viernes, 19 de febrero de 2010

Explorant amb els russos

Ja portem gairebé quinze dies a Herakleia, i això és un no parar!! Sort que ara el temps ens acompanya , ens acompanya tant bé , que fa una calor que no és massa normal per la época en la que estem.Però bueno, ens anem acostumant al que ens trobarem a la India...
Seguim acompanyats dels russos, i anem amb ells a un sector que ells desconeixien i que nosaltres ja hi haviem estat i ens el coneixiem minimament : Zagor.
Un cop allà vàrem escalfar amb els blocs més facilets i vàrem seguir amb Deer Sloppe End ( 7b), que en Domènec repeteix amb força facilitat, ( el té força pamat el moviment) , per la seva part, en Met el lluita a conciència , ja que és un pas força llarg, i l'aconssegueix encadenar!!Els russos també li troben el mètode i ràpidament l'encadenen. Seguidament probem MoonSafari (8a),una variant del mateix, que un dels mutants russos encadena amb força facilitat. Per culpa de les altes temperatures decidim moure'ns cap un altre sector, el K, Cüneyt. Allà ens trobem amb una placa desplomada amb regletes , amb dues línies , un 7a+, per una banda i un 7c (dret) i un 7c+/8a (assentat) . L'Aleix i en Domènec cauen a l'ùltim pas del 7c , cosa que en Met no fa , i l'encadena com un Bow!! Els russus per la seva banda fan el que saben fer , encadenar!!Todo bien!!









Ens anem movent per la zona amb els nous companys i descobrint noves pedres, nosaltres flipem amb les condicions físiques amb les que estan aquesta gent , i la facilitat que tenen per encadenar coses que semblen impossibles. Obren un parell de blocs, un més assequible Kiddy's Game (7b+/7c), que en Met també aconsegueix encadenar i una brutalitat Russians Secret Boulder (8a) , algo increible!!! Després de tot aixó decidim moure'ns, però en Domènec marxa cap a la pensió per culpa de les pells, que basicament no en té!! Anem cap al Norwegian Sector , al·lucinant !! i destrossats tornem cap a la pensió, sopar , dormir i reposar!!!






Dijous : toca fer feina. Anem a gravar blocs. L'Aleix grava Leyla (7a), molt bó!! i tot seguit anem a buscar Full Service (7b+) que encadenem tots tres , i en Domènec el repeteix per poder-lo gravar! Todo bien!! De tornada a la pensió , ens aturem a gastar les últimes forces als blocs de aprop de casa. En Domènec encadena Viu, després de trencar la presa de sortida, l'Aleix el grava, i tornem a provar KillBill(8a), que es resisteix i fins i tot ens treu el son!! En Met encadena Parçala Behcet 7b+ (semi sit).




I avui per descansar una mica , decidem anar a passejar per la zona tranquilament, on entre tortugues , vaques i ases passem el dia, envoltats de natura i bons paissatges. Aixó sembla tret de un documental del Nathional Geographic, ens encanta!!!



Salut companys i fins la propera!

13 comentarios:

Ferran Guerrero dijo...

Yujuuuuuuuuuuuu, SOC EL PRIMER...

Bueno nois, ja l'he enviat un mail al Met, amb molt d'amor.

Vaia fotons, la millor ,la ultima, ja veig el percal, es que no puc parar de riure, SOU ELS PUTOS AMOS.

Esteu arrasant, deixeu alguna joia, guapa, impresionant la feina que esteu fent, cuide-vos las pells amb Climb On, ja sabeu, us faig un envio express, i sobre tot estireu, no us lessioneu.

Domenec- Vigila colzes, ja saps rubia, i vigilam al Uñias bliancas que el veig massa fort i a la tornada li tindre que parla de mestre o de Sr.

Aleix-Inhumanes les fotos, la peli la tenim voltant per mig mon, un munt de webs la anuncian, todo bien, i com sempre la fotografia inmillorable, potser ens veiem, ja l'he explicat en Met, ens ho estem repensant.

UN PETO PER ELS TRES, i un per l'asa

oscar dijo...

Salut companys! com hi aneu! molt be, si senyor! Acabem de veure a la farinera Herakleia, i he vist algunes de les linies inhumanes que heu rebentat! Be continueu així, i molts petons de tota la famili clecas! Us trobem molt a faltar!

Alba dijo...

cada vegada m'agraden més les fotos.. els paisatges... la última foto m'ha fet riure una bona estona!
no vull ni pensa quan estigeu a la India (enveja corrent x les venes!)
petons als 3!
dominic oju amb les pells!

txetxu dijo...

un post molt bo!....brutal la primera foto del Met i la última espectacular.....havent vist ahir a la nit l'Albert Pla, segur que podria escriure una bona lletra amb aquesta instantanea quixoteniana.....jajaja......

Aleix: van bé els peus nous?

veient la ubicació de Leyla, haurà quedat molt ben gravat,no?

seguiu així i el ferran te raó....estireu i cuideu-vos...i de tant en tant passejeu una mica que us anirà bé

una abraçada al 3!

Lluis Salo dijo...

a seguir encadenant bows!

Joan dijo...

Que passa per les Turquies??? ja us heu pixat a les mans? (em diuen que ho esborri, que ho llegeix tothom! ssssht) Preneu-vos un cafe turc a la meva salut!
I si no un té que també es bo.
Avui tenim cangur!!! olè!

Lola dijo...

A casa també tenim un ruc.

Anónimo dijo...

Hola soy Tuco, escalador gallego,a principios de Abril voy a caer por Turquia y me gustaria conocer la zona,llevo tiempo buscando info y lo unico que consegui es el video este que anda por ahi y ahora lo vuestro.Me podriaas pasar algo de informacion,algun enlace,sectores ,donde dormir,viajo solo es facil encontrar gente?,etc etc.Os lo agraceria un monton y si me escribes en castellano mejor pq m cuesta bastante entender catalan...
Gracias por todo a seguir disfrutando del viaje

Anónimo dijo...

Nomadas a Tuco : Que tal tio?? Si nos das tu mail , te pasaremos lo que podamos ok??? Un saludo!!

pajar1 dijo...

Ueiiiiii
veig k la cosa progresa adecuadamen.
el burru akest tel pudries endu x desplasarte x la garriga dusmin.
aki o pensu jo o no pensa ningu.jeje
cuideuvus gent

Ferran Guerrero dijo...

Primer de tot FELICITATS amb majuscules per el SR. DOMENEC, per l'encadenament de KILL BIll, t'ho has currat moltisim.

M'ho acaba de dir la Laia i es lo tipic que en moro de ganes de fer una trucada, en breu segurament us fare una.

UNS PETONS DESDE VIC

oscar dijo...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEH!!!Que pasa aqui? El Dominic "octavogradista"? Que gran, si senyor.Enhorabona,acabeu de començar i ja l'esteu lian! Al loro!!!

Anónimo dijo...

Mi email tukismen@hotmail.com,no me di cuenta de ponerlo en el post,seria un placer encontraros blocando por ahi.
Gracias por vuestra ayuda otra vez Un saludo
Tuko