domingo, 17 de enero de 2010

L'Edat de la Comunicació

Benvinguts al blog de Nomades. Aquest serà, durant un any, la nostra finestra de comunicació amb tots aquells familiars, amics i interessats que vulgueu saber i compartir experiències amb nosaltres.






Falten menys de tres setmanes per marxar, i ara toca fer l'sprint final i acabar d'enllestir tots els preparatius. No ser com ens ho fem, però el temps sempre se'ns tira a sobre. "Falten 3 mesos, això ja ho faré, i això, i allò també..." Ara la pressa i els nervis s'apodernen de nosaltres, per poder marxar, ni que sigui una mica, preparats.
Ens anem informant, tant com podem, de les zones que visitarem, i aquí dalt us deixem una composició dels paisatges i les roques que tindrem el plaer de tastar.
Una de les últimes notícies que tenim fa referència als nostres passaports. Ara mateix ja deuen haver donat, abans que nosaltres, la volta al món. Amb tots els visats que ens han fet falta, i tots els problemes que ens han posat per concedir-nos-els, encara no els tenim aquí, i ves a saber per on paren. Només esperem que no s'hagin cansat de viatjar.
Gràcies a l'Edat a la que vivim, la de la Tecnologia i la Comunicació, podrem anar actualitzant el nostre viatge en forma de relats i d'imatges en aquest espai.

12 comentarios:

Ferran Guerrero dijo...

Molta sort en aquest viatge cap a uns altres continents...

Anónimo dijo...

Joerins, això ja ho teniu al caure!!!! Us desitjo tota la sort del món i que la il·lusió i l'alegria per seguir aquest viatge no decaigui en cap moment! Que tot siguin bons moments i bones experiències i que els que hi puguin haver de dolents siguin només per fer-vos forts i unir-vos més que mai! mantingueu-nos informats, que ja us enyoooooroooooo!
petons, abraçades i mooooolt de power!

Domènec C dijo...

~tODO BIEN amb el blog!!!
tic - tac - tic - tac
Restant dies.... ¬¬'

susi dijo...

companys..-ara em poso solemne, debe de ser la edad..-aquesta es una experiencia única i poca gent pot ferla posible, aixi que gaudiu de la roca de cada lloc, però també, apreneu de les gents de cada lloc; estic segura que això us fara creixer com a persones.

i desde aqui, us anirem seguint, i esperant.

un peto.

LETI dijo...

Buf...no sé que dir...bé, sí, que us anyoraré moltíssim! Que us vagi genial el viatge! que escaleu moltíssim (sobretot, que ningú s'oblidi de dur Climb on!!) i que disfruteu!!!!! Un petonàs enorme pels tres! MUA, MUA i REQUETEMUA!

Ferran Guerrero dijo...

Passeu de coneixer cultures com diu la Susi, i rollos hippies, escaleu i escalaeu, la resta no te sentit.

Ahhhh i escaleu

Jaimito dijo...

Gracies a tots.No se el que ens pasara, ni si arribarem als llocs on volem estar, ni si tornarem mes aviat o mes tard del previst, pero aixo es el que em dona anims per saver que no ens em equivocat fent aquest viatge.Sera una experiencia mes que religiosa i que, si fos per mi, marxaria ara mateix.
Us trobarem molt a faltar; ja son uns anys veïent-nos cada dia o cada semana, amb projectes conjunts i una amistat que no es trenca tan facilment. Aixi doncs, sapigueu que, siguem on siguem, sempre us recordarem.
Molta sort a tothom, molts petons i, sobretot, amb aixo no ens falleu, ens veiem a la tornada!!!!!!!!!!!!!!!!

Ferran Guerrero dijo...

ja saps, on ens trobaras, C/Sant Jordi 92.

Serem Radio Macuto, jajaja

Alba Vilardebò dijo...

oju peligru!

Unknown dijo...

Sort, us seguirem fijo!!

Unknown dijo...

Hola Jaume soc en Pepin un amic del teu pare del C.F.Calldetenes espero que tingueu una bona experiència amb aquest viatge per arreu del mon, i us do nu les gracies que per els vostres missatges podem gaudir de tants meravellosos llocs per on aneu passant.
Us desitjo molta sor,i si necessiteu quelcom aquí teniu un amic.
Una forta abraçada. Pepin

Jaimito dijo...

Pepin, moltes gracies pel teu comentari i per la teva ajuda. Per aqui tot molt be, i esperem que tot vagi encara millor. M'agrada que ens segueixis per intrenet i que sapigues que aixo nomes es el
principi. molts petons i records, salut! gracies per tot un altre cop.

cuidat molt carinyo

salut i visca el CF calldetenes!!!!!