martes, 9 de febrero de 2010

Nomades, tocant roca

Avui ens hem llevat amb moltes ganes de començar a escalar, ja fa un parell de dies que estem a Herakleia i per culpa de la meteo no podiem fotre rés, i això és una llàstima, ja que estem inmersos en una mar de roca i això de estar aquí i no poder escalar és bastant traumàtic!Però paciència,que és la mare dels bloqueros...



Després de esmorzar com uns senyors, decidim anar a provar els blocs més propers a la pensió, tenim una idea de més o menys com van, ja que els hem vist en diverses pel·lícules com Herakleia o Hayde ( Ferran per 50liras turkas te la passem). Un cop possats escalfem en un 6b,(l'Aleix i Domènec) en Met per la seva part , es lia directament amb una travesia (hagakure7b+),que si no fós perquè està una mica moll, se l'emporta cap a casa, (tranki ja tornarem). Després probem un llançament i tot seguit un projecte que troba l'Aleix.






Les "yemas"comencen a patir, ja que el grà es super gruixut, però super fànatic. Després de descansar una estoneta ens tornem a ficar a provar un altre bloc guapissim (fuseki 7b+/7c)que el bou de Met se l'emporta cap a casa només en tres intents, quin payo!En Dominic el tè molt bé també,peró cau a dalt en varies ocasions, igual que l'Aleix,(tranki també hi tornarem).




Amb poques forces ja, però amb molt fanatisme decidim anar a provar Kill Bill 8a, un llençament força espectacular, però les forces i les pells ja es troben a faltar, peró ens a encantat i per suposat que hi tornarem! I per acabar de morir... l'Aleix troba una petita perla, que neteja i prova i la bateja amb el nom de Viu, encara sense encadenar! En general un bon dia d'escalada, de riures i bones sensacions en un entorn que, si més no, és de somni!!




Tornem cap a la Pensió, ens dutxem i descansem i en Yusuf ens prepara uns peixots inhumans per sopar, que creiem que són doradas, ens diu el nom en turc, peró no ens queda massa clar,jeje!! Després de unas birres i una sessiò de pelis d'escalda toca dormir i repossar, i si demà no plou, que pinta bastant malament, seguirem explorant aquest món nou i espectacular que és Herakleia!!!

17 comentarios:

Ferran Guerrero dijo...

M'alegro molt dels primers encadenament, felicitats Met, ha aquest ritme ja saps que caura en aquest viatge no????, encara no ho diguem, pero si auqell de l'altre canto del mon i un d'una dificultad que encara no has pogut fer realitat.

Us estimo companys i us trobem molt a faltar, com sempre les fotos guapisimes.

A veure com hem de fer aixo del video, ja m'ho podeu enviar i transferencia al canto, Met t'envio la meva adreça que com sempre no t'en recordes, al movil, jajajajaja, vosaltres transmeteu fanatisme desde allá i nosaltres ens contagiem del vostre, una abaçada bows.

Aquí no para de ploure.

Ferran Guerrero dijo...

P.D. El Pep Montsant ha fet el Modus Vivendio en cuatre dies, quin bow, i el Pol (el nostre Pol el de La Farinera) ha fet a la esquerra del tot del Guerrilla's Crack, no es deia El filo de la Vida, tela amb el nen.

Salut companys

oscar dijo...

UOOOOOOOOOOOOOOOHHHH!!!!! Ara ja comença a posar-se interesant!!! Enhorabona pels encadenes. Quina bona pinta que te tot buf! Disfruteu i sobretot actualitzeu!!!Petons dels clecas!
Leti: Bona nit guapus!!!! quina passada de lloc, no? i vaya bolus!!! per cert, Dominic; estan fent Perdidos!!!!! ueeeeeeee!!!!!!!! Ya sé qué coño es el humo negro!!!!!!
Un petó com un meló!!!!

edgar dijo...

ia vex k us u passeu teta, pel k vex a les fotos i en les videoconferencies... espero k us agradi l'entrevista i no em ralleu tan el kap am els gifs animats de la web cam!
si aneu molt necessitats ia us enviare una mika de provissions per sobreviure akets dies de pluja! kuidevos i vagi b!!!
a dusmin, ia as vis els nous capituls de perdidos!? ajaja!
tenen bona pinta! kuidevos i namaste! a! la truita stava d muerte! ia us envire una foto per mail de la truita del diumnge! :D
ptonts!

Anónimo dijo...

Aaaaaaaiiiixxxxí m'agrada!!!! bous, quin paissatge tan increible que teniu per aquí, no????' collons, ja no sé si les fotos estan ultra retocades amb el phitoshonp o és que relament heraKleia és així d'impressionant!!!
Seguiu així i manteniu-nos viu el cuquet!!!! un SALUUUDU i molts mims!

Lluis Salo dijo...

vinga bows a seguir amb els encadenaments!

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

Muy muy espectacular es el puto paraiso,venga makinas ha disfrutar que ahora es lo que toca,abrazos....las fotos una pasada. maki

Joan dijo...

Pajarituuuuuus! Com que ja us en endueu algun cap a casa, eh? que be que us ho passareu punyeteros!
El paratge es veu esplèndid. Estant en unes contrades com aquestes segur que podeu filmar moments d'aquesta gent que poden ensenyar la seva cultura, la manera de fer, l'ambient en el que viuen.
AH! us convé alternar el castellà amb el català, que podeu tenir audiència de totes les Espanyes, i perquè no algun dia en anglès, no us limiteu!!!
Vinga doncs, una abrazada de mig kilo i una enveja de kilo sencer.

Unknown dijo...

quin paradís nanos!!...les fotos molt bones!......seguiu amb els encadenes i actualitzeu!!.....una abraçada turca!

Alba Vilardebò dijo...

bé! per fi heu escalat!
ja patia..
petons a tonelades!

Unknown dijo...

P.D:soc el txetxu......jajaja

Unknown dijo...

Yeps!
Veig que no esteu perdent el temps, ben fet, aprofiteu tant com pugueu.

Per altra banda, ja us podeu anar preparant per ser famosos, jo crec que quan torneu la gent us reconeixerà pel carrer. Més que res ho dic perquè avui mirant estadístiques he flipat, us explico:

outsidethemovie.net:
visites > 3000
outside.mp4
descarregues(aprox.) = 2812
transferència = 2109 Gb

O sigui més de 2TB amb la vostra peli han estat viatjant per la xarxa aquests dies, jeje.

Així que mentres vosaltres aneu fent voltes pel món, la vostra peli va fent voltes per milers d'ordinadors :D.

Apa, a disfrutar, una abraçada!!

Ferran Guerrero dijo...

Collons ja hem tingut tantes descarregues, aixo es una passada,más famosos que el Fary Aleix.

Grácies 1000 i 1, l'altre dia ens ho preguntavem quanta gent la deu tenir.

Molt be

Alba Vilardebò dijo...

sou uns cracs!! 2812 descarregues!!!
incredible!
emili.. tu també ets un crac!

Aleix dijo...

Gràcies a tots per seguir vius les nostres experiències.

Emili de puta mare no?

estem molt contents de saber aquesta gran notícia! ahir vaig mirar el trailer i ja te unes 7000 visites i 33 likes, ueeeeeeeeeeeee

petons a tots!

Unknown dijo...

Aleix, necessito que em contestis el mail quan més aviat millor, gràcies!

Unknown dijo...

Jaumeeeeeeeeet !!!

Com canvien els temps, fa 4 dies estavem els 2 escalan les petites roques dels espigons en la recerca de crancs i nècores i mira ara, qui ho hagués dit, jejeje ... les roques aquelles set han fet petites ... jejeje ... !!!

Estàs fet un crack !!! Ara que ja m'han informat els teus pares de la pag. que teniu, podré seguir els teus passos, aventures i històries que et van passant en aquests mons perduts, jejeje !!!

Disfruta de l'experiència que això no passa cada dia !!!

Cuida't Jaumettttt !!!

Firmat: El company de caça !!! jejejeje !!!

... edu ...