serem allá, ja tenim feina a fer,

Us trobarema a faltar i intentarem per tots els mitjans, actualizat desde on estiguem, si mes no jo a traves del meu blog http://rotpunktholds.blogspot.com/

Aquest sempre esta actualitzat i al dia.

Els que marxeu on sigui, platja, piscina, muntanya, a pescar a escoltar havaneres, etc, etc, que ho passeu molt be i ens veiem a la tornada.

UNA ABRAÇADA FAMILIA:)

Carme dijo...

HOLA FAMÍLIA .JA SOM AQUÍ NOMES ERA 4 DIES .FINA SUPOSO QUE AVUI SI.... ?.FELICITATS ANYS I ANYS PER MOLTSSSSSSSSS ANYS . I BONES VACANCES.


ELS QUE MARXEN I LA QUE JA ES FORA .....ESPEREM NOTICIES I BON VIATGE PETONS....

Joan dijo...

Bon dia per uns, bona nit pels altres, però Nomadas tots!

Estem a 2 d'agost i, com deia la família d'aquí, no sigui cas que ningú mantingui viva la flama!

En pocs dies, tindrem els `Nomadas altra vegada a la calor, aquesta vegada d'Occident, de la costa Oest americana, on el sol els tornarà a torrar la pell.

Avui l'Eva se'n va cap a San Francisco, i aviat en Ferran i la Laia hi faran cap també, ens passaran el testimoni perquè els Nomadas d'allà, no soblidin dels d'aquí, que els estimem i a vegades quedem amb la llagrimeta fluixa i tot.

Espero i desitjo que us fotin una apretada de "...", diguem mil dimonis, per dir-ho de manera políticament correcte. Una abraçada que us traspassi la pell i un faci una mica de pessigolles a l'esperit i un run run a l'ànima.

PASSEU-HO MOLT BE!!! tant o més com ho vàrem passar nosaltres al Vietnam, i porteu-nos una mica d'olor d'ells.

Besades tendres NOMADAS!!!! us estimem!

Ferran Guerrero dijo...

Tot just ara estem preparant les maletes.

Impacients es poc i encara falten uns dies, avui he parlat amb el Met, esta nervios ja te ganes que ens trobem i nosaltres tambe.

Esta més nerviosa la Laia que jo, i no para de posar-me nervios, jajaja quina incoheréncia, portem les dos camares de foto la bona i la petita, per a penjar-nos a la paret, grabar video de arriba a l'aeroport amb els Nomades.

Carrgats de regals i d'abraçades i molta il.lusió.

Qui m'anava a dir que finalment marxaria a la meca de l'escalada a l'altre punta del mon.

Ens veiem a la tornada amics.

Fina dijo...

Hola nois això si que funciona malament he escrit i s´aborrat tot,només desitjar bon viatge i Fins ara
Ja estic a Pals

Fina dijo...

Todo Bien
Ara ja he dominat aquests ordinador i estic ensenyan tot a la Maria
JAUME records d´en RAMÓN I LA MARIA
M´ha dit que unes fotos genials ,fantastiques.
Espero noticies vostres aviat,desde aquí o desde San Francisco" TOTS JUNTS"

Fina dijo...

Buenas a tots,AHI ALGUIEN HAY111111111111111111
tOTS DE VACANCES?
Jo procuro conectar aquí a Pals cada dos dies.
EVA ja has arribat?espero que tot be ,tranquila que tots estan apunt d´arribar i podreu fer un gran guateque.
Esperem noticies desde San Francisco i si pot ser alguna foto
MOLTS PETONS I FINS ARA.

FERNANDO I LAIA BON VIATGE SI ENCARA NO HEU MARXAT I SOBRE TOT UN BON ACHUCHON ALS NOSTRES NOMADES.
LOLA BONES MINI VACANCES,JA ENS TRUCAREM.
jOAN NO ET CANSIS GAIRE A LA FEINA QUE ÉS ESTIU.
CARME JA SAPS SI PODEU FER UNA ESCAPADETA AQUI ESTEM

Lola dijo...

Hola família, estem tots repartits, entre la garriga, Pals, llançà, St. Cugat, San Francisco: amb raó som del món.
Tots esperem notícies, ara ja deuen estar entre els dos mars a punt d'arribar.
Molts petons a tothom.

Carme dijo...

BON DIA. Amb sembla que soc la única que estic a casa us tinc a tots repartits.


Nosaltres treballant aprofitem que ara tenim feina que dema ja veurem
Fem jornada intensiva i axis ens queda la tarda per seguir treballant, total a La Garriga no tenim SOL.

NOMADAS DE SANT FRANCISCO ESPEREM NOTICIES DEL RETROBAMENT ELS 3 DE NOVA ZELANDA VOLEN AVUI CON NOSALTRES ANEM A DORMI

PETONS I ABRASADES PER TOTS


CON SERÀ LA SEGÜENT TROBADA JO JA LA TROBO A FALTAR??????

El ajuntament de la garriga a posat molts bancs de seure per tots els carres i jo he tingut enveja i amb ajuda del jardiner he remodelat la terrassa de el pis amb una olivera inclosa i un BANC QUEDA GUAI ja ho veureu. Petons i bones vacances

Joan dijo...

Eeeeeeeeeeeeeeep! Nomadas d'allàaaaaaaaaaaa! com esteu????

Fotra, ja fa molts dies que no ens veiem, no? jajajaja! Tenia ganes de xerrar una mica amb vosaltres.

Com ha estat el fred de NZ? s'ha aguantat be? apa, que heu pogut esquiar i tot, no us podeu queixar! I de totes maneres, us en torneu a la calor. Ja us heu comprat un parell de Colts? penseu que us aneu a la terra dels cow boys, allà tothom va amb barret de feltre i ala doblada, i un parell de pistoles penjades a banda i banda dels texans. El caball, val més la pena que compreu una carreta amb vela, per fer camí per la Vall de la Mort.

Ah! prepareu la moquera que us arriben els amigatxos carregats de tota la melangia que els hi hem encomanat, esperem notícies des d'aquest mateix blog, com vàrem fer al Vietnam.

Per cert, encara que hagueu tingut la mala jugada que s'escatxarrés la càmera, podrieu fer un post igualment. Aquesta vegada haurieu d'aguditzar més l'enginy i les descripcions haurien de ser escrites, però us en sortiu bastant be.

No m'enrotllo més que llavors em renyen. Fins aviat i disfruteu de les companyies aquests propers dies. APASIAU I PETONS ENYORADÍSSIMS!!!!

Aleix dijo...

How is it going? ja estem tots junts a Sant Francisco, al barri de Mission. hem aconsegiut passar desapercebuts i podem parlar amb anglès amb tothom, tot i ser tots xicanos. estem moooooooolt be! estem junts! ara la familia nomada es enorme. dema ens posem en marxa en tema de cotxes i lloguers... bona nit. ens han regalat 19h respecte a NZ.

pau i amor

fins ARA

Lola dijo...

Hola nois,estic contenta que estigueu tots junts,Molts Petons i abraçades per a tothom; això deu ser massa; m'agradaría veure-us per un foradet.
Passeu tots unes bones vacances d'agost, no perdeu els calerons a Las Vegas, que són molt llestos i d'això viuen.
Els que s'enfilen pels pedrots que vigilin molt i la parelleta que viatja que sigui Molt i Molt Feliç; desde aqui somiarem amb vosaltres.
Us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

Hola nois,ja veig que esteu molt contents i tots junts,quina trobada més maca.
Aprofiteu a tope tots els dies,hores i minuts i disfruteu moltissim.
Aquí esperem més noticies vostres,del tot el grup que ara ja és família nombrosa.
BONA SORT PER TROBAR UN BON VEHICLE,I BONA SORT A AQUESTS ÚLTIM PAÍS I ULTIMA ETAPA
US TROBEM A FALTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!
DESDE PALS PETONS A TOT EL GRUP
FERNANDO I LAIA JA TENIU ALS VOSTRES AMIGUETS!!!!!!!
ALEIX JA TENS LA TEVA MITJA TARONJA,NO L´EXPRIMEIXIS GAIRE
JAUME CUIDAT I CUIDA EL MATALÀS I A ESCALAR,ESPERO QUE EL TORMELL ESTIGUI BE

Joan dijo...

Bon dia família Nomada!!! (encara estan al llit! a veure si els desperto!!!!)

San Francisco, els Peers, Chinatown, Market, Lombard, el tramvia amb les portes obertes i la gent que hi puja i baixa gairebé sense aturar-se, el finantial center, el seu MOMSF, aquells jardins que hi trobes igual gent fent tai chi, com homeless despenjats dels anys '60 (en que se'ls hi va aturar el rellotge en una gran ciutat, on troben on menjar i dormir), la zona de l'Ajuntament i els centres d'ajuda als afectats per l'AIDS, els grafitties que encara hi ha a pareds enormes... quants records! espero i desitjo que ho passejeu tot. S.F. és una ciutat que gairebé la podries fer caminant. Ah! i la zona per dessota de Market, on antigues naus s'han transformat en lofts preciosos on viuen aquells hippies que no aturaren els rellotges i es varen saber reubicar.

Best wishes my friends!!!! NOMADAS!!!! A ESPREMEU-HO TOT QUE AIXÒ ES VA ACABANT!!!!

(va, no els hi dic que els enyorem!)

Mil petons, sapigueu repartir-vos-los.

Ferran Guerrero dijo...

Hola familia estem disfrutant a muerte, a mi el primer dia tot s´en va fer gran, tot molt caotic, ara ja ens hem pujat al carro i aixo no te fre. Molt contents tots junsts de disfrutar d´aquest pais. Es tot diferent, gran, com diu el joan molts homeless on nosaltres teniem els dos primers dies el hostel al costat del hilton alla es va parar els temps per uns quants.

Bueno quant sigui possible intentaran actualitzar, ens posemal dia i ens estiment.

Bon estiu familia

Carme dijo...

BON DIA FAMÍLIA , ELS AMERICANS ENCARA DORMEN ELS QUE ESTEM AQUÍ AMB PENSO QUE JA ESTEM DESPERTS.

FELICITATS DOMÈNEC PARE I FILL AHIR VAIG PERLA 2 COPS. Amb EL DOMÈNEC JR li costa assimilar que li en regelat 19 hores, però la LAIA diu que els cuida

ELS va costar molt entra al país i els fan fora abans que no es pensaven ,dilluns ja parlaré amb la agencia per els bitllets nous. TENEN QUE TORNAR EL DIA 3 COM MOLT.

MOLT PETONS I FINS AVIAT



DE NOVEMBRE HE ‘??????????

Fina dijo...

Hola nois per el que veig ja estem tots en marxa,per ser vacances aixó torna a funcionar.
Carme ja explicaràs aixó del visat.
Fernando estàs content?
Laia ja has donat la noticia a en Jaume?
Nois si pot ser alguna foto nova i alguna noticia que aquí esteu més civilitzats.
Domènec no lliguis gaire per aqui a la platga que tu sense samarreta i les ulleres,com el chico martini.
Jaume disfruta ,avui estem a Palamós amb en Damià i la Rosa Maria,molts records per tu i els altres,ell te un portatil i hem conectat ,ara veurem tot el blog.
Farem un bon dinar i un bon cava,(capdevila)salut per tots.
Aleix i Eva a disfrutar a tope i tranquil per la càmara que sugur que es pot arreclar.
A tots els altres bones vacances els que fan i els que treballan tranquils.
MOLTS PETONS I FINS ARA

Joan dijo...

En matemàtiques es pot demostrar que 2 + 2 no sempre fan quatre, a vegades fa 5 o més.

Sumem ARES i veurem que un munt d'ARES pot fet un INFINIT!!!
. Un ARA de dos vigatans descobrint l'Oest Nordamericà
. un ARA de dos Nomadas que s'han retrobat amb els seus mestres
. un ARA d'un Nomada que s'ha abraçat a la part tova del seu cor
. un ARA d'una Nomada que ha passat mig any amb un Nomada virtual
. uns ARA a un camping de Palamós buscant internet per no perdre el fil
. uns ARA que d'una vegada han parlat dues vegades amb el seu Nomada
. uns ARA davant de Cap de Creus escoltant la veu del seu Nomada a l'aeroport de S.F.

Sumeu tots aquests ares i veureu com dona INFINIT!!!!!

Aviat serà hora de descobrir l'equació del sumatori de tots els ARES junts a la nostra terreta. Haurem de buscar un bon matemàtic!!! Segurament que deurà ser un INFINIT encara més gran!

Around the world Nomadas'!!! Be happy and smile to the life. We are wating next november!!! see us son!!! Kisses and love for evereybody

Fina dijo...

Joan perfecte el teu comentari "TOT ÉS UN ARA"
MARE XANCLETA

Fina dijo...

Torno ha ser jo ,aquest any no fa gaire estiu i ara plou una mica,he trobat lliyre internet i aquí estic,no sé que més dir que ja ha dit.
Només que volem fotos i noticies fresques desde el pais dels pistolers.
FINS ARA

Carme dijo...

HOLA FAMÍLIA, ESPERO QUE TODOS BIEN COM DIU EL MEU FILL.

ESPERA’N FOTOS I NOTICIES AMB CONSOLO VEIEN LO GUAPOSSSS QUE ESTAN LA LAIA I EL FERRAN AL AVIO, AQUÍ EL TEMPS UNA MERDA ,NÚVOL I BOCHORNO , JA HE PERLAT AMB LA AGENCIA , JA AMB TRUCARAN JA INFORMARÉ CON SÀPIGA ALGUNA COSA
PETONSSSSSSSSS

Lola dijo...

Bon dia i bon hora, mecatxis: ja torno a ser a la feina. L'única ventatja és que hi ha aire condicionat.
Com esteu americans?
Nosaltres de p. mare, immersos altre vegada en la deliciosa i fantàstica rutina; ai!... avui es pitjor que els dilluns. peró de totes maneres, no patiu, que: Us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

Hola Carme ja et trucaré per seber que pasa ara.
Lola no et cansis molt treballant que aviat tornarem tots,els dies volem.
Americans hom sou?!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ferran vas prometre que et fariàs veure.
PETONS I FINS AVIAT

Fina dijo...

Nois acabo de veure fotos de YOSEMITE,IMPRESIONANT TOT EL PARC
Vigileu amb totes les pedres que son pedruscos,no us enfileu gaire amunt que hi han de petites que son molt maques.
FERNANDO CUIDA DEL MEU FILL,confiu en tu.
LAIA disfrutaràs moltissim banyan-te en les aigues del riu,a disfrutar

Joan dijo...

Bona nit família!

Dèiem que l'agost seria difícil de mantenir aquest blog amb l'audiència a la que estem acostumats; així doncs, només desitjar a tothom que passi molt bones vacances i que, aquells Nomadas que corren Oest enllà, diguin alguna coseta, que tampoc costa tant!!!

Apasiau i fins aviat!!!

Carme dijo...

BON DIA NÚVOL NOMADAS DEL MON. JA TINC ELS BITLLETS AMB EL CANVI DE DIA....... TORNARANNNNNN. SORTIRAN DE SANT FRANCISCO EL DIA 3 DE NOVEMBRE A LES 4 DE LA TARDA ARRIBEN A FRANKFURT A LES 11 DEL MATI DEL DIA 4 , I A BARCELONA A LES 3 DE LA TARDA DEL DIA 4 DE NOVEMBRE , AIXÒ SI NO ENS HO TORNEN A CANVIAR


NANOS LA AGENCIA AMB FERA ARRIBAR UN CORREU , L´ EDGAR JA EL REENVIARÀ PERÒ JA ESTA FET

FAMÍLIA . QUE FAREM EL DIJOUS DIA 4 DE NOVEMBRE???????????????

PETONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Joan dijo...

OSTIA! ja està? però si el 4 de novembre és "demà passat"!!!

(me'n vaig a comprar els petards!)

Joan dijo...

Ja que estan a Yosemite Park, pels que volgueu fer boca:

http://www.youtube.com/watch?v=1bnEwwP3II0

Joan dijo...

Títol de la pel·lícula: "sense rellotge"

Quarts de sis de la matinada d'un dissabte, i un missatge: "Ja estem a punt d'anar-nos-en de Yosemite, això és una meravella"

Família Nomada d'aquí, ja ho sabeu! Família Nómada d'allà; quina sort de poder anar sense rellotge!!!!

Petons pels 6 Nomadas (suposo que deuen seguir essent 7) d'allà i per tots els d'aquí.

Fina dijo...

Nois ja tornem ha estar a casa,s´han acabat les vacances i tornerem a la rutina de sempre,nosaltres no tenim un any sabatic com d´altres!!!!!!!!!!!!
Esperem que algun dia doneu senyals "DE PEDRA"
Joan he vist el video,molt maco.
FINS ARA

Carme dijo...

Bon dia família nomada , MIRATGE curt diuen que van a les VEGAS que també tenen pedres per pujar ...... J0 no les vaig veure allò es un desert , potser van al CAÑON DEL COLORADO, SI NO PUJARAN ALGUN TAMBORET A JUGAR A UN CASINO

AL DOMÈNEC LI VA ANAR MOLT VE CON I VAREM ANAR POTSER HO VOL TORNAR A PROVAR......... FILL BEGUI-LA QUE LA PELA VA CARA

NECESSITO QUE SIGUIS CAPAÇ DE TROBAR UN TELÈFON AMB ESPAÑA DIRECTO ,TINC RETRÀS DE CHERRA AMB TU,


JA SE QUE ESTEU DE MOLTESSSSS VACANÇESSSSSSS PERO ELS QUE ESTEM AQUÍ ESTEM ACABA’M LA MORAL


TINGUEU COMPASSIÓ NINGÚ PENSA NI AMB EL BLOC NI AMB ELS PARES

EVA ,LAIA, FERRAN SEGUIM AQUÍ , I VOSALTRES ON SOU???????


ESPERANT FOTOS LLETRES, TRUCADES ECT..ECT....


PETONSSSSSSSSSSSS quin dia es la següent trobada???????????????

VAIG A TREBALLAR AQUÍ NO TENIM FESTA....FINS DIVENDRES QUE FOTEM EL CAMP 3 DIES ELIS .... ELIS... DE 3 AMB 3 TAMBÉ ES FAN VACANÇES I DURENNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Joan dijo...

Bon dia família. Avui va destinat als Nomadas d'aquí!

Com que alguns Nomadas d'allà no expliquen massa coses, en Ferran, que és fidel a la seva clientela ha actualitzat el seu blog, i podeu veure com s'ho passaven a S.F.

http://rotpunktholds.blogspot.com/

Suposo que quan estiguin una mica més aposentats deuran fer un post nou, però Amèrica és molt gran i els deu depassar.

Una abraçada a tothom i fins aviat!

Lola dijo...

Ei nòmades d'aqui, dissabte marxaven cap a Muir Woods; al Hosemite es veu que hi havien molts ossos, dels que es mengen a les persones; o sigui, que varen tenir sort.
Ara em sembla que es separan i aviat tots sis altre cop a S. Frisco i Las Vegas.
Jo vull anar a San Francisco, qui m'hi porta?
Petons a tothom.

Lola dijo...

Hola familia: m'han trucat de la generalitat directo( que no és el mateix que españa directo), que m'he equivocat de parc; no van al Muir Woods, sinò al Sequoia Park, total: tot són arbres grossos.
Carme: si el teu fillet encare no ha trobat l'españa directo després de 6 mesosi mig; jo m'ho deixarària còrrer. De bon rotllo, eh?
Ei, que si, que us estimo AMORS MEUS.

Lola dijo...

Collons, que no és el Hosemite sinò el Yosemite; cágate lorito, quin dia!......
Encara no m'ha contestat ningú per explicar-me co es fa per enviar el comentari a la primera. Ja vale, no?
De totes manneres: us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

AIXÒ NO ÉS UN BLOG "ÉS UN GALLINER"
tres gallines i un gall,ja te merit el gall aguantar i animar a les tres gallines.
Els pollets fa molt de temps que van deixar el niu,i per el que sembla estan de COLLONS.
CARME!!!!!jo no he parlat amb el meu fill desde 1 d´Agost,i només se que van arribar be i el seu telefon no va (he descobert que és un model una mica antic i allà no te linea)tot el que se és per medi vostre.
LOLA!!!!!!tranquila que jo tinc que possar la contrasenya dos cops per publicar el comentari SEGUR QUE UN DIA HO FAREM A LA PRIMERA.
Ara buscarè el Park Sequoia.
JOAN!!!!!! Ets el REY del galliner i el nostre company;informador,animador
Jo al blog d´en Ferran només se veure el primer dia,hi ha rés més?

ARA FARÈ UN CRIT "NOMADAS"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FINS ARA

Fina dijo...

http://www.youtube.com/watch?v=av7-loekhOo
Lola aqui tambe hi han ossos,un llag molt gran,una cova molt xula (Cova Crystal) i un arbre tumbat que fa de pont(els cotxes pasan per sota)
Ja que ells no penjan fotos miro les que hi han a internet.

Joan dijo...

Fina, acabaràs sent una hacker! que tremoli Microsoft!!!

Bona nit! kikirikiiiiiiiii!

Lola dijo...

Fina, al blog de'n Ferran jo també he pogut veure nomèa el primer dia , i he pogut fer un comentari.
Me voy al trabaju, que bien!....

Carme dijo...

BON DIA, JO ME PROPOSAT COMPRA ACCIONS DE ESPAÑA DIRECTO PERQUÈ ES FAN RICS AMB NOSALTRES .....FINA TU COMPREN DE TELEFONICA A NO... DE MOVISTAR AVIA’M SI LLOGAREM ALGUNA COSA TAN SENZILLA COM PARLAR AMB ELS NOSTRES FILLS.. QUE ES PESEN UN MONTONNNNN


VAIG A MIRAR EL BLOC DEL FERRAN PETONS........

Carme dijo...

en ferran tampoc el te actualitsat son uns barrrrrrutssssss

Joan dijo...

Mares Nomadaaaaaaaaaaaas!!! va, no sigueu tan dures amb els vostres fillets!

Estan de conya, al mig de les muntanyes de l'Oest, voltats d'indis, però protegits per en John Wayne (Ferran), la Claudia Cardinale (Laia)i la Mia Farrow (Eva), què més voleu!

Després, a finals de novembre, ja us faran nosa les seves andròmines que sempre deixen al mig del pas!

Em declaro ferm defensor de la classe mascle (que no masclista!!!).

Best wishes, and kisses for every Nomada in the world!

Lola dijo...

Gall,gallet: pica pollet.
Si que ens faran nosa les andròmines, ja fa dies que ho penso; però ho suportarem estoicament com hem fet sempre, o no ?
Per cert, qui és la lloca?ja, ja ,ja....
Us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

US HA FET GRÀCIA AIXÓ DEL GALLINER.
Millor,val més riure que plorar.
La LLoca som totes,cada una al seu moment i per raons diferents.
Joan jo també vui que disfrutin,i tens raó quan els tinguem a casa tots tornarem a rundinar,però ara els trobem molt a faltar.
AIXÍ SOM LES MARES!!!!!!!!!!!!!!!!!
UNES LLOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lola dijo...

LLoca tres llamando a llocas dos y uno.
Aqui está todo tranquilo.
como va por allá?
Contesta lloca uno.
Del gallo ya me'n cuido yo.
Y vuestros gallos? que hacen?
Gallo de La Garriga: diga-li al teu fill que et porti llavors de sequoia i podràs esporgar per sempre més.
Y el gallo funbolero? que está mudo?
lloca tres saliendo del corral, que por hoy ya está bien; com veureu no em mato treballant.....
Us estimo AMORS MEUS ( per si per casualitat ho llegeixen).

Jaimito dijo...

Hola Familia nomada!!!!!!
Les coses per els U.S.A. estan anant molt i molt be. Els tres nous Nomades ens han tornat a donar energies per seguir endavant amb aquesta calor que fa per aqui. Uns estan al Seqüoia park, i els altres a Bishop, i en breu, el dia 19 ens tornem a retrobar tots a Las Vegas.
Per Yosemite va anar tot molt be i vam disfrutar moltissim, tot i les precaucions que haviem de tenir pels ossos. Es un indret maravellos, que et deixa bocavadat.
Quan poguem actualitzarem, tranquils, pero es feina dura!!!
Estem tots be i vivint la vida!
Nosaltres som del mon, i tambe de Vic!!!!!
Molts petons!! Us estimem!
Salut

Ferran Guerrero dijo...

Huolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, que tal familia Nomada, ara si, ara si, ara si actualitzem, bueno actualitzem els comentaris.

Ens conectem desde el Starbucks Coffee de Bishop, i no tenim gaire temps per actualitzar amb fotos, a mi ganes no em falten pero tot no pot ser, la feinada sera meva quant torni a Vic amb totes les fotos que portem fetes, PROMETO QUE AL ARRIBAR A VIC ACTUALITZU, i veureu fotos dels fills, ara no apreteu, que arribarem amb JET LAG i el dia 1 a treballar.

Per la resta estem molt be.
Joan- Grácies per lo de John Wayne (prefereixo Neil Young, jajajaja)
Fina- El teu fill el tinc en bon estat no li falta ni cap ma ni peu ni dits, els ossos han sigut bons amb ell.
Lola-Ets la anima de la festa, el vostre fill esta molt be, crec que a Sequoia Parc al niuet d'amor.
Carme-El teu fill fet un "chico Americano", ros, guapo i en plena forma.
Jaume el Gran-El teu fill esta igual, amb mes pel a la cara i al cap, et troba a faltar.
Domenec el Gran- Todo bien.

La Laia ens cuida molt be a tots tres, ens fa el dinar, sopar i ens aguanta las neuras de tot el dia pujar pedres, pedres, sorra, pols, pedres, i calor molta calor, aixo es el OESTE AMERICANO.

Intentarem actualitzar, pero es dificil, la nostre camara de fotos tambe ha fet el tonto, ja hem descobert el problema de la camara de l'Aleix i la nostre, Internet i els foros de Canonistas son poderosos, a la tornada estara tot arreglat, aixo que com podeu imaginar anem amb la calma.

I d'angles vaig molt peix jo solament dic, Ok, Ok, good day i See you later alligator.ç

Doncs aixo una forta abraçada a tots, proxima estació, Las Vegas...

Fina dijo...

QUINA ALEGRIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PER FI TENIM NOTICIES NOVES AL BLOG.
JAUME gràcies per tota l´informació del vostre viatge,ara ja estic més tranquila perqué sé que no se t´ha mengat cap os,cuidat i disfruta molt carinyo i si aneu al casino que tingueu molta sort.
FERRAN ja era hora que apareguesis et trobebem a faltar ,i la Laia?no la feu treballar molt que ella també esta de vacances i això de fer de chacha de tres homes no esta gaire be.Cuideu-la molt.
Aquí us esperem amb candeletes per tenir informació de primera mà.
Ara que esteu més a la civilitçació podrem tenir més contacte ja que LES LLOCAS estem esberant el blog ,sort del GALL que sempre esta al seu lloc i hens controla.
DOMÈNEC que ja no t´enrrecordes de fer anar un teclat?
A TOTS MOLTA SORT ,BON VIATGE ,MOLTS PETONS I FINS ARA.

Joan dijo...

Als Nomadas d'allà!

(sssssssht! que les lloques no ho sentin!!!)

Aneu fent, al menys, unes incursions als comentaris comheu fet ara; jo procuraré anar controlant el galliner!

(sssssssht! pero que consti que el gall també espera nou post! jajajaja)

(;-)