miércoles, 24 de febrero de 2010

Nous projectes, nous sectors

Passen els dies, nosaltres seguim al mateix lloc, però cada vegada amb més projectes al cap. Quan sembla que ja ho tenim "tot vist", surten més i més pedres, noves linies, noves idees per obrir. Aquests dies amb els russos ens han servit per conèixer sectors llunyans, gràcies al seu cotxe, provar vies dures, i trobar nous blocs, gràcies a la seva inquietant força que nos els deixa parar quiets.



Ens regalen una samarreta de "Bouldermania", una mena de video d'escalada que van fer fa un temps. Molt guai.

Després d'un dia de repòs, que invertim a visitar les runes gregues; tombes, muralles, restes de castells, tortugues, ases i vaques, decidim obrir un sector nou que es troba al costat de la pensió. Fa dies que passem per davant, però encara no ens hi haviem aturat. Hi hem descobert 3 linies noves, 2 d'elles molt dures, segurament de 8è grau. L'altre, en Met fa la primera ascensió, posant-li de nom Rock Punkt & Holds 6c. Les altres de moment són projectes futurístics.







A sota d'aquests blocs es troba la fisura desplomada, que també fa dies que li haviem posat l'ull a sobre. A punt està de sortir, però l'haurem de deixar per un altre dia. Al costa surt una altra línia, també dura, como no. Catalonia Way 7b i Pissing Cow ?, respectivament.




Una gran posta de sol ens dona l'adèu en un dia de grans projectes i de l'obertura d'un nou sector que portarà de nom la nostra nació, el Catalan Sector.
Al vespre ens veiem amb els russos, els hi expliquem la nostra gran troballa i prometen anar a provar-ho l'endemà.


Al dia següent, en Domènec, que havia descansat el dia anterior, vol provar Kill Bill. En pocs intents s'agafa de la regleta, però perdona i cau. Minuts més tard, des de dalt de tot del bloc, crida, " siiiii, joder!!!!!" En Domènec encadena Kill Bill, un bloc que ens ha portat de cap uns quants dies. One move, one love, one mic... En Met aprofita i encadena Parcala Berhet 7c, bastant dur, i després de tenir clara la secció dreta, la fa sense gaires problemes.
Ràpidament rebem notícies dels mutants del nord d'europa; han encadenat Catlonia Way, cotant-la de un dels millors 7b de la zona (tot un honor), també han vist els nous projectes nostres, però no han pogut amb ells. jejeje.
Acompanyem al nostre amic Mikhail a probar Human Robot 7c+, però el sol i les pells de les mans no l'acompanyen, de manera que no el pot encadenar.


Després de sopar els passem a visitar per la Selenes Pansiyon, on estàn allotjats. Fem unes ampolles de vi negre (bò per ells, bastant dolents per nosaltres). No n'hi ha com un bon Ribera del Duero, oi? Aquella finura que s'escola pel paladar deixan-te el gust de la bota, el roure, la vinya.. quins records...



Ens llevem amb forces, esmorzem com cada dia, de valent: tomàquet, cogombre, formatge fresc, amanida, pà amb mermelada i uns ous ferrats. Tot acompanyat d'una tassa de "çai", potser dues, o tres. Direcció, el projecte del Catalan sector. Els russos es motiven, i nosaltres també. La lluita per la primera ascensió està oberta. L'Aleix treu la seqüencia dels primers passos, l'Ylya els 2 següents, i en Mikhail la part de dalt, de manera que és ell, el petit Mik qui s'emporta la "first ascent" de Gogo Superstar 8a. La feina serà nostra per intentar arribar al més alt d'aquesta gran linia.



Quan ja creiem que el dia s'havia acabat, anem a provar Hanuman 7b, una aresta molt tècnica que haviem provat sense sort feia uns dies. En 2 intents l'Aleix la fa, després en Met i finalment, en Parsha, un aplinista rus de 42 anys que fa boulder per primera vegada. La cara de felicitat d'en Parsha a dalt de Hanuman és l'última imatge que ens emportem a casa. Un dia més, i molts projectes nous.



Ahir al vespre els russos van marxar. Ens vam despedir al Pelikan fent unes birres i uns rakis. Els hi vam regalar una jaqueta de Bowlder Films perquè se l'emportin al seu país, i ells ens van donar tot el magnesi que els hi quedava (sort perquè no anem gens sobrats).
Els hi fem unes entrevistes a la vora del foc, on ens expliquen la seva experiència a Herakleia, la nostra trobada, l'amistat que hem creat en 10 dies, i els futurs projectes, conjunts i separats.
Avui el temps no acompanya, de fet ara es veuen llamps a l'horitzó, així que dediquem la jornada a obrir un nou bloc. Surten 3 noves linies; Filo Sophia 6a, Catalans Enfilats 6b i Constantinople V. Després en Met ha trobat un sostre amb magnesi, d'aquells que li agraden a ell, i amb pocs intents l'ha pogut fer.
Aquí ja se'ns acaba, el dia 28 agafem un bus fins a Istanbul, directe aquest cop, i ves a saber quantes hores durarà. La llista de coses a fer, rodar i encadenar cada cop és més petita, però la pressió a realitzar-les cada vegada més gran. Ara ens toca apretar i no deixar gaires deures per la pròxima visita.
Sheramâ

30 comentarios:

Ferran Guerrero dijo...

Companys.

Felicitats per tots els encadenes, en especial al del Domenec, t'ho has guanyat molt i molt.

Despres per el bloc que heu obert, moltes gràcies, he rigut molt, i el sector Catalan, molt bo.

La motivació la teniu per els nuvols i penseu que cada vegada que us llegim nosaltres ens motivem més a fons, Oscar i jo buscant noves linies i motivació, aixo es bo.

No us preocupeu, no hi ha cap tipus de pressió, bueno la atmosferica que no para de donar per el cul per aquí, tot ho feu molt be, i desde el cor, disfruteu grabeu i viviu intensament com esteu fent.

I UNA ALTRE COSA, A L'AGOST ENS UNIM AL VIATGE, ENS VEIEM A CALIFORNIA, EN BREU LA CONFIRMACIó.

Una forta abraçada per tots tres, Met?? que t'ha sortit sota la samarreta vermella, un bulto????, OJU PELIGRU, que esteu inhumans, en breu us truquem que hem de parlar.

US ESTIMEM

Laia Nadia dijo...

què més puc afegir???'
res, que en ferran ja us ho ha dit tot!!!
Cuideu-vos i seguiu igual de forts o més!!!

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

bueno nomadas que decir en pocas palabras impresionante,me alucina y me emociona cada vez que leo los articulos de buestra aventura,seguid asi sois unos crakssss,cuidaros vixosssss.maki.

txetxu dijo...

joder nanos, quan us llegeixo em motivo molt i veig més aprop el tornar-me a calçar els gats.....dominic, felicitats per el gran encadene!...i a tots per tenir tants projectes que us motivant tant!....

així m'agrada que aneu escampant el nom de la nostre terra allà on aneu!....

P.D: que cabrons amb les samarretes de boulder mania!.....grrrrrr

una abraçada!!

oscar dijo...

Molt be maquines! marxareu d'heraklia amb els deures fets, si senyor!
Dominic ves encarregant el pullos d'or!Cuideuvos molt!

Alba dijo...

aprofiteu el poquet que us queda aqui per explotar ben a fondo el Catalan Sector!!!!
dominic.. no puc apreciar el teu tall de cavell en aquestes fotos! jajaja
seguiu cuidant-vos pardalets!
mil petonassos!

LETI dijo...

Feu unes fotos de les restes arqueològiques, please!!!!!
Un petonàs gegant. Per cert, el jardiner de la Garriga fa anys demà, no? FELICITATS!!!!!!!!!!!!! T'ha agradat el meu regal? sí home, l'encadenament de KILL BILL! a qué mola, eh? MUA!!!!!!!!!!!

Fina dijo...

Hola socla mare d´en Met dema 26 es l'aniversaei den Domenec fa 25 anys espero que tots el feliciteu .
Ferran si necesiteu rès per la farinera ho unaltre cosa diguau estem aqui.Feliciteu tots al Domenec que un quard de secle no ès cel.lebra axí.

Ferran Guerrero dijo...

Ok, Fina cap problema, ja saps on estem per si ens necesitteu tambe vosaltres.

A l'agost vaig a veure al teu fill a USA, ja parlarem, si fa falta li portem aluna cosa als tres, Ducados????.

Un peto a tots.

Ferran Guerrero dijo...

BOWS; ARA SI, JA HEM COMPRAT ELS BILLETS PER ANAR ALS EE.UU AQUEST AGOST AMB VOSALTRES, EL 4 ARRIBEM A SANT FRANCISCO I ENS TORNEM A BARNA EL 29.

JA ELS TENIM A LES MANS, YUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, INHUMANOOOOOOOOOOOOO, METACRILATO, AVUI ESTAVA PLETORIC HE ENCADENAT EL PROJECT DE LA PROA DESPLOMAT AQUELL TAN INHUMA QUE PROVABEN 7C O AIXI, INHUMANOOOOOOOOO, QUINA MOTIVACIÓ QUE TINC.

UNA ABRAÇADA

Lola dijo...

Quina felicitat llegir tanta Felicitat. Ho celebtro tant per vosaltres!... Domènech: Moooooltes Molltes Felicitats, aprofiteu aquesta joventut i aquestes ganes demenjar-vosel mon que teniu. Jo es tic "encadenada" a un Catalonian refregat j 15 ,que ja he aconsseguit els first level . Cágate lorito... respiro pel C..... Però us estimo molt.

Unknown dijo...

Quina enveja que fa llegir tot això que feu des de la put** oficina....
Aprofiteu els pocs dies que us queden, i apa, a descobrir més món!
Met, Felicitats!
Brus, diu ton pare que a veure si li pots pujar algun d'aquests videos que li dius, que els facis petits amb el handbrake o similar i que els pugis, que té ganes de veure'ls (ell i tots nosaltres), jeje.
Apa, cuideu-vos!

Fina dijo...

Per molts anys Domènec

oscar dijo...

Dominic per molts anys! Quin aniversari més fanatic bow. Encadenan a muerte i amb bona companyia!Es pot millorar? Segueix així, i no canviïs mai.Un peto dels Clecas.

Ferran Guerrero dijo...

Encara que ja t'he felicitat al Facebook, ho tornare a fer aquí.

FELICITATS, i aquest el celebrarem a los USA.

Una abraçada i apureu que el diumenge ja marxeu d'Herakleia no???

Salut

Jaimito dijo...

Moltes gracies de part del Domenec a tothom per felicitar-lo pel seu aniversari. Abiu la agafarem molt grossa en el seu honor!!!!!!!!!!!!!!
Fernando: Felicitats per l'encadene de la Farinera de la proa!!!!!!! Aixi k ja teniu els bitllets per anar a USA a les mans. M'en alegro moltissim. Era el teu somni i el podre compertir amb tu!!!!!!!!!!!!!!! Tal comhaviem parlat algun dia.
Gracies a tots per saguir-nos i desitjar-nos el millor. El diumenge s'acaba la primera part del viatge, i despres de passar uns dies a Istanbul volarem cap a la India i començara la segona part. Espero que ens vaghi igual de bé o millor!!!!!!!!!
Molts petons i abraçades a tothom.
Nosaltres també us trobem a faltar!!
Petons!!!!!!!

Joan dijo...

Eo! Catalanherakleius!!! DOMINIC, PER MOLTS ANYSSSSSSSSSS! Ahir estava a Compostela, a demanr a l'apòstol que em toqui la loteria, i no sabia que era el teu aniversari! Tots els ssant tenen vuitada, els aniversaris també, no?
Fotre! que be us ho heu passat (us ho esteu passant, vaja), ah! i si aneu donant les jaquetes pel món tornareu en pilotes!
Quina guapada de lloc! i bravo pel catalan sector. Ara, a Istanbul, amb les mans a les butxaques que creixi la pell!
Una abraçada molt forta a tots tres a la vegada!

Ferran Guerrero dijo...

Dintre d'unes hores tindreu un regalet al Vimeo, jijijijii, tope Kitsch

zorbey aktuyun dijo...

Hi, I'm Zorbey. I'm the local climber and guide maker of Bafa lake.it's so nice to see you and your friends in Bafa and your photos are great.some new boulders are great thanks I will try to repeat it soon.sorry but if you excuse me I have to fix some boulders name and some first ascents, I'm sorry to write it but it's important about the ethics of area.
your second photo: Rock punkt&holds is Kranci 7b.
next photo: your catalonia way is actually Crack Moix 7b ,first ascent by Fred Moix İn 2007.
and Gogo superstar is original name Gruve De Ceour first ascent by Mustafa eren and repeated by me ,we called 7c+.
and next photo is not Hanuman ,it is Pelican 6c+/7a, hanuman is left side of this one.
and the last one is American roof is 7b+.I'm sorry for all this it's also our bad topos fault, we are sorry.I hope you can come again and we can climb together see you ciao.

Anónimo dijo...

Chavales lo bloques ya estaban abiertos, a ver si aprendemos a ir por el mundo, esto no es la comarca jaja....
Bueno en serio, asi aprendeis, tranquilidad y humildad, es normal si nunca salis de la comarca jaja

Laia Nadia dijo...

Hola anónimo, tu forma de expresarte no es de "buen rollo" como lo ha hecho zorbey, que muy correctamente ha informado a los nómadas de como se habían abierto los bloques.
Humildad? ninguna, pues ellos han hecho lo que qualquiera haría, dar un nombre cuando piensas que una linia no está abierta no es ningun "apoderamiento" de nada, las rocas están alli y son de todos o de nadie.
Con tu comentário no has provocado nada, tan solo que algunos podamos pensar que mueres de envidia de no estar alli.
Saludos y hasta pronto.
laia

Aleix dijo...

Zorbey thanks for your comment. we were stay at the Pelikan pansion and we followed the topos all you guys left there. We found some boulders that didnt apear on that topos. that why we tought that it wasnt climbed yet. thank you again. we will change our own topos and resepct yours of course. we loved the area.amazing dude!

todo bien.ja som a istanbul despres del gran tute amb bus. daqui 3 dies ja marxem cap a la india a passar fred. petons laia.
ferran el video molt bonic. ens ha agradat molt als 3.ets un crac!!

esperem actualitzar en breu

records a la gent de la peninsula.amics familia feina...

oscar dijo...

Anónimo: ¿acaso crees que tu mezquindad y cobardía son mejores formas de ir por el mundo?

Jaimito dijo...

Anonimo:Vaya tela con el anonimo!! Tanta envidia tienes de no ir a escalar donde hemos estado y estaremos escalando?????? jajajajaja. Esto pasa por no salir a escalar fuera de la Comarca. Y si tanto valor tienes de escrivir en el blog, ten un poco de dignidad, tanto que presumes de ella, y escrive tu nombre, igual que hace todo el mundo que escribe aqui. Y, si ademas, aprendes a leer, el chaval turco solo nos informa, no se rie de nosotros, porque sabe que las reseñas hechas de Herakleia hasta el momento estan incompletas.

Bona nit companys, gracies per els soports i els anims. Todo bien!!!!

Ferran Guerrero dijo...

Joder macho, como se a puesto el patio, que puedo añadir.

Poco que ya habeis hecho los demas, todo bien srs.

Nos carteamos desde la India

Un besito familia

LETICIA dijo...

Nada hay en el mundo tan común como la ignorancia y los charlatanes.

(Cleóbulo de Lindos; Filósofo griego).

Lola dijo...

Hola anónimo de mi corasón. Como dice un gran periodista , " tot està per fer i tot és possible".
Besos anónimo, la vida puede ser muy corta o muy larga, per es obligación de cada uno, aprovecharla bien.

Anónimo dijo...

Sóc en Serra! No m'en recordo mai de la contrasenya.... pffff...

Joder penya quant de fanatisme. Escalant día si día no... i nosaltres per aquí... La zona té molt, molt bona pinta, i vosaltres veig que estèu a toooope!!! Felicitats per tots el encadenes, i molts més que vinguin. Gaudiu també de la culturilla del lloc, que sembla encantadora pel que he vist en les fotos! Sus troba molt a faltar nanus, val + que no parèu d'apretarli, que és l'únic que heu de fer! Bueno... escalar, grabar i menjar... i si podèu xuscar, també.. encara que pel que veig el pati no està molt finolis a nivell femení.. he vist una foto d'en Domènec amb un burro que té molt bona pinta... En Met se'l mira amb molt de carinyo.. juas juas...

Molt pawer desde Vic!

P/D: M'he pulit la Muller! M'en vaig enrecordar de vosltres! No patiu que quan tornèu la farèu al primer pegue!!!

Saluuuuuuts!

Domènec C dijo...

Oleee Serriki!!!! moltes felicitats nanuuuuuuuu!!!!!joder,que grande!!!!!Pues si , si , per aqui de moment , TODO BIEN, pero ja fa uns dies que no escalem, ( aki a Istanbul està la cosa xunga per trepar), i ja tenim ganas de tornar-hi!!Però si , a Herakleia disfrutaries com un tonto nen!! Tranqui, ya i tornarem,may be next year... i et farem de guias, i et cantarem els passos i podras fer els Blocs tots al flash si vols!o no!!jaja!!!Pos res cuidat i ja veig que t'estas tornant a possar les pilas!!!m'encanta això!!!! A Disfrutarrrrrr!!!Records dels altres dos Nomades!!!!
♀}Namaste}♀

Anónimo dijo...

Serra

Ost per cert! L'anònim d'avans no sóc jo!!!! Només faltaría!!!

Juasjuasjuas!!! Ara també he llegit lu d'Istambul. Sorry Dusmi.

A disfrutar per l'India i per tot arreu hon aneu. Passèu d'anònims i de tota la porquería que volta per la comarca. Aneu a la vostre a disfruteu còm cabrons!!!

Records als treu bous i un especial ♀}Namaste}♀ per tú Dusmi. Nanuuu que no pillu rès de la nova temporada... Vaya locura?¿#!

Jejeeej

P.D. A tothom: Vaya tension quan veièu un comentàri amb anònim no?¿

U sentu, no hi ha manera d'enrecordarme de la contrsenya...

La diferència és que jo posu el meu nom. jaja...