domingo, 27 de junio de 2010

Tribus H'mong de Sapa

Al nord-oest de Vietnam, a 1700m, es troba Sapa. Al bell mig de les muintanyes, rodejat de terrasses d'arrós, camps de blat i de cànem, viuen des de fa segles una desena de tribus minoritàries emigrades des de diferents punts del planeta. La gran majoria de la gent s'hi queda 2 dies aquí, fan un trekking i marxen. La nostra idea, bàsicament com sempre, no té en compte el temps. així que després d'una setmana aquí som com locals. I cap pressa ens persegueix a marxar.



Una de les tribus més pobres, la H'mong, ens ha acollit de manera tant natural que no hem oposat resistència a quedar-nos uns dies més amb ells. Estàn totes situades en poblats al voltant de Sapa, de manera que és aquí on venen a vendre al mercat i a la gent turista. Els H'mong, o més ben dit, les H'mong, perquè son les dones les que surten del poblat a vendre i no els homes, fabriquen tota mena de indumentàries i complements amb cànem i amb diferents colors vius. Cada una de les peces té la seva el·laboració casolana. La roba per exemple, tarda mesos en ser manufacturada. Del cànem que planten, n'extreuen els filaments, els assequen i, un a un, els teixexen. Un cop el teixit està fet, utlitzen una planta que es diu "indigo", que al barrejar-se amb aigua es fa servir com a tint negre. La base de la seva indumentària és negre, i a sobre hi porten coses de colors vius que elles mateixes cusen a mà.





Vam comprar un telèfon vietnamita, i al dia següent, només feiem que rebre trucades de tot d'amics i amigues d'aquí que volien quedar amb nosaltres. I així hem anat fent, com un més del poble, passant llargues hores junts passejant i venen als turistes. Sense objectius, sense buscar res, la millor forma de tenir els ulls oberts i trobar.





Ja des del primer dia ens hem fet molt amics amb una nena que es diu Lee, i des de llavors no s'ha separat del nostre costat. Dinem i sopem junts, amb ella i altres H'mong, en un petit lloc local o ens donen arròs amb porc per 2 rals. I així anar fent amistat li vam demanar si podiem anar amb ella a visitar els seu poblat 2 dies, i fer nit allà. Li va costar una mica, però aprofitant que tenia dos dies sense escola, finalment ens va dir que ens hi portava. El primer dia vam fer un trekking per anar fins el poblat, atravessant muntanyes i creuant petits poblats al costat del camps de conreu. Un ambient màgic i verd, molt verd. Hem tingut sort i no ens ha plogut i el camí va ser llarg però el vam disfrutar a cada pas. Ens tenia preparat sorpreses a mida que avançàvem; roques negres punxegudes que treien el cap a dir hola, un nen fent bombolles de sabó assegut a mig camí, ramats de búfals observant-nos, milers de terrasses d'arròs formant un puzzle de patchwork, casetes i famílies que sortien a saludar, etc..






Així que abans de ser fosc vam arribar a Ta Van, en una casa de fusta on ens vam quedar a dormir. Ens van preparar sopar i vi d'arròs. La gent encantadora, com sempre. La mirada neta i l'ànima pulida com marbre. Vam dormir com angelets i l'endemà al matí, després d'un bon esmorzar, vam enfilar-nos a la muntanya per visitar la casa de la Lee. Allà vam conèixer a la seva mare i la seva germana, estaven filant el cànem per fabricar la roba. Quina gratitut tant gran poder mirar als ulls d'una persona, i sense entendre'ns amb paraules, que un somriure brillant innundi el moment de felicitat. Vam seure una estona allà amb elles, contemplant, fent fotos i grabant. Li vam preguntar a la Lee si ens podriem quedar allà una nit, però es veu que està prohibit. A més al no tenir pare, imagino que una figura masculina estrangera no està benvinguda. De totes maneres els hi estem infinitament agraïts per la seva hospitalitat.





Ahir a la tarda vam arribar aquí, cansadets, però amb la motxilla ben plena d'experiències. Vam tornar al Bia Hoi, on cada tarda ens trobem amb els amics i petem la xerrada. ara arriben uns, ara marxen els altres. Un no parar de conèixer i aprendre. Una gran sort.

Demà és un casament H'mong i ens van convidar a anar-hi. Crec que no ens el podem perdre oi? Així que ja explicarem com va.










Ara m'adono que hi ha moltes fotos en aquest post... quina passada! De fet la idea inicial era fer un post només amb retrats, com és la primera part, i després un altre amb la resta. Però al final ha sortit tot barrejat.

En principi d'aquí 3 dies marxarem d'aquí i anirem a Cat Ba, la illa més gran de Halong Bay. Allà intentarem buscar una barqueta local que ens porti 2 o 3 dies a fer psicobloc, tot menjant i dormint a la metixa barca. Així ho pretenem, però en el següent post sabreu del cert com han anat les coses. En realitat estem oberts a tot, així que si apareixem a la Xina no us extranyeu. Sab kuch milega.

Petons i a seguir jugant!

El joc de la vida

111 comentarios:

Anónimo dijo...

Dominic :

UUUeee!!soc el primer!!!
Aquesta gent estan rodejats de bellesa,i sel,s hi veu als ulls una pau ,que costa de inmaginar!
Aqui despres de portar una setmaneta , ens tracten com un dells,son maquissims!!Aixo si...arros a punta pala!!!!buff!!! pero bueno , com per no menjar-ne si en planten fins i tot en el lavabo!!jeje!!!i coses que millor no preguntar que son ...que sino...buff...
I res , aquestes nenes son increibles,et tresmeten alegria constantment!!I ara amb movil vietnamita...no para de sonar!!where are you???What are you gonna do now?? jeje!! encantadores!!
Moooolts petons desde Sapa!!
Seguim jugant...

oscar dijo...

Molt be Dominic ja veiem que esteu pletorics.Cuideuvos moltissim i petons als tres dels tres!Aixó és Majorcaaaaaaaaaaaaaa!!!

Anónimo dijo...

unes fotos espectaculars,
una gent increïble
uns paisatges preciosos
un peto als tres
irina

susi dijo...

ooooohhh!!!... quines fotos nois.... Aleix, estàs increiblement guapu!!!!! tens una mirada divina!!!!! ostres... que rebé que us senta la vida...la esteu vivint de dins cap a fora quan sempre ho fem a la inversa... us en adoneu?????

una abraçada gegant!!

Fina dijo...

Nois cada dia hem deixeu més sorpresa,això si que és viatjar i coneixe costuns,gent.
M´agrada la vostra forma de jugar a la vida i amb la vida,us integreu totalment al llocs i amb totes les persones,heu fet que jo desde aqui ja estimi a la Lee,es maquissima,doneu-li records i petons meus,i a vosaltres FINS ARA
Domènec ja era hora que entresis al blog.
NOSALTRES SOM DEL MÓN!!!!!!!!!!!!!

Joan dijo...

A TOTS ELS NOMADAS!!!
Als d'aqui ja saben que varem tenir l'oportunitat de coneixer i estar amb ells amb la Lee. Pels d'alla, hem de reconeixer que hem tingut molta sort en poder estar amb els "4" Nomadas (recordeu el 4rt.), hem pogut entendre i viure la manera de viatjar, la forma de viure, l'empatia dels nostres fills, aquesta manera tan neta i transparent de rebre tot el que el mon ofereix. AIXO ES VIATJAR, el que fem de vacances son trons!
A la Fina: si veint la Lee en foto ja l'estimes, estant amb ella te la menjaries, son realment la dolcor i l'alegria en vida, dona gust de poder estar una estona amb ells. Nosaltres hi varem fer un treking i llavors varem passar tota la tarda els 6 Nomadas amb ells.

Be familia, aixo esta a les acaballes per nosaltres. Estem a Ho Chi Minh City (H C M com ho escriuen ells), l'antiga Saigon que no ha perdut el nom, per molts dels habitants, i d'aqui a unes hores, amb llagrimes als ulls, pero amb el cor ple de joia i pletorics d'haver poder haver estat a aquestes terres, amb tota la gent, formant part dels 6 Nomadas, prendrem cami de retorn. Aviat ens veurem amb els Nomadas d'alla, pero seguirem amb els Nomadas d'aqui.

Petons rapids que encara tenim una estoneta per espremer el que hi ha a H C M.

D'ON SOM NOSALTRES??????

Lola dijo...

bon dia nois, encare tinc els ulls de la Lee clavats a la meva retina,i veure la seva foto m,ha emocionat, igual que m,emociona la vostra Felicitat.Viviu el casament a fons i emporteu-vos els millors records que pogueu; aixo es per sempre mes.
Nosaltres ultim dia a Ho Chi Minh, cal aprofitar aquest mati que a la tarda ja surt el primer avio.
Farem un comentari quan ja siguem nomadas d,alla del tot; ara llegint el post se Sapa encara ens sentim molt d,aqui.
Nosaltres som del MON.
Us estimo amors meus.

Joan dijo...

Nomadas d'arreu del mon, nomes dir-vos que estem esgotant els darrers minuts a H C M City (Saigon).

Al vestibul de l'hotel, per deixar pales tant als 4 d'aqui, com a la resta d'alla, fins ara i fins sempre!

Petons i felicitats a tothom!

Lola i Joan.

Fina dijo...

Joan i Lola bon viatge de tornada i aqui us espero amb els braços ben oberts.Petons

Carme dijo...

HOLA FAMÍLIA NOMADA ELS QUE ESTEM AQUÍ ELS QUE ESTAN ALLÀ I ELS QUE ESTAN TORNA’N.

VA FELICITEU-ME QUE ES EL MEU CUMPLE I EL MEU NOMADA NO MA FELICITAT.........


JA EM TORNAT DEL NOSTRA MINI VIATGE , TOT BE , CALOR ,CALOR I MES CALOR .ARA ESPERANT LA LOLA I EL JOAN I TOTS A PREPARA EL DINAR DEL DIA 11 .... ESTEU AL CAS?


VAIG A LLEGIR EL BLOC NOU


PETONS

Carme dijo...

D'ON SOM NOSALTRES?????? de vic i del mont

Anónimo dijo...

Carme ja era hora que apareguesis,hem trobaba sola sort de la companyia d´en Joan i la Lola;però ara hem començo a preocupar per en Ferran la Laia i en Textxu se que ells no fallan i el blog està penjat desde ahir,espero que no sigui rés i allà hon son no tinguin internet,quan es conectin veuran unes fotos i trobaran uns escrits impresionants.
Veuran una noieta la LEE que es fa estimar per els seus ulls demostra una gran tendreça i per el que explican els nostres nomadas és una bellisima persona,si la pogués coneixer?
Percert felicitats Carme!!!!!!!! el teu fill deu estar molt atabalat
pensa que ells allà no sabem quin dia és,això no ho controlan gaire viuem el dia a dia i avui potser ha set un dia mogut i ple.
Jaume "TODO BIEN"?aquí com sempre pasan els dies i esperan el retorn dels nostres nomades,vosaltres veu disfrutar uns dies amb ells i ara toca gaudir nosaltres una mica de la seva companyia,petons guapu.
AIXÒ DE "GUAPU" VA PER TOTS .
ALBA estigues contenta que aviat arriban els TEUS PAPAS,si nosaltres els trobem a faltar ja m´imagino tu i la Crema.
Eva i Alba"familia Vilardebo"us esperem el dia 11 ;com diu el vostre Aleix FINS ARA.
NOSALTRES SOM DE VIC
NOSALTRES SOM DEL MON
Envio amb anonim perque ara no m´agafa la contrasenya"MARE XANCLETA"

Laia Nadia dijo...

Oooooh!!! quines mirades! quins retrats i quines fotasses!!!!
Que guapa que és la Lee!!! no m'extranya que estigueu tant i tant bé, aquest poblat es veu màgic!
Carme: moltes felicitaaats!!!! Ens veiem el dia 11!
Joan i Lola: que tingueu una bona tornada!!!!!
Mare xancleta: vam tornar ahir de Tautevel (frança) i fins ara no m'havia pogut connectar!!! Com sempre estem aquí, amb tots vosaltres, amb els nòmades d'aquí i els d'allà, som vostres!
Doncs res més, que us veiem en molt bon flow i desitgem que duri fins al final del vostre somni!
petons gegants a repartir per a tots i totes!!! SMUAAAIX!

Andres dijo...

Veig que els nomadas estan tots de puta mare els d´aqui i els d´allà.

Increible nanus continueu així, tela el que esteu visquent!

PER MOLTS ANYS CARME!!!!!!!

Anónimo dijo...

Dominic!!! :(

Com que el teu fill no t.ha felicitat!!!!! Si et vaig enviar un sms!!!!!!!!!!!!!!!
Si no t.ha arribat,aixo es una altre cosa!!!!shit!

MOOOLTES FELICITATSSSSS!!!!ok???
Per molts anys!! i que cumplas muchos massssssss!!!!

MUUUAAAAAKK!!!!!!

Jaimito dijo...

Hola familia nomada!!
Per aqui TODO BIEN, mes que be. La boda va ser una experiencia unica. Ens van rebre amb els brasos oberts. Estem molt agraits a aquesta gent, als m'hong, son purs, son perfectes, viuen la vida, com fem nosaltres.
Moltissimes felicitats Carme. Un peto ben gros i m'alegro que el vostre viatge anes be.
Andreu, ja veus que per aqui no parem, aprofitem el temps ja que de vida nomes n'hi ha una i cada segon que passa no el podem tornar a recuperar. En breu rebreu un mail, i us explicare quatre vivencies.
Mare xancleta: ens ho estem passant molt be. Aquestes nenes son maquissimes, transmeten bones vibracions, i es fan estima moltissim. Aixo es una passada.
D'on som nosaltres??????

Carme dijo...

Sab kuch milega. Bon dia FILL MEU no va arribar el sms de debò si no no rondinaria , Estic contenta de veure un escrit teu que ja costa, espero que tots seguiu be , ara esperant la tornada del JOAN I LA LOLA, i pensat amb el dia 11 per pogué parlar amb els pares del ALEIX i sapiguem mes coses. AQUÍ fot una calor brutal com a França sor que per la nit bufa ventet axó es la garriga.

Val ara vaig acusi que tenim una feinada i tot te que ser per JA......que el estiu dura poc


Gracies a tots petons

Carme dijo...

D'ON SOM NOSALTRES?????? LA SRA SANCHEZ-CAMACHO diu que som d´españa. NO SAP DE LA FAMILIA NOMADA...... SOM DE VIC I ........

Fina dijo...

Carme has agfat "gustillo" a això d´internet,molt bé.
Veus com el teu fill pensa amb tu?,no t´el treuràs de sobre tant facilment.
Andrés i Cristina si va be confirmeu ho del dia 11,ja sabeu que pot venir tothom,li pots dir al Xevi o algú altre,petons.

eva dijo...

ei amors!!!!!!!!!!!!
tot això dels hmong és increible!!!!!! es tot un honor que us invitin a les seves celebracions!!!!! que bé que us estimin tant! us feu estimar!

aquí a sant cugat avui és sant pere! dia gros de la festa major! mhe llevat a les 7 per repicar campanes i passejar pel poble amb toc de matinades.......
....una cosa passa darrera l'altre...esmorzar butis, cafè asoleiat, vermut a la plaça, xerrameca de poble, migdiada, seguici festiu ...etc...
l'agenda està ben plena fins al vespre.....visca la festa major!

son moments de trobades, d'entaulades, de rialles i de compartir pero amb tot de gent que no ho fas normalment...........i a la vegada, que et fan pensar molt amb la gent que més t'estimes..........

us envio mil abraçades i un bon somriure!
espero que la festa de despedida que us estan preparant les noies sigui molt especial!

aki just deuen estar arribant en joan i la lola! ja friso per noticies fresques!!!!!!!!!!!!

fins ara!
eva

Ferran Guerrero dijo...

Familia, ja estic operatiu, a casa avui no funciona internet, aixi que estan de vacances m'he anat a la feina per poder llegir i escriure.

Hem estat cuatre dies fora fent el Nomada, i a la tornada porto ja dos amb una contractura que deu ni do, i entre una cosa i l'altre no funcionaba internet.

Carme-FELICITATS, esperem el dinar amb candeletes, ja tinc ganes de liar-la com sempre que ens reunim tots.

Fina- Una abraçada, no pateixis que estem aquí al costat, pero m'he quedat fet un nyap amb el coll i la cadera que els tinc a pendre per el .....

Lola i Joan- A veure si arribeu ja, que aixo te pinta que us tornareu uns Nomades.

Bueno ara a veure si funciona internet a casa, ahhhhh.

Nomades, amics meus, les fotos fantastiques, tot fantastic, vosaltres el mon, no cambieu

Joan dijo...

(I ara per on començo??? confidencialment us dic que estic escribint ja des del despatx, sssssht!)

Carme: Per molts anys, que vaig amb l'hora canviada

Fina: Encara que no ho diguessis, sabua que el "anónimo" era teu

Ferran i Laia: Que guapos que sou!!! alerta amb les contractures, segur que va ser escalant? jajaja
Sebas: Hi tant si estan de puta mare! no t'ho imagines prou be!
Xetxu: On ets??? que t'amagues o la Festa major de St. Cugat et xucla?

Eva: Les coses que t'explicarem!!!, (però em sembla que en saps gairebé més que nosaltres! jejeje)

Albitxu: prepara un bon dinaret! (perque ho sapigueu, ens ha vingut a esperar a l'aeroport i ens hem fos en la primera de les abraçades entre els Nomadas d'aquí i d'allà)

Be, la resta de gent que es doni per saludada i abraçada. Per més detalls, deixem-ho pel dia 11.

Una abraçada ara molt més propera als d'aqui i igual de propera als d'allà.

Lola dijo...

Hola, ja som aquiiiiii....Carme:
Moltes Feicitats!!!!!!!!!
Ja ens hem retrobat amb l'Alba i la Rumba, que no us dic com esstà de moguda,.....com un llum.
Aquesta tarda tindrem a la Cremeta i ens queden els nómades que suposo que ara ja deuen ser a l'illa de Cap Ba.Ara que sabem com és això , sabem que ho deuen estar passant de conya.
Ai, en Joan ja se'n ha anat a treballar, hi te una afició... que no veas.Jo fins el dia 1 que no m'esperin,que a més em toquen quasi 12 hores, una bona entrada.
Be familia, vaig a endreçar una mica que no sé per on començar.
Petons nómades, us estimo amors meus.
.

Eva muñoz dijo...

Hola Chicos, que buenas las fotos, los retratos increibles, os veo fenomenal.

besazos familia

Fina dijo...

BENVITGUTS A CASA,LOLA I JOAN!!!!!!
Només el fet de saber que esteu aquí ja us trobo a la vora,es podria dir que sento la vostra olor.
Joan ets molt treballador!i gràcies per enrrecordar-te de tots i tenir unes paraules,com dius en Textxu esstà"OUTSIDE",els altres ja van tornan.
Bona Festa Major!!!!!!
Lola descansa,aquí fà calor però no suaràs ni la meitat si es que et queda cap mica de liquid per treure,el meu fill també diu que mai havia suat tant a la seva vida,agafat amb calma l´endreçada i disfruta de la festa major que el dia 1 ja esta aqui,molts petons per tots els de Sant Cugat"SOM DE VIC,SOM DEL MÓN".
Quan vegis a l´Eva i L´Alba comenteu ho del dinar m´agradaria molt que poguessim venir.
FINS ARA

txetxu dijo...

hola família!!

felicitats Carme!

tot increïble!...res més a dir

jo sòc de Catalunya i del món....d'Espanya no m'hi deixen ser...

una abraçada Nomades que esteu tremendus!

Carme dijo...

Benvinguts LOLA I JOAN , JA OS TROBÀVEM A FALTAR .LOLA ENGAFETO BE QUE AQUÍ TAMBÉ FA MOLTA CALOR. JOAN PERQUÈ TREBALLES TAN SEMBLES NOSALTRES QUE ANEM DE CUL.


GRACIES A TOTS , JA HO CELEBRAREM EL DIA 11,QUE TEMIN MOLTES PER CELEBRAR EL DIA 8 ES EL SANT DEL EDGAR I MOLTS ANIVERSARIS


VAIG APENCAR QUE ESTEM FATAL PETONS A TOTS

Joan dijo...

Va vinga, obrim la barra política???

(va per en Txetxu, sobretot que li va la marxa)

Estic molt orgullós de ser català, em dol molt que l'Espanya obscura de sempre ens pretengui sotmetre com en les millors èpoques del franquisme, això no obstant, ja fa temps que he anat procurant deixar de mirar-me el melic (volgueu entendre'm si us plau).

Més quan tornes de fer un tomb per aquests mons de deu, et sents encara més inserit en una realitat global, universalista, no segregacionista. ESTÀ CLAR que m'agradaria tenir l'Estatut, està clar que voldria que es respectés la nostra realitat històrico-cultural, però no vull perdre de vista el més esencial.

Apa vinga, la polèmica està iniciada.

Petons NOMADAS DEL MÓN!

edgar dijo...

m'ha dit la meva mare.. k us passi el myspace del grup k vindra al dinar del 11 de juliol. el grup es diu tetuà i son amics d'aqui la garriga...
esperu k us agradi, en directa guañen molt més

http://www.myspace.com/tetualarumba

vagi b genteta!:)

txetxu dijo...

jajaja Joan....penso com tu, potser una mica més radical, però el fons és similar......però no ens enganyem, jo no em tanco fronteres i m'encanta viatjar per conèixer noves cultures, maneres de viure, experiències....etc....però sóc Català, i no sóc Espanyol, perque Espanya(majoritariament) no m'enten o no ens entenen....jo vull una Espanya federal on s'entengui la diversitat cultural, linguistica...etc...i no que la governi gent franquista com durant els anys del PP i com totes les comunitats autònomes que governa i el pròxim govern que tb serà del PP...

si li preguntessim a la Lee, d'on és, d'on se sent....segurament us diria del Vietnam o inclús de la religió H'mong.....no és questió de tancr fronteres, però tothom te les seves arrels.

i ja no dic res més que els Nomades no volen política en aquest blog

un petoo familia

Laia Nadia dijo...

fa 3dies q no ens funciona internet a casa, pero igualment us visito dsde el mobil! Volia recordar a tots els nomades d'arreu q dema 1d juliol es l'aniversari d la mare xancleta! Que et pensaves Fina, que s'ens oblidaria? Ha ha ha, doncs no, ja ho veus, dema estem tots invitats a la teva festa virtual, aixi q ja podem anar posant un cava a la nevera per celebrar-ho! Joan i lola: benvinguts! Ptns a tothom i 4 d ben grans als 4 nomades!!

Joan dijo...

(sssssssssssssssssssssssht! parleu baix que no ens senti la Mare Xancleta!!!!)

Vindreu disfressats?
Qui es cuida de les serpentines?
Carme, faràs un plat dels teus?
Eva, què et sembla una petita ilustració per regalar-li?
Alba, i un dibuix del teu nou monstruari?
Ferran i Laia, podrieu portar un barril de cervesa, no?
Txetxu, comptem amb la teva cuina!
Amb la Lola ens cuidem del cava, vale?

sssssssssssht! sense que es noti, però podríem quedar al pont del Prat de la Riera, i presentar-nos tots junts, no???

Ja veureu, ella que va muntar la festa per en Jaume...

Buscaré una disfressa divertida a les golfes de casa.

Fins demà a tothom!!!

Aleix dijo...

Bona nit a tots.

Ara feia dies que no deia res.

Escric per comunicar una bona noticia.

Ens quedem a Sapa!

No marxem a Cat Ba Island. Volem exprèmer al màxim els dies que ens queden al Vietnam, i els volem passar amb els H'mong, amb les nostres nenes que tant d'amor ens han donat en aquests dies. Jo és la primera vegada que em sento així. És la meva familia, son les meves germanetes, les estimo tant... la idea de deixar-les per conèixer una altra part del vietnam sense elles no m'ha deixat menjar en tot el dia. Per sort hem escoltat el nostre cor. N'estem aprenent. El cap deia que haviem de marxar, però no ha tingut res a fer amb les paraules clares del cor obert.

En fi, només son 4 dies fins tornar a Hanoi per volar a Bangkok i d'alla a Australia i després Nova Zelanda... sona lluny oi? serà guai oi Eva?
4 dies, però uns quants moments únics per viure junts.

molts petons

fins ARA

aleixcreix

Carme dijo...

Hola , ja tinc el llom fet i portaré el dispensador de cervesa

Temin que venir disfressats ? , jo vindre de..............


Fins dema .

Fina dijo...

NOIS HE QUEDAT PARADA PERÒ US TINC DE DONAR UNA MALA NOTICIA ,DEMÀ NO ÉS EL MEU ANIVERSARI!!!!!!!!!!!!!!
DEDEBÓ QUE NO !!!!!!!!!!!!!!
Si teniu ganes de marxa esta be però el meu aniversari és el dia 1 d´Agost,ja hem voleu fer un mes més gran?
Joan has tornat molt marxós,j buscas brega,comprenc que despres de veure els llocs i coneixer la gent,i la forma de viure us ha tocat una mica el cor,els nostres nomadas també estan tocats i per aixó han decidit quedar-se tot el temps posible amb els H´mong i les seves nenes;es veu que quan els hi van dir que marxavem tots ploraban i com diu l´Aleix el cor ha guanyat,l´ultin dia serà un caos però sabem que han de seguir el seu camí.
Aixó els hi pasa per tenir tant bon cor i deixar-se estimar.
Com diuem aquests dies a la tele,no ets més ric per tenir una bona compte corrent si no per tots els bons amics que fàs i no neixes amb sort ,la sort te la fas tu al llarg de la teva vida.
Nosaltres tenim uns NOMADAS riquissins i amb molta sort.
DESPRES DE CATALUNYA SOM DEL MÓN
FINS ARA

Carme dijo...

EEIII familia! pero ki s'encarrega del pastissss!??¿

Carme dijo...

Bon dia família , no anem be volem corre massa i ens em avançat un mes, tindrem que congelar las coses perquè no es facin malbé..


EU ESCOLTAT LA MUSICA DELS AMICS DEL EDGAR ? QUE TAL US AGRADA ?


FAREM ESTRE TOTS UNA NOVA VERSIÓ DEL HAMPI...


ADÉU VAIG APENCAR PETONS

Fina dijo...

Bon dia el dia del meu NO ANIVERSARI però gràcies per estar al cas.
Ferran i Laia si teniu problemes amb internet podeu venir a casa sempre que volgueu,sou ben vinguts.

Anónimo dijo...

Vigileu amb el psicobloc nanos. A partirde 15 metres l'aigüa sembla formigó, com a mínim la de Tailandia ;) ... suposso que al Vietnam no cambiarà gaire. Una forta abraçada.

Xavier Vique - El català canari que parava per Ton Sai

Laia Nadia dijo...

hahaha! Ostres, ho sento! Juaas, com l'he liat! Com proposa la carme ho haurem d congelar i tornar les disfresses a les golfes fins el mes que ve! Ho sento... Ho havia recordat malament...
Pel q fa als nomades, men alegro que hagueu escoltat el vostre cor i us quedeu uns dies mes amb la vostra familia nomada adoptiva, SOU MOLT GRANS, tothom us estima, com diu la fina sou rics de debo!
Pd: fina, seguim sense internet, gracies per l'oferiment, pero d moment amb el mobil nem fent... Escribim menys pero us seguim igual! SMUAIX!

Jordi Casas dijo...

Ensigalaaaaaaaats!! Com us trobo a faltaaa!! M'acaben d'instalar internet i he anat directe a Nomadas, joder casi ploro al veure el video de 3+2!! Me aixecat tancan els punys amunt i tot! Sa Pa increïble, cuans records! A seguir amb "el joc de la vida"...
Una abrasada als 4, Dominic Aleix Met & Orella del Met!
P.D.: Domenec nedan amb els pececitos de colores fen psicobloc?? No mo crec Campióóóóó! jeje
Fins Ara!

Fina dijo...

Laia no pasa rés,ja es un detall pensar amb el meu aniversari,però tot al congelador que no es faci malmés rés.
Als de Sant Cugat ,ara arriba la nostre festa major,dura una mica més d´una setmana,el vostre patró és Sant Pere i el nostre Sant Miquel dels sants(ja que aquí és la ciutat dels Sants).
Semà divendres a les 22.30h tenim una actuació del "REUGENI" un gran imitador del nostre humurista.
Dissabte un concert "TRIBUT A SAU",per mi un gran grup amb la seva mitica cançó"Boig per tu"(com nosaltres boixos pels nostres nomadas).A les 23h
Diumenge a les 23h "ELS PETS"
Dilluns per si algú vol practicar els balls de saló tenim "LA PRINCIPAL DE LA BISBAL"
I per acabar Dilluns a les 22.15h el "CASTELL DE FOCS"
ESTEU TOTS CONVIDATS!!!!!!!!!!!

A TOTS ELS ALTRES QUE SEGUIU EL BLOG US RECORDO EL DINAR DE GERMANÓ DEL DIA 11,ja anireu confirmant i atrabés del blog quedarem d´acord,no tingueu vergonya que som gent pacífica,SOM DEL MÓN!!!!!!!!!!!
NOMADAS aprofiteu els ultins dies amb aquesta gent tant acollidora i penseu que encara que marxeu allà teniu casa vostra i amb ells els porteu dins el cor,ANIMS!!!!!!,endevan i FINS ARA

edgar dijo...

Bon dia família . veig que tothom esta enfeinassat i el bloc no te tanta intensitat ,per part dels NOMADAS també. LOLA vas tenir un dia dur ahir treballant tantes hores ? .Nosaltres també anem de cul. EDGAR PREGUNTA si escolteu aquella musica, esta molt il•lusionat amb el concert del dia 11.
GENT NOMADA EVA JORDI TOTS PENSEU AMB EL DIA 11 QUE TENIM GANES DE RETROBAR AL JOAN I LA LOLA I ESPRÉMER-LES , JA ANIREU D’IEN ALGUNA COSA


PETONS ALS DE AQUÍ I ELS DE ALLÀ JO SAQUEJO D’IEN QUE AMB FALTEN NOTICIES FINS AVIAT QUE VAGUI MOLT BE EL CAP DE SETMANA

edgar dijo...

soc jo el meu no funciona carme

Carme dijo...

hola,

Joan dijo...

Bona tarda a tothom d'aqui i bona nit als d'allà,

Tota vegada que el proper 11 de juliol, ens veurem per dinar, i vull suposar que la cosa s'allargarà. Tenint present que els Nomadas d'allà han d'estar a New Zeland, podriem proposar-nos que, a les 19 o 20 h. nostres, que deuran ser les 7 o 8 h. d'allà, a veure si es pot fer un skype.

Ho deixo a l'aire.

Aqui un que plega bàrtols i se'n va cap a casa, que ja està be de currar.

Abraçades Universalment Nomadas!

Fina dijo...

Per mi perfecte,ja vaig comentar a en Jaume si hi avia la possibilitat,per allargar el nostre temps no cal patir;xarrarem,rirem,hens banyarem i brenarem coc i llangoonissa,tot això acompanyat d´un bon cava he Lola!!!!!!!!!!!!
FINS ARA i molt bon cap de setmana.
Als Vigatans bona festa major.

Lola dijo...

Goog morning Lee, and a happy birhday; i will to enjoy whith his news friends. I will send a lot kisses, and excuse-mi for my errors. I love you.
Nomades, us estimo AMORS MEUS.

Joan dijo...

Happy Birthday Lee. I hope you'll enjoi your life like your smily face showed to us in Sapa.

Kisses.

Fina dijo...

HELLO LEE,HAPPY BIRTHDAY
I AM THE MOTHER THIS JAUME,I LOVE YOU.
Soc fatal amb això d´anglés he soposat que és el teu aniversari.
Els nostres nomadas ja han marxat,ploran,ja estan de viatge i haviat canviaran de país.BON VIATGE i FINS ARA.
Avui esteu tristos,apenats;però heu de continuar el vostre joc i això és el joc de la vida;deixar persones estimades per continuar el vostre destí,anins.

Familia d´aquí espero que diumenge que be no sigui com aquests,llans,trons i molta pluja,creuem els dits.
No és per fer-me pesada però necesito saber més o menys quants serem per calcular la teca,m´agradaria que us aneu apuntan,gràcies i fins diumenge

Aleix dijo...

Ja som a Hanoi, amb una calor insuportable i rentant la roba per poder entrar al pais dels kiwis.
Dema toca volar a Bangkok, Sidney i Christchurch (NZ).
No sabem les hores de diefrencia que tenim amb vosaltres, pero suposo que el maxim possible, ja que serem a al-altra punta del planeta. Quina ilusio. Ara si que podreu dir que fisicament estem lluny!

Hem deixat Sapa, amb llagrimes galta vall i el telefon vietnamita sense deixar de sonar.. les nostre amigues ens troben a faltar igual que nosaltres a elles... ja no les podem esperar a la sorida de lescola per anar a sopar junts.

El cami continua, i es tot tant precios que no podem parar. Aprenem de tot i amb tots.

Un peto i fins aviat. MIca en mica en roben el tempos que tots creuen existent, pero nomes son numeros i hores. ARA es el que compte. ARA us estimem.

Bombolletes d aire pur volen... casi les puc tocar amb les mans

Carme dijo...

Bon dia, bona setmana i bona calor. I que aguanti fins diumenge.
Va comencem a apuntar-nos que ens far il•lusió .

Esta previst un dinar a les 14´30 . primers plats variats ,de segon mar i muntanya postres de Vic. Desprès musica amb viu dels TETUA. TOT això per fer tems per desprès berenar,Coca amb llangonisa, perquè els nostres NOMADAS estaran a las ANTÍPODES , vol dir al cul dels nostra mont i tindrem que fer temps per connectar amb ells. També ens podrem refrescar a la piscina, Espero que sigui un gran dia i que la LOLA I EL JOAN ens expliquin moltes coses.

Nosaltres som 4 mes els musics que son 6 FINA APUNTA



FAMÍLIA NOMADA DIGUEU ALGUNA COSA QUE ELS DIES PASSEN RAPIT.
TINDREM LA PORTA OBERTA PER PUGEU ENTRA AL PATI... JA TINDREM AL SHERIFF CONTROLAT .FINS AVIAT PETONS

Carme dijo...

NOMADAS DE ALLÀ .JO ESCRIVIA I ENS HEM CREUAT .FILL SAPS ESCRIURE? DIUMENGE FEM LA TROBADA PORFA INTENTEU CONNECTAR, JA ENS ESPERAREM FINS A SOPAR . QUE TINGUEU MOTS BONS VOLS , PETONSSSSSSSSSSSSSSSSS

Carme dijo...

12 hores que estereu al cul del nostre mont. foto el camp a cosir que fins ara Tocava despatx adeu

txetxu dijo...

ei familia

seguiu així Nomades d'allà!

jo aquest diumenge crec que no podré venir, tinc familia d'itàlia i de Mallorca....ho sento, però m'ho han dit avui.....el pròxim no fallaré

una abraçada!

oscar dijo...

Molt bon viatge companys!Que tot us vaigui igual que ara, o millor!Petons dels clecas!

Fina dijo...

Estimats Nomadas,hem rebut els vostres missatges i també m´ha arribat la nostalgia que heu sentit per avandonar Sapa,però com dieu vosaltres sou nomadas i no podeu fer arrels,el viatge continua.
Endevan,ara us espera un país i cultura molt diferent però segur que trobareu coses i gent fantastica i moltes experiencies noves;BON VIATGE I FINS ARA.

Andres i Cristina el 11 qué? ja sabeu que pot venir tothom.

Joan dijo...

Tarara tararaaaaa tararriiiiiiii!
Per ordre del alcalde
es fa saber a tothom
que a la Garriga aquest diumenge
es farà FESTA GRAN!
Amb olles i cassoles
vianda o canalons,
els d'aquí la contrada
família Nomada on n'hi ha,
xalarem amb gresca i rauxa
gaudirem de bons records.

Veniu-hi tots amb ganes
porteu-hi el vestit bo
calceu sabates blanques
que el vi no hi faltarà.

El Nomadas de terra enllà
seran al mig de taula
tots 4 amb l'amor com a senyera
ens agombolaran de joia.

Cuets i serpentines
música i cançons
cava a dojo que no falti
i llangonissa per parar un tren.

Compteu amb 3 de Sant Cugat.
Petons enriolats uns dies abans ja!

Andres dijo...

Hola família he estat molt desconectat d´internet molts dies i ara acabo de veure que feu un altre dinar el dia 11, nosatres no podrem venir perquè marxem a sant Fermin i tornem el dimenge a la tarda, ens sap molt greu haviam si el pròxim i podem ser, gràcies però per pensar en nosltres!

Met contiueu així i el que podeu fer ho heu de fer perquè poder no teniu la oportonitat de tornar a viure tot això!

Carme dijo...

FA CALOR I TOTS TENIM MOLTES COSES PER FER, AIXÒ NO DEIXA QUE ELS PARES NOMADAS NO TINGUEM MOLTA IL•LUSIÓ PER RECORBAR-NOS. DA IGUAL COM DIU L’EDGAR . SI SOM 6 0 SOM 60 SEREM FELIÇOS DE RETROBAR-NOS IGUALMENT , I TENIM MOLTES GANES DE ESCOLTAR A LA LOLA I AL JOAN, I ES ESCOLTAREM ,ABRAÇAREM I EMPRENYAREM FINS QUE PUGEM CONNECTAR AMB ELS NOSTRES NOMADAS

TENIM TOT EL QUE ES NECESSITEM NOMES ENS FALTA’N ELS NOSTRES FILLS , I LO QUE FAREM SERÀ PERLA I PARLAR MOLT .TAMBÉ HO PESAREM MOLT BE , ENS BANYAREM I SI DEU VOL PESAREM MOLTA CALOR. JA POSAREM OMBRA-LES PER EL JAUME

TENIM EL GRUP DE MUSICA AMICS D ´ EDGAR QUE SON LA HÒSTIA



JA TINC GANES DE ESTAR A DIUMENGE ...ESPEREM QUE VOLIN MOLT BE ELS NOMADAS PETONS

Carme dijo...

FA CALOR I TOTS TENIM MOLTES COSES PER FER, AIXÒ NO DEIXA QUE ELS PARES NOMADAS NO TINGUEM MOLTA IL•LUSIÓ PER RECORBAR-NOS. DA IGUAL COM DIU L’EDGAR . SI SOM 6 0 SOM 60 SEREM FELIÇOS DE RETROBAR-NOS IGUALMENT , I TENIM MOLTES GANES DE ESCOLTAR A LA LOLA I AL JOAN, I ES ESCOLTAREM ,ABRAÇAREM I EMPRENYAREM FINS QUE PUGEM CONNECTAR AMB ELS NOSTRES NOMADAS

TENIM TOT EL QUE ES NECESSITEM NOMES ENS FALTA’N ELS NOSTRES FILLS , I LO QUE FAREM SERÀ PERLA I PARLAR MOLT .TAMBÉ HO PESAREM MOLT BE , ENS BANYAREM I SI DEU VOL PESAREM MOLTA CALOR. JA POSAREM OMBRA-LES PER EL JAUME

TENIM EL GRUP DE MUSICA AMICS D ´ EDGAR QUE SON LA HÒSTIA



JA TINC GANES DE ESTAR A DIUMENGE ...ESPEREM QUE VOLIN MOLT BE ELS NOMADAS PETONS

Carme dijo...

FA CALOR I TOTS TENIM MOLTES COSES PER FER, AIXÒ NO DEIXA QUE ELS PARES NOMADAS NO TINGUEM MOLTA IL•LUSIÓ PER RECORBAR-NOS. DA IGUAL COM DIU L’EDGAR . SI SOM 6 0 SOM 60 SEREM FELIÇOS DE RETROBAR-NOS IGUALMENT , I TENIM MOLTES GANES DE ESCOLTAR A LA LOLA I AL JOAN, I ES ESCOLTAREM ,ABRAÇAREM I EMPRENYAREM FINS QUE PUGEM CONNECTAR AMB ELS NOSTRES NOMADAS

TENIM TOT EL QUE ES NECESSITEM NOMES ENS FALTA’N ELS NOSTRES FILLS , I LO QUE FAREM SERÀ PERLA I PARLAR MOLT .TAMBÉ HO PESAREM MOLT BE , ENS BANYAREM I SI DEU VOL PESAREM MOLTA CALOR. JA POSAREM OMBRA-LES PER EL JAUME

TENIM EL GRUP DE MUSICA AMICS D ´ EDGAR QUE SON LA HÒSTIA



JA TINC GANES DE ESTAR A DIUMENGE ...ESPEREM QUE VOLIN MOLT BE ELS NOMADAS PETONS

edgar dijo...

FA CALOR I TOTS TENIM MOLTES COSES PER FER, AIXÒ NO DEIXA QUE ELS PARES NOMADAS NO TINGUEM MOLTA IL•LUSIÓ PER RECORBAR-NOS. DA IGUAL COM DIU L’EDGAR . SI SOM 6 0 SOM 60 SEREM FELIÇOS DE RETROBAR-NOS IGUALMENT , I TENIM MOLTES GANES DE ESCOLTAR A LA LOLA I AL JOAN, I ES ESCOLTAREM ,ABRAÇAREM I EMPRENYAREM FINS QUE PUGEM CONNECTAR AMB ELS NOSTRES NOMADAS

TENIM TOT EL QUE ES NECESSITEM NOMES ENS FALTA’N ELS NOSTRES FILLS , I LO QUE FAREM SERÀ PERLA I PARLAR MOLT .TAMBÉ HO PESAREM MOLT BE , ENS BANYAREM I SI DEU VOL PESAREM MOLTA CALOR. JA POSAREM OMBRA-LES PER EL JAUME

TENIM EL GRUP DE MUSICA AMICS D ´ EDGAR QUE SON LA HÒSTIA



JA TINC GANES DE ESTAR A DIUMENGE ...ESPEREM QUE VOLIN MOLT BE ELS NOMADAS PETONS

Anónimo dijo...

FA CALOR I TOTS TENIM MOLTES COSES PER FER, AIXÒ NO DEIXA QUE ELS PARES NOMADAS NO TINGUEM MOLTA IL•LUSIÓ PER RECORBAR-NOS. DA IGUAL COM DIU L’EDGAR . SI SOM 6 0 SOM 60 SEREM FELIÇOS DE RETROBAR-NOS IGUALMENT , I TENIM MOLTES GANES DE ESCOLTAR A LA LOLA I AL JOAN, I ES ESCOLTAREM ,ABRAÇAREM I EMPRENYAREM FINS QUE PUGEM CONNECTAR AMB ELS NOSTRES NOMADAS

TENIM TOT EL QUE ES NECESSITEM NOMES ENS FALTA’N ELS NOSTRES FILLS , I LO QUE FAREM SERÀ PERLA I PARLAR MOLT .TAMBÉ HO PESAREM MOLT BE , ENS BANYAREM I SI DEU VOL PESAREM MOLTA CALOR. JA POSAREM OMBRA-LES PER EL JAUME

TENIM EL GRUP DE MUSICA AMICS D ´ EDGAR QUE SON LA HÒSTIA



JA TINC GANES DE ESTAR A DIUMENGE ...ESPEREM QUE VOLIN MOLT BE ELS NOMADAS PETONS

Anónimo dijo...

soc anonimo amb el meu nom no furula carme

Aleix dijo...

ara embarquem per volar durant 9h a Ssidney, depres en 2h de transfer serem a Nova Zelanda. estarem a 10h de diferencia, pero nomes es "temps".

dee moemmnt tot va be, de mooment to va be.
pero limportant no es la caiguda, sino laterratge

us estimem

finns ARA

Ferran Guerrero dijo...

Famila JA TENIM INTERNET UNA ALRE VEGADA.

Ells no el necesiten i nosaltres no podem viure sense ell, bueno al que anem,

Tachan tachan, nosaltres serem dos, la Laieta i jo (Ferran), que s'ha de portar, i no em diguis que res Lola, Fina i Carme, mes birres, mes coca, mes llangonisa, o festa grossa de la grossa.

Joan esmola la llengua que et penso fer un interrogatori Nomadil, eps que els proxims som nosaltes que cardem el camp.

Confirmat dos viguetans d'adopció el Diumenge a Ca els Domenec, espero que passem caloreta per fer un banyet a la piscina.

Fina el teu fill m'ha demanat que portis el seu Boudrier el arnes d'escalada perque li porti jo als USA.

Caio familia.

Carme dijo...

clar que va bé mama!

Lola dijo...

Hola familia,les últimes noticies que tenim dels nòmades ,és que ja son a Bangkok esperant l'avió que els portarà a Australia i d'allà a Nova Zelanda; esperem que tinguin els mitjons i els abrics a punt.
Nosaltres desde aquí els hi desitgem el millor i que continuin creixent. de ben segur que el primer post que ens faran, serà per dir-nos els nous amics que ja hauran fet, quina sort!......
D'aqui a poques setmanes s'hi ajuntaran l'Eva, en Ferran i la Laia; ja podem començar a pensar que els hi farem portar, que vagin ben carregats.
Nòmades, bon viatge: us estimo AMORS MEUS.

eva dijo...

holaaaaaaaaa amors!
la vida no para i quan tot just m'arriben els regalitus del vietnam......pam!
ja esteu a un altre port!

m'imagino q deixar el continent asiatic .....i sobretot el que heu viscut les ultimes setmanes deu ser dificil....

.....però vosaltres fluiu com l'aigua....
i allà on pareu segur que adoptareu l'estat que us porti el moment....vapor, solid o líquid.........

ALEIX!!!!!!!!!!! EXPLORADOR!!!!!!!!!!!!!!
res s'acaba, només canvia!

difruteu del moment i segur que també gaudireu d'aquesta nova etapa........encara que vindrà envoltada de codis molt diferents.....

Ara encara esteu entre avions i escales......
però des d'aki ja frisem per saber les primeres impresions de la terra dels kiwis......

una abraçada ben forta a tots tres!
fins ara
eva

Carme dijo...

molta neu pero todo bien diu el DOMENEC desde nova zelanda ,ara estan glesats. petons

Fina dijo...

En fà gracia escriure ara i pensar que jo vaig a dormir i vosaltres us lleveu ,per tant bon dia.
Quan estigueu una mica aposentats ens fareu cinc céntims,ja que tot és molt diferent del que estaban tots acustumats.Ja no suareu,aqui toca abrigar-se,Jaume auràs de deixar les xancletes!!!!!!!
Mengeu molts Kiwis que tenem molta vitamina C.
Sento petardos,és veritat Espanya(gairabe el Barça) ha guanyat a Alemania i pasan a la final,Gol fet per Puyol i jugant set jugadors del Barça,és un comentari!!
Esperan noticies i si pot ser diumenge ens veiem.
Molts petons,a disfrutar a tope i Fins Ara.

Lola dijo...

Bon dia a tots els que ens acabem de prendre un cafè amb llet per esmorzar, i molt bona nit als de l'altra punta del món que ja deuen estar a punt de sopar. Amb raó la gent gran diu que el món està al revés, ara mes que mai.
Per aquí tot va be. Suposo que avui ja dormireu a l'autocaravana, no passeu fred; i ja ens explicareu quins pedrots hi ha aqui per escalar.
No correu més riscos dels que són necessaris, eh nois?
La vida continua i m'he d'afanyar per no arribar tard al curro.Que deu ser això? aquest mot no us sóna, oi?, doncs és una cosa molt divertida, en la que has de fer quasi be tot el que et diuen. oposant la mínima resistència si et vols estalviar problemes; però pensant que tenim dues orelles i un forat al cul, pel que es fa: tu-ru-rut, i : a cagar.....
Be, nòmades del meu cor, avui estic romàntica.
Us estimo AMORS MEUS.

Carme dijo...

FINA ELS KIWIS de Nova Zelanda son ANIMALS son com unes perdius rares , a casa en tenim un de dissecat que va portar la MARIA , ja tel ensenyaré.

Veig que diumenge estarem amb FAMÍLIA SOM POQUETS


3 DE SANT CUGAT

4 DE VIC

4 LA GARRIGA

ESPERO QUE TAMBÉ LA EVA


I ELS MUSICS


ESTA TOT PREPARAT ,LA PISCINA ,LA TAULA, LA TELE AMB UN CABLE LLARC PER TREURE-LA AFORA M’ENTRES ESPEREM LA TRUCADA DELS NOMADAS

SI POT VENIR ALGÚ MES ES MOLT BENVINGUT


DEMA TINC QUE ANAR A COMPRA ENCARA I SOU A TEMPS PETONS



NOMADAS DE ALLÀ FALTEN NOTICIES AL MENYS A MI ................

Joan dijo...

Em pregunto com ho deuen fer els Nomadas d'allà, que estan a l'altra punta del Planeta, per escriure de cap per avall!

Titooooooos!!!! que ja toca un post nevat! Ens teniu ben acostumats, però a més ho feu la mar de be.

A fora fot una calor que espanta, al despatx, aire condicionat a tope i "els Carlins que els mati Deu, sinó perquè els hi posava".

Petons i abraçades fins diumenge que ens els traspassarem física o digitalment.

Lola dijo...

Edgar, Moltes Felicitats encare que sigui una mica tard.
Espero que no ens hem equivocat de dia.

edgar dijo...

moltes graçies si es avui. adeu fins diumenge

Fina dijo...

Felicitats Edgar.
Carme ja sé que hi han uns ocells que es diuen Kiwi,ja hem vas ensenyar el de casa teva,però ensembla que també hi han Kiwis de menjar.
Jo ja tinc encarregat els postres,i també les coques,trenes i llangonissa,tot preparat per pasar una bona diada el diumenge.
Nois ja explicareu cosetes.
Fins Ara

Carme dijo...

BON DIA NOMADAS DALLÀ . DEMA DIA 11 ES EL DINAR CERA POSSIBLE CONNECTAR, NO SABEN RES DE VOSALTRES, JA ESTEM AL CAS DEL HORARI , VEUREM EL PARTIT I MENJAREM COCA AMB LLANGONISSA PER FER TEMS
DIEU ALGINA COSA PORFA MOLTS PETONS




NOMADAS FINS DEMA

Ferran Guerrero dijo...

Jo crec que estan passant un fred de cal deu, us enllaço el blog de un noi que coneixo que ara mateix esta alla tambe, si el podeu llegir us fareu una idea de lo maco e impresionant que es tot, tambe del fred, comenta que Juliol es el mes mes fred a New Zealand.

http://dieselryder.blogspot.com/

Dema conectarem segur amb ells familia, no us preocupeu.

Fins dema

Laia Nadia dijo...

Apa aquí!!!! si que feia dies que no mirava interneeeet!!! uixxxxxx....... escribiu mooooolt.....!!!! Però bé, ara que ja us he llegit i m'he informat de tot el que expliqueu i TOT EM SEMBLA PERFECTE! I és que sou COLLUNUTS!!!
Doncs aixó, que nosaltres, com que fata en Txetxu (he pensat...!!) portarem una quiche de carbassó i formatge de cabra amb bacó fumat... així serà com si també el tinguéssim allà! hehe! A part també portarem alguna coseta de verd amb fruites (que ara a l'estiu es posa taaant bé!).
Doncs així fins demà família!

NOMADES D'ALLÀ, seguiu el vostre camí mantentint les il·lusions i l'amor que heu trobat a Sapa. Cada dia sou més grans i nosaltres us estimem més. NO CANVIEU, EVOLUCIONEU...

petons pels tres, us estimo!

Laia Nadia dijo...

Carmeeeee!!! Edgaaaaar!!! Domèneeeec!!! per fí he pogut escoltar l'enllaç de myMusic!!!! son boníssims!! quin bon flow que porten!!! la festa es presenta encara millor!!!! PERFECTE!
A tots els nòmades d'aquí i d'allà: SOU INCREIBLES! us estimo!

Anónimo dijo...

Dominic!!

Hola familia , si , fa un fred de cal deu!!Temperatura megaRotpunkt!!!Castle Hill es per flipar!!Anem amv l.autocaravana per tot arreu , i dormim a on ens deixen! aqui son molt civics, tot te que ser legal ! dormir on toca,cagar i pixar a on toca...kins payos! el llok es increible ! L,internet es escas i molt car,i amb prou feines tenim cobertura als movils!!

Molts petons , i quan poguem actulitzarem el blogg, no sera facil!!pero ho intentarem!Disfruteu del menjar i de la festa!!! i en un minut em tallen l.internet!!!!!!! crazy Kiwis!!!

Doncs res , molts records dels nomadas i disfruteu de la calor , buff...com la trobo a faltar la calor...sense samarreta tot el dia,a la platjeta...i aki tapats fins les seies!!!
Petons i fins aviat macus!!!!!

Aleix dijo...

estem molt be STOP poc internet STOP molt fred STOP us estimo molt STOP no tinc parules STOP ni he de dir res mes STOP

Fina dijo...

Bon dia ESTIMATS NOMADAS tinc tantes coses a dins per dir que no se si m´esplicaré be pedoneu.
Ha set un dia fantastic!!!!! en Joan i la Lola els hem acribillat a preguntes ,però ells ens han respost amb un video fabulós,unes fotos de tots.
Erem unes secuencies de vosaltres molt ben aconseguides i cada cop que tocaba el torn d´un de vosaltres la nostre pell era de gallina,tremulabem.

Si sortia l´Aleix deiem que guapu,quins ulls ,quina mirada i l´Eva li queia la baba,es normal(Aleix ella és fantastica,cuidala),Domènec les teves fotos molt" guais",sempre ensenyant el tors sense samerreta,tens bon cós i l´ensenyes i sempre demostres amb la teva cara i el teu fet un "AMPI" és ha dir felicitat,pasar de tot,esta molt be però pensa que tens una familia i que aqui tots patim i no costa gens escriure un emeil de tant en tant personal a ells,encara que tu ara no donguis importancia t´has de ficar a la seva pell i una paraula i una frase petita fa molt,"ROMIA EL QUE ET DIC" petons.
Jaume etàs guapissin,t´has fet un home ,si amb les fotos d´ells hem queia la baba amb les teves no hi han paraules,te fet petons i et volia abraçar,tocar-te i sentir la teva olor,però haig d´esperar uns mesos per fer-ho realitat.Avui ha set un aperitiu ja que ells han fet moltes fotos vostres i ha set un magnific regal.
TODO BIEN he portat el pastís amb la foto i uns bombons amb el lema NOSALTRES D´ON SOM?
SOM DE VIC
SOM DEL MÓN.
Els hi h´agradat.
Com deia al principi ha set fabulós,veureu una mica al móvil,ja que l´Eva ha enviat missatge,Aleix el teu pare i jo no estem torrats,estem contents i molt animats i us volem transmetre la nostre felicitat.
Degut al vostre viatge hens em conegut,em fet un gran amistat que sé que durarà per sempre i aixó és gracies a vosaltres.
Una abraçada molt forta i un petó desde Vic,continueu com sempre ,sou fabulosos i cada dia estic més orgullosa de vosaltres.
Heu començat un joc,el joc de la vida i esteu guanyant i nosaltres els peons del joc tambe guanyem;continuem igual i resistim que això no és rés.
FINS ARA,AMORS

P.D ja he dit que estaba tocada i contenta,perdoneu.
Jaume digues com va el tema de la colxoneta,truca a l´aeroport si ells no diuem rés,espero que tot es solucioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(hem trepixat merda?)
Ferran i Laia sou collunuts i estic orgullosa que sigueu amics del meu fill i ara meus ,petons.
Per cert espanya"Barçca" ha guanyat la copa del món,jo dic Barça ja que la majoria son jugadors del barça i tots els gols fets son d´un jugador nostre i el joc és el joc del barçar(jugar la pilota,tocar i fer gol) i ja que és la selecció espanyola i paguem tots com a minin ara els catalans hem recuperat un bon pessic,perdó per qui no estigui d´acord amb mi,respecto totes les opinions.

Joan dijo...

A TOTS ELS NOMADAS DEL MÓN!

Avui, que ja m'ha passat una mica la ressaca de la Coca-Cola, vull donar les gràcies a tots els Nomadas. Als d'allà també, perquè hi ereu molt més presents del que us penseu.

Quina guapada de família!!!!
La Fina i els seus ulls d'amor
En Jaume i la seva bonhomia
La Carme i el somriure
En Domenec tot atencions
L'Edgar tot un mag del so i la música
En ferran un món d'escalada
La Laia tot tendresa
L'Eva bonica, tot reflexions sopesades
L'alba (encara que no hi era per la feina) pel que us enyora
La Lola feliç en els records
I la meva aportació esbojarrada (algun video hi haurà!)

Gràcies família! I als que no hi vàreu poder estar, també.

Lola dijo...

Hola familia, ahir va ser una festa genial; a mi que no em costa garie riure, em vaig arribar a treure les barres de lloc, en Joan va fer el pallaso tant com va poder; la Fina també el va acompanyar una bon estona. Els altres estavem tots en remull escoltant la musica, que ens va agradar molt a tots.Del dinar i les postres val mes no parlar-ne, a part del que varem menjar ens en ha quedat per fer una altra celebració.
Sentim molt que passeu tant fred i nosaltres tanta, tanta calor; però el món està mal repartit.
Varem xerrar molt ,sobretot les mares amb l'Eva; els homes estaven per una cosa que se'n diu futbol, i no vegis els crits que feien, semblava que els hi anava la vida.
Un dia complet, heu sortit tots guapíssims a les fotos.
Ara escriurem a la Reina d'Anglaterra perquè us faci una rebaixa amb l'internet.
Disfruteu molt d'aquests meravellosos paisaiges i de la seva gent.
Us estimo AMORS MEUS.

Fina dijo...

Bon dia a tots,els del Sant Fermin TODO BIEN!!!!!!! us ven trobat a faltar i a tu ALBA també,com hem dit va ser trobada especial,fantastica,sense paraules "INFINITA"
Carme i Domènec esteu enfainats,us ven deixar molta feina?
US ESTIMO MOLTISSIM,gràcies per tot i ànims,estic aquí per tot el que necesiteu i més.Carme pensa tot el que vem parlar "tots som diferents,tenim virtuts i defectes però tenim uns fills(TOTS) que som unes bellisimes persones amb el seu caracter i hens fan patir però aixó forma part del joc de la vida i estic segura que quan tornim ells seran molt diferens,estan canvian però nosaltres també.
Com a pares tu tens un fill però encara que et sap molt greu ell és una persona i la seva vida la decideix ell i aquí no podem fer rés,només desitgar que siguim feliços i bones persones i això ja ho han demostrat,ara toca animar-los i ajudar tot el que poguem i fer costat a les seves decicions,uns ja som més madurs i uns altres estan en camí,seguim el ritme de cada un sense presses que tot arribarà.
TENIU UN FILL MOLT MACO I ES COM ES,tots som diferents,però tots estem ficats amb el JOC,EL JOC DE LA VIDA I AQUÍ NO VAL PARAR.
UN PETONÀS A TOTS I FINS ARA.
NOSALTRES D´ON SOM?
SOM DE VIC,LA GARRIGA,SANT CUGAT
SOM DEL MÓN

Fina dijo...

Ara faig com la Carme que en deixo una cosa VISCA TETUÀ i gràcies per la vostra paciéncia amb nosaltres "QUE TINGUEU MOLTA SORT"

Ferran Guerrero dijo...

Hola Nomades i familia.

Ahir ho varem passar molt be, vaig riure molt, tot el fia fotut a la piscina de Ca els Colomer, quin luxe, aixo amanit amb la musica dels amics de l'edgar que s'ho van currar molt.

Despres teniem un extra, si si, com les pelicules, en Joan, que no va parar ni un moment, Lola t'han de fer un monument a casa perque no t'aburreixes amb aquest home, un crack.

Vam interrogar als pares Nomades, voliem sapiguer, i tambe de l'eva que encara no la coneixiem.

Va ser tot perfecte, depres fins les mil veien el partit, a mi casi em salta el cor, pero al final s'ho van currar i van guanyar.

ens vam posar cecs de pastissos i tot tipus de dolços que va portar la Fina.

Bueno nois els proxims serem nosaltres, ja tinc ganes de trepitjar san Francisco, visitar el rocodromo mes gran de Usa els Touchstone climbing, proba Midnight Lighting sota un sol abrasador, enfilar-nos al Capitan, fer lliscar els friends a les fissures i escalar molt amb vosaltres.

Una abraçada als tres i a la familia d'aqui Nomades, que son tots encantadors.

Lola dijo...

Bon dia als nomades que viuen cap per avall; aqui tenim el cap al seu lloc. Suposo que avui canvieu de lloc geogàfic,ja ens en fareu cinc céntoms quan pogueu, per aqui tot va com sempre, o sigui, be.
No es pot fer r'egim de cap de les maneres, tenim pastís,bombons i donut inmens per passar cinc dies sense menjar res mes.Està tot boníssim. Aleix: ja he trobat la màrfega, ara un dia d'aquests trucaré a l'Eva que la vingui a buscar; només em falta la binaca.
Feu llista de tot el que necessiteu.
Ai, quina fresqueta de bon matí, quin gust.....
molts petons AMORS MEUS.

Carme dijo...

Bon dia .casi esta tot recollit, costa poc de treure i mes de guardar,amb aquesta calor costa de recuperar, sort de la musica dels TETUA QUE ENS ANIMEN I ENS AJUDEN A MOURE’NS AMB RITME , NO COM EL JOAN PERÒ FEM EL QUE PODEM


QUE PESEU UN VON DIMARTS I 13 PETONS

Fina dijo...

Hola a tots,els d´aquí i els d´allà encara que esteu una mica incomunicats i nosaltres estbem molt ben acustumats.
Jaume ja hem moc per el tema del matalàs.
Aleix cuidat molt i recuperat aviat.
Domènec la teva mare te ganes de nen.
Ferran i Laia ja he trobat el que en Jaume vol que porteu,abans de marxar quedarem un dia.

Joan i Lola esteu dolçissins amb tant pastís.
A tots molts petons i fins ara.

Laia Nadia dijo...

FAMÍLIA!!! estic tant contenta i orgullosa de tenir-vos que em deixeu sense paraules!!
fardo d'amics que viatgen, d'amics/gues que ballen al voltant de la piscina, d'amics que pesquen (amb mal de panxa), d'amics/gues que comparteixen les seves vivències, d'amics/gues que ens cuiden com si fóssim els seus fills, de noves amistats (per cert, Aleix: MOOOOOOOOLT GUAPA, SIMÀTICA, ENCANTADORA, DIVERTIDA, IMPRESSIONANT....!!!) D'AMICS DE VERITAT!
Sou la millor família que es pot desitjar!
Edgar: quina pacièncai que has de tenir....! t'admiro!! els teus amics van ser brutals, tot un luxe tenir-los en directe!!!
La Carme i en Domènec, com sempre uns grans amfitrions, ens hem semtit més que ben acollits i cuidats!sou fantàstics!
La fina ens va repartir dolços, amor i riures!! i en Jaume una bona dòsi de bon humor!
En Joan i la Lola.... ufff, que en puc dir???? una EXPLOSIÓ d'energia i optimisme!
Eva: tinc ganes de conèixe't més!!! m'has donat tant bon feeling que ja t'enyoro!
ah! i la Maria amb les 2 maries!!!! quina imatge tant impressionant al costat dels músics!!!! me la guardo a la ment per sempre més!
Així que ..... no puc dir-vos res més, doncs sempre faria curt.....
SOU MÉS GRANS DEL QUE PENSEU, SOU UNICS, SOU PERFECTES... SOU DEL MÓN!!!!
(eiiiii, i la resta també!!!)

Carme dijo...

Bona tarda família , espero que estigueu be , anar suporten la calor. Si voleu posar el cul amb remull ja ho sabeu teniu la porta oberta, val esta tancada però es per que no s’escapi el SHERIFF. Ja m’enteneu. LAIA no se si pots saber lo que sentim com a pares , però lo que si tens que sabé es que la vostra companyia i amistat no sabrem mai com agrair-vos es molt mes del que penseu gracies a tots .es allò.... que dia que passa any que empeny .i la vostra companyia ens ajuda a empenya ROLLO HE ‘? Espero no enviar-ho 3 cops petonssssssssssssss.

Carme dijo...

Me descuidat de dir-vos que les tres MARIES SON D’EXCURSIÓ AVUI I QUE LES SEVES EDATS VAN DEL 75 ALS 84 ANYS QUE OS SEMBLA ? GUAI HE ?


APA SIAU

Laia Nadia dijo...

hahaha!! gràcies Carme!!!! ets un sol!

Fina dijo...

Bon dia a tots això sense els nostres nomadas està ensupit,però ja vindran dies millors,espero que aviat tinguem noticies i fotos.

MOLTES FELICITATS CARME!!!!!!!!!!!
UN PETÓ DESDE VIC.
Aprofitan i per si de cas els nostres nois poden veure el blog demà és el sant de l´Aleix.
MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!
desigan que estiguis més be de les teves dolencies i disfruta del dia amb els teus colegues.UN PETÓ MOLT FORT.

Lola dijo...

Bon dia a tothom, moltes Felicitats Carme, i també moltes felicitats al meu pare que avui en fa 87, encara que no vegui mai el blog.
Tant de bo que l'internet s'abarateigi els nostres nens piguin fer un blog nou.Ja vaig dir jo que això el mes d'agost estarà una "mica"mort amb tots de vacances.
Avui tinc festa, ahir a la meva jefa li va semblar que tindría massa festes per Nadal i es veu que ara les he de gastar; agafem-nos-ho be, men' aniré al mercat que és molt distret. Després faré una mica de bicicleta perquè em sembla que potser si que al Vietnam em vaig quedar prenyada, no em corda cap pantaló.Ai, quin comentari més intelectual, sort que en Joan ho compensarà quan s'hi posi.
Be nois, Mil Petons. Us estimo AMORS MEUS.

Carme dijo...

Moltes gracies a tots els de aquí, dels de allà poca cosa sen sap, vaig parlar amb el DOMÈNEC i estan be , ben glaçats vull dir, en recollit un alemany que va sol i ara van 4 a la furgo diu que fan ruta per veure una mica tot el país.


Intentaré fer una mica de panchink per celebrar-ho si amb deixen ......PETONSSSSSSSS

Laia Nadia dijo...

felicitats Carme! i felicitats Aleix!
que passeu molts bons dies!!!!

Fina dijo...

HI HAN REGALS QUE NO TENEN PREU NI PARAULES PER GREIR.
UN D´AQUETS ÉS EL CD AMB LES FOTOS DELS NOSTRES FILLS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Le mirat varios cops a la tele gran i no et canses de veurels,ESTAN MAQUISSINS I IRRADIAN UNA FELICITAT I UN KARMA QUE TRASPASA LA PANTALLA.
VISCA ELS NOSTRES NOMADAS I VISCA ELS DOS ACOMPANYANS QUE ENS HAN FET AQUET REGAL.

Joan dijo...

Carme, Per molts anys! tres petons a cada galta, com els tres sols que tenim repartits pel Planeta!

Disfruteu de la festa del mar, encara que sigueu de secà!

Una braçada Nómada i petons residents.

Aleix dijo...

familia

som a Fox Glacier, uns glaciars a mig cami de la nostra baixada per la west coast.

aquest pais es fantastic, no et deixa respirar. hi ha sorpreses enmudin-te a cada passa que fem.

la nostra casa es preciosa, camina poc a poc pero en cuida com una mare.

us trobem a faltar, es aixi. seguim el cami i olorem cada floreta que en ell es troba.

el nostre angles cada dia es millor, aquests kiwis ens han posat les piles de debo.

sincerament, us estimem.

aixi que un cop mes tinc ganes de dir-vos fins ARA

aleix

Fina dijo...

M´alegra tenir noticies vostres,sé que penseu en nosaltres tant com nosaltres en vosaltres i us trobem molt ha faltar,però les vostres noticies ens omplen el cor i ajuda a pasar els dies.
Perfecte aixó de l´engles que en Jaume li fa molta falta.
Endevan,disfruteu del païs i dels Kiwis.Petons i FINS ARA

Carme dijo...

FINS ARA ....TENIM GANES QUE JA SIGUI ARA ,PERÒ SOC FELIÇ DE LA VOSTRA FELICITAT, SI ES EL TEU SANT QUE TO PASIS MOLT VE I SI NO HO ES TAMBÉ. PETONS PER TOTS TRES. I UN DE PETIT PER NOU QUE EU RECOLLIT ,GUARDEU-VOS DEL FRED QUE NOSALTRES HO FEM AMB LA CALOR. DOMÈNEC CON PUGUIS TINC GANES DE PARLAR AMB TU . EL TEU GERMÀ ES A MONTBLANC A UNS CONCERT AQUÍ TODO BIEN

Unknown dijo...

Hola Aleix, per molts anys. Anem seguint els teus passos per el "mundo mundial" mitjançant la família i el vostre bloq. Avui la teva tia no ha parat fins que he esbrinat com ho havia de fer per fer-te arribar un missatge més personalitzat.Ahir varem rebre la teva postal i ens va agradar molt. Ja sabem que heu passat de la calor al fred. Esperem que pogueu continuar disfrutant com fins ara. Un petonàs molt gran. Família Roca-Bofill

Unknown dijo...

Hola Aleix, tornem enviar un nou missatge ja que no tenim clar que el primer hagi estat ben enviat. De nou per molts anys. Que disfruteu al màxim. Si ara ho hem fet be ja hi tornarem més endavant.
Una abraçada de la família Roca-Bofill

Fina dijo...

Buenas familia Roca-Bofill sort que de tant en tant s´apunta algú perquè ultimament som quatre i el gós.
jo tenia un fill adoptiu i aquet fa dies que no sé rés d´ell TXETXU!!!!!!!!!!!!!! ens has abandonat?
Ferran i Laia us truco aquesta setmana per quedar,si el meu fill vol rés més ho prepararé.

Jaume m´has enviat unes fotos molt maques,sobretot la que surts amb la LEE i li fàs un petó.
Si saps cap dia rés del matalàs envia un misatge,abans de marxar d´aquí ja parlarem del que tens de fer si no arriva el matalàs OK.
Ahir uns pares de vic ens van dir que la seva filla també ha marxat a voltar un any i ara està a Tailandia i marxa cap a Camboia,sembla que va rera vostre.
Petons.
FINS ARA a tots els del món!!!!!!!!!

eva dijo...

holaaaaaaa familia!!!!!!!!

he desaparegut uns dies pero mai és tard!!!
Us volia dir a tots que el diumenge va ser un dia genial!
M'ho vaig passar molt i molt bé i em vaig sentir molt a gust!
Va ser un plaer i un privilegi descobrir-vos a tots, posar-vos cara i xerrar una estoneta amb vosaltres..
Vaig veure en tots vosaltres trocets dels 3 nomades i això em feia mirar-vos amb molt d'afecte..
Moltes gràcies!

Vaig riure, ballar i fer molts videos! jejeje
mares i pares nomades, teniu uns nens fantàstics i només hem d'estimar-los!
ferran i laia, va ser molt xulo coneixe'us!!!!!!! propera parada san francisco!!!!!!!!! laia ets un amor!

fins ara
eva

Anónimo dijo...

k tal gente ... veo k todo bien ,, mindundis con suerte... me alegro muxo , unas fotos preciosas e perdio vuestros emails , se me mojo el movill.. x aki todo bien un saludoo<boom bolenat
devansh baxani