lunes, 15 de febrero de 2010

Al bon temps, pells noves

Divendres desprès d'esmorzar decidim visitar el sector que ens queda més lluny, a uns 5km de la pensió. El sector es diu ZAGOR i provem Deer Slope end 7b, que nomes encadena en Domènec. Un bloc preciós amb un pas inicial bastant dur. A l'altra banda del bloc encadenem Chennemin Sol Kösesi 6b i provem Zebbani 7c. Una locura!!!!! També provem altres blocs durs del sector i decidim marxar a un altre sector. Aquest es diu LEYLA & MECNUN. Un mini sector amb dos blocs pero un de bastant guapo anomenat Leyla 7a, que aconseguim encadenar tots tres. Todo bien! El dia s'acabava i vam tornar cap a la pensió, i desprès d'una bona dutxa i un bon sopar, el Yusuf ens deixa un llum i l'Aleix i en Met surten a escalar de nit, on l'Aleix aconsegueix encadenar Apollo 13, 7b morpho.







Dissabte va ser dia de descans obligat, ja que el fort vent i la pluja no ens van deixar ni un sol minut de treba. Ens vam dedicar a visitar el poble, petit però molt bonic, i boulders amagats en les grans muntanyes que ens rodegen. De fet, també va anar bé per a recuperar una mica de pells als dits i anar millor preparats per a les següents sessions d'escalada.




Diumenge vam visitar un altre sector, anomenat BIVAK. Sense saber que era ens posem a escalfar en un boulder que resulta ser un projecte del Fred Rouhling, i cansats de caure en el segon moviment decidim netejar i obrir una placa d'uns 6 metres, més o menys, que hi ha just al costat. En Met aconsegueix fer la 1era ascenció i en Domènec fa la segona. El bloc es diu Mariona de Tona, en honor a la seva altra cosineta.
Llavors decidim canviar de sector i visitem el HANUMAN. Allà en Met encadena Neverland 7a, i en Domènec el deixa bastant a punt. Més a baix l'Aleix i en Met encadenen Manta 6c+, un bloc molt estètic. Provem algun altre bloc i decidim marxar, ja que quedaven poques hores de llum.
Al arriba a la pensió ens trobem amb la sorpresa que hi havia una orquestra tocant cançons tipiques turques i ens van acompanyar amb els seus cants tota la nit. Vam disfrutar molt, vam ballar força i vam veure algun que altre Raki. Una nit força entretinguda!!!



Avui dilluns, al arribar al sector BACHÇE SAG, ens trobem a uns escaladors russus que estan molt forts i que ja s'han pulit alguns blocs dels més durs del sector.
Per la nostra banda, en Domènec i l'Aleix encadenen Fuseki 7b+/7c. Tots estem molt contents i amb molts ànims de provar coses dures. Em provat algun projecte i llavors en animem a provar Hiking 6b. Un high-ball, on l'últim pas dur està a uns 7 metros del terra i el top poder a 12 metros. Una bogeria que encadena en Met i l'Aleix!!!!
Per acabar la sessió resolem un projecte del primer dia, i així, en Met fa la 1era ascenció i l'Aleix la 2ona a Viu.



De moment això ha sigut el que hem anat fent.
Demà hem quedat amb els russos per anar a escalar. Aviam si ens contagiem de la seva gran força i nosaltres també podem encadenar algun 8a o per l'estil.
Bona nit a tots.

20 comentarios:

oscar dijo...

enhorabona per tots els encadenes ja veig que aprofiteu el temps, si senyor. Sembla que faci molt temps que veu marxar! buf, que llarg s'hem fara! una forta abraçada als tres!

txetxu dijo...

ole ole......quina llàstima que no se sentia bé el videochat amb el concert que tenieu l'altre dia.....te raó l'oscar, sembla que fot la vida que heu marxat......volem més encadenes!....

espasiva!

spud dijo...

Increïbles les fotografies!!!!
Els paisatges i colors són brutals, enhorabona pels encadenes.

AVI dijo...

Sou collonuts

Ferran Guerrero dijo...

Companys, amics, per fi actulitzeu, ja estavem telefonan a la OTAN, per un rescat inminent, era questió de horas.

Com sempre les fotos espectaculars, i com no, els crits de saaaaaaa, d'en Met s'escolten per aquets racons.

Ja veig que esteu aprofitant el temps i encadenant com jabatos, que era el que tocaba, Met, dona-li canya als Russos.

Una forta abraçada i un petonasm, us trobem a faltar, en breu preses noves, jejejeje

Anónimo dijo...

excelent la fotografia, moolt bona

ramon

Alba dijo...

m'agrada la foto de l'escola...

jo també tinc la sensació q fa molt q sou fora... ahir li deia al dominic!
akest finde un altre skype ... no???
petonets guapos!

Laia Nadia dijo...

però que bé que us ho esteu passant senyors!!!
Increibles les fotos i l'entorn en que esteu!!!! Brutaaaal!!
En realitat, en Ferran us enganya... ja vam trucar a l'Otan però ens van dir que....
"por ese nombre no me sale..."
així que vam esperar a veure si actualitzaveu! ;)
Doncs res bous, que seguiu igual de pletòrics i encadenant tan fort com ho feu!!!
Salut i ssshhhhrrrup, petons!

Fina dijo...

Hola Jaume som els pares avui hem vist les noves noticies del blog,perfecte la nit que heu tingut música en viu.El pare diu que el teu cotxe va molt bé hi tel vol canviar,nosaltres estem be avui em anat a Bilbao i varios pobles del voltant ara anem a sopar fins aviat petons per tots i vigileu amb els rusos.

Ferran Guerrero dijo...

Familia Garcia Caro, que esteu tots de viatge?????.

Met la'ltre dia el teu pare anava amb el teu cotxe com un maharaja, estripant a fondo i fent trompos al Passeig de la Generalitat.

Una abraçada

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

Mersi Met, Domenec y Aleix que todo bien? ya veo que no habeis Hecho mas que empezar y no teneis sitio en las libretas jeje ahh y gozad todo lo que podais pero no os fieis del todo de la peña que en este mundo hay de todo y os quiero de vuelta llenos de buenas experiencias y muxas imagenes para disfrutarlas luego con vosotro.

Ahh y no os presioneis y vereis que a ese ritmo os traereis los 3 un buen numero de innombrables .

MOLTA SORT FANATICS. nacho.

ELSBOUSDELASALLE dijo...

Amuerte bouuuuuuuussssssssssss!! big kiss form BCN

Ferran Guerrero dijo...

Chicos, hoy os pitaran los oidos, pasamos en La Farinera, Herakleia, y así diferentes peliculas que traten las zonas donde estareis mientras esteis allí.

Un beso companys, por aquí llueve los lunes y los viernes y domingos dicen que esta siendo el mes más lluvioso en un monton de años.

Un abrazo

Jaimito dijo...

Jaume: Gracies pels petons. Tambe t'en enviem tres de ben grossos desde Herakleia!!!!
Fernando: Ok mariquilla!! Nosotros llevamos ya una semana de buen tiempo, que digo buen tiempo, de sol irresistible con temperaturas incluso demasiado altas para nuestro gusto. Muy diferente a las vuestras por lo que estoy viendo.
A ver si trabajamos un poquito mas y no tanto internet!!!!!!

Anónimo dijo...

Bows, miraros el video de Iker Pou en Demencia senil, simplemente brutal.

Un abrazo y haber si actualizais.

P.D. Estamos mirando el billete a San Francisco Uñias bliancas, ya os ire explicando.

Fina dijo...

Hola Ferran soc la mare den Met he vist el teu misatge el cotxe encara be esta ha Zaragossa avui.Fins aviat

Alba dijo...

això comença a semblar un club social.. jajaja

Jaimito dijo...

Alo! "Boulder" quien eres? por boulder no me sale nada. Hola mama!
todo bien

Ferran Guerrero dijo...

Mariquilla, Boulder= Boulder La Farinera, no doy más de si.

Un besito.

Fina- Cuida el cotxe, jajaja, un peto

Aumeli dijo...

Dios, quina pinta mes bona te tot aixo! Despres de veure les vostres fotos casi fins i tot a mi m'entren ganes d'escalar! Seguiu a tope, i torneu aviat! Jajajaja!

Una abraçada penjats!