lunes, 10 de mayo de 2010

Bangkok

Pensavem que venint de la India no ens faria por cap calor del món, però això d'aquí és horrible. Moltíssima humitat, potser el 99%, i temperatura molt elevada. La India ens ha servit per espavilar-nos, per saber que tot és possible, que pots viure per menys del que creus, que es pot viatjar i estalviar, i que no t'has de creure quan algú et diu que és impossible trobar-ho més barat. Sab kuch milega (tot és possible). Doncs només arribar a Bangkok ens vam trobar els típics llestos que es pensen que tots els turistes són iguals, però amb nosaltres els hi va sortir el "tiro per la culata". Després de jurar i perjurar que no podiem trobar res més barat de 250baht per dormir, i de 600baht per moure'ns li vam demostrar ben ràpid, i sense que ningú ens digués com. Per 100baht vam arribar a The Overstay, on dormim per 50baht. Això si, el lloc és una mena de casa ocupada, una comuna hippie on viu gent de tot el món (rodejats de bastanta bogeria). El lloc és curiós, si més no, i crec que ja poques coses ens espanten.


Això d'aquí sobre és Kaho San Road (kahosan "Load" que diuen ells jeje). És el centre del desmadre tailandès. La veritat és que no encaixa gaire amb la nostra manera de ser, però hi pots trobar birres barates i molts indis que han vingut a treballar. La primera nit ens la vam passar xerrant amb ells amb hindi, se'ls hi iluminava la cara quan veien que parlàvem el seu idioma. Vam aconseguir fer més amics amb una nit que molta gent amb dies. Els hi ensenyàvem rúpies, que encara tenim, i que feia anys que no veien. Explicàvem coses del seu país, que canvia com tot, i ens escoltaven bocabadats. Oblidaven on eren i ens contestaven en hindi com si fossim natius. Molt bo.
Això d'aquí a continuació és el lloc on estem. Apartat de tots els turistes, el lloc és tranquil, i tenim llum i aigua. Ho porta un noi Israelí-francès (s'assembla molt a en Jordi Serra). Està tot pintat, hi ha passat tot tipus d'artistes per aquí.




El nostre objectiu aquí és aconseguir el visat a Vietnam, i ara amb els conflictes que hi ha aquí es veu que no en donen gaires. Però ens han presentat una parella que ens pot aconseguir el visat per la seva banda. Ella és nativa, i ell és africà i toca el djembé. Es dedica a donar classes de percussió, i realment, és bó! Vam estar amb ells tota la nit, tocant amb ells i ajudant-los a passar el barret. L'hem aconsegiut grabar i entrevistar, una historia interessant més.


Bangkok és una barreja molt estranya. Per començar ho trobem molt net, venint de la India. Molt silenciós i molt organitzat. Es nota que el turisme i les tecnologies han ajudat a aixecar el país, tot i que una gran part de la població sobreviu com pot amb la seva paradeta de menjar al carrer. Això si, amb tranquilitat i bons aliments.

Per acabar volem recordar al nostre amic Manolito, original de Varanasi (India). En realitat és diu Kalesh, però es fa dir Manolito degut a la seva gran afició a la gent espanyola. Parla castellà bastant bé, i té molta facilitat per reconèixer la gent espanyola i relacionar-s'hi. La seva frase de presentació és: "Hola, yo Manolito, yo Varanasi, yo vender pegatinas." Es venedor ambulant d'enganxines, del merder de Déus hindus que hi ha. És un nano encantador, vam poder disfrutar unes quantes tardes a Bhagsu de la seva companyia i les seves rialles. Des d'aquí li volem rendir un petit homenatge, i desitjar-li molta sort.

MANOLITO SE TE HA CAIDO EL PAPEL! UN BESO MUY GRANDE MINDUNDI!

En fi, aquí estem esperant el visat i eixugant-nos la suor. Amb sort tenim el visat dimecres al vespre o dijous al matí, i així podem marxar a Koh Tao el mateix dijous a la tarda. El viatge és de 14h amb bus i després 2h amb vaixell. I com ha dit la Fina, és probable que ens treguem el títol de submarinisme. Més fàcil i en millor lloc no ho podriem fer.
नमस्ते सब कुछ मिलेगा (Namaste, sab kuch milega)
El tailandès ja vindrà..shanti, shanti, però sembla complicat. De moment, "hola" i "gràcies".

82 comentarios:

txetxu dijo...

नमस्ते सब कुछ मिलेगा

quins cracks esteu fets!!....seguiu així!!

Aleix, fas una mica de por a la foto amb el Manolito!...i jo que volia veure fotos, arribo a saber quina foto posaveu i no dic res.....jajaja

una abraçada i encadenes!!

eva dijo...

Ostres txetxu!!!!!!!
per un cop que em pensava que seria la primera!!!!!
jajajaja

un peto nomadas!

txetxu dijo...

Fina.....el meu mail és:

sergipardo@gmail.com

si si, em dic Sergi.....jejeje

Ferran Guerrero dijo...

Deu, heu anat abans que jo, mergggggg.

Aleix, amic, quina cara deu meu, pero que t'has fet un lifting o que??.

El Manolito el niño las pegatinas, jajajaja, que bo, ara estem una mica més contents al veure fotos i noticies vostres, quina alegria, i el Met i el Domenec, on son=????, va home una foto de cara de cadscu, que ara la conexió va rapida.

Un petonas i una forta abraçada, próxima estació el blocs de Koh Tao.

I el curs de submarinisme, tela, encara deixareu de grimpar pedres.

Laia Nadia dijo...

Osti tu, quina "guarida" més guapa!!

M'en alegro molt que haguéu sigut capaços de no deixar-vos enganyar, i és que em sembla que a partir d'ara ja podem dir que sóu més llestos que les Guilles! Qualsevol us enganya, ara!

Doncs res, guapos, ja veiem que seguiu el vostre viatge sense problemes, ja que això del visat segur que ràpid es soluciona!!

Que tingueu molta sort i cuideu-vos!!

Un petó i una abraçada gegant per a cada un de vosaltres!
PD: ja tinc ganes de veure l'entrevista amb l'africà del djembé!
PD2: m'encanta el Manolito! ;P

Ferran Guerrero dijo...

Osti que m'oblidava, van arribar noticies fresques de l'Arnau Grifoll, que recordem que tambe esta de viatge per el desert en bicicleta.

Quant van arribar a Egipte, van decidir canviar les bicicletes, per camells i els hi han fet un planell on localitzar tots els punts d'aigua i estan creuant el desert d'Egipte en camell, juasssssss, brutal, que autentic, aixo solament ho pot fer en Grifoll.

Salut familia

Lola dijo...

Hola família, ja començo a suar només de pensar-hi; ay madre! que patirem...
Nois, no sé com us ho feu per trobar aquestes ganges tant i tant be de preu, sou molt espabilats.D'aqui a tres setmanes ja buscarem al Manolito pels carrers de Bangkok.
Espero que us ho passeu molt be a les illes i us vagi be el submarinisme, però, ja sabeu nedar?
Aleix, no t'enfilis a cap acantilat com aquells de Menorca per pescar només aquell esparrall tan mono i petitó.
Cuideu-vos molt amors meus.
mil petons.

eva dijo...

Ei! nois!!!!!!!!
us esperen platjes d'aigues increibles i on fer submarinisme és xulissim! Us animo a treure'us el carnet d'openwater!!!!!! apart de fer els psicoblocs que calguin!
Ah! hi ha una illa aprop de krabi en la que vaig poder anar nedant amb ulleres i tub a veure els taurons, impresionant!
Ho recomano i no es perillos!

A disfrutar!!!!!!!!!!!
i sort amb els visats cap al Vietnam!
Petons als 3!

Fina dijo...

Ja era hora si no fem una mica de presió vosaltres res de res,molt maco el local i apartir d´ara qui volgui viatgar hus demanarà consell,per tots ells llocs que coneixa-reu i per el tema de preus.
Aleix tela tot el pel que tens,no sabia que erets tan pelut si no t´afaites cap dia fins la tornada jo potser no et coneixerè quan vagis de l´avió,per no tenir impresions així de fortes de tant en tant pengeu una foto de cada un de vosaltres es ha dir un primer pla,nosaltres hens aniren acustuman als vostres canvis perquè avui us he vist molt malamen i de cap a vall,en Jaume no es tant pelut però no se si ara té quatre o sis pels.
Jo si es tant complicat l´idioma cuntinuare dien Namaste ,molts petons i fins molt aviat.
P.D mare xancleta

Joan dijo...

Namaste i नमस्ते सब कुछ मिलेगा,
Ja veig que m'hauré de treure la samarreta d'hivern per anar a Bangkok!
M'apunto a la penya que reclama fotos dels 3 Nomadas.
La pregunta és si el de pell bruna tenen por d'alguns de pell clara?
Apa nanos! graveu-ho tot que al menys enllaunat ho podem disfrutar, tard o d'hora.
Una abraçada tridimensional i Nomada.

Fina dijo...

Com va dir un dia la gran LOLA vaig agafar una cotelera,vaig ficar el meu fill i nosaltres(els pares),una xerrada pares m´hen vaig a fer la volta al món,preucupació,alegria,mals de cap,nits sense dormir,angoixa.etc,viatge a l´aeroport,despedida,plors.
Desprès internet una gran eina,preocupació imolta anyorança,ara fico els anins que he rebut de tots vosaltres i el gran final"Un viatge que jo faig per l´espai amb ells i una GRAN FAMILIA que he trobat"Gràcies a tots.

LETICIA dijo...

Tela quina capacitat d'adabtació que teniu!Un deu per vosaltres.Si aneu a fer submarinisme, Met portam un pop tailandes je,je.Cuideu-vos moltisim!!!
Petons dels Clacas!

Carlos Perra. dijo...

Un abrazo muy grande,Baca.

susi dijo...

uoooooooooooo Aleix quina Barbotaaa!!!!!! jajjajajjajajaja estas guapissim!!! esteu vivint una experiencia fabulosa nois! i sou com esponges! disfruteu amics, aqui en part estem fent compte enrera per tornar a veureus...

una abraçada inmensa.
नमस्ते सब कुछ मिलेगा

Alba dijo...

Bon dia!!!!
Primer de tot... QUINA PASSADA DE LLOC ON DORMIU... és com la Tasheles de Berlin a lo sudasiatic!! Mola mola!!
M'alegro de veure la cara del meu germanet que segueix pelut però preciós.. (i si que fa un xic de por a la última foto... però aquesta cara ja m'agrada... és la teva cara de LOCO)
Espero que pogueu conseguir els visats per a Vietnam... ha de ser una passada de país.
Petons als 3!
Abraçades i pessics!
P/D: vull pegatines dels déus hindús que no m'en queden!!! ;) (vaaaa... q això no pesa!)

Us estimen;
Rumba i Alba

Lola dijo...

Fina, ets maquíssima, no sé com t'ho fas, però sempre m'arribes al l'ànima.
Lo de mare xancleta és genial, jo que sóc una mica burra , em va costar de veure-ho; sort que algún comentari del blog em va donar alguna pista.
Els nostres nòmades,poden viatjar; però nosaltres ens ho estem passant bomba.
Namaste a tota la fimília nòmada.

Anónimo dijo...

Dominic :
La veritat es que aquest lloc esta bastant be, veniem d,un altre mon,i aixo es una mica nou per nosaltres,ara que ya erem uns cracks amb l.Indi ,ara Thailandes,vengaaa!!Pero buenu ,shanti shanti no???
El tema dels visats en principi no te perque portar complicacions,en un parell de dies crec que ho tindrem solucionat,,, aviam aviam,,,!!!
I cap a Koh Tao!!!Ja tenim ganes de poder tornar a escalar,perque aqui a Bangkok hi ha de tot menys pedres...aixo si,kina calor!!! i mira que venim de la India, pero el clima es molt diferent , suposo que es la humitat,pero estas tot el dia suant i suant , inclus a la dutxa!!!!brutal!!!
Avui hem anat a la zona de la ciutat on hi ha tots els rojos, amb les seves barricades i escopetas,impressiona bastant pero son forsa tranquils i amables.L,Aleix a pogut fer fotos i grabar alguna cosa,i la gent encantadissima!! menos mal!!!!jeje!!!
Menjem a les paradetes del carrer,aki si que menjem carn!!!!uee!!!! pollastre,porc,insectes... i altres coses, que millor no preguntar, pero esta tot molt bo!!!
Un peto a tothom,i que aixo no pari!!!!!!!!
Salud Familia!!!!
Laew phob gan mai
La-gon!!!!!!

Laia Nadia dijo...

Visca!! que bé, en Dominic ha contestat en nom dels tres!!!! Un URRA pels nòmades!

Fina (mare xancleta), com diu la Lola ens arribes al cor!! Sou tots fantàstics i fantàstiques, una gran família! Nomades, no sabeu la sort que teniu de tenir aquests germans, germanes, pares i mares que us han tocat!!! Un URRA per la gran família!!! ;P

Salut i cuideu-vos!!!

Fina dijo...

Jo segueixo amb Namaste perque ja m´explicareu com us hu feu per escriure aquestes lletres,al meu teclat no surten,penseu que només porto tres mesos fen anar l´ordinador i cada dia demaneu més,pietat!!!!
Domènec molt be,aixo de menjar cucs i insectes es veritat? quin fastic ho veig a la tele i no m´ho crec,no diguis que quan arribeu aure de cuinar escorpins,escarbats i tota mena d´insectes en quedo han ho tradicional però bon profit!!!
Estic esperan les vostres fotos d´un primer pla per veure els pels,bigotis,pells curtides etc. ja que l´Aleix esta molt maco però segur que molt diferent de la foto del passaport,no es creuran que es ell.
No deixeu d´escriure hus necesitem per pasar els dies,setmanes i mesos,cuideu-vos molt,molts petons desde Catalunya "mare xancleta"
P.D Joan et trobo ha faltar, iaquells grans pensaments que tu hens aportes.
Lola t´ha fet gracia això de la Mare Xancleta? petons i fins molt aviat,ja pots començar a fer les maletes que això esta al caure.

Fina dijo...

Jo segueixo amb Namaste perque ja m´explicareu com us hu feu per escriure aquestes lletres,al meu teclat no surten,penseu que només porto tres mesos fen anar l´ordinador i cada dia demaneu més,pietat!!!!
Domènec molt be,aixo de menjar cucs i insectes es veritat? quin fastic ho veig a la tele i no m´ho crec,no diguis que quan arribeu aure de cuinar escorpins,escarbats i tota mena d´insectes en quedo han ho tradicional però bon profit!!!
Estic esperan les vostres fotos d´un primer pla per veure els pels,bigotis,pells curtides etc. ja que l´Aleix esta molt maco però segur que molt diferent de la foto del passaport,no es creuran que es ell.
No deixeu d´escriure hus necesitem per pasar els dies,setmanes i mesos,cuideu-vos molt,molts petons desde Catalunya "mare xancleta"
P.D Joan et trobo ha faltar, iaquells grans pensaments que tu hens aportes.
Lola t´ha fet gracia això de la Mare Xancleta? petons i fins molt aviat,ja pots començar a fer les maletes que això esta al caure.

Fina dijo...

Com es diu no voleu caldo dons dues tasses,he repetit el comentari,perdó

Joan dijo...

El fenòmen de la globalització i altres reflexions.

Unes poques hores i de la meditació reflexiva a l'agitació del món del neó, de les verduretes i el shai a la birra i la carn de porc, de la quietud de les muntanyes al brogit d'un barri on es barreja el tatoo, els massatges, els articles piratejats, les noietes somrients i la cridòria comercial, de l'anar pausat, shanti shanti, a la delera de ser el primer. Amb unes poquetes hores, hom pot haver donat un tomb a la seva realitat, trovar-se amb un món en el que un vell edifici, pintat de dalt a baix, niu de música, gresca i disbauxa de tota mena, recull a les ànimes aventureres que amb quatre calés fan de rodamóns.

Just trencar el sòn en el seient d'un avió i aterrar en un món on el plàstic, la publicitat, les modes i l'anorreador estil dels turistes (dels anomenats guiris), embolcalla en aquesta mena de llenguatge universal que aplana les coses, que les fa uniformes, que les treu de context, que les "aculturalitza" per a fer-les standards, internacionals i, per tant amb gust a qualsevol lloc.

Pero no, això no serà pels nostres Nomadas, aquest és un altre món. "Els nostres Nomadas, ja han sapigut trobar com viatjar barat, com viure amb pocs calers i, en pocs dies, tindran els amics que troven a tot arreu, no tardaran gaire a parlar-nos d'aquell país i les meravelles que té amagades per molta gent, però que per ells seran absolutament visibles.

Sinó al temps, em jugo un duro (ara hi haurà qui no sabrà d'on treure'l) a que no tardem una setmana a saber dels amics que han fet allà.

Quina sort que tenim, també, els Nomadas d'aquí.

Avui, una abraçada per tots tres, tot esperant veure fotos de tots tres.

Ferran Guerrero dijo...

Bona nit familia.

Aleix contesta, es un tema de la revista Escalar 68, ja ha sortit publicada, en principi tenia que ser un numero normal com sempre i nosaltes no hem fet cap article, eh que no company.

Doncs treuen un article d'entrenament i, SORPRESAAAAAA, de 9 fotos de l'article 5 son teves.

La primera nomes obrir la revista trobo a en Met, la portada de OUTSIDE i l'altre del passadis de Targasonne, següent plana, jo al 7b aquell de fisura, infernal, la Leti a Fussimanya en Flipando en solo i una altre meva a Dogma.

Tu saps alguna cosa??, aquestes les pagaran, no sabiem res, si que els hi vaig enviar una de un encadenament nou, pero la resta hem flipat.

Vulguis o no fa gracia, pero era perque ho tinguesis present.

Bueno, no us feu malt amb els rojos i no mengeu porqueries que al Met li senta malament la ceba i les coses rares, pobres bitxos, no us donen llastima??.

Bones noites

Aleix dijo...

Si Ferran, ja ho sabia. Em van enviar un mail els de Desnivel preguntantme si podien publicar unes fotos meves a la revista. Suposo que els hi agraden, jejeje.
Ja mhan pagat i tot! no gaire, cmo sempre pero bueno. Ens podries fer una foto de les pagines, aixi en gran i aixi ho podem veure, ens faria molta ilusio.

Molts petons a tota la familia Nòmada. Estem molt be, rebe(que diu l'avi pepet). Si tenim temps abans de marxar a Koh tao, que esperem que sigui dema, actualitzarem un petit post de regal, pero no us malacostumeu.

aixi res, molts petons a tots i una abraçada ben forta tallant-vos una mica la respiracio.

Avui ens han dit que arriba el monzó, per això fa tanta xafogó!nose, al mal temps bona cara. Sempre somriure, sobretot, sino que farem, doncs somriure carai!

la-gon

txetxu dijo...

x si voleu veure on aniran, Koh Tao:

http://www.youtube.com/watch?v=tzZ7a4CHYLI

apa ciau

edgar dijo...

Bon dia família NOMADA .Estic contenta de veure un escrit del meu fill,espero que no vagin massa pels carrers dels tirus ,i puguin anar aviat a Koh tao que serà millor. Al sever lo del viatge amb vaig desesperar per tots els problemes que això comportava. Una amiga amb va dir que fes una llista amb les coses positives de tot això, i apart de tenir molts amics nous i família nova ,la FINA i jo fem practiques amb el ordinador que sempre amb feia molta mandra i amb Edgar li feia fer tot a ell......EVA molt guapo el conte original i divertit m’agrada molt con estan a la panxa del llop. Felicitats i que tinguis molta sort. PETONS DE LA GARRIGA CARME

Lola dijo...

Bon dia tothom.
Els uns patim i els altres PATAM.
Tu els dius que evitin la zona de conflictes, i els: PATAM : ben be al mig del merder, fotos, entrevista, etc. etc. etc.
No, si a mi els camises vermelles són mes del meu rotllo, que no pas els que hi ha al govern; però , es clar, nosaltres el que volíem és que els nostres "nens" no s'acostessin massa a tot el que els pugui representar el perill; encara que els tiros normalment venen dels polis. Però està molt be que ho vegin tot i pugin veure les diferents opinions.
Vaja, que si. Que s'ho passin molt be a l'illa aquesta que han d'anar a veure platjes, pedrots i taurons; jo els tauron ja els tinc a la feina i no he d'anar tan lluny.
Apa, Amunt i crits, i sinò : força a la ma per po...........
Namaste amors meus.

Ferran Guerrero dijo...

Ok Aleix, ja tenia el crit de guerra i el mail preparat, jajajaja, fet us envio fotos al mail del Met, amb l'article.

edgar dijo...

Moltes gracies Txetxu per la informació ,ja he vist Koh tao. Soc la mare del Domènec,petons de la garriga Carme......Sab kuch milega.

Ferran Guerrero dijo...

Companys, a la próxima Escalar faran un article de Hampi, India, el feu vosaltres????, i si no envieu-lis unes fotos.

Namaste

Jordi Claret dijo...

Osti tu...us acabo d'escriure una parrrrrafada i se m'ha borrat tot!! és el que té tenir ordinador nou i tecnologia nova no?

En fi, només dir-vos que tingueu sort en aquesta continuació, que sigueu gaudint tot lo bo i lo dolent que es pgui resoldre i be free!

No sé com serà el vostre monzó però aquí està caient una ara mateix que no està gens malament!

Per cert, envieu energia pel diumenge que juga el Barça i que ens poguen endur el títol de lliga!!

Una forta abraçada nois! seguiu gaudint per poder seguir somrient...

Fina dijo...

नमस्ते सब कुछ मिलेगा
Hombre!!!!!
Fa mitga hora que estic batallan,ara ha sortit demà ja veuren,només se que he fet "cortar i pegar".
Nois com diu la Lola nosaltres preocupats i donam consells i vosaltres al mitg de tot el cacau,allà amb els camisas rojas,espero que ja tingueu o demà els visats per empendre el viatge,digueu alguna cosa.

A Koh Tao els bixos poder seran marics i llagosta si es així bon profit,esperem notìcies.

Fina dijo...

नमस्ते सब कुछ मिलेगा
Carme espero que et sortin les lletres,yo lo conseguí,gaires coses més com aquestes i acabarem donan clases.
Acabo de veure el video que en Txetxu a donat l´adreça "FABULOS",quines platges,aigua transparents,quins arbres més originals i pedres ara ja m´agradan les pedres.
Txetxu has triat aquests video per totes les noies que surten?
Gràcies per compartir l´adreça,els nostres Nomadas s´ho pasaran de conya,això es el paradis quina enveja més gran "DISFRUTEU MOLT",aquí que farà bon temps soposo que gaudirem de les Xancletes d´en Jaume je,je,je.

Lola dijo...

Bon dia família nòmada: Avui tinc una bona notícia : resulta que la meitat del país tenim amics al govern del Sinyor Sapatero ( diuen que és socialista), deu ser tan socialista com el de Thailandia. Doncs, be: ens abaixa el sou un 5%,com que sóm molt amics, deu saber que tenim família ca'l Millet, ja no donarà més ajudes a les famílies que vulguin tenir un fill, als jubilats ( la gran majoría, també ,tots millionaris) els hi congela les pensions, als dependents ( alzheimers i altres putades) no els hi pagarà l'ajut amb caràctrer retroactiu( es que només fa 3 o 4 anys que esperen).
Amb amics així, no cal tenir enimics; de totes maneres, jo avui he arribat super-dora a la feina per guanyar-me el sou.
El meu gran problema és: a qui collons he de votar?, em sembla que si em quedo a casa , al menys estalviaré.
Be nois, ja teniu el visat?
Nosaltres avui o demà; potser ens quedem a viure al Vietnam, depen de la calor que hi faci.
Avui estic molt romàntica( que no vol dir emprenyada); sort que per ser dijous m'han deixat a treballar amb la meva amiga Joana i almenys no he dèntrar a la gàbia dels lleons.
Aleix, ja sé que ahir vares trucar a la teva boleta; i la teva marona; fes un correu de tant en tant, volem noticies bones de veritat.
Ara aprendre a " cortar Y pegar" com les meves amigues. Avui tinc altres cabòries.
Namaste amors meus.
Visca la Vida,

Ferran Guerrero dijo...

Lola- Deu ser el desti, jo m'he llevat igual i li acabo d'enviar una parrafada als Nomades, del caos de Grecia,el putu volca que m'espatllara el viatge a San Francisco a l'Agost i el 5% del cabronas aquest, aquest tio no pensa que hi ha funcionaris que guanyen 960 € com un Conserge d'institut, o un Tecnic en integració social i que els que guanyen 3000 €/mes tambe els hi baixen el 5% i despres escolto aquest de mati a les noticies que a Catalunya ens volen pujar els impostos.

Jo aniria a Thailandia i a Grecia a apendre de com fer barricades i cocktels molotov, guerrilla urbana, als Grecs en un mes els hi toquen el que no sona i tothom al carrer a manifestar-se i si fa falta a partir-se la cara, i a BCN fent una enquesta a veure on posem els arbres de la Diagonal si per el centre o a la dreta si passeig o carretera.

DEIXEU DE TOCAR-NOS LA PERA, MARXEM AMB ELS NOMADES.

Deu ser el dia, pero quant solament t'intentant donar per el cul per tot arreu un es planteja que collons fem aquí, tot el sistema social el volen retallar, ale tots a l'atur, i els pobres jubilata congelar las pensions, no poden congelar una cosa que sempre ha estat Hivernant, pensar que un dia ens jubilarem i ens quedara una merda de pensió per agonitzar fins morir i mentrestant has enriquit a un pais que el que no ha fet mai es repectar a les persones i als seus avis.

Perdoneu-me pero avui estic indignat.

NAmaste, Nomades viviu i disfruteu

Aleix dijo...

Sawadwee kaa/krap

que vol dir hola (kaa a les noies, i krap als nois)

En principi, si no ens han enganyat, marxem d'aqui unes hores a Koh Tao, a les 18h, amb passaport i visat.

Estem escoltant "Boig per tu" de SAU, quina nostàlgia, quins records, quantes vegades l'hem cantat i cantat, saltat. Quantes vegades ens hem abraçat amb els amics i ens hem dit ben fort a l'orella Boig per tu. Pero es ara, escoltantla aqui, amb gent que no enten que diu, quan sento realment què volia dir en carles amb aquesta canço. Crec que estava boig per la vida, la estimava igual que ho fem tots, i li va voler dir que buscava la felicitat en ella a totes hores.

Cada vegada m'agrada més aquesta gran comunitat que s'està creant en aquest no-espai, no-lloc, simplement creem una cosa al nostre cor. Necessitem comunicar, dir i escoltar, i hem trobat que aquí dins ho podem fer. I funciona! Crec que jo també m'he llevat romàntic avui, enamorat de la vida.

No us preocupeu per res, els rojos son companys i tenen el mateix color de sang que nosaltres. De totes maneres ja s'ha acabat això, marxem avui (espero). Així que parlem ben aviat des de sota l'aigua.

Una abraçada (boig per tu)

Aleix dijo...

No us preocupeu pel que fa en Sapatero, ell te el seu kharma i nosaltres el nostre. Si perseguim el nostre somni, si seguim el nostre destí, tots els astres s'alinien per estar a favor nostre i per ajudar-nos. Per tant passarà el que hagi de passar. la questió és ser feliç ARA, i ser-ho a cada ARA, peró no pensar en el futur, ja que no existeix, simplement es un ARA fictici que estem imaginant.


BOM BOLENATH
OM SHIVA

Aleix dijo...

El destí m'ha portat a topar amb aquesta cançó, parla de què és l'amor. A mi m'encanta. Gràcies per enviar-me-la, T'

http://www.youtube.com/watch?v=BjEQ9meET9M

Aleix dijo...

El destí m'ha portat a topar amb aquesta cançó, parla de què és l'amor. A mi m'encanta. Gràcies per enviar-me-la, T'

http://www.youtube.com/watch?v=BjEQ9meET9M

Joan dijo...

Bon dia Família Nomada d'allà i d'aquí,

Avui tocaria cridar a la desobediència civil. Ja que tenim els embaixadors a l'Orient, alinear-nos en un moviment social contra la injustícia, reclamar que siguin els rics, els que s'han enriquit amb l'especulació i els negocis bruts, els que paguin la crisi, i no els pobres desgraciats de sempre, els pàries.
Avui valdria la pena cobrir-nos el cos només amb una túnica de cotò blanc i asseure's a terra, impassibles als moviments que, tardants i fora de lloc, tocaran una vegada més la butxaca dels més desvalguts.
Que agafin els Ruiz Mateos, Condes, Millets i demés indesitjables i els pengin a la plaça pública, lligats de les parts més vulnerables del cos.

Ja està be de tocar la pera al poble! I que consti que em sento progressista i proper als socialistes, però el poder ho corromp tot.

Podríem trobar-nos i filar el cotò junts, posar-nos la túnica i a veure si d'aquí a uns dies la Premsa parla dels de la túnica blanca de Catalunya!

Que el blau del mar us guardi Nomadas d'allà. Abraçades austeres (que ni amb això ens deixaran ser generosos aviat)

Fina dijo...

Avui el pati està molt calent i no hi ha per menys,tots els partits acaben fen igual"roban als pobres per ells ser una mica més rics",acabarem com fa uns anys una classe molt rica i l´altre pobre,nomès hens han deixat uns anys disfrutas d´una classe mitgana sempre a costa d´uns grans interessos i ara to prenen tot de cop i tu et quedes ben penjat i pagan cada cop mès interessos i impostos,si que s´ha de fer alguna cosa.
Acaba de trucar en Jaume i diu que ja tenem els pasaports i ja estan pujan al bus.Bon viatge Nomadas.

Andres dijo...

Ben parit nomadas! sou els putos amos! Continueu disfrutant i aprenen tants idiomes com fins ara, Met cada cop m´estas sorprenent més amb el tema del menjar, qui ho havia de dir!!!

Continueu així esperem notícies!!!!!!!!!!

Fina dijo...

Bona nit família;tinc molt bones noticies ja ha arribat el paquet que esperaban i hem quedat que aquest DIUMENGE dia 16 faren una trobada familiar ESTEU TOTS CONVIDATS.
Lloc: serà a casa d´en Domènec (La Garriga) ja que ells tenem molt lloc i es a mitg camí de tots.
Qui es volgui apuntar ja sabeu digeu alguna cosa aquí al blog i quedaren.
El Menjar: la Carme farà el segon(llOM) molt bo,jo protarè els postres i vosaltres quedeu d´acord i un pot portar vi,amanida,pasta etc.
Espero moltes respostes i sobretot Ferran-Laia,Txetxu no falteu;els altres igualment ja que tinc moltes ganes de parlar amb vosaltres cara a cara.

edgar dijo...

BON DIA FAMILIA NIMADA. El DOMÈNEC diu que estan arriba’n A koh tao


Com diu la FINA esteu tots convidants, porta’n un primer plat pot viner tots els amics del bloc. Els de la ametlla també aviseu i sereu benvinguts. El del temps diu que farà SOL........


JA SABEU UNS ESPEREM.....CARME

Lola dijo...

Bon dia a tothom; aquests nois ja deuen estar nedant a mars blaves,mentre nosaltres la rebem des de dalt; hi ha a qui se li comença a fer verdet a la funda dels collons.
una sugèrencia al que han de portar el primer plat: Ultimament es porta molt l'amanida descontracturada de cabrons amb salsa d'allò que els polítics en diuen" benestar social".
Be, nosaltres portarem beguda, molta beguda; que de moment entrompar-se encare no ens ho han prohibit.
Ara un missatge pels nòmades:
Necessito una llista de tot el que volem que us portem.La Carme diu que potser voldríeu 2 arnessos.
Digue-me on he d'anar a comprar la magnèsia.
Esperem notícies fresques vostres.
Be, me'n vaig a treballar el 5% que em toca avui.
Sapatero a tus sapatos.
Namaste amors meus.

Ferran Guerrero dijo...

Jo confirmare lo del dinar, per fi surt el sol dels collons, trucare a la mare Met per confirmar.
Tema Magnesi, l'heu de comprar al Decathlon, es de la marca Camp,i l'embolcall es de plastic trasparent amb una noia impresa, tambe necesiten uns raspalls de ferro, d'aquells de treure l'ollin dels ferros, a una ferreteria normal es troben, cap problema, hi ha de maneg de fusta o de plastic, a escollir.

He rebut un mail del Met, estaven be, i que ja intentarien anar a escalar, que tot es molt guapo, molta pedra i aigua trasparent.

Estem en contacte familia, estic intentant desintoxicar-me de la mala llet d'ahir amb lo del 5%.

Aleix dijo...

Bon dia, ja tenim els banyadors molls daigua tropical. Lilla es la ostia, molt maca, pero molt cara.

El mon submari que hem pogut apreciar fins ara es espectacular!!
Esta tot ple de coral de colors, semblen flors, i peixos inversemblants.

Una abrasada

Anónimo dijo...

Lola diumenge ja parlarem d´els estris que tens de portar,el meu fill vol Ducados!!!
Diumenge brindarem per tot el puta gobern,l´i.v.a,impostos i per l´únic que val la pena els nostres fills.Escric desde la feina ,estava aburrida hi he mirat el blog una estona.
Mare xancleta

txetxu dijo...

jo també més tard confirmaré lo del dinar....

el tema crisi....discrepo amb alguns temes, si redueixen el 5% als funcionaris, em sap molt greu xo teniu la feina assegurada de per vida.......el meu pare és autònom i fa 6 mesos que no te feina i no rep cap ajuda...és just això?que no treballa a cas?......als funcionaris us pujen el sou cada any, a mi fa 3 anys que no em pujen el sou.....i el govern diu que els funcionaris que cobren 1000€ no reduiran 5%, sino menys.....ho sento, xo m'he topat amb molt funcionaris a la universitat pública i foten pena molts d'ells, molts sobren....no dubto de la teva professionalitat e Lola, no em mal interpretis

un altre tema és lo de les pensions...ESCANDALÒS!!...que treguin ministeris que sobren, burocràcia que fa pena, etc.....

lo dels medicaments fa tsnt de temps que ho haurien d'haver fet....xo en fi, aquest pais funciona així....a cops d'inspiració!

Ferran Guerrero dijo...

Txetxu- Diumenge ens veiem les carees i parlem de la crisis????, no soc funcionari, pero cobro de l'estat, aixo vol dir que cada 21 de Juny marxo a l'atur i al setembre en tornen a contractar si tot va be, aquest any ja m'han tret cinc horetes, o sigui 150 € Mensuals, i ara ja ens han comunicat que com ens paga l'estat i no soc funcionari m'apliquen regim de funcionari i em treuen el 5% del sou, aixi a metges e inferemeres que treballen per l'estat i molts no son funcionaris.

Es veritat hi ha molts que es toquen la pera, pero amb mi en cuatre anys han passat 4 persones i no aguantaven la feina, perque ningu vol treballar amb problemes (per mi es una gloria de feina)i solament donavem suport de unes hores.

La gent te la idea del funcionari de Transit o de les pelicules, tot el dia amb el matasegells, i no es aixi, ningu es mereix el que esta passant, i ara anire més enlla, tothom que vulgui pot ser funcionari, si teniu el graduat, poseu-vos a estudiar uns quants anys, paseu psicotecnics i proves fisiques, examens, i espereu les convocatories cada x anys, deixeu la feina estable, per fer substitucions, i si despres de tots els esforços i els calers que valen academies d'oposicions aconseguiu entrar, estigueu disposats a aceptar aquella plaça a la conxinxina, ara tambe estigueu disposats a patir per els examens per els esforçoc i veure que lluiten 3000 persones per 25 places.

Amb el graduat escolar, es poden optar a les places de Conserge, Carter, auxiliar administratiu, auxiliar de menjador, cuiner en un col·legi (que tanquen al juliol i agost), etc, etc, no pensem solament en el funcionari d'alt carrec, i els funcionaris de prisions???, Si que viuen be, pero la gran majoria ho han escollit, tothom pot fer-ho, a ningu se li barra el pas, ara s'aha de voler fer.

Bueno ja he deixar anar el sermon, pero es que porto tot el dia escoltant la mateixa cantinela i semblem delinquents, jo vaig ser autonom casi dos anys.

Nomades, banyeu-vos a les platjetes tropicals, que nosaltres ens banyem sota la pluja.

salut familia, despres confirmen lo del diumenge.

Fina dijo...

No us enfadeu que aquest tema és molt complicat,tothom te part de raó,aqui el que ha ficat lapota fins el fons es en Zapatero que cada cop hu fa pitjor,fins ara regalava diners apunta pala i ara retalla als de sempre;i la gent que te dos o tres sous? que deixin feina als que no tenen,i tots els ministres i companyia que sobren? que els portin a l´atur i aixi sabran que es estar aturat i anar fitxar i buscar una feina.Aquest país esta ple de PARASITS i nosaltres els donen de mengar,els vestin i fins i tot els paguen les vacances que nosaltres no poden fer.I sobre tot a tots els LLADRES jo els embargaria totes les seves posesions amb aixo s´acaba la puta crisis.
Nomadas ja veieu que aqui les coses estan molt calentes i no es perque faci calor que fa un fred que pela,disfruteu vosaltres que podeu del sol i les platges i pengeu alguna foto guapa que hens pugi els ànims,vosaltres tambe esteu convidats diumenge si va be poden fer un Skype hauria de ser despres de les 2.30h horari nostre ja que jo plego de treballar a les 2h i tinc d´anar fins la Garriga ,ja quedaren d´acord.Molts petons .

edgar dijo...

Algú em pot dir que dels que treballem. Es fa RIC ?........ no dels que roben . la família del DOMÈNEC es primerament agrícola ramadera ,PAGÈS... I ara autònoms en voleu mes....
I SI PLOU A CASA QUE FEMMM?





ENS MULLEM . VA VENIU A DINAR QUE NO DISCUTIREM .....



PETONS DE LA GARRIGA

Fina dijo...

Nomadas sort que heu marxat de Bangkok perquè a les noticies han dit que hi han tiros,algun mort i bastants ferits,jo estic tranquila perquè ja no esteu allà.

txetxu dijo...

les coses són difícils, mai plou al gust de tothom......el preu que s'ha de pagar per entrar al funcionariat jo crec que és correcte xq sino tothom voldrìa ser funcionari.....i no parlem del tema vacances i dies d'assumptes propis que si sumes amb els 22 dies que te la gent no funcionaria, suma i molt.....xo en fi, diumenge ho discutim ferran....jeje

El que hauria de fer el zapatero és suprimir l'exercit(que pel que serveix) i la compra d'armament....i fora la puta monarquia, millets, botines, camps, etc.....a la mierda

Nomades!...disfruteu de les aigues blaves!!

Ferran Guerrero dijo...

Juasssssssssssssssssssss.

CONFIRMAT DIUMENGE A CA ELS DOMENEC, apa-li, parleu amb la meva dona que s'ha de portar, que jo marxo a Lleida amb l'equip de competició de nens de La FArinera a veure si ens treuen de la crisis i de la mala llet.

Total aquí poc podrem escalar, esta tot ben xop, i la setmana es presenta de bones escalades.

Txetxu, txetxu, txetxu, una abraçada a tots i NAMASTE

Joan dijo...

Pels Nomadas d'aqui, canviem una mica de registre, pels Nomadas d'allà?

Ja està be que s'enterin de què va la pel·licula, pero tampoc cal que fins i tot llegeixin el guió.

101,5 Mhz, Catalunya Música, "Nocturns" de Chopin.
A vegades cal deixar-se endur per les notes harmòniques d'unes sabies mans, permetre que ens embolcalli la bellesa d'una obra d'art, llegir el que en un conjunt de sons hom va estar capaç de transmetre, capbuçar-se en un acte íntim de comunicació amb l'artista, i evadir-se per uns instants de tanta mediocritat.

Ho deixaria resumit en: HO HAN FET MOLT MALAMENT! (i aquí passaria pàgina, ja ho discutirem entre els d'aquí) i si cal sortir al carrer, ja ho farem.

Nomadas d'allà, disfruteu d'aquelles aigües cristallines i platges de sorra blanca!

Namaste, abraçades i petons.

Fina dijo...

Pel que veig nomès hi han dos apuntats,i els altres? quan diem que esteu tots convidats vol dir TOTS.
Andres,Cristina,Xevi,Laia,Alba i perdoneu això de dir noms no m´agrada perquè sempre en deixo algú com els accents que ells i jo som incompatibles.
Música:"Somewhere Over the rainbow" aquesta en fa veure en Jaume i una altre per l´estil "What a Wonderful world"
Hi han uns videos http://www.youtube.com/watch?v=WBVqFBwwwx7E&feature=related.
i com diu l´Aleix el Boig per tu qui no la cantat mai,una canço per l´historia.

Fina dijo...

Bon dia per vosaltres bona tarda,"JA SURT EL SOL"(dubi-dubi).
Acabo d´ensenyar un troç de la vostra peli a uns clients de la feina i encara estan flipants,amb ells sempre parlo de vosaltres i ells en demanan hon esteu,que feu? i a mi en falta temps per parlar de vosaltres,depart de tots ells molts records.
Estic esperan noticies vostres i m´agradaria molt demà poder parlar una mica amb vosaltres que ara fa molts dies i ja tinc "mono"
Un petonàs molt gran

txetxu dijo...

नमस्ते सब कुछ मिलेगा

jo vinc demà també al dinar nomadil....i portaré una quiche, que em surten molt bones....va bé??

falta alguna cosa per portar? que jo ja m'he perdut

una abraçada!!

Fina dijo...

Txetxu ja esta be tastaren la teva quiche,això de tenir un fill que sapigua cuinar m´agrada,fins demà.
Nomadas !!!!!
ULL!! Aquí ha hon esteu busqueu un matrimoni català ell es diu Dani Rarrús i ella Anna Bartrina fan de profes de submarinisme.
Jaume ella és la cosina de la Raquel anavau juns a l´institut i ella va està treballan aquí a la pastisseria durant un temps t´enrecordes?
Si els trobeu digals-hi qui sou i doneu-li records dels seus parents,potser hus faran una rebaixa si ells hus fan de profes,és informació d´ultima hora
Ja veus que desde aquí tambe en moc

Andres dijo...

Bones! Nosaltres Fina vindrem a fer el café ja et trucaré per veure on esta casa en Domènec! Fins diumenge

Laia Nadia dijo...

Krap /Kaa!
Bona tarda Nòmades d'aquí i d'allà.
Feia dies que no m'havia connectat i avui he tingut una gran feinada per llegir tots els comentaris que s'han anat posant per aquí.
Aleix, Met, Domènec, vosaltres preocupeu-vos de banyar-vos i de passar-ho bé, aquí ja lluitarem (amb camisa o no) perquè el sistema canvii abans que torneu!!

Ara fora bromes, primer de tot m'agradaria agraïr a l'Aleix que hagis penjat l'enllaç d'Ayo (tot i que tinc el CD feia temps que no l'escoltava). M'ha remogut diferents històries, totes boniques però de les que tinc gran enyorança.... una d'elles: vosaltres.
En segon lloc, també voldria confirmar a la Família Nòmades d'aquí que jo també vindré encantada al dinar. Portaré un "barrilete de cerveseta" (per acompanyar a en Domènec!) i una bona amanida (encara no sé de què: de maduixes i llagostins/ de form.cabra i mel / amb fruites i vinagreta de...), però podeu comptar amb una més!
I en tercer lloc, voldria donar les gràcies a tots vosaltres, tant als que estem per aquí com per als Nòmades que esteu "rulant", per deixar-vos conèixer i estimar, per acompanyar-nos cada dia, per deixar-vos llegir i per fer que cada dia que passa estigui més contenta de poder compartir l'aventura dels Nòmades, doncs gràcies a aquesta, hem fet créixer la família i les nostres vivències.
Us estic eternament agraïda!
Cuideu-vos i bon Kharma! Us estimo!

edgar dijo...

Sereu benvinguts a casa nostra si es que ja cases del algú ....Porteu SOL..........



I que la màgia dels ordinadors faci que pugem parlar amb els NOMADAS

Petons de la garriga Carme

oscar dijo...

Siiiiiiiiiiiii!!!!Barça campio de lliga!!!Salut compays!!!

Laia Nadia dijo...

Met, Domènec i Aleix, elbarça ha guanyat (com ja us ha informat l'Oscar), però el que no sabeu és que per celebrar-ho han posat una de les cançons d'Outside (over the rainbow!)!!! Tremendo!, quina alegria!, sentir-la de nou justament quan estàvem parlant de vosaltres i de les vostres famílies, amb les que avui hem pogut compartir més somriures i abraçades! De veritat, teniu unes famílies EXTRAORDINÀRIES!
Met, no canviis, ets màgic; una vegada més ens has robat un gran somriure amb la "sorpresa"!!!! Increible!
Aleix, barbut estas guapíssim!
Dominique: avui m'he guanyat en Shèrif!! El pròxim dia me l'enduc! ;P
Petons i fins aviat!

Fina dijo...

Hair va ser un dia fantàstic,va sortir el sol(ja era hora),ven disfrutar d´un molt bon dinar en companyia d´una gent fabulosa,com diu la Laia un gran dinar nomès trencat una estona per poder parlar amb vosaltres(tant debó tots els dinars fosin així).Esteu guapissins,morenos,peluts,uns mès que altres però de debó "GUAPISSINS",disfruteu d´aquestes aigues transparents i bon Submarinisme,Ojo amb els taurons de dintre el mar i els de fora que aquests son mès perillosos,obriu els ulls perquè tothom no és tant bona gent com vosaltres i vosaltres no canvieu.Molts petons.
Del Barça ja ho han dit tot ,penso que ells s´ho mereixem.
Corto i cierro "Mare Xancleta"

eva dijo...

hola guapos!
feia molt que no entrava i he estat una bona estona llegint-vos a tots plegats, un plaer veure l'amor que es respira entre vosaltres...
Sobre l'actualitat trepidant no mhi poso gaire, tinc el meu cor de viatge i avui sóc jo la que estic romantica...

Amors! com esteu?! se que això d'aki es fantastic! us animo totalment a treure'us el curs! no us en penedireu! segur que ja heu pogut anar veient la increible bellesa dels corals i els peixos per tot arreu! que xulo!
Per cert! Met i Domenec! Com esteu? com us va tot?
la veritat es que l'aleix em va explicant com li senta tot plegat i m'agraderia saber de vosaltres! com ho viviu? que us passa pel cap? sobre la vida, la familia...? vaaaaa no us talleu...

I bé, families nomadils! espero que hagueu passat un bon diumenge i que no us barallessiu molt amb temes de funcionariat! ejej
Una abraçada a tots!
Ah, i moltes gràcies Carme!

Apa! fins la propera seitons!
parlem ara, aleix!
T'

Fina dijo...

Txetxu,Ferran,Laia,Andres,Cristina moltes gràcies per compartir el bostre temps amb nosaltres,acompanyan-se amb les nostres experiencies i al.legries i "MOLTISSIMES GRÀCIES" per deixar com diria la GRAN LOLA entrar al vostre grup i animar,compartir i estimar als 6(pares) gent gran(com nosaltres).
Un PETONÀS i fins molt aviat.
El mateix per l´Alba i Eva que se que voliau estar però per motius personals i de feina no va poder ser,tranqui ja serà a la próxima,per vosaltres també molts petons.

txetxu dijo...

Ahir us vaig poder coneixer una mica més i puc dir que sou de PUTA MARE!!...el dinar va estar molt bé i molt bo, ja ho repetirem

i a vosaltres nomades, doncs encara ric de la primera imatge quan vem connectar la webcam, semblava que estiguessiu fent una orgia amb els torssos nus....si fos dona o la vostre mare tb se'm cauria la baba.....jajaja

disfruteu d'aquestes aigues que el temps passa volant!!

una abraçada molt gran!

P.D: Eva, no vem dicutir gens, només vem riure i menjar....jeje

Laia Nadia dijo...

Mare xancleta!!!!
tens tota la raó, ahir ens ho vam passar molt bé, ets ENCANTADORA i com demostres en els teus missatges dolça com la trena que ens vas portar!!! Moltíssimes gràcies, ens va fer moltíssima il·lusió!!!
Eva, ahir vaig poder gaudir de les teves il·lustracions del conte de la caputxeta!!! Tota una crak! i ara confessa..... la imatge (logo) dels NÒMADES la vas crear tu, oii??? té el teu traç, és inconfussible (no sé com s'escriu... ups!)!
Doncs res més, esperant la pròxima trobada (en la que espero que l'Alba i la Eva pugin venir) em despedeixo repartint petons i abraçades als Nòmades d'aquí i als d'allà!!! Salut nòmades i quedeu com panses de tanta aigua!
SMUAAAIX!

Lola dijo...

Ei familia, un dinar collonut,la companyìa genial, un sol espléndid.Tot plegat: primer de tor la companyía, grans i joves fent pinya.Les mares: La Fina i la Carme, s'ho curren de valent; jo sóc la més gandula.La teca boníssima ,el beure fresquet; les postres no cal ni parlar-ne,vaig poder llepar la cara de l'Aleix abans de menjar-me'l; estava boníssim. Varem conèixer a la Maria, l'avia de'n Domènec, una senyora genial, amb una marxa..... jo quan sigui gran voldría ser com ella.
Ena varem quedar a veure el Barça, i per celebrar-ho quan vam arribar a sant Cugat ens varem fotre de cap al contenir del carrer per recuperar la semarreta de Bouldermanía: ja està neta, però feta una pelleringa, no sé com treure l'esparadrap que hi ha quedat enganxat.Avui he tornat a camençar el règim, a veure fins quan dura.
Nois, disfruteu molt d'aquest mar i tot el que hi ha a dins.
Pateixo molt per les camises vermelles, a aquesta pobra gent la masacraran, l'exercit és imparable i molt fill de puta.
Us estimo amors meus. Cuideu-vos.

edgar dijo...

Bon dia amb falla Internet, ja fallava ahir,no vaig dir res però no se que passa ara vindrà el tècnic .Gracies a tots per tot. No saben lo que es perden els NOMADAS PETONS......CARME

Joan dijo...

Osona / Vallès
boulders
amistat
bon rotllo
projecte
aventura
La Salle
un guió
la T1 un 05.02.2010
abraçades
algun llagrimot
blog
Turquia
Índia
Tailàndia
Nomadas, una família nombrosa
petons
records
il·lusions
comentaris
Barça (i Espanyol!)
política
polèmica
SANA POLÈMICA
i un altre dia esplèndit gaudint dels d'allà i dels d'aquí.
Es pot demanar més d'una família?
MetDomènecAleix! ho esteu aconseguint!
Realment sab kuch milega!

Fina dijo...

Joan com sempre imparable i conyunut tu i els teus escrits.
Lola encara estic rien i molt nomès imaginan el moment que tu i en Joan remeneu les escombreries!!!! una cosa per esplicar,que no es fa per un fill?,sort que l´aventura va tenir un bon final"objetivo conseguido"SAMARRETA,ara ve una feina difícil restructuració(bona sort)


CARME espero la teva recepte del llom,siusplau pasala.

Andres dijo...

Només dir que sou una passada de gent, ens ha agradat molt poder compartir aquesta estona amb tots vosaltres, tot i que hi havia massa culé je je, però molt bona gent.

Ah! per cert a mi també m´agradaria ser com la Maria quan sigui gran, tela l´energia que te!

Els proxim dia no ens perdrem el llom de Carme!

eva dijo...

jajaj Laia, ho confeso, si ho vaig fer jo lo de nomadas!...però era només una proba i l'Aleix de seguida el va voler penjar! és un apassionat, ja ho sabeu!
Quina pena perdre'm coneixe'us a tots! un altre dia serà!
una abraçada,
eva

Laia Nadia dijo...

jus jus!! Gràcies Eva, m'ho imaginava!!! Si ja m'agradava el logo, ara encara més! hhehe! A vore si podem conèixen's aviat, ja que als EUA ens trobem segur,oi??? Un petó i fins aviat!
Petons i abraçades per atots i totes!

edgar dijo...

Bon dia , missatge del Domènec van veure el partit estan contens. Laia


Quina vista vas descobrir el logo per el NAS... Eva tan clissat els nassos dels dibuixos. A la següent trobada em de ceri tots . petons de la garriga CARME

Lola dijo...

Bon dia familia: Aquesta matinada l'exèrcit thailandés ha començat l'ofensiva amb foc, contra els camises vermelles.Amb tancs estàn derriban les barricades i les dones i criatures s'amaguen als temples. " Diuen " que hi ha tres morts, un d'ells un periodista italià. Pensen continuar així durant tot el dia.
Que puc dir? No tinc paraules; massa sovint he vist que la força sempre passa per damunt de la raó i la paraula.I la força té molts noms.....
Cuidem-nos de no caure en aquest parany i que sempre siguem capaços d'utilitzar la paraula davant de qualsevol conflicte per petit o gran que sigui.
Us estimo amors meus.

Fina dijo...

नमस्ते सब कुछ मिलेगा
Ho he fet de la forma que meu explicat,la veritat és facilicin i jo terncan-me les banyes,gràcies.
NOMDAS si no teniu una conversa al blog o penjeu aluna cosa això està una mica bloqueixat,nosaltres no saben que dir la nostra vida és bastan monótoma per escriure cada dia,necesitem "carn fresca" i aixó que aquí esntre l´estatut que no s´arrecla,les mesures per la "puta" crisis que ja no saben que fer i sobre tot seguir el dia a dia de Tailandia.Ara acben de dir que dos dels grossos de les camises rojas s´han entregat,però que el merder ja ocupa varies regions del pais,espero que vosaltres estigueu al marge i el dia de tornada estigui una mica arreclat per poder agafar el vostre vol.
SIUSPLAU doneu senyals, i volem fotos vostres d´un primer pla,jo vaig tenir la sort de veure-hos el diumenge però les que rebo al blog les imprimeixo i penjo a la nevera aixi cada dia hus tinc amb mi.Molts petons cideu-vos molt i fins molt aviat si no aquets blog arribrà a tenir tants punts com el Barça"99" Per mi bona nit - per vosaltres que tingueu un bon son i somieu amb els angelets que dimonis hi han a tot arreu.Un PETONÀS!!!!!!!
MUA!!!!!!!

Fina dijo...

नमस्ते सब कुछ मिलेगा
Que se us ha menjat la llengua el gat?
Nomadas

pajar1 dijo...

Ueeei!!!com aneu gent!!!d puta mare pel ke veig!!!!buenu cuideuvus i a darlo todo!!!!
1 abraçada!!